NederlandReview

  Ervaringen kleertjes4kids

  Leuke kleren voor je zoon of dochter gezien, maar ken je deze hele webwinkel in kinderkleding niet? Gelukkig zijn er mensen die over hun ervaring hebben geschreven en hun mening hebben gedeeld via een review. Via hun beoordeling van de producten, levering en service, kun jij de keuze maken of je al dan niet voor dit bedrijf gaat. Zelf een recensie schrijven om de consumenten na jou te helpen? Dat kan natuurlijk ook hier!

  Groeien als kool

  Wie van kleding shoppen houdt, kan helemaal gelukkig worden van kinderen. Na iedere groeispurt mag je je weer onderdompelen in de wereld van fashion voor de kids. Nieuwe broek van vorige maand? Hoog water. Korte broek van afgelopen zomer? Luier of onderbroek piept er onderuit. Shirt? Hallo navel. Trui? Sinds wanneer heeft die driekwart mouwen? Dat mooie vest? Blijven hangen aan het klimrek. Jas van oma? Ging nog net dit seizoen, maar kun je volgende winter vergeten. En sinds wanneer is die rok een minirok geworden? Als ouder word je er af en toe gillend gek van, maar voor de mode-industrie zijn dat soort wanhoopskreten muziek in de oren.

  De rol van kleding in het leven wordt in deze kindermusical van de Efteling al bezongen

  Modebewuste uk

  Kinderen zijn vanaf een bepaalde (jonge) leeftijd erg trendgevoelig. Wat in de klas hip is, willen zij automatisch ook, want ze zijn bang buiten de boot te vallen. Of in ieder geval de lol te missen die anderen er aan lijken te beleven. Maar dit zal ze niet weerhouden om kleding te dragen die ze zelf mooi of leuk vinden. Net als wij, zien ook kinderen graag hun eigen karakter of persoonlijkheid terug in hun outfit of kledingstijl, of dit nu monochroom, kleurrijk, vintage, boho, hippie, sportief of alternatief is. Laat ze weten dat ze er altijd mogen zijn, dat ze dit mogen uitdragen, en laat ze hun eigen stijl ontwikkelen. Omarm authenticiteit en een eigen smaak.  Kleertjes4Kids

  Deze online kinderkledingwinkel verkoopt jongenskleding, meisjeskleding en tassen. Naast ‘gewone’ kleding, hebben ze ook badkleding en sjaals in de collectie. Ze verkopen onder andere kinderkledingmerken als O’Chill, B’Chill, Stones and Bones, Dutch Dream Denim, Legends22, Lovestation22, LavaLava, NoNo, Bellaire, Nobell, Retour Denim de Luxe, Indian Blue Jeans, Moodstreet en Birds. Je kunt hier terecht van dreumes tot tiener, want ze hebben maat 92 tot en met 176. Alle verschillende soorten items staan overigens gesorteerd op maat, waardoor je dus eerst het kledingstuk kiest wat je zoekt, en daarna op de goede maat klikt. Deze webshop verstuurd ook naar België, Frankrijk en Duitsland. Afhalen is op afspraak mogelijk.

  Reviews van klanten voor klanten

  Als je zelf onbekend bent met een bedrijf, ga je op zoek naar recensies en productbeoordelingen van eerdere consumenten. Daardoor is het voor jou mogelijk om een goed overwogen keuze te maken. Kom daarom na afloop van je bestelling, als je zelf ervaring hebt, gerust nog eens terug om zelf een review te schrijven van jouw ervaring en mening. Die tellen namelijk net zo goed en net zo hard. Dan help jij op jouw beurt de consumenten na jou. Goed voor je karma!

  kleertjes4kids
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over kleertjes4kids

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is kleertjes4kids een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over kleertjes4kids. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is kleertjes4kids actief?

  kleertjes4kids is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van kleertjes4kids gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.