NederlandReview

  Ervaringen Krups Espresso Machine

  Ben jij ook zo’n fan van een vers kopje koffie iedere morgen? Misschien wil je wel zo’n lekkere espresso bij je croissantje of gewoon even tussendoor. Met Krups Espresso Machine kun je zelf iedere dag een heerlijke kop koffie voor jezelf zetten. Maar wat zal de kwaliteit van die koffie nou echt zijn? Zal die espresso gemaakt met deze machine nou wel zo lekker smaken? Zal de bezorgservice van Krups Espresso Machine wel bezorgen voordat je weer trek krijgt in een kopje koffie? En hoe zal de klantenservice van Krups Espresso Machine ermee omgaan als het koffiezetapparaat toch niet zo goed blijkt te werken? De enigen die je hier wat meer over kunnen vertellen zijn mensen die al eens een kopje van Krups Espresso Machine’s koffie hebben geproefd. Lees hun reviews om te ontdekken hoe die koffiemachine nou echt werkt. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Krups Espresso Machine kunt verwachten.

  Over Krups Espresso Machine

  Krups Espresso Machine is een woonwinkel die koffiezetautomaten aanbiedt. Ze zijn gespecialiseerd in koffiezetapparaten, maar dan vooral in de koffiemachines waarmee je een espresso kunt maken. Ze hebben natuurlijk wel een gewoon koffiezetapparaat. Ze beloven dat die je kan voorzien van koffie met een volle, evenwichtige koffiesmaak zoals echte koffie hoort te smaken. Je kunt hiermee één maar ook meerdere koppen zetten. Maar er is ook een assortiment espressomachines. Zo kun je thuis een espresso maken van, volgens Krups Espresso Machine, professionele kwaliteit. Er is een stoompijpje dat ervoor zorgt dat je één of twee kopjes romige espresso kunt zetten. De machine is ook geschikt voor het make van latte of cappuchino. En het maken ervan duurt maar 40 seconden. Dan zijn er nog wat Nespressomachines. Een voorbeeld hiervan is de Nespresso Expert & Milk. Het is een krachtige machine voorzien van een bluetooth aansluiting zodat jij je eigen koffierecepten kunt maken. Een speciale vermelding verdient de Nescafé Dolce Gusto. Dit is een automatische koffiecupmachine. Er zijn 20 verschillende soorten cups waarmee je dus verschillende soorten koffie, thee of zelfs warme chocomel kunt maken. Verder heeft Krups Espresso Machine nog koffiemolens, melkopschuimers en waterkokers te koop.


  Wat uitleg over één van de machines van Krups Espresso Machine.

  Diensten van Krups Espresso Machine

  De koffiemachines van Krups Espresso Machine kunnen gemakkelijk online worden besteld. Je kunt er dan op rekenen dat de bezorgservice van Krups Espresso Machine het koffiezetapparaat naar je opstuurt. Ook heeft Krups Espresso Machine een eigen klantenservice om je te assisteren als je ze nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Krups Espresso Machine

  Heb jij al eens een kopje koffie gedronken gemaakt door een Krups Espresso Machine? Dan zouden we je dankbaar zijn als je ons meer over deze woonwinkel zou willen vertellen. Hoe goed werken die koffiezetapparaten nou echt? Zijn die espresso’s gemaakt door hun espressomachine echt zo professioneel? Hoe lekker smaken die nespresso’s nou echt? En wat is er te zeggen over de klantenservice en bezorgservice van deze koffiewinkel? Schrijf een Krups Espresso Machine review en laat ons weten wat jij van Krups Espresso Machine vindt.

  Krups Espresso Machine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Krups Espresso Machine

  Uw beoordeling

  Krups vol automatische ea895e

  Defect van melkschuimer apparaat gekocht voor 649 euro wel 2 maanden van kunnen genieten nu ter reperatie opegestuurd geen leen toestel, en zal waarschijnlijk toch wel weer stuk gaan grootste miskoop ooit voor absurd veel geld.

  Door: Wesley08-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Koffiebonen machine EA8170

  Heb in oktober machine gekocht, bij AH.
  Al snel problemen.
  Met AH gebeld, verwijzen je naar Krups.
  Krups gebeld, maanden niet te bereiken, ja ivm corona.
  Als we covid19 toch niet hadden...en dat voor een bedrijf, schandelijk.
  Krups verwijst je weer naar AH.
  Uiteindelijk machine opgestuurd.
  Je krijgt geen leen apparaat.
  En, het kan nog wel 2 tot 3 weken duren, eer de machine gerepareerd is.
  En, ja daar is ie weer, door covid19.
  Een pluspunt? De koffie is heerlijk, als ie het doet, dan.

  Door: Ilse04-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  EA895E volautomatische Krups

  Op 30dec 2020 gekocht.
  13 feb geen schuimmelk meer en geen warm water, ter reparatie aangeboden.
  5maart incompleet artikel retour erger nog niet gerepareerd terwijl dat ze aangeven van wel.
  5 maart moet ik hem van de klantenservice weer ter reparatie aanbieden. Miskoop ooit

  Door: Nezha Adad05-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Krups Espresso Machine een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Krups Espresso Machine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Krups Espresso Machine actief?

  Krups Espresso Machine is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Krups Espresso Machine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.