NederlandReview

  Ervaringen Kidzincolor

  Wat is er nou handiger dan de naam van je kind op de broodtrommel, drinkbeker en rugzak die hij of zij mee naar school neemt? Zo raak je het niet meer kwijt, en weet je kind ook altijd welke van hem/haar is. Ook voor andere artikelen zoals slofjes of slabbetjes is het erg leuk om deze van de naam van je kind te voorzien. Hiervoor kun je terecht bij Kidzincolor. Wat de ervaringen met deze webshop zijn lees je hier op NederlandReview.

  Over Kidzincolor

  Wat eens als een klein bedrijfje op zolder begon is nu uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in de Benelux op het gebied van gepersonaliseerde cadeaus voor kinderen van 0 t/m 14 jaar. Kidzincolor levert hoogwaardige producten met een uitstekende service waardoor ze midden 2010 een Keurmerk hebben mogen ontvangen. Kidzincolor test voortdurend al haar producten op kwaliteit, en als er een nieuw product bij het assortiment komt, wordt deze voorafgaand ook aan uitvoerige tests onderworpen. Op deze manier kunnen zij hun kwaliteit en de veiligheid voor jouw kind waarborgen.


  K3 - Alle Kleuren

  Diensten

  De gepersonaliseerde producten in de webshop van Kidzincolor zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  Nieuw
  Back tot school
  School
  Baby’s
  Kidz
  Sport
  Vakantie
  Camouflage
  Kadopakketten

  In deze categorieën kun je vele artikelen vinden, zoals een gymtas, Mepal lunchboxen en bekers, rugzakken, maar ook houten bakfietsen voor kinderen, kraampakketten, sloffen, loopauto’s, slabbetjes, etc. Kortom, teveel om op te noemen eigenlijk. Deze kun je allemaal laten voorzien van de naam van je kind. Wanneer je het gewenste product hebt gevonden, kun je er op klikken en dan kun je hem gaan ontwerpen. Je kiest dan voor de kleur, voert de gewenste tekst in, en de opmaak van de tekst etc. Je kunt er eventueel ook nog een plaatje aan toevoegen. Als je tevreden bent, kun je het artikel gaan bestellen.

  Levering en betaling

  Alle bestellingen boven een bedrag van € 45,- worden gratis geleverd. Daaronder betaal je € 4,95 verzend- en handlingskosten. Omdat de artikelen gepersonaliseerd worden, duurt het twee tot vier werkdagen voordat je de bestelling zult ontvangen. Via Multisafepay kun je in de webshop op vele veilige manieren betalen zoals met iDeal, PayPal, Creditcard, etc.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over de uitvoering van de koopovereenkomst dan moet je deze zo snel mogelijk melden bij Kidzincolor. Leg duidelijk uit wat er aan de hand is. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord, duurt dit langer, dan ontvang je binnen 14 dagen bericht met een inidicatie van de tijd die het nog gaat duren voor je een uitvoering antwoord krijgt. Je kunt je klacht over een product, dienst of service ook indienen bij de Stichting Webshop Keurmerk. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Wanneer de klacht niet in een redelijke termijn of uiterlijk binnen drie maanden na indiening in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Wat is jouw ervaring met Kidzincolor?

  Heb jij al eens producten met naam besteld bij Kidzincolor? Wat vond je van de kwaliteit van de opdruk, blijft het goed zitten en ziet het er mooi uit? Heb je verder nog aanvullingen of opmerkingen over deze webshop? Laat jouw reactie dan ook hier achter!

  Wat zijn de ervaringen met gepersonaliseerde cadeauartikelen van Kidzincolor? Zijn de naamprints van hoge kwaliteit of slijten ze te gemakkelijk af?

  Kidzincolor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  4.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Super Site

  Hele leuke website. Ik heb zojuist een pakketje ontvangen van Kidz in color en ik ben echt heel erg enthousiast. Het begon al aan het begin. Ik kwam toevallig op de website terecht en het was even zoeken maar ik kwam echt een geweldig paar slofjes tegen. Helaas heb ik zelf geen kind, maar mijn zus heeft net een kleine en ik was wel op zoek naar een leuk kado. Goed, ik de slofjes besteld, blijkt dat je ze kunt personaliseren. Hartstikke mooi. Het bestelproces verliep soepel en ik heb mijn bestelling inmiddels in huis. Kan niet wachten tot ik de slofjes kan geven.

  Veel verbeterpunten heb ik niet, ik blijf hier zeker klant, zeker nu ze nog veel meer producten hebben, ook voor oudere kinderen. Dus ik kom hier zeker nog een keer terug. Ook voor ouders die op zoek zijn naar leuke spullen voor hun kind: een aanrader.

  Door: M. van de Logt29-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Verjaardagsfeestje

  Bestelling precies op tijd voor men zoon zn verjaardagsfeestje dus bedankt!!!!

  Door: Hanny30-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Pieten mutsjes

  Zeer slechte service na belofte om bestellingsoverzicht te geven.
  Geen bevestiging per mail.
  Uiteindelijk met 7 pieten mutsjes met 2 namen blijven zitten ipv voor 7 kinderen.

  Door: Femke04-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Diverse artikelen

  Belooft iets, maar komt dit niet na (in verband met drukte?)... Ook niet achteraf op te lossen. Wellicht wordt het binnenkort minder druk zodat er betere service verleend kan worden!

  Door: Leurink26-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Meerdere

  * PAS OP MET DEZE CLUB !!
  heb je klacht/probleem geven ze nl
  niet thuis.

  Ik bestel hier never nooit weer.

  Door: A. Vogel17-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Kidzincolor

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kidzincolor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Kidzincolor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kidzincolor actief?

  Kidzincolor is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kidzincolor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.