Klingel

5.6

Bestellen

4.4

Service

6

Prijs

4.4

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Klingel

Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Klingel.nl is een bedrijf wat een online shop is waar je bladen en abonnementen kunt krijgen. Het is mogelijk om tal van verschillende kleding te kopen en te krijgen. Er zijn ook verschillende cadeaubonnen te geven. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de verschillende opties en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Kies ervoor om de reviews te lezen over Klingel.nl om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van Klingel.nl vindt of van een ander organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over klingel.nl

Het online kopen van kleren was nog nooit zo gemakkelijk dan op Klingel.nl. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties om te ontdekken welke verschillende kleren er zijn. Het maakt niet uit wat je zoekt. Het kan gaan om:

• Een schitterende outfit voor jezelf
• Een paar trendy paar nieuwe schoenen
• Woonaccessoires voor de woning
• sommige handige keukenhulpjes
• Volop prachtige sieraden voor hem en ook voor haar
• Verschillende modieuze mode accessoires

Er is volop! 

Diensten van klingel.nl

Klingel.nl heeft een ruim assortiment van kleren voor vrouwen in eigenlijk iedere leeftijdsgroep. Het maakt niet uit of je nu 21, 31, 41, 51, 61, of zelfs 71 bent! Bij Klingel.nl kun je het allemaal vinden. Je pakt er thuis een kopje koffie bij en gaat er dan mee op pad. Het is volop genieten.  
Je bestelt het via de webshop en krijgt het dan thuis via Kiala of de post. De volgende merken vindt je  allemaal in de shop:   Rabe, Frank Walder, Julietta, m.collection, Stenau, Lebek, Babista, Brühl, Cabano, delmod, Elene Exclusiv, Explorer, Olsen, Olymp, SE Blusen, Signora M, Toni dress, Mona, Trigema.


Klachten, tips en complimenten over klingel.nl

Ben je ergens niet tevreden over? Wil je het retourneren? Dan kan dat binnen 14 dagen bij Klingel.nl. Als je een klacht hebt dan kun je die natuurlijk indienen bij hun om ze zo te helpen hun dienstverlening te verbeteren. Voor jou is het natuurlijk fijn om ook je klacht opgelost te zien. Het is goed om ook je mening hierna nog een keer te plaatsen op NederlandReview. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen. 

Heb jij ervaring met klingel.nl 

Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 


Ervaringen over klingel.nl van klanten die u voorgingen. Bestellen en retourneren makkelijk? Lees reviews hier bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Schoenen

7 maanden na gekochte en betaalde schoenen stuurt Klingel een onterechte aanmaning: Ik heb op 08-08-2022 een paar zwarte Kappa's gekocht met factuurnr. 287958 en prijs € 45,90. Ik heb op 22-08-2022 een paar witte Kappa's gekocht met factuurnr. 206198 en prijs € 45,90. Op 26-08-2022 heb ik eerst overgemaakt naar Klingel: € 45,90 met omschrijving (zoals ze zelf aangaven) (klantnr.)/287958 zoals u ziet bestaande uit mijn klantnr. en factuurnr. vd zwarte Kappa's. Op 26-08-2022 heb ik ook overgemaakt naar Klingel: € 45,90 met omschrijving (zoals ze zelf aangaven) (klantnr.)/206198 zoals u ziet bestaande uit mijn klantnr. en factuurnr. vd witte Kappa's. Mijn account rekeningsaldo stond hierna netjes € 0,00. Nu, 7 maanden later, krijg ik uit het niets een aanmaning dat de witte Kappa's niet betaald zouden zijn en ook in mijn account staat hij nu ineens terug op niet betaald. Ik heb toen meteen mijn bankafschrift van de betaalde witte Kappa's gemaild naar de klantenservice. Die persoon die mij antwoordde, Magda Monkau, heeft deze echter niet eens bekeken maar is rechtstreeks naar mijn klantaccount gegaan waar nu staat dat de zwarte wel en de witte niet zijn betaald, want haar antwoord was: "dit is vd zwarte, u moet de witte nog betalen". Had zij even de moeite genomen om naar de omschrijving/het kenmerk vd betaling te kijken, dan had zij gezien dat het wel degelijk om de betaling vd witte Kappa's ging. Hierna heb ik de bankafschriften van beide paar schoenen gemaild, maar in mijn account staan de witte Kappa's nog steeds op "niet betaald" en "aanmaning".

J

Jeanine

22-03-2023

0

Schoenen en shirt

Na maanden mailen met bank en betaalbewijzen staan de facturen nog open in mijn account. Koop hier nooit meer

I

13-01-2023

0

2 x damesjas en 2 x herentrui, van elk 1 x retour

jas retour 18 oktober, herentrui retour 29 okt. E-mail van DHL ontvangen (18-10) maar van de jas geen bevestiging van retour ontvangst. Vreemd. Vandaag e-mail gezonden aan Klingel, die beantwoord werd met de opm. dat ik tussen 3 en 5 dagen antwoord krijg. Telefonisch was er geen doorkomen aan.

M

M. Kleijer

07-11-2022

0

Schoenen

Mijn bestelling van 9 okt nog niet bezorgd. Iets met een nieuw systeem...

Y

Yvonne

26-10-2022

0

Jasje en polo

Na bestellen en betalen werd een bevestiging gestuurd met een levertijd van 5-7 dagen, hoewel beide items voorradig waren. Nu, 9 dagen later, is er nog niet geleverd. Sterker nog, levertijden is een grote mysterie en valt nergens te achterhalen. Een mail naar de service-afdeling om opheldering komt retour met de opmerking, dat er geprobeerd wordt om binnen 3-5 dagen een antwoord te geven. Vergeleken met de gemiddelde webwinkels doet Klingel het vrij waardeloos. De kleding was voor een speciale datum bedoeld, maar dat gaat hem helaas niet worden. Ik koop hier nooit meer.

R

Richard

09-10-2022

1

Vest en shirt

Prachtige kwaliteit en goede maten. Levering op tijd en volgens afspraak. Zeer tevreden

L

Lia Oud

26-04-2022

2

Not trustworthy

I ordered a dress for a wedding that had a 9-11 day delivery date. After two weeks I contacted them to ask where the dress was. I was told it would take two more weeks which means that I won't have the dress in time for the wedding. Do not trust their delivery times. They only got one star because I couldn't give them NO stars!

K

Kelly Hagendoorn Lally

11-11-2016

1

gratis retourneren

altijd wel wat leuks te vinden voor mij hier! en het is prettig dat je gratis kunt retourneren, dan kun je eerst even passen en loop je gewoon minder risisco's.

K

Karen

25-08-2016

1

Mooie kleding gekocht bij Klingel

Wat hebben ze mooie en goedkope kleding bij Klingel zeg. Ik wil graag goedkope kleding die degelijk is. Dat is hier zeker het geval. Toppie!

H

Harry Mengers

04-04-2016

1