NederlandReview

    Ervaringen Kidzincolor

    Wat is er nou handiger dan de naam van je kind op de broodtrommel, drinkbeker en rugzak die hij of zij mee naar school neemt? Zo raak je het niet meer kwijt, en weet je kind ook altijd welke van hem/haar is. Ook voor andere artikelen zoals slofjes of slabbetjes is het erg leuk om deze van de naam van je kind te voorzien. Hiervoor kun je terecht bij Kidzincolor. Wat de ervaringen met deze webshop zijn lees je hier op NederlandReview.

    Over Kidzincolor

    Wat eens als een klein bedrijfje op zolder begon is nu uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in de Benelux op het gebied van gepersonaliseerde cadeaus voor kinderen van 0 t/m 14 jaar. Kidzincolor levert hoogwaardige producten met een uitstekende service waardoor ze midden 2010 een Keurmerk hebben mogen ontvangen. Kidzincolor test voortdurend al haar producten op kwaliteit, en als er een nieuw product bij het assortiment komt, wordt deze voorafgaand ook aan uitvoerige tests onderworpen. Op deze manier kunnen zij hun kwaliteit en de veiligheid voor jouw kind waarborgen.


    K3 - Alle Kleuren

    Diensten

    De gepersonaliseerde producten in de webshop van Kidzincolor zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

    Nieuw
    Back tot school
    School
    Baby’s
    Kidz
    Sport
    Vakantie
    Camouflage
    Kadopakketten

    In deze categorieën kun je vele artikelen vinden, zoals een gymtas, Mepal lunchboxen en bekers, rugzakken, maar ook houten bakfietsen voor kinderen, kraampakketten, sloffen, loopauto’s, slabbetjes, etc. Kortom, teveel om op te noemen eigenlijk. Deze kun je allemaal laten voorzien van de naam van je kind. Wanneer je het gewenste product hebt gevonden, kun je er op klikken en dan kun je hem gaan ontwerpen. Je kiest dan voor de kleur, voert de gewenste tekst in, en de opmaak van de tekst etc. Je kunt er eventueel ook nog een plaatje aan toevoegen. Als je tevreden bent, kun je het artikel gaan bestellen.

    Levering en betaling

    Alle bestellingen boven een bedrag van € 45,- worden gratis geleverd. Daaronder betaal je € 4,95 verzend- en handlingskosten. Omdat de artikelen gepersonaliseerd worden, duurt het twee tot vier werkdagen voordat je de bestelling zult ontvangen. Via Multisafepay kun je in de webshop op vele veilige manieren betalen zoals met iDeal, PayPal, Creditcard, etc.

    Klachten

    Wanneer je een klacht hebt over de uitvoering van de koopovereenkomst dan moet je deze zo snel mogelijk melden bij Kidzincolor. Leg duidelijk uit wat er aan de hand is. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord, duurt dit langer, dan ontvang je binnen 14 dagen bericht met een inidicatie van de tijd die het nog gaat duren voor je een uitvoering antwoord krijgt. Je kunt je klacht over een product, dienst of service ook indienen bij de Stichting Webshop Keurmerk. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Wanneer de klacht niet in een redelijke termijn of uiterlijk binnen drie maanden na indiening in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

    Wat is jouw ervaring met Kidzincolor?

    Heb jij al eens producten met naam besteld bij Kidzincolor? Wat vond je van de kwaliteit van de opdruk, blijft het goed zitten en ziet het er mooi uit? Heb je verder nog aanvullingen of opmerkingen over deze webshop? Laat jouw reactie dan ook hier achter!

    Wat zijn de ervaringen met gepersonaliseerde cadeauartikelen van Kidzincolor? Zijn de naamprints van hoge kwaliteit of slijten ze te gemakkelijk af?

