NederlandReview

  Ervaringen Kluizen.nl

  Sommige dingen wil je veilig opbergen. Juwelen, sommige papieren en andere persoonlijke bezittingen die je niet wilt verliezen, bijvoorbeeld. Je zou ze in een kluis van Kluis.nl kunnen stoppen. Maar hoe veilig zijn die kluizen voor thuis nou echt? Zullen die hangsloten en cilinders de inbrekers wel echt buiten de deur houden of vinden ze hoe dan ook een weg naar binnen? Zullen die brandblussers het vuur op tijd kunnen blussen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Kluis.nl de sleutelkluis bij je thuis aflevert? En wat zal de klantenservice van Kluis.nl te zeggen hebben als je om hun hulp vraagt? De enige manier om dit te onderzoeken is via echte klanten van Kluis.nl. Lees die reviews die ze geplaatst hebben op NederlandReview en kijk wat zij over Kluis.nl te zeggen hebben. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je een indruk geven van hoe betrouwbaar die kluizen van Kluis.nl nou echt zijn.

  Over Kluis.nl

  Kluis.nl is een winkel die, als de naam al suggereert, een winkel die kluizen verkoopt. De website is gestart door MB Safety. Op hun website beweren ze al 20 jaar een begrip te zijn op het gebied van kluizen, brandkasten en andere veilige opbergmogelijkheden. Ze hebben een assortiment kluizen voor thuis. Hieronder vallen muurkluizen, inbraakwerende kluizen, documentenkoffers, brandwerende kluizen, vloerkluizen, pistoolkluizen en wapenkluizen. Maar er zijn ook kluizen voor zakelijk gebruik. Hierbij kun je denken aan lockers, hotelkluizen, computerkluizen, ladenkasten, vakkenunits, kluisdeuren, afstortkluizen, kassakluizen en nog veel meer op het gebied van veiligheid. Als je dan een kluis hebt wil je natuurlijk niet dat iedereen de sleutel daarvan zomaar kan vinden. Daarom heeft Kluis.nl sleutelkluiziele veiligheid, masterlock, documentenkoffers, cilinders, veiligheidsspiegels en deurbeslag. Verder heeft Kluis.nl nog een selectie brandblussers die altijd handig kunnen zijn voor het geval er brand uitbreekt. Vooral in brandgevoelige ruimtes zoals keukens zijn deze brandblussers geen overbodige luxe. En een kluis hoeft niet per se nieuw te zijn om veilig te zijn. In de afdeling gebruikte producten heeft Kluis.nl een hoop producten die nog prima een tweede ronde meekunnen.en, weerbestendige kluizen, sleutelbeheersystemen en andere oplossingen voor sleutelbeheer. Onder andere veiligheidsproducten verstaat Kluis.nl hangsloten, cashhandeling, mob


  Dani van 12 vindt een gestolen kluis.

  Diensten van Kluis.nl

  De kluizen van Kluis.nl kunnen online besteld worden. Op de website doet Kluis.nl de belofte dat de brandkast of andere oplossing binnen 1-2 dagen bij je thuis of op je werk wordt afgeleverd. Verder heeft Kluis.nl nog een klantenservice die je kan assisteren als je advies of hulp nodig blijkt te hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kluis.nl

  Heb jij je kostbaarste bezittingen al veilig in een kluis van Kluis.nl zitten? Dan horen wij graag hoe zo’n locker of brandkast jou bevalt. Hoe veilig zijn die inbraakwerende kluizen nou echt? Weren die cilindersloten en hangsloten echt alle inbrekers van je erf? Duurde het lang voor de bezorgservice van Kluis.nl de brandblusser bij je thuis kwam afleveren? En hoe reageerde de klantenservice van Kluis.nl toen je ze alleen maar een simpele vraag wilde stellen? Schrijf een review en laat ons weten hoe jij over Kluis.nl denkt.

  Kluizen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kluizen.nl

  Uw beoordeling

  Beter dan verwacht

  Heel goede communicatie met kluizen.nl gehad.
  Mijn 2 Benor gekeurde, Sicli schuim brandblussers (ABF) werden vandaag reeds geleverd.
  Snelle levering, prima verpakt en de toestellen zijn werkelijk zoals gewenst en dit dan nog aan een zeer aantrekkelijke prijs.
  Ik ben dan ook zeer tevreden over deze bestelling.
  Tiptop in orde, snelle levering en een goede communicatie.
  Hartelijke dank.

  Door: Standaert S.04-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Kluizen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Kluizen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kluizen.nl actief?

  Kluizen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kluizen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.