Klusgereedschapshop

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Klusgereedschapshop

De Klusgereedschapshop is een online winkel met gereedschap voor een verbouwing in en rond het huis. Maar ook voor kleine klusjes kan je hier gereedschap bestellen. Het in Hagen gevestigde bedrijf heeft klanttevredenheid op de eerste plaats staan en heeft daarom ook ideale verzend en leverbeleid. Via Klusgereedschapshop heb je het bestelde artikel dezelfde avond in huis als je voor 10:00 je bestelling plaatst. Bestel je vanaf 10:00 tot 23:59 dan wordt het de volgende avond geleverd. Pallets en lengtes heb worden de volgende werkdag geleverd indien er voor 16:00 bestelt is. Bij specifieke vragen of opmerkingen dan kan je makkelijk contact opnemen via de mail of de telefoon met de contactgegevens die te vinden zijn op de website.
 


Reviews over Klusgereedschapshop

Klusgereedschapshop hoopt dat klanten veelal positieve reviews en beoordelingen achterlaten over de aanschaf en kwaliteit van de producten, maar ook over hoe gebruiksvriendelijk de website bijvoorbeeld is en hoe de ervaringen hiermee waren. Opbouwende kritiek is altijd welkom om nog betere service te verlenen in de toekomst voor al hun klanten. Indien je dus een aankoop hebt gedaan bij het bedrijf wordt het op prijs gesteld dat je jouw ervaringen in de vorm van reviews en / of beoordelingen achterlaat om zo nog beter klanten te kunnen helpen in de toekomst.
 


Assortiment

Klusgereedschapshop heeft een ruim assortiment met diverse gereedschappenstukken en onderdelen. Door de handige lay-out en gebruiksvriendelijkheid van de website laat het aanschaffen van producten snel en soepel verlopen. Hier via de website van de Klusgereedschapshop kan je makkelijk de gereedschap bestellen die je nodig hebt vanuit huis. Zo kan je de volgende dag gelijk beginnen met klussen. Een aantal merken die worden aangeboden zijn o.a. Spax, Fixman, Hitachi en Hikoki. Klanten kunnen tevens een eigen account aanmaken om zo hun recente aankopen in te zien en om hun winkelwagen bij te houden.

Verder is er een groot assortiment aan artikelen te vinden bij de Klusgereedschapshop. Zo vind je er logistieke artikelen als steekwagens, kruiwagens, wielen, opbergdozen, maar ook hijs en klim materialen. Natuurlijk zijn ook de kleine artikelen zoals boormachines, zaagmachines, handzagen, hamers, schroevendraaiers en nog veel maar aanwezig. Zoek je een bepaald boutje of schroefje? De Klusgereedschapshop heeft het in huis in hun ruime assortiment bevestigingsmateriaal. In de tuin is er ook vaak genoeg te doen om bijv. de tuin winter klaar te maken. Op de website worden dan ook o.a. grasmaaiers, harken, snoeischaren en buitenverlichting aangeboden. En veiligheid staat natuurlijk voorop bij werkzaamheden in en rond het huis. Daarom worden er ook veiligheidsmiddelen aangeboden zoals helmen, beschermingsbrillen, werkkleding, maar ook bescherming voor je handen en oren. Wacht daarom niet langer en bestel nu snel jouw producten voor jouw klussen in en rond je huis of tuin en deel je ervaringen met de Klusgereedschapshop .

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Bit nr 7

Alles dik in orde.?

H

Huguette Vriesacker

13-07-2021

0