Koeltassenwinkel.nl | Bellatio

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Koeltassenwinkel.nl | Bellatio

Het kan heel handig zijn om drinken en eten mee te nemen, maar vaak wordt dit al snel warm. Dan is een koeltas erg handig. Die kun je krijgen bij Koeltassen winkel. Maar wat zal de kwaliteit van die koeltassen zijn? Zullen die opblaasbare koeltassen echt wel zo makkelijk op te blazen zijn? Zullen die strandlakens wel lekker groot en zacht zijn? Hoe goed zullen die zonnebrillen jouw ogen beschermen? Zal je lang moeten wachten tot je korte broek wordt bezorgd door de bezorgservice van Koeltassen winkel? En hoe zal de klantenservice van Koeltassen winkel reageren als er iets mis is met je hoed of cap? Alleen mensen die al een koeltas of ander strandproduct van Koeltassen winkel meeslepen kunnen je hierover inlichten. Lees dus hun reviews om een aardig beeld van Koeltassen winkel te kunnen vormen. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen zullen je laten zien wat er van Koeltassen winkel verwacht kan worden.


Over Koeltassen winkel

Koeltassen winkel is een buitenwinkel die producten voor het strand verkoopt. Ze richten zich dan vooral op koeltassen in allerlei soorten en maten. Er zijn gewone koeltassen en koeltassen die je eerst op moet blazen. Deze opblaasbare koeltassen zijn misschien wel weer iets makkelijker ergens op te bergen. Naast koeltassen zijn er ook nog koelboxen die iets steviger zijn maar ook minder buigzaam en vormbaar. In alle drie de gevallen zul je een koelelement moeten gebruiken om de tas de hele dag door koel te houden. Zorg ook dat hij dicht is tenzij je er iets uit wilt pakken, anders gaat het hele effect van de tas of box verloren. Maar er zijn nog andere strandproducten die Koeltassen winkel aanbiedt. Zo zijn er verschillende kledingstukken zoals T-shirts en korte broeken die makkelijk over je badpak, bikini of zwembroek aan te trekken zijn. Er zijn ook nog zonnebrillen, hoeden en petten die je ogen en gezicht kunnen beschermen tegen overmatige blootstelling aan de zon. Verder hebben ze nog strandlakens en spullen om te kunnen picknicken.
Diensten van Koeltassen winkel

Alle koeltassen en andere strandspullen van Koeltassen winkel kunnen online worden besteld. Kies gewoon het strandlaken of badlaken dat je wilt en maak een bestelling aan door de artikelen in je winkelmandje te stoppen. Daarna hoef je alleen nog maar de betaling af te ronden. De klantenservice van Koeltassen winkel stuurt de bestelde koelbox dan gewoon naar je op. Ook is er een Koeltassen winkel klantenservice die je kan helpen als je wat advies nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Koeltassen winkel

Heb je zelf al eens een koeltas bij Koeltassen winkel besteld? Ook als het alleen een simpele zonnebril was willen wij graag alles weten over jouw ervaring met deze strandwinkel. Hoe lekker zitten die T-shirts? Zijn die korte broeken niet te warm? Hoe zacht zijn die handdoeken en strandlakens in de praktijk? Duurde het lang voor je jouw zonnebril of pet ontving? En hoe ging de klantenservice van Koeltassen winkel om met je klacht over hun hoeden of caps? Schrijf je eigen Koeltassen winkel review en laat ons weten hoe jij echt over deze strandwinkel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)