NederlandReview

  Ervaringen Koalabedding

  Een bed kan nog zo comfortabel zijn, als je beddengoed te warm, koud, kriebelig of kort is dan slaapt je kind toch niet lekker. Dus waar kun je de beste hoeslakens en matrasbeschermers voor je zoon of dochter vinden? Één winkel die zich helemaal richt op kinderbeddengoed is Koalabedding.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun dekbedovertrekken zijn? Zal je hoofd echt zo lekker rusten op één van hun hoofdkussens? Zullen die dekbedden echt zo luchtig en ademend zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Koalabedding.nl het hoeslaken bij je thuis heeft bezorgd? En zal de klantenservice je helpen als er toch iets mis blijkt te zijn gegaan? Hier kun je alleen maar achterkomen via echte klanten van Koalabedding.nl. Werp eens een blik op hun reviews om te ontdekken wat zij nou echt van Koalabedding.nl vinden. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je laten zien wat er van Koalabedding.nl verwacht kan worden als je een bestelling bij ze plaatst.

  Over Koalabedding

  Koalabedding.nl is een winkel die beddengoed voor kinderen verkoopt. Ze hebben weinig beddengoed voor volwassenen. In tegenstelling daarvan hebben ze vooral kinderbeddengoed. De winkel is een initiatief van ouders die geen winkel konden vinden voor kinderbedtextiel dat en hoogwaardig en scherp geprijsd is. Dus als je beddengoed zoekt voor je peuter, baby, kind of dreumes, dan zou dit wel eens kunnen zijn waar je moet wezen. Ze hebben dekbedovertrekken in de maten 100x135, 140x200 en alles ertussenin. Je kind ze vinden met prints zoals sterren, dieren, Nijntje, paarden enzovoort. Er zijn dekbedovertrekken voor zowel jongens als meisjes. Ook zijn er hoeslakens van badstof, jersey, molton of katoen. Daaronder kun je nog een matrasbeschermer van waterdichte molton of noppen doen. Hun collectie dekbedden bestaat uit zomerdekbedden, 4-seizoenen dekbedden en enkele dekbedden. Daarbij zijn de verkrijgbaar in wol, synthetische stof, bamboo en katoen. Zo heeft je kind het nooit te warm of te koud. Als laatste heeft Koalabedding.nl nog een assortiment hoofdkussens zodat je kind een zachte ondersteuning voor zijn of haar hoofd heeft.


  Het opmaken van een babybedje.

  Diensten van Koalabedding.nl

  De dekbedovertrekken, hoofdkussens en ander beddengoed van Koalabedding.nl kan online besteld worden. Je kunt een matrasbeschermer of hoeslaken selecteren en op die manier een bestelling plaatsen op hun website. Zodra de betaling rond is zal de bezorgservice van Koalabedding.nl aan het werk gaan om het dekbed naar je op te sturen. Daarnaast is er een Koalabedding.nl klantenservice die al je vragen kan beantwoorden of in kan springen als er een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Koalabedding.nl

  Slaapt jouw kind, baby of peuter al onder beddengoed van Koalabedding.nl? Dan horen wij graag hoe dit beddengoed bevalt. Hoe luchtig en toch warm zijn de dekbedden van deze winkel? Zijn die dekbedovertrekken en kussens wel lekker zacht? Kan die matrasbeschermer er echt voor zorgen dat het matras langer meegaat? Duurde het lang voor de bezorgservice van Koalabedding.nl kwam opdagen met het nieuwe hoeslaken van je zoon of dochter? En kon de klantenservice van Koalabedding.nl je helpen toen je een klacht had over het dekbed of hoofdkussen? Schrijf je eigen Koalabedding.nl review en vertel ons alles over jouw ervaring met deze winkel voor kinderbedtextiel.

  Koalabedding
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Waanzinnig goede service

  Op hun eigen website 2 dekbeddensets besteld. Super snelle levering. Bij het openen kwam ik tot de ontdekking dat er van 1 dat een andere kleur was geleverd dan ik had besteld. Even een telefoontje naar de klantenservice en het was zo opgelost. En hoe! Binnen 24 uur werd de juiste kleur bij mij thuis geleverd met een retoursticker voor de verkeerd geleverde set. 1000 maal excuus ( zelfs op papier handgeschreven!) en een lief koalabeertje voor mijn dochter meegeleverd bij de nalevering. Wat een top service! Een foutje kan iedereen gebeuren, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat het zo snel en zo vriendelijk werd opgelost. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen!

  Door: Romy Claassen19-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Koalabedding

  Uw beoordeling