NederlandReview

  Ervaringen Kookwinkel Oldenhof

  Kookwinkel Oldenhof: naar eigen zeggen specialist in de keuken sinds 1821. Kerstdiner, pepernoten voor Sinterklaas, koekjes voor met Pasen bij de thee, feestmaal in de planning om de schoonfamilie te imponeren of gewoon omdat u graag in de keuken staat? Vroeg of laat lopen we allemaal wel een keer een kookwinkel binnen. Al is het alleen maar omdat alles er altijd zo uitnodigend en inspirerend uitziet. Zelfs de grootste Koos en Toos Inspiratieloos zien zichzelf spontaan achter het fornuis staan of de oven open maken met die heerijk burgerlijke ovenwanten. Ruikt u die geurige cake ook al? Oldenhof is een van de vele kookwinkels in ons land.

  Door de lange bestaansgeschiedenis zijn veel kook- en eetliefhebbers u voor gegaan, zowel onlineals in een van de filialen in Zwolle, Amersfoort en Hilversum. Zij kunnen u als geen ander vertellen hoe het zit met de levering, service en communicatie, de medewerkers, het advies, aanbiedingen, hoge of lage prijzen en kwaliteitsproducten. En ook als u wilt weten hoe het zit met de verhouding prijs-kwaliteit, zijn de reviews zeker handig om te lezen. Maar hoe scoort de winkel in de afhandeling van zowel klachten als bestellingen waarbij een product bijvoorbeeld niet op voorraad bleek? Zijn klanten te spreken over de inzet van Kookwinkel Oldenhof om tot een gepaste en persoonlijke oplossing te komen? En als u al ervaring heeft bij deze kookwinkel; deelt u de meningen die hier staan? Of heeft u het anders ervaren?

  Van 1821 tot nu
  Kookwinkel Oldenhof was ooit begonnen als Zwols familiebedrijfje, maar is daarna flink gegroeid. In de afgelopen twintig jaar zijn er naast het filiaal in Zwolle, ook filialen geopend in Amersfoort en Hilversum. In het filiaal in Hilversum worden regelmatig workshops en kookcursussen gegeven onder leiding van professionals. Het online filiaal werd een feit met www.kookwinkel.nl. Er is een uitgebreide keuze aan keukengerei, keukenmachines, pannen, servies, messen, keukentextiel, bakvormen, specerijen en nog veel meer andere benodigdheden en ingrediënten. De winkel heeft voor ieder budget wat wils, want naast een schare van klassieke topmerken als Le Creuset, KitchenAid, Ankarsrum en Serax, heeft de Oldenhof ook voordeligere alternatieven in het assortiment. In 2002 begon Kookwinkel Oldenhof een eigen kookboekenuitgeverij Good Cook. Tot op de dag van vandaag is hun uitgeverij nog steeds onderdeel van de Nederlandse kookboekenbranche.

  Door de jaren heen is Kookwinkel Oldenhof veel samenwerkingen aangegaan met bekende auteurs uit de keuken en vakmensen uit de gastronomie en horeca. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Sabrina Ghayour, Gill Meller, George Calombaris, Bart van Olphen, Rutger van den Broek, Tess Posthumus, Jan Smink en Lars Aukema. Naar eigen zeggen om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en het assortiment actueel te kunnen houden. Veel van die informatie belandt in een blog, waarbij de kookwinkel hoopt kookliefhebbers te inspireren tot nieuwe culinaire avonturen.
   


  's Werelds meest bekende kok

  Kookwinkel Oldenhof is te bereiken via de vestigingen, telefoon en e-mail, en te volgen via Pinterest, Twitter, Facebook, YouTube en Instagram.

  Helpt u ook graag de huidige en toekomstige kook- en eetliefhebbers?
  Laat dan uw ervaring met Kookwinkel Oldenhof op Nederlandreview achter. Liefhebber-in-wording en geïnteresseerd in deze winkel? Blijf lekker hangen en lees gezellig mee!

  Lees hier de beoordelingen van de kook- en eetliefhebbers die u voor gingen bij Kookwinkel Oldenhof. Bent u de volgende?

  Kookwinkel Oldenhof
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6,4
  25% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  7,6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  H Steert18-03-2019

  Wat een top service!! Een doormidden gebroken creusset ovenschaal opgestuurd en daarvoor een prachtige nieuwe gekregen!!! Dank vior de goede service daar wordt iemand blij van!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Onbeschoft

  Pieter08-01-2019

  Als trouwe klant van Oldenhof Kookwinkel (heb er inmiddels voor een paar duizend euro besteed aan espressomachines en dure messen) had ik een verkeerde waterfilter gekocht. Toen ik fysiek naar de winkel terugging, kreeg ik mijn geld niet terug omdat ik het bonnetje niet meer had. Het waterfilter is in Hilversum alleen bij Oldenhof te koop en de prijssticker met naam van de zaak zat er nog op. De eigenaar weigerde echter de filter terug te nemen en had lak aan een trouwe klant. Zelden werd ik zo onbeschoft te woord gestaan. Ik heb de filter achtergelaten en zal nooit meer iets bij Oldenhof Kookwinkel kopen. Wat een slechte service!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Volgende keer bestel ik weer!

  Marijke Smit-Bosch30-11-2018

  Via internet een bestelling gedaan. Kreeg de dag erop een mailtje dat een van de bestelde producten uitverkocht was en mij werd gevraagd of ik het geld terug wilde of een alternatief wilde uitzoeken. Dit laatste gedaan. Kreeg de volgende dag al alles bezorgd met nogmaals de excuses en de opmerking dat ik de meerkosten niet hoefde te betalen. Prima service!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  kookboek en vacuumzakken besteld, niets gekregen!

  Edward Booij20-10-2018

  4 oktober een bestelling gedaan en nu 20 oktober nog steeds niets gekregen. Gebeld en een mail gestuurd maar ook dat mocht niets helpen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Schrijf zelf een review over Kookwinkel Oldenhof

  Uw beoordeling