NederlandReview

    Ervaringen KiJoo

    Haast ieder huishouden heeft wel een televisie. Ondanks dat je tegenwoordig overal wel zenders kunt ontvangen gaat er niets boven ouderwets voor de televisie zitten, helemaal nu de tv’s van tegenwoordig vaak prachtig HD beeld geven. Maar waar vind je nou de allermooiste televisies? Één van de winkels die zich richt op televisies is KiJoo. Maar wat zal de kwaliteit van deze televisies zijn? Zullen ze het haarscherpe HD beeld geven dat je altijd al wilde? Zal hun audioapparatuur je favoriete muziek nog beter laten klinken? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van KiJoo de mooie nieuwe tv bij je bezorgd? En zal de klantenservice van KiJoo je helpen als je om hun hulp vraagt? De beste informatie over KiJoo wordt gegeven door klanten die al een tv van KiJoo hebben. Zij kunnen je via een review vertellen wat hun ervaring met dit bedrijf was. Hun meningen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of ook jij bij KiJoo wilt kopen.

    Over KiJoo
    KiJoo is een winkel die tv’s en audioapparatuur verkoopt. Op hun website zeggen ze meteen al dat alles bij hen om televisies en audioapparatuur draait. Ze weten dat de televisiemarkt zich nou eenmaal in rap tempo zal blijven ontwikkelen. Bovenop de innovaties zitten is dus erg belangrijk. Volgens eigen zelf onderscheidt KiJoo zich door een goede uitleg over de verschillende televisies en andere apparaten. Op hun website zijn vele verschillende televisies te koop. Zo zijn er QLED-TV’s. Deze zijn verkrijgbaar met een plat of gebogen scherm. De televisie werkt met behulp van Quantum Bots (Nano kristallen). Deze maken je beeldscherm realistischer dan ooit. Esthetisch heeft de tv een 36- graden design. Een ander soort televisie is de 4K UHD-TV. Dit is de opvolger van de Full HD-TV. De tv heeft een resolutie van wel liefst 3840 x 2160 pixels. Hierdoor is het beeld zo’n vier keer scherper als dat van zijn voorganger. Dit is ook waarom steeds meer films en series beschikbaar zijn in 4K en ook streamingdiensten zoals Netflix hiervan gebruik maken. Vaak is een 4K-tv ook een LED-tv. Ze willen je graag ieder detail van de film of serie laten zien. Een derde en laatste soort tv is de OLED-tv. KiJoo zegt dat volgens experts geen enkele andere beeldtechniek de kwaliteit van deze tv’s kan evenaren. OLED-pixels geven elk afzonderlijk licht en kunnen ook nog eens afzonderlijk worden aan- of uitgezet. Ook maakt de tv gebruik van diepe zwartwaarden en scherpe contrasten. Ook is de OLED-tv energiebesparend. Natuurlijk wil je geen waardeloos geluid bij je superscherpe tv. Daarom heeft KiJoo ook luidsprekers, home cinema sets, soundbars en Blu-Ray/3D spelers. Verder hebben ze nog muurbeugels, kabels en overige accessoires om je tv te bevestigen.


    Ook de consumentenbond waagt zich aan een uitleg van de verschillende resoluties.

    Diensten van KiJoo
    Je kunt de tv’s en andere apparatuur van KiJoo online bestellen. De bezorgservice van deze tv-leverancier zal de tv of soundbar dan netjes bij je thuis afleveren. Ook is er een KiJoo klantenservice die je kan helpen als je ze nodig hebt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor KiJoo
    Wij zijn benieuwd naar jouw mening over KiJoo. Heb je er echt je droomtelevisie gevonden, of voldoet het beeld toch niet aan je verwachtingen? En wat is jouw oordeel over de bezorgservice en klantenservice van KiJoo? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over KiJoo.

