Klusspullen

5

Bestellen

2

Service

2

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Klusspullen

Of je nou een grote of een kleine klus te doen hebt, je moet in ieder geval het juiste gereedschap en materiaal hebben. Bij Klusspullen.nl zul je die dingen wel kunnen vinden. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun schakelmateriaal zijn? Zullen die antennes nou wel zo’n goed ontvangst geven? Zal de verlichting van Klusspullen.nl genoeg licht geven om ook in het donker de spoedklus te kunnen klaren? Zullen die groepenkasten echt zoveel stroom kunnen geven? Zal het lang duren voor het installatiemateriaal van Klusspullen.nl wordt bezorgd? En hoe zal de klantenservice van Klusspullen.nl reageren als het draad toch niet blijkt te voldoen voor de klus die je in gedachten had? Alleen klussers die Klusspullen.nl wel eens bezocht hebben kunnen je hier de waarheid over vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe het er bij Klusspullen.nl aan toegaat. De meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers zullen je laten zien hoeKlusspullen.nl echt werkt.


Over Klusspullen.nl

Klusspullen.nl is een winkel die klusbenodigdheden aanbiedt. Ze beloven dat je er als zowel particulier als professioneel klusser terecht komt voor allerhande klusmateriaal. Ze beloven het juiste materiaal of gereedschap voor je te hebben. Zo is er een selectie schakelmateriaal. Deze bevat onder andere dimmers, stekers, wandcontactdozen, spatwaterdicht schakelmateriaal en nog veel meer. Hun afdeling ventilatie bestaat uit badkamerverwarming, centrale afzuigunits, verwarmingspanelen, kastventilatoren, terrasverwarming, thermostaten, spiegelverwarming, vloerverwarming en nog veel meer. Zo is je huis lekker warm en tegelijk toch wel goed geventileerd. Dit is immers belangrijk als je prettig wilt kunnen wonen. Dan zijn er nog wat groepenkasten zoals zekeringsmateriaal, meterborden, modulenkasten enzovoort. Je kunt hun afdeling installatiemateriaal eens bezoeken voor tape, draad, kabelschoenen, stekers, inbouwdozen, bundelbanden en nog veel meer. Mocht je ontvangst niet goed genoeg zijn of je niet de zenders kunnen ontvangen waarnaar je wilt kijken, dan kan een antenne een oplossing bieden. Klusspullen.nl heeft vele antennes en verbinders van uiteenlopende merken. Hun afdeling netwerk & telefoon bevat telefoonkabels, netwerkswitches, wandcontactdozen, telefoonstekkers en andere dingen waarmee je een telefoonnetwerk of een netwerk via internet tot stand kan brengen. Als je met een grote klus bezig bent moet die natuurlijk goed verlicht zijn, anders kun je niet zien wat je doet. Daarbij heeft Klusspullen.nl bouwverlichting om je bij te schijnen. Ook noodverlichting, buitenlampen, binnenlampen, ledpanelen en inbouwspots zijn bij Klusspullen.nl te vinden. En naast al deze dingen hebben ze nog apparatuur voor intercom, gadgets, deurbellen, home control, verf, schildergerei, elektronica en zonnepanelen.


 


Diensten van Klusspullen.nl

Klusspullen.nl heeft een eigen bezorgservice die het door jou bestelde materiaal of gereedschap netjes naar je op zal sturen. Ook is er een Klusspullen.nl klantenservice om je met raad en daad te woord te staan.


Klachten, Complimenten en Tips voor Klusspullen.nl

Ben jij wel eens begonnen aan een klus met gereedschap of klusmateriaal vanKlusspullen.nl? Dan horen wij heel graag hoe die ervaring is afgelopen. Was de stekkerdoos makkelijk aan te sluiten? En wat valt er te vertellen over de bezorgservice en klantenservice van Klusspullen.nl? Schrijf je eigen Klusspullen.nl review en laat ons weten hoe jij over deze bouwwinkel en kluswinkel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

JUNG

Verschrikkelijke winkel! Nooit hier iets kopen! Een behoorlijke bestelling geplaatst en nooit gekregen. Meervoudig contact gehad met deze partij en zij zeggen ja als wij het verzonden hebben stopt daar onze verantwoordelijkheid. Bespaar jezelf de ellende en bestel elders!!

S

Stefan

09-11-2023

0

Veel te dure installatiekast

Heb een installatiekast gekocht bij Klusspullen.nl , allemaal goed,tot dat collega elektricien mij vertelde dat ik veel teveel betaald had. Na controle op het Net bij bleek dat inderdaad, ,en niet een beetje te veel maar 170 euro, dat is een derde teveel van het totaal bedrag van 406 euro. Ik had na telefonisch contact toch iets meer verwacht dan een makkelijk mailtje. Harry

H

Harry

04-05-2020

1