NederlandReview

  Ervaringen Kralenhoekje.nl

  Wanneer je een feestje hebt, of gewoon eens iets anders wilt dragen dan de standaard sieraden uit de winkel, dan kan het een leuk idee zijn om zelf een ketting, armband of oorbellen te maken met kralen en/of bedels. Je hoeft helemaal niet zo creatief te zijn om iets unieks te maken. Zo kun je je sieraad helemaal afstemmen op jouw outfit, en weet je zeker dat anderen niet hetzelfde dragen. Voor de materialen kun je o.a. bij www.kralenhoekje.nl terecht. Hoe is de prijs, de service en het aanbod? Dat lees je hier bij de reviews van anderen die hier al eens kralen, bedels en onderdelen voor sieraden besteld hebben.

  Over Kralenhoekje.nl

  Kralenhoekje.nl is een webshop voor het bestellen van allerlei onderdelen die je nodig hebt om sieraden te maken. Doordat zij al vele jaren ervaring hebben in de sieraden- en DIY branche kunnen ze je precies die kwaliteitsproducten bieden die je zoekt. Zij proberen scherpe prijzen te hanteren zodat je nooit te duur uit zult zijn wanneer je eenmaal de smaak van het sieraden maken te pakken hebt. Naast de nodige basisartikelen bieden zij ook spulletjes aan in de materialen en kleuren die bij de trend van het moment passen. Naast de online winkel is het ook mogelijk om de fysieke winkel/magazijn in Middelburg te bezoeken. Dit is in Middelburg. Online bestellingen kunnen hier afgehaald worden, maar je kunt ook ter plekke kralen, bedels en sieraadonderdelen bekijken en kopen. Zij geven je ook graag advies of demonstreren desgevraagd hoe iets werkt. Wanneer je in de online shop voor 17.00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Boven een bedrag van € 40,- is verzending gratis.


  DIY sieraden maken: tutorial op Kralenhoekje.nl

  Diensten

  Bij Kralenhoekje.nl kun je sieraadonderdelen en dergelijke bestellen uit de volgende categorien:

  • Kralen: Met o.a. glazen, glas, acryl, edelsteen, vinyl kralen etc. in vele kleuren.
  • Bedels: Naast de vele vormen vind je hier o.a. goudkleurige, bronskleurige en zilverkleurige bedels, etc.
  • Onderdelen: Hier vind je alles wat je nodig hebt o.a. slotjes, knijpkralen, gereedschap, oorbellen, ringen etc.
  • Koord en Leer: Hier vind je verschillenden koorden van o.a. gevlochten leer, elastiek, memory wire, waxkoord etc.
  • Specials: Hier vind je kadozakjes en voordeelpakketten.
  • Mega Sale: Uitverkoopgedeelte van de website met een telkens wisselend aanbod van materialen.
  • Nieuw: Hier vind je de nieuwste materialen die via de site aangeboden worden.

  Inspiratie

  Naast deze categorieën zie je bovenaan rechts nog het kopje ‘Inspiratie’ staan. Als je nog niet goed weet wat je wilt gaan maken of niet weet hoe je iets moet maken dan kunt je lid worden van het YouTube kanaal van Kralenhoekje.nl. Hier vind je tips en trucs met filmpjes hoe je dingen kunt maken. Ook vind je onder dit kopje een online magazine met allerlei voorbeelden van sieraden, een link naar de Pinterest pagina, en een link naar Instagram. Wanneer je voor € 25,- of meer besteld krijg je het nieuwste magazine gratis toegestuurd bij je bestelling.

  Klachten

  Op de site vind je een pagina met ‘Veelgestelde Vragen’ en de daarbij behorende antwoorden. Ook kun je je vraag stellen via een online contactformulier, telefonisch of via e-mail. Je kunt binnen 30 werkdagen je bestelling retour sturen in de originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt. De verzendkosten zijn voor jezelf, het aankoopbedrag wordt dan binnen 14 dagen terugbetaald.

  Hou je van sieraden maken? Misschien vind je op Kralenhoekje.nl precies wat je nodig hebt! Of niet? Lees en schrijf reviews met beoordelingen!

  Kralenhoekje.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kralenhoekje.nl

  Uw beoordeling

  Makkelijk spullen bestellen voor je eigen armband

  Een van mijn hobby's is het zelf maken van armbandjes. Ik gebruik hiervoor onder andere kralen en bedeltjes. De kralen bestel ik altijd op kralenhoekje.nl. Ideaal, want ze hebben hier een groot assortiment aan verschillende kralen. Niet alleen zit er een behoorlijk verschil in de kleuren, maar ook zijn er tal van verschillende vormen verkrijgbaar. Dit geldt eveneens voor de bedeltjes. Het bestellen is overigens echt super eenvoudig. Binnen een paar klikken heb je alles al geregeld. De prijs per kraal is redelijk duur, maar ik koop ze altijd in grotere aantallen in. Hierdoor worden de kralen meestal wel wat goedkoper. Wanneer je de kralen overdag besteld, is de kans groot dat je ze de volgende dag al aantreft in je brievenbus.

  Door: Manon Goudsmit26-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Kralenhoekje.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Kralenhoekje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kralenhoekje.nl actief?

  Kralenhoekje.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kralenhoekje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.