KunstSpiegel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

KunstSpiegel

Een leuk kader of een mooie spiegel kan meteen een leuke indruk geven over je huis en interieur. Heb je nog een grote muur en zoek je een leuke blikvanger? Dan heeft KunstSpiegel daar de perfecte kaders en omlijstingen voor! Je kan terecht op hun online winkel waar je hun hele assortiment kan vinden. Wat klanten vinden van KunstSpiegel kan je op deze pagina lezen.  


Heb je zelf al eens een bestelling geplaatst bij KunstSpiegel en ben je tevreden met het resultaat of juist niet? Laat dan weten waarom in een review op NederlandReview. Zo help je anderen en weten ze meteen hoe goed de kwaliteit van de producten van KunstSpiegel is. 


Over KunstSpiegel 

Waar vind je een mooi houten kader voor een betaalbare prijs? Dat vroegen de mensen bij KunstSpiegel zich ook af en dat leidde helemaal naar een klein dorpje in Noord-Italië waar de beste lijstenmakers zich bevinden, de kennis wordt er doorgegeven van generatie op generatie. Momenteel komt een groot deel van de lijsten van KunstSpiegel nog steeds uit Noord-Italië. KunstSpiegel verkoopt naast kaders ook spiegels, schilderdoeken, kunst en andere wanddecoratie. Hun doel is om wanddecoratie van hoge kwaliteit toegankelijk te maken voor een groot publiek. De kaders worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout uit bossen met actieve herbossingprogramma's.  De winkel van KunstSpiegel in beeld.


Diensten KunstSpiegel 

Bij KunstSpiegel kan je terecht voor spiegels en kaders op maat van hoogwaardige kwaliteit en maatwerk en het kiezen van de kleuren is mogelijk. KunstSpiegel heeft een uniek assortiment waar je zeker iets vindt dat past in je interieur. Je vindt er kaders en spiegels op maat, maar ze kunnen ook heel wat zaken voor je inlijsten, denk maar aan een kunstwerk, foto of zelfs je trouwkleed! In hun online winkel vind je heel wat spiegels in verschillende stijlen zoals klassiek, modern en barok. Je vindt er sierspiegels, muurspiegels, tafelspiegels, design spiegels en heel wat meer. Ook bij kaders kan je kiezen uit verschillende stijlen en kan je kiezen uit fotokaders, baklijsten en meer.  


Vragen of klachten over KunstSpiegel 

Wil je iemand bereiken bij KunstSpiegel omdat je een vraag of klacht hebt? Dan kan dat via e-mail en de telefoon van maandag tot vrijdag van 10 uur tot 16 uur. Je kan ze ook altijd bereiken via de chat op de website en op Facebook. Op de website van KunstSpiegel vind je ook veelgestelde vragen zodat je misschien daar al antwoord krijgt op je vraag.  


Schrijf je eigen review!

Je wil natuurlijk ook graag weten wat andere mensen vinden van een bedrijf voor je er een bestelling plaatst of iets aankoopt? Daarom is het belangrijk dat mensen een review achterlaten op dé nationale reviewsite, NederlandReview. Door een reactie achter te laten weten anderen wat ze mogen verwachten van dit bedrijf. Op NederlandReview vind je nog honderden andere bedrijven waar mensen een review hebben achtergelaten. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)