    KiJoo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    8,6
    92% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    8,6

    Prijs

    8,8

    Leveren

    8,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    mooie aanbieding

    hanjo02-01-2019

    mooie aanbieding en snel verstuurd ik ben tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Lage prijzen en goede service

    Frits van Laar30-12-2018

    Lage prijzen en goede service.
    Denken mee... Ik had een paar dagen verder een zaterdag opgegeven als bezorgdag voor onze TV. Krijgen we \'s avonds een telefoontje omdat even te bespreken. Op de dag van levering kun je de bezorger bijna letterlijk volgen via de track & trace code. Je krijgt te zien hoeveel bezorgadressen er voor je zijn waardoor aardig kunt inschatten of je toch nog even vlug die boodschap kunt doen voor de bestelde goederen worden afgegeven. Top.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect !

    Jan Verbeek17-12-2018

    Dit was mijn eerste kennismaking met KiJoo
    Prima prijs, fijn werkende website. Goede communicatie per e-mail. Vlak na bestellen telefonisch op de hoogte gebracht dat item door verse voorraad waarschijnlijk net de aansluiting met de bezorger zou missen(geen probleem). Ipv muurbeugel schoonmaakset mogen kiezen. Op dag van bezorging mailtjes met informatie over tijdvak bezorging en naam id van bezorger. Bezorging verliep vlekkeloos en aardige nette bezorger en de vrachtwagen is perfect te volgen via het Track en Trace systeem.
    Al bij al heel tevreden over KiJoo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Teleurstelling op teleurstelling, nooit meer Kijoo

    HW16-12-2018

    Op zondag 2 december hebben we een LG Oled TV bij Kijoo besteld en volledig betaald. Prima aanbieding, dachten wij. De TV zou volgens de bevestigingsmail op dinsdag 4 december bezorgd worden, maar wij kozen voor donderdag de 6e, daarvoor had ik mijn dag ingedeeld. Maar we hoorden niets en er kwam geen tv. Uiteindelijk gebeld en de eigenaar gesproken. De TV zou momenteel niet leverbaar zijn. Mijn wachtdag was in ieder geval weggegooid. Toch wel erg jammer dat ons niets gemeld wordt. Wanneer de TV dan wel te leveren is, wist men niet. Weer een paar dagen gewacht. en zelf maar weer contact gezocht, via de website, via de telefoon, maar we werden niet teruggebeld of teruggeschreven. Begonnen te vrezen voor ons geld. Uiteindelijk met Kijoo gesproken. Men kon ons echt niet laten weten of de tv dit jaar nog zou komen. We konden wel besluiten een duurder model te nemen, dan zou men ons in prijs iets tegemoetkomen en de tv zou nog diezelfde dag worden verzonden. De volgende dag hebben we dan maar laten weten dat we de duurdere namen. Dat was eigenlijk helemaal niet de bedoeling, maar we moesten toch wat. We hebben zo'n 200,00 extra neergelegd. Kijoo vertelde ons dat ze nog iets extra's voor het ongemak in de doos zouden doen. De tv zou dan afgelopen donderdag verzonden worden en vrijdag bij ons zijn. Wederom mijn dag erop ingepland. Helaas kregen we weer geen verzendbevestigingsmail, terwijl we nog expliciet gevraagd hadden of de levering echt op vrijdag de 14e zou zijn. En dat zou inderdaad het geval zijn. Maar helaas, ook op vrijdag de 14e geen tv en dat terwijl we woensdagavond direct hadden bijbetaald. Weer een wachtdag weg. We hebben aangegeven zeer teleurgesteld te zijn omdat de afspraken telkens niet worden nagekomen en je moet er steeds zelf achteraan. Zo'n tv is toch ook niet echt goedkoop … Later die dag kregen we bericht dat ze eerst de bijschrijving binnen wilden hebben, ondanks de belofte dat ze de tv direct zouden afsturen (wij hebben woensdagavond direct overgemaakt, maar dat duurt kennelijk een dag voordat het geld binnen en verwerkt is). Wij moesten wel goed van vertrouwen zijn en alles inclusief extra geld vooruitbetalen voordat men bereid was de beloofde issue-zending te versturen. Uiteindelijk hebben we vandaag, zaterdag de 15e, bijna twee weken na de bestelling, de duurdere tv ontvangen. Het beloofde extra's voor het ongemak zat niet in de doos erbij. Dat was dus ook een loze belofte. Voor ons nooit meer Kijoo, we zijn ongelooflijk teleurgesteld in dit bedrijf!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Geweldig !

