Kidits.nl

Alle reviews

Kidits.nl

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen geld terug gekregen

  Ik had knex besteld en een paar dagen later de bestelling weer geannuleerd. Binnen 14 dagen zou ik mijn geld terug hebben. Tig mailtjes gestuurd, allerlei excuus, maar geld nooit terugkregen. Waardeloos bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niks gekregen

  Pomp voor zwembad besteld.
  Hij zou tussen 3 en 6 augustus geleverd worden. Het is ondertussen 11 augustus en heb nog niets ontvangen. Heb een e-mail gestuurd maar die krijg ik retour van Microsoft.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ordernummer BEI-NL-18072623151e

  Bestelling ter waarde van € 61,47 zou geleverd worden op 2 of 3 augustus 2018. Het is inmiddels 8 augustus en ij heb niets ontvangen. De website biedt mij geen enkele kans om persoonlijk dan wel specifiek over deze kwestie contact met Kidits op te nemen. Ik wil graag erkenning voor mijn wens/zienswijze van het nietig verklaren dan wel vernietigen van deze bestelling/order en retourneren/vrijgeven van mijn betaling.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet ontvangen en niet te annuleren!

  Besteld, betaald en vanaf dat moment geen enkel contact mogelijk. Ok iet kunnen annuleren.
  Pure oplichterij
  Helaas maar aangifte doen. Ook beetje wiegen schuld, niet gecheckt alvorens te bestellen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  DIEVEN

  IK heb op 29/03/2018 een bestelling geplaatst. ik heb zodra ik de bestelling heb geplaatst een bevestiging gekregen van de firma waarmee ze samenwerken dat de betaling ontvangen was. nu meld ik mezelf aan op kidits en nergens is mijn bestelling te bespeuren!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet geleverd

  Playmobil besteld en nog niks ontvangen. Ik wil mijn geld terug! Niet bereikbaar via email of tel
  BEI-NL-171229103851d

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuke cadeaus voor kinderfeestjes

  leuke originele cadeautjes voor al die kinderfeestjes waar ik tegenwoordig steeds heen moet! Ik heb er nu een paar keer besteld.
  Wel jammer dat de verzending niet helemaal gratis is, maar ja, dat is misschien ook beter.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuke winkel voor de kinderen!

  leuke winkel, mijn bestelling was er supersnel en de kinderen vinden het allemaal prachtig
  goed voor de vakantie!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeaus voor de kinderen besteld

  hele leuke collectie van de bekende merken, de favorieten van onze kinderen

  we hadden voor Sinterklaas hier cadeaus voor de kinderen besteld en nu voor de kerst een mooi bordspel om te gebruiken met het gezin

Anderen bekeken ook

Ko&Flo Kinderkleding
1 reviews

Nieuwe kleren voor je kinderen kopen, is vaak net zo leuk als voor jezelf. En je kinderen worden er super blij van. Ze showen maar al te graag hun ...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Kixx Online
4 reviews

Kixx-online: snel en makkelijk kinderkleding bestellen. Ben je op zoek naar leuke en hippe merkkleding voor jouw kids? Dan vind je wellicht wat je ...

MUCHACHOMALO
3 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Kidits.nl

Kinderen hebben allerlei dingetjes nodig om zich mee te vermaken, zowel in huis als daarbuiten. En als ze naar school gaan komen daar weer extra spullen bij. Voor speelgoed, artikelen voor buitenshuis, kostuums en schoolartikelen kun je online shoppen bij Kidits.nl. Zij hebben een heel groot assortiment artikelen voor kinderen waar je vast iets van je gading tussen kunt vinