Koffiestore

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Koffiestore

Houd jij ook zo van je dagelijkse kopje koffie? Dan wil je natuurlijk de beste machine om die koffie mee te zetten. Wie weet kun je die wel krijgen bij Koffiestore. Maar wat vooreen kwaliteit koffiemachines zullen ze verkopen? Zullen die zakelijke modellen nou echt sterk en groot genoeg zijn om koffie te kunnen zetten voor je hele bedrijf? Zullen die reinigingstabletten je koffiezetapparaat nou wel helemaal goed reinigen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Koffiestore op komt dagen met jouw nieuwe melkkan? En wat zal de klantenservice van Koffiestore zeggen als je koffiemachine toch niet helemaal goed blijkt te werken? Alleen koffiedrinkers die al eens koffie van een koffiezetapparaat van Koffiestore hebben geproefd kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van wat voor een soort koffie Koffiestore nou eigenlijk aanbiedt. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen zullen je laten zien wat er nou echt van Koffiestore verwacht kan worden.


Over Koffiestore

Koffiestore is een online shop en woonwinkel. Ze verkopen eigenlijk alleen koffiemachines en koffiezetapparaten. Dat betekent echter wel dat ze hierin helemaal zijn gespecialiseerd. Zo zijn ze in Nederland de specialist op het gebied van Jura koffiemachines. Er is bijvoorbeeld de Jura S8 Moonlight Silver of de Jura D60 Piano Black. Maar er zijn er nog veel meer. Met de meeste koffiemachines op Koffiestore kun je één kopje koffie zetten of gelijk kiezen voor koffie voor twee. Dat is handig als je met z’n tweeën bent en toch allebei dezelfde koffie wilt. Over soorten koffie gesproken: de Jura is een espressomachine. Je kunt er dus ook een heerlijke espresso mee zetten. Ze zijn geschikt voor gewone koffiebonen en gemalen koffiebonen. En met sommigen kun je ook alleen heet water voor thee zetten.De apparaten zijn zo efficiënt mogelijk gebouwd. Je kunt een Jura espressomachine aanschaffen voor je bedrijf. Dan kun je hem zakelijk gebruiken in een kantine of gewoon op kantoor. Hiervoor zijn speciale zakelijke modellen op de markt gebracht. Naast de machines zelf biedt Koffiestore nog wat accessoires aan. Zo zijn er reinigingstabletten en ontkalkingstabletten om het koffiezetapparaat goed schoon te houden en kalk op afstand te houden. En als laatste is er dan de Jura Cool Control Wireless. Dit is een melkhouder die er automatisch voor zorgt dat je melk nooit warmer wordt dan 4 graden. Daarboven koelt hij de melk automatisch.Een rondleiding door Koffiediscounter, de winkel van Koffiestore.


Diensten van Koffiestore

Zowel de koffiezetautomaten als accessoires van Koffiestore kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Koffiestore komt de koffiemachine dan netjes bij je thuisbezorgen. Ook heeft Koffiestore nog een klantenservice om je bij te staan als je wat assistentie nodig hebt omdat je vragen hebt over hoe de machine precies werkt of er een probleem ontstaat.


Klachten, Complimenten en Tips voor Koffiestore

Ben jij één van die koffiedrinkers die al eens een kopje koffie met een machine van Koffiestore heeft gezet? Dan horen wij graag meer over die ervaring. Wat was nou eigenlijk de smaak van die espresso? Duurde het lang voor het koffiezetapparaat bij je thuis werd afgeleverd? En kon de klantenservice van Koffiestore je helpen toen er een probleem met de koffiemachine ontstond? Schrijf je eigen Koffiestore review en laat ons weten wat jouw mening over deze winkel vol koffiezetapparaten is

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Onderdelen Jura

Via de chat contact gehad. Zeer kundig en uiterst vriendelijk. Zal in de toekomst zeker weer terug komen.

E

Ej Rusticus

16-12-2020

1