    Bert10-12-2018

    Op Black Friday een LG OLED TV besteld en nog even gebeld en te woord gestaan door een vriendelijke medewerker of dat ik hem ook daadwerkelijk op zaterdag bezorgd kon krijgen daar dit een verrassing was voor mijn vrouw haar verjaardag, ze gingen daar hun best voor doen en warempel zaterdagmorgen om 10 uur bezorgd Wat een Service van KiJoo tijdens deze drukte, en mijn vrouw haar verjaardag kon niet meer stuk.

    Ik had bij dit toestel een gratis muurbeugel gekozen en omdat mijn vrouw jarig was hebben ze er ook nog een extra accessoires pakket bijgedaan helemaal geweldig !!

    Topklasse hoe persoonlijk jullie omgaan met klanten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waardeloos bedrijf

    Anoniem 29-11-2018

    Wat een waardeloos bedrijf. Vorige week woensdag een Samsung qled besteld zaterdags zou deze bezorgd worden. Zaterdag ochtend mail ja kunnen niet leveren.. Gebeld ja beloven u en ik kom mijn belofte altijd na wij leveren woensdag. Dinsdag middag weer dezelfde ma weer gebeld. Ja bellen u terug bellen u terug. Vervolgens maar blijven bellen en eindelijk iemand gesproken met als antwoord ik kan dit momenteel niet voor u oplossen. Nou lekker dan. Geen bestelling niks mogen ontvangen en nu bieden ze als excuses een accessoires pakket aan. Nou sorry dit maakt de slechte communicatie, service en alles niet goed.
    nooit meer kijoo!!! Nooit meer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Alles Perfect !

    Ton14-11-2018

    Prima prijs, fijn werkende website. Goede communicatie per e-mail. Vlak na bestellen telefonisch op de hoogte gebracht dat item door verse voorraad waarschijnlijk net de aansluiting met de bezorger zou missen(geen probleem). Ipv muurbeugel schoonmaakset en 4K HDMI kabel mogen kiezen. Op dag van bezorging mailtjes met informatie over tijdvak bezorging en naam id van bezorger. Bezorging verliep vlekkeloos en aardige nette bezorger. Of te wel alles was perfect geregeld !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima service

    dieter van vriesland10-10-2018

    tv besteld via Kijoo.
    prima service , ook telefonisch contact gehad ivm bezorging wat verkeerd ging, maar prima opgelost

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Top ! KiJoo

    Francis01-09-2018

    Woensdagmiddag een LG oled besteld. Donderdagochtend bezorgd. Prima communicatie, prima prijs. En nu genieten van deze waanzinnige LG. KiJoo blijf ik volgen en is een echte aanrader! Bedankt !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wat een service !

    Jochem08-07-2018

    Nogmaals...dank voor de snelle levering.
    En ik was verrast,dat ik ook nog gebeld werd...of het wel goed aangekomen was.
    Ben super tevrede..wat een perfecte service..voor de klanten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Wat een service van KiJoo

    Joop 20-06-2018

    Ik kan oprecht geen verbeterpunten opnoemen van het bedrijf of het product!
    Waar maak je mee dat je iets online besteld en dat je 's avonds gebeld word om te vragen of alles naar wens is, of je vragen hebt en of alles naar wens is? Voor het eerst sinds ik iets besteld heb maak ik dit mee!!! Geweldige service en zij verkochten mij een geweldig product! Dank! KiJoo

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alle lof over de service van KiJoo

    Els04-06-2018

    Donderdag 24 mei Samsung OLED49 inch tv besteld.
    Vrijdagmorgen 10.40 werd deze bezorgd. Ik kon het precies volgen via track en tracé waar de bezorger was. Een top systeem.
    Dezelfde dag werk ik gebeld door KiJoo of alles naar wens was gegaan . Ja dus.
    Maandag werd de tv bij mij geïnstalleerd.
    2 dagen later weer een telefoontje of het gelukt was.
    In een woord fantastisch. Ik kan niets dan lof geven over KiJoo. Een aanrader

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over KiJoo

    Uw beoordeling