Klingel

5.1
5.6

Bestellen

4.4

Service

6

Prijs

4.4

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Klingel

Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Klingel.nl is een bedrijf wat een online shop is waar je bladen en abonnementen kunt krijgen. Het is mogelijk om tal van verschillende kleding te kopen en te krijgen. Er zijn ook verschillende cadeaubonnen te geven. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de verschillende opties en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Kies ervoor om de reviews te lezen over Klingel.nl om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van Klingel.nl vindt of van een ander organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over klingel.nl

Het online kopen van kleren was nog nooit zo gemakkelijk dan op Klingel.nl. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties om te ontdekken welke verschillende kleren er zijn. Het maakt niet uit wat je zoekt. Het kan gaan om:

• Een schitterende outfit voor jezelf
• Een paar trendy paar nieuwe schoenen
• Woonaccessoires voor de woning
• sommige handige keukenhulpjes
• Volop prachtige sieraden voor hem en ook voor haar
• Verschillende modieuze mode accessoires

Er is volop! 

Diensten van klingel.nl

Klingel.nl heeft een ruim assortiment van kleren voor vrouwen in eigenlijk iedere leeftijdsgroep. Het maakt niet uit of je nu 21, 31, 41, 51, 61, of zelfs 71 bent! Bij Klingel.nl kun je het allemaal vinden. Je pakt er thuis een kopje koffie bij en gaat er dan mee op pad. Het is volop genieten.  
Je bestelt het via de webshop en krijgt het dan thuis via Kiala of de post. De volgende merken vindt je  allemaal in de shop:   Rabe, Frank Walder, Julietta, m.collection, Stenau, Lebek, Babista, Brühl, Cabano, delmod, Elene Exclusiv, Explorer, Olsen, Olymp, SE Blusen, Signora M, Toni dress, Mona, Trigema.

Klachten, tips en complimenten over klingel.nl

Ben je ergens niet tevreden over? Wil je het retourneren? Dan kan dat binnen 14 dagen bij Klingel.nl. Als je een klacht hebt dan kun je die natuurlijk indienen bij hun om ze zo te helpen hun dienstverlening te verbeteren. Voor jou is het natuurlijk fijn om ook je klacht opgelost te zien. Het is goed om ook je mening hierna nog een keer te plaatsen op NederlandReview. Je helpt anderen ermee om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen. 

Heb jij ervaring met klingel.nl 

Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

Ervaringen over klingel.nl van klanten die u voorgingen. Bestellen en retourneren makkelijk? Lees reviews hier bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook

close

Klingel

Vergelijk reviews en bekijk Klingel