NederlandReview

  Ervaringen Kidits.nl

  Kinderen hebben allerlei dingetjes nodig om zich mee te vermaken, zowel in huis als daarbuiten. En als ze naar school gaan komen daar weer extra spullen bij. Voor speelgoed, artikelen voor buitenshuis, kostuums en schoolartikelen kun je online shoppen bij Kidits.nl. Zij hebben een heel groot assortiment artikelen voor kinderen waar je vast iets van je gading tussen kunt vinden tegen scherpe prijzen. Enige nadeel, het wordt vanuit het buitenland bezorgd, dus de verzendkosten zijn wat hoger. Of dit het waard is kun je hier lezen.

  Over Kidits.nl


  Kidits is een bedrijf in eigendom van Miscota E-Commerce S.L. uit Spanje. Zij verkopen allerlei artikelen voor kinderen en baby’s op het gebied van speelgoed, artikelen voor buitenshuis en verkleedkostuums. De artikelen die je bij hen besteld worden vanuit het buitenland geleverd.

  *New* No No Yes Yes Go to School Song - ChuChu TV Baby Nursery Rhymes & Kids Songs

  Diensten

  In de webshop van Kidits.nl vind je drie verschillende categorieën met producten. De eerste is ‘Speelgoed’, hier vind je onder andere bordspellen, constructiespeelgoed, actiefiguren, multimedia en elektronica, etc. In de categorie ‘Buitenshuis’ vind je onder andere schommels en glijbanen, huizen en winkels, trampolines, zwembaden, etc. In de categorie ‘Kostuums’ kun je zoeken door te verfijnen op de volgende subcategorieën: categorie (man, vrouw, jongen, meisje, etc. ), thema, figuur, evenementen, accessoires en decoratie. Ook kun je de verschillende artikelen op merk zoeken, zo verkopen ze onder andere speelgoed van de bekende merken Lego, Knex, Babyborn, Fishier-Price en nog heel veel meer. Wanneer je nog precies weet wat je zoekt, maar wel wat je maximaal wilt uitgeven, kun je dit ook aangeven in het menu aan de linkerzijde. Er is nog een extra categorie op de website genaamd ‘Aanbiedingen van de dag’, dit zijn écht precies wat ze zeggen aanbiedingen die alleen voor die dag geldig zijn, een digitale klok tikt de tijd af die je nog hebt om de aanbieding te bestellen. Bovendien hebben ze nog een onderdeel ‘Back to school’, waar je allerlei spulletjes kunt bestellen die je kinderen nodig hebben of die gewoon leuk zijn om mee te nemen als ze ‘weer’ naar school gaan.

  Betaling en verzending


  Je kunt bij Kidits.nl je bestelling betalen met PayPal, Tarjeta, Ideal, MasterCard of Visa. De verzendkosten beginnen bij een bedrag van € 8,99. Wanneer je een bestelling in je virtuele winkelwagen hebt geplaatst zie je meteen wat de precieze verzendkosten zullen zijn en wanneer je de bestelling ongeveer thuis kunt verwachten. Bovendien spaar je bij Kidits.nl voor elke euro die je uitgeeft automatisch 5 punten. Deze punten kun je later weer gebruiken als korting op een volgende bestelling. De waarde van 100 punten staat voor € 1,-.

  Klachten


  Wanneer je niet tevreden bent over het product dan kun je deze binnen 14 dagen na bezorging retourneren. Je krijgt dan binnen 30 dagen het aankoopbedrag teruggestort. De kosten voor het retour zenden zijn dan voor jou, en zullen voor bestellingen vanuit Nederland zo’n € 9,95 bedragen. Voor andere vragen of klachten kun je op de site bij veelgestelde vragen kijken, maar je kunt ze ook een bericht via een contactformulier sturen, hiervoor moet je inloggen op je account, via Facebook of via Google.

  Laat hier ook jouw mening over Kidits.nl achter!

  Is het de moeite waard om extra verzendkosten te betalen zodat je toch net dat éne stuk speelgoed voor je kind kunt bestellen bij Kidits.nl of niet?

  Kidits.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  4.8
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  4.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kidits.nl

  Uw beoordeling

  Geen geld terug gekregen

  Ik had knex besteld en een paar dagen later de bestelling weer geannuleerd. Binnen 14 dagen zou ik mijn geld terug hebben. Tig mailtjes gestuurd, allerlei excuus, maar geld nooit terugkregen. Waardeloos bedrijf.

  Door: Sylvia09-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niks gekregen

  Pomp voor zwembad besteld.
  Hij zou tussen 3 en 6 augustus geleverd worden. Het is ondertussen 11 augustus en heb nog niets ontvangen. Heb een e-mail gestuurd maar die krijg ik retour van Microsoft.

  Door: E Wolterink 11-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Ordernummer BEI-NL-18072623151e

  Bestelling ter waarde van € 61,47 zou geleverd worden op 2 of 3 augustus 2018. Het is inmiddels 8 augustus en ij heb niets ontvangen. De website biedt mij geen enkele kans om persoonlijk dan wel specifiek over deze kwestie contact met Kidits op te nemen. Ik wil graag erkenning voor mijn wens/zienswijze van het nietig verklaren dan wel vernietigen van deze bestelling/order en retourneren/vrijgeven van mijn betaling.

  Door: Peter Maartens08-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Niet ontvangen en niet te annuleren!

  Besteld, betaald en vanaf dat moment geen enkel contact mogelijk. Ok iet kunnen annuleren.
  Pure oplichterij
  Helaas maar aangifte doen. Ook beetje wiegen schuld, niet gecheckt alvorens te bestellen

  Door: Grada bosma06-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  DIEVEN

  IK heb op 29/03/2018 een bestelling geplaatst. ik heb zodra ik de bestelling heb geplaatst een bevestiging gekregen van de firma waarmee ze samenwerken dat de betaling ontvangen was. nu meld ik mezelf aan op kidits en nergens is mijn bestelling te bespeuren!

  Door: dymphna03-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niet geleverd

  Playmobil besteld en nog niks ontvangen. Ik wil mijn geld terug! Niet bereikbaar via email of tel
  BEI-NL-171229103851d

  Door: V Cox03-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  leuke cadeaus voor kinderfeestjes

  leuke originele cadeautjes voor al die kinderfeestjes waar ik tegenwoordig steeds heen moet! Ik heb er nu een paar keer besteld.
  Wel jammer dat de verzending niet helemaal gratis is, maar ja, dat is misschien ook beter.

  Door: Tine03-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  leuke winkel voor de kinderen!

  leuke winkel, mijn bestelling was er supersnel en de kinderen vinden het allemaal prachtig
  goed voor de vakantie!!

  Door: Marjorie Wegener29-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Cadeaus voor de kinderen besteld

  hele leuke collectie van de bekende merken, de favorieten van onze kinderen

  we hadden voor Sinterklaas hier cadeaus voor de kinderen besteld en nu voor de kerst een mooi bordspel om te gebruiken met het gezin

  Door: K. Lepelaar22-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Kidits.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Kidits.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kidits.nl actief?

  Kidits.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kidits.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.