KokendWaterkranenShop.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

KokendWaterkranenShop.nl

Ben je op zoek naar een bedrijf welke 3-in-1 kokend water kranen kan leveren? Wellicht is KokendWaterkranenShop.nl dan voor jou wel een ideale uitkomst. Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.


Wat is KokendWaterkranenShop.nl


KokendWaterkranenShop.nl is een online shop. Het bedrijf stelt hoog kwalitatieve 3-in-1 kokendwaterkranen te leveren tegen de beste en scherpste prijzen. Het bedrijf laat weten dat ze ernaar streven dat een 3-in-1 kokend water kraan voor elke keukenliefhebber betaalbaar is. Daarnaast wordt er aangegeven dat ze kwalitatieve producten aanbieden met een rechtstreekse persoonlijke customerservice. Dit doen ze volgens het bedrijf ook nog eens tegen de laagste en beste prijs. Volgens het bedrijf hoeven klanten zich absoluut niet druk te maken om kwaliteit omdat ze deze hoog in het vaandel hebben staan. De medewerkers van KokendWaterkranenShop.nl laten weten dat het draait om veilige en goede productkeuze. Ze laten ook weten beretrots op hun producten zijn en ze willen dit graag met klanten delen. Het bedrijf is ook distribiteur van Nederland 3M waterfiltratieproducten.


Verzendingen, ruilen en herroepen


Het bedrijf stelt zorgvuldig haar best te doen om de bestelling snel bij je af te leveren. Mocht je als klant een bestelling hebben gedaan voor tien uur 's ochtends, dan probeert het bedrijf dit binnen 24 uur nog te versturen. Er wordt aangegeven dat de prijzen op de website inclusief verzendkosten zijn. Levering gaat via de pakketbezorger van DHL.


De aflevering zal binnen twee werkdagen plaatsvinden. Dit zal tussen 09:00 uur 's ochtends en 18:00 uur 's avonds zijn. Mocht je een product willen ruilen dan is dit ook mogelijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@kokendwaterkranenshop.nl. Het is wel zo dat je zelf de kosten moet betalen voor het terug sturen van het product. Mocht je iets retour willen sturen dan is dit mogelijk. Er geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze vastgestelde termijn kun je artikelen terugsturen zonder opgave van reden.


Klachtenprocedure


Er is door het bedrijf ook een klachtenregeling vastgesteld. Er wordt in eerste instantie aangeraden om klachten eerst kenbaar te maken. Dit kun je via de e-mail doen. Het e-mail adres voor de klachten is info@kokendwaterkranenshop.nl. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kokendwaterkranenshop.nl. Mocht er geen oplossing gevonden worden, dan kunnen klanten een geschil aanmelden bij Stichting WebwinkelKeur. Zij gaan dan bemiddelen. Het is vanaf februari 2016 voor klanten mogelijk om een klacht ook aan te melden via het ODR-platform. Dit platform valt onder de Europese Commissie.  De laatste mogelijkheid is om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Wat zijn de klantervaringen bij KokendWaterkranenShop.nl?


Ben je al klant bij KokendWaterkranenShop.nl? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Door jou visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een goede keuze te maken. Wat heb jij bijvoorbeeld gekocht bij dit bedrijf? Was je tevreden met het product? Wat vind je van de kosten die je moet betalen? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij KokendWaterkranenShop.nl? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? Als je feedback zou moeten geven over dit bedrijf zou dit dan positief zijn? Jouw mening is ons alles waard. We zouden het zeer op prijs stellen als je jouw klantervaringen bij dit bedrijf achterlaat op de website van NederlandReview. Dit is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)