    Kidzincolor
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    7
    64% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    6.8
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Kidzincolor

    Uw beoordeling

    Super Site

    Hele leuke website. Ik heb zojuist een pakketje ontvangen van Kidz in color en ik ben echt heel erg enthousiast. Het begon al aan het begin. Ik kwam toevallig op de website terecht en het was even zoeken maar ik kwam echt een geweldig paar slofjes tegen. Helaas heb ik zelf geen kind, maar mijn zus heeft net een kleine en ik was wel op zoek naar een leuk kado. Goed, ik de slofjes besteld, blijkt dat je ze kunt personaliseren. Hartstikke mooi. Het bestelproces verliep soepel en ik heb mijn bestelling inmiddels in huis. Kan niet wachten tot ik de slofjes kan geven.

    Veel verbeterpunten heb ik niet, ik blijf hier zeker klant, zeker nu ze nog veel meer producten hebben, ook voor oudere kinderen. Dus ik kom hier zeker nog een keer terug. Ook voor ouders die op zoek zijn naar leuke spullen voor hun kind: een aanrader.

    Door: M. van de Logt29-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Rugtasje met naam met schitterende kwaliteit en perfecte service

    Ik heb zojuist mijn tasje binnen gekregen na 2 werkdagen en het is een pracht! Fijn advies gehad aan de chat en alles keurig vlot verlopen! Ik kom hier binnenkort weer terug voor een verjaardagscadeau

    Door: Carla16-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tas en armband met naam

    Ontzettend goed. Ondanks een fout (achteraf van mijn kant.) hebben ze alles uitgezocht en nagekeken met veel geduld. Producten waren mooi en snel geleverd! Aanrader met goede service.

    Door: Kirsten 25-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Erg fijn bedrijf

    Tijdens onze bestelling erg prettig geholpen door de chatmedewerker die erg behulpzaam was. Wij komen zeker terug voor onze andere verjaardagen. Wat een mooie kwaliteit is het ook

    Door: Bram28-12-2020
    Ontevreden klant 28-12-2020

    Ik ben niet de type persoon om een negatief review achter te laten, maar complimenten aan dit bedrijf die dit bij weten te bewerkstelligen. Op zich was de levering snel en zag het product er leuk uit. Echter op het moment dat ik de producten ging testen, deed 4 van de 6 het niet. Ik heb dit kenbaar gesteld aan het bedrijf, maar tot een gezamenlijke oplossing kwam het totaal niet. Er werd zelfs aangegeven dat dit nu eenmaal een risico van de klant is om online te bestellen. Waarschijnlijk weet dit bedrijf niet dat ze aan dezelfde wet-en regelgeving dient te houden als een winkel. De oplossing was ook bijzonder. Een korting op een eerstvolgende order. Terwijl er al bij de order een voucher zat met korting. Kortom dat is iemand blij maken met een dooie mus. Met d. En een gemiste kans, want bij een normale of gepaste oplossing, had ik dit bedrijf wel aangeschreven. Het is de arrogantie van dit bedrijf waardoor ik geen zaken mee wil doen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ketting met naam

    Erg prettig bedrijf en vriendelijk geholpen. Wij komen hier zeker terug voor mooie rugtasjes voor onze dochters in augustus!

    Door: Rosanne25-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kinder trolley met naam

    mooie stevige kinder trolley, met de naam van onze kleinzoon erop. Als ze nu op vakantie gaan heeft hij zijn eigen koffer, heel stoer!

    Door: Marijke Kuijpers18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Knuffelbeer met naam

    Wauw! Wat een service! Heel snelle verzending. Artikel in top staat & bedrukking perfect! Deze site is een aanrader voor leuke gepersonaliseerde cadeautjes! :) ik ben fan!

    Door: Esmee Roman13-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bedrukte kinderportemonnee

    Graag laat ik weten,alsdat ik kinderportemonee,s besteld heb ,met opdruk !ze zijn super leuk geworden,heel blij mee! en heel erg bedankt voor de goede service TOP.

    Door: trudie van heerikhuize28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verjaardagsfeestje

    Bestelling precies op tijd voor men zoon zn verjaardagsfeestje dus bedankt!!!!

    Door: Hanny30-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Treintje voor een baby

    Zeer zeer matige service. Bij Kidz in Color kan je zendingen met ''Spoed'' laten sturen, hier betaal je maarliefst 3,50 voor. Ik heb dit gedaan vorige week, maar mijn pakketje kwam pas enkele dagen later binnen. Hier is dus geen spoed aan gegeven en heb ik dus ten onrechte 3,50 betaald.

    Vervolgens heb ik vriendelijk gevraagd om die 3,50 terug te storten, maar dit gaat absoluut niet gebeuren, want zij vinden dat ze er niets aan kunnen doen. Ik heb nogmaals gereageerd per e-mail, maar daar krijg je geen reactie meer op.

    Al met al een bedrijf met zeer slechte service, hier koop ik never nooit meer. Ik lees het ook in andere reviews, koop hier niet.

    Door: Michel 19-05-2021
    kidzincolor25-06-2021

    Beste Michel, Wij hebben u meerdere malen uitgebreid uitgelegd hoe een spoedorder precies werkt en dat zodra uw spoedorder (bij ons dezelfde dag vertrokken is) wij geen invloed hebben op eventuele fouten bij de transporteur. Uw verzoek om uw order als spoed te behandelen hebben wij dan ook keurig voor u uitgevoerd! Wij hopen dat u hier ook begrip voor heeft! Mvg Kidzincolor.com

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Broodtrommel en drinkbeker

    Een groene Mepal broodtrommel en beker besteld, met gele tekstopdruk en witte afbeelding van een fiets.
    De fiets was inderdaad wit.
    Opdruk tekst was lichtgroen/grijs. Op eerste klacht werd niet gereageerd, na tweede mail werd ik afgescheept met de boodschap “ Opdrukken op mepal producten kunnen iets lichter of donkerder uitvallen dan uw gemaakte voorbeeld, dit omdat de opdruk geverfd wordt en bij bepaalde kleuren een witte onderlaag gemaakt moet worden ivm de dekking”

    En daar mocht ik het mee doen... Van een witte onderlaag is dus geen sprake geweest, en daar geel een primaire kleur is, en de groene trommel standaard in het assortiment zit van Mepal, is dit totale onzin!
    Want hoe kan de fiets dan wel mooi wit zijn?

    Echt heel slecht!

    Door: Alice15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Pieten mutsjes

    Zeer slechte service na belofte om bestellingsoverzicht te geven.
    Geen bevestiging per mail.
    Uiteindelijk met 7 pieten mutsjes met 2 namen blijven zitten ipv voor 7 kinderen.

    Door: Femke04-12-2019
    kidzincolor25-06-2021

    Best Femke, wij versturen 100% de orderbevestigingen naar onze klanten en kunt u zelf ook nog eens extra downloaden uit uw account. Als u geen account heeft aangemaakt kunnen wij hier helaas niks aan doen. Wij hopen desondanks toch dat u een mooi feest heeft gehad?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Diverse artikelen

    Belooft iets, maar komt dit niet na (in verband met drukte?)... Ook niet achteraf op te lossen. Wellicht wordt het binnenkort minder druk zodat er betere service verleend kan worden!

    Door: Leurink26-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Meerdere

    * PAS OP MET DEZE CLUB !!
    heb je klacht/probleem geven ze nl
    niet thuis.

    Ik bestel hier never nooit weer.

    Door: A. Vogel17-10-2019
    Bram28-12-2020

    Zeer prettig bedrijf. We werden vriendelijk geholpen met onze bestelling en waren bij ontvangst blijk verrast met de items. Naderhand werd ons nog een kado extra toegezonden, hoe leuk is dat?! Wij komen zeker weer terug voor onze kinderen.

    Ontevreden klant 28-12-2020

    Ik ben niet de type persoon om slechte reviews te geven,

    Bert 25-06-2021

    He handige Harrie, zeg dan niks! Zulke domme opmerkingen zonder onderbouwing slaan nergens op

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Kidzincolor een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Kidzincolor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 64% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kidzincolor actief?

    Kidzincolor is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kidzincolor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.