NederlandReview

  Ervaringen Kindred Spirits

  Overweeg je een aankoop te doen bij Kindred Spirits of heb je ervaring met ze? Lees hier gezellig de meningen of laat er een achter. Iedere beoordeling helpt toekomstige klanten beter kennis te maken met een online winkel. Wat vond je van de kwaliteit? Inspireerde het concept achter de winkel jou ook? Hoe heb je de klantenservice ervaren? Zou je nogmaals voor deze webwinkel kiezen?

  Totaalconcept

  Sommige winkels, waaronder de webshop Kindred Spirits, hanteren een totaalconcept, waardoor een bezoek bijna een lifestyle-ervaring wordt. Er is vaak van alles te koop, zoals kleding, schoenen en laarzen, sokken, tassen, accessoires, decoratie voor in huis ("home deco"), make up, cadeauartikelen in de giftshop, naast inspirerende blogs over reizen, yoga, gezondheid (zowel fysiek als mentaal), connecties maken met anderen, vrijwilligerswerk, de wereld, verre landen, andere culturen, dromen volgen, verantwoord leven en lekker eten. De ontwerpen komen meestal voort uit deze levenswijze en stralen dit veelal ook uit. Trendy met een missie. Bij het zien van die sjaal, wil je al bijna een reis boeken en in gedachte ben je er al, zeg maar.

  Het voordeel van het aanbieden van een totaalconcept is dat mensen vaak meerdere producten bij je kopen. Neem bijvoorbeeld die schoenen; die gaan toch perfect met die poncho en lipgloss! Om maar even een willekeurig artikel te noemen. Misschien hou je helemaal niet van make up en ga je liever voor die hoed. Of iets in die strekking. Uiteraard bij voorkeur fair trade.


  Sfeermuziekje Young Blood (2010) van The Naked and Famous

  Lifestyle als inspiratie

  Een ander voordeel van het doorvoeren van een levenswijze in zo’n website is dat je mensen ook kunt inspireren of aanzetten tot het nemen van bepaalde levenskeuzes. Dat het leven van je droom een lezer kan bewegen tot het maken van eenzelfde keuze. Van kantoorbaan naar rondreis of zelfs wereldreis. Of naar een hutje op de hei. Maar dat hangt natuurlijk volledig van je eigen persoonlijke voorkeuren en dromen af.

  Toch hebben al die concepten iets gemeen, namelijk doen wat jij zelf graag wilt doen. Niet dat wat een ander of de maatschappij je voorschrijft. Jouw eigen passie volgen en zijn wie je werkelijk bent. En dat kan best op een heel andere manier dan zij daar invulling aan geven.

  Als het concept je ontgaan is

  Maar hoe geweldig een concept ook is, niet iedereen heeft het door. Kan gebeuren en is helemaal niet erg. Dat neemt echter niet weg dat de producten uit het assortiment daarom niet interessant of mooi ontworpen kunnen zijn. Je ontneemt ze er wellicht wat diepgang mee, maar het design blijft gelijk.

  The Kindreds

  The Kindreds, de drijvende krachter achter Kindred Spirit, zijn te volgen via Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

  Delen is lief

  Dus heb je een mening, ervaring of simpelweg een beoordeling van deze shop? Laat dan gerust een review achter, zodat je anderen helpt bij het maken van hun keuze. En ben je op zoek naar guidence bij deze webshop? Dan lees je dat hier door al die lieve delers!

  Inspirerend of gewoon mooi? Lees hier beoordelingen van klanten voor jou! Hoe hebben ze hun aankoop ervaren? Of heb je zelf een mening? Deel hem hier!

  Kindred Spirits
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  6

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  mooie laarsjes

  niet goedkoop, maar oh zo mooi... prachtig afgewerkt. ik vind de maat klein vallen en bestel dus altijd wat groter... TIP

  Door: Linde16-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Kindred Spirits

  Uw beoordeling