NederlandReview

  Ervaringen Kunstkerstboomvoorjou.nl

  Wanneer je op zoek bent naar een mooie kunstkerstboom, kerstverlichting, -versiering en dergelijke, dan kun je deze vinden bij Kunstkerstboomvoorjou.nl. Hier bieden zijn vele kleuren en soorten kerstbomen aan waarvan sommige niet van echt te onderscheiden zijn. Wat de klanten zeggen over deze webshop, is hier te lezen.

  Over Kunstkerstboomvoorjou.nl


  Kunstkerstboomvoorjou.nl biedt het grootste online aanbod in Nederland en België op het gebied van kunstkerstbomen. Deze bieden zij aan met kortingen op de originele prijzen tot wel 30%. Naast kunstkerstbomen kun je er ook kerstkransen, kerstverlichting, kerstversiering en dergelijke vinden. Alle artikelen die zij verkopen zijn nieuw, hebben volledige garantie en is het product toch niet goed, dan krijg je je geld terug.


  Eén van de bekendste Kerstkrakers: Paul McCartney's Wonderful Christmas Time

  Diensten


  In de webshop van Kunstkerstboomvoorjou.nl kun je een aantal categorieën vinden die je helpen om de kerstboom en andere artikelen te vinden die je zoekt:

  • Kunstkerstboom
  • Kerstboom met lampjes
  • Kerstversiering
  • Merken
  • Soorten
  • Formaat
  • Aanbiedingen

  Alle kerstbomen die zij verkopen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig, vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd). Op alle producten van de webshop zit minimaal 2 jaar garantie. Wanneer je nog vragen hebt, kun je een online chat starten voor een aankoopadvies.

  Kwaliteitsindeling kunstkerstbomen

  In de webshop zie je een aantal soorten kerstbomen staan met een kwaliteitsindeling. De standaard die minimaal door Kunstkerstboomvoorjou.nl wordt aangeboden is drie sterren, de premium kwaliteit is vier sterren en dan hebben ze nog de natuurlijke kerstbomen met vijf sterren. Hoe meer sterren een boom heeft, hoe natuurlijker de afwerking met een hoge tot zeer hoge dichtheid van het aantal takjes.

  Levering en betaling


  Wanneer je voor een bedrag van meer dan € 20,- een bestelling doet, dan is het verzenden gratis, daaronder betaal je hiervoor € 4,95. Je kunt je bestelling op werkdagen eventueel ook zelf ophalen in Roosendaal. Bij het bestellen zie je bij ieder product direct hoe lang het duurt voor het product bij je in huis is. Je kunt bij Kunstkerstboomvoorjou.nl betalen door middel van iDeal, Mastercard, Visa, via een bankoverschrijving, via Bancontact/Mister Cash (België) of achteraf.

  Klachten


  Je kunt bij problemen contact opnemen met de klantenservice van sfeervoorjou.nl, dit is het moederbedrijf van deze webshop. Dit kan per e-mail of reguliere post, de adressen zijn op de website te vinden. Na ontvangst van de klacht krijg je van hen een bevestiging waarna zij binnen 14 dagen een antwoord zullen geven. Mochten ze meer tijd nodig hebben, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Je kunt ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar zij bij zijn aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan kun je jouw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie (SGC).

  Wat is jouw mening over Kunstkerstboomvoorjou.nl?


  Heb jij een boom of andere producten bij hen besteld en was je zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en service of heb je hier toch nog wat op aan te merken? Wij horen jouw mening graag, zodat anderen hiervan kunnen profiteren!

  Zijn de kerstbomen van Kunstkerstboomvoorjou.nl volgens de ervaringen van de klanten zo mooi als zij hadden verwacht of valt dit tegen in het echt?

  Kunstkerstboomvoorjou.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kunstkerstboomvoorjou.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kunstkerstboomvoorjou.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kunstkerstboomvoorjou.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kunstkerstboomvoorjou.nl actief?

  Kunstkerstboomvoorjou.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fijne Feestdagen!

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kunstkerstboomvoorjou.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.