NederlandReview

  Ervaringen Kinderlampenwinkel

  Is het tijd voor een leuke en mooie kinderlamp en heb je er bij deze webshop eentje gezien waar je hart van overslaat? Hier kun je recensies, meningen en beoordelingen lezen van consumenten die je voor gingen. Kom je straks een review van jouw ervaring schrijven?

  Droom zacht

  Iedere ouder wenst voor zijn kleintje een kinderkamer waar hij of zij zich fijn voelt. De slaapkamer van een kind moet een veilige haven zijn, knus, lieflijk, waar je kunt spelen en dromen. Vaak begint het verwezenlijken van deze visie tijdens de nesteldrang in de vijfde maand van de zwangerschap. Die babykamer moet vandaag nog af.

  Voor veel kinderen zal dit de ultieme droom zijn van slaapkamerverlichting

  Sfeer

  Wat gaat de kinderkamer uitstralen? Stoer, lief, avontuurlijk, natuur of spannend? Dieren doen het ook altijd goed, want kinderen zijn vaak wel natuurliefhebbers. Een bos met een vos, hert, raaf, vogel en konijn spreekt erg tot de verbeelding. Net als fantasy trouwens, want welk kind droomt er nu niet van op een draak rond te vliegen en met elfjes te kunnen praten? Maar auto’s, vliegtuigen en bloemen doen het ook altijd erg goed. Net als olifanten, nijlpaarden en een jungle met apen en tijgers. Zolang een jong kind zich er in herkend en heerlijk bij kan dagdromen, is het meestal wel goed. De leeftijd dat ze zulke dingen kinderachtig vinden komt al snel genoeg.  Opgroeien

  Kleine kinderen worden groot en dan veranderen ook de wensen. Of beter gezegd: dan komt het kind met een eigen inbreng in hoe zijn of haar slaapkamer eruit moet zien. Denk bijvoorbeeld aan een bureau. Om daar goed aan te kunnen werken is een bureaulamp geen overbodige luxe en dat tafellampje staat heerlijk sfeervol. Of die laatste film van Disney wordt de nieuwe inspiratie. Klemlampje voor bij het bed? Dat spannende boek lonkt behoorlijk voor het slapen gaan. Naast de gebruikelijke plafonnières, hanglampen en wandlampen in allerlei leuke ontwerpen, zijn er tegenwoordig ook hele gave vloerlampen te krijgen. Zeker voor wat oudere kinderen (eind basisschool, begin middelbare school) echt een aanrader om eens naar te kijken.

  Kinderlampenwinkel

  Deze lampenwinkel heeft zich gericht op de verlichting van de kinderkamer en slaapkamertextiel. Naast de gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland, is het ook mogelijk een bestelling af te halen bij het afhaalpunt in Breda. De meeste artikelen worden uit eigen voorraad geleverd. Doorgaans worden bestellingen binnen Nederland, die voor 22.00 uur besteld zijn, daarom de volgende werkdag al bezorgd. Artikelen die niet aan de verwachtingen voldoen, kunnen binnen 30 dagengeretourneerd worden.

  Recensies: laat jouw licht schijnen

  Hangt de bestelling al aan het plafond of de muur? Hoe bevalt het? Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Ging je voor de bezorging of het afhalen? Als je voor het afhalen ging, hoe heb je het personeel ervaren? Antwoorden op dit soort vragen helpen toekomstige klanten enorm in het maken van hun keuze. Schrijf daarom gerust een review van jouw ervaring, mening en beoordeling over dit bedrijf!

  Kinderlampenwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kinderlampenwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kinderlampenwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kinderlampenwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kinderlampenwinkel actief?

  Kinderlampenwinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kinderlampenwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.