NederlandReview

  Ervaringen Kleren.com

  Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, kan dat een dure hobby zijn. De bekende merken hebben vaak een niet zo vriendelijke prijs voor je portemonnee. Gelukkig kun je dan af en toe gebruik maken van een sale, maar je kunt ook eens kijken op Kleren.com. Dit is een webshop die uitsluitend merkkleding voor outletprijzen verkoopt. Wellicht vind je daar iets van je gading, en houd je nog geld over voor wat accessoires. Wat andere klanten van deze webshop vinden lees je hier bij de reviews.

  Over Kleren.com

  Kleren.com is volgens henzelf de grootste online outlet winkel voor merkkleding. Zij verkopen meer dan 4.000 artikelen voor zowel dames en heren als kinderen. De kortingen kunnen in deze winkel oplopen tot zo’n 80% van de originele verkoopprijs, waardoor er dus bij hen eigenlijk voortdurend sale is. Uiteraard is alle kleding nieuw en van zeer goede A-kwaliteit. Er zijn dagelijks nieuwe aanbiedingen waarbij geldt: op=op.


  Vogue mode-academie, terug in de tijd naar 1979

  Diensten

  Hieronder een opsomming van de kleding die je in de webshop van Kleren.com kunt vinden

  • Dames: jeans, broeken, leggins, jurken, blousen, accessoires, etc.
  • Heren: korte broeken, zwembroeken, colberts, truien, schoenen, etc.
  • Meisjes: vesten, tops, giletjes, bolero’s, zwemkleding, rokken, etc.
  • Jongens: jeans, vesten, jassen, polo’s, T-shirts, etc.

  Als je op zoek bent naar een kledingstuk kun je naast het soort artikel je keuze verder verfijnen op merk, maat, kleur en/of prijs. Kleren.com verkoopt vele bekende merken zoals: G-Star, Blue Fields, Cast Iron, Diesel, Guess, Jack & Jones, Levi’s, PME Legend, DEUS, Scotch & Soda, Kuyichi, Maison Scotch en nog vele anderen. Wanneer je op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, heb je het artikel morgen in huis, je betaalt hiervoor geen verzendkosten in Nederland. Je kunt je bestelling bij hen op vele veilige manieren betalen.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt ontvang je hierop na ontvangst binnen 14 dagen antwoord. Duurt het langer, dan laten ze je dit weten met daarbij een indicatie over wanneer je een antwoord kunt verwachten. Je kunt je klacht ook indienen via het klachtenformulier op de website van Thuiswinkel.org. De klacht wordt dan zowel naar Kleren.com als naar Thuiswinkel.org gestuurd. Je moet Kleren.com in ieder geval vier weken de tijd geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Hierna ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Vertel hier ook over jouw ervaringen met deze webshop!

  Heb jij al eens een bestelling gedaan bij Kleren.com? Heb je het idee dat je dat veel geld heeft bespaard, of vond je dit toch tegenvallen in de praktijk? Vertel er hier alles over zodat anderen kunnen profiteren van jouw review!

  Kun je bij Kleren.com nog lekker merkkleding shoppen voor een scherpe prijs? Of vallen de ervaringen tegen, en bieden ze net niet wat de klant zoekt?

  Kleren.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kleren.com

  Uw beoordeling

  Mooie nette kleren

  Mijn zoon zit in de tweede klas van de middelbare school en groeit als kool. Dat is natuurlijk helemaal leuk, maar dat betekent ook dat hij veel kleding nodig heeft. Dat loopt op zichzelf al behoorlijk in de papieren, maar er is nog iets anders. Die kinderen moeten allemaal merkkleding hebben. Dat vind ik aan de ene kant prima. Ik snap best dat ze er bij willen horen. Natuurlijk proberen we hem iets bij te brengen dat merkkleding niet alles zegt, maar toch. ze mogen van mij best wat merkkleding. De prijzen zijn echter behoorlijk hoog. Op kleren.com vind ik echter voldoende kleding tegen outletprijzen. Dat scheelt behoorlijk in de aanschafprijs.

  Hoewel ik geen enorme fan ben van outletshops (vaak de goede maten niet meer, beperkt assortiment) vind ik bij kleren.com alles wat ik nodig heb. De levering is altijd netjes en de kwaliteit altijd goed. Mij hoor je daarom niet klagen en ik blijf hier zeker klant.

  Door: Aras Penninkhof28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Jeans

  We hebben jeans gekocht. Enkele dagen na de retour termijn teruggestuurd (slechts 2weken). We kregen echter niets retour. Kleding heeft het bedrijf gehouden. Na een review beloofde het bedrijf het geld alsnog terug te storten als we review zouden verwijderen. Review verwijderd, maar geen terugbetaling na maanden wachten. Dat vraagt om een nieuwe slechte review. Ik koop er nooit meer.

  Door: Maaike P21-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Kleren.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Kleren.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kleren.com actief?

  Kleren.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kleren.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.