NederlandReview

  Ervaringen Kids with Flair

  Wat zeggen klanten over hun ervaring met Kids with Flair? Zijn ze blij verrast door de ruime keuze die zij bieden, of vinden ze de producten te duur?

  Als je op zoek bent naar speelgoed, decoratie, een schooltas of een lunchtrommel voor je kind dan kun je hiervoor terecht bij Kids with Flair. Zij bieden een groot assortiment van artikelen aan op het gebied van lifestyle, decoratie en accessoires voor baby’s, peuters, kleuters en wat oudere kinderen. Wat klanten vinden van het aanbod, de service, prijzen en levertijden kun je hier lezen.

  Over Kids with Flair


  Bij Kids with Flair vind je in de online shop alles op het gebied van lifestyle, decoratie en andere accessoires voor baby’s, peuters, kleuters en de wat oudere kinderen. De artikelen zijn zorgvuldig gekozen op veiligheid, kwaliteit, design en comfort. Daarbij wordt gekozen voor goede merken als Ferm Living, Own Stuff, Roomblush, Lief!, etc. Naast kwaliteit is een speerpunt van Kids with Flair dat er veel te kiezen valt, voor iedere prijsklasse en voor ieders smaak is er bij hen wel iets te vinden.

  Building Confident Kids (at Flair Gymnastics)

  Diensten

  In de online shop van Kids with Flair vind je de ruim 1.500 artikelen in de volgende categorieën:

  Baby Naar school Op stap Op de fiets Kinderkamer Spelen Eten en drinken Sale Merken

  Hierin kun je van alles vinden zoals bijvoorbeeld schooltassen, kleding, fietshelmen, verzorgingstassen, behang, kinderlampen en nog veel meer. Je kunt wanneer je op zoek bent naar een artikel je zoekopdracht verfijnen door aan te geven in welke prijsklasse je zoekt, of het voor een jongen of een meisje is en voor welke leeftijd het bedoeld is. Wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling doet, heb je het de volgende dag al in huis.

  Kids with Flair punten

  Wanneer je een aankoop doet bij Kids with Flair, spaar je hierbij zogenaamde Kids with Flair punten. Bij iedere euro die je besteed krijg je 5 punten. Voor het aanmaken van een account krijg je er nog eens 100 bij, en als je ze aanbeveelt krijg je nog eens 500 punten. Deze punten kun je weer inwisselen voor een korting op een volgende bestelling. Voor 500 punten krijg je € 5,- korting , bij 1.000 punten € 10,- en bij 1.500 punten € 15,-.

  Levering en Betaling

  Je kunt bij Kids with Flair betalen via iDeal, met je Creditcard, via een bankoverschrijving of voor Belgische klanten met BanContact/Mister Cash. Bij een bestelling vanaf € 75,- is de verzending gratis, daaronder betaal je hiervoor € 4,95 bij levering aan huis, of € 3,50 voor levering bij een Servicepunt bij jou in de buurt. Je kunt je bestelling ook in cadeauverpakking laten inpakken voor € 2,- extra.

  Klachten


  Ingediende klachten worden binnen 14 dagen beantwoord, lukt dit niet, dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Als een klacht niet onderling opgelost kan worden kun je terecht bij de Stichting WebwinkelKeur welke gratis zal bemiddelen. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je de klacht door Stichting GeschilOnline laten behandelen, de uitspraak hiervan is bindend en zowel Kids with Flair als de klant stemt in met deze bindende uitspraak. Hieraan zijn kosten verbonden die door de klant betaald dienen te worden.

  Schrijf hier ook jouw review over Kids with Flair!

  Webshop voor kinderen Kids with Flair: kun je daar veilig shoppen? Lees reviews, ervaringen en beoordelingen van hun klanten, direct online!

  Kids with Flair
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kids with Flair

  Uw beoordeling

  tipi tent --> halve ontangen!

  Slechtste service ooit! Houden zich niet aan de afspraken. Krijg alleen excuses te horen voor al de vertragingen. Pakket dat te laat wordt geleverd, dan nog eens onvolledig. Weer meer dan een week moeten wachten op het onderdeel. Ondertussen een ander cadeau moeten voorzien voor mijn neefje. Kan het moeilijk een half cadeau geven?! In hun ogen een goede service?? Hoezo dan? Verjaardag is al lang geweest voor het ontbrekende product geleverd werd. Op informatie moet je niet wachten, klant moet hier achter zitten. En dan het product nog eens niet in retour nemen. Oliveandmint veel betere services! Neem hier een voorbeeld aan!

  Door: KIMBERLY FRERIKS26-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Kids with Flair een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Kids with Flair. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kids with Flair actief?

  Kids with Flair is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kids with Flair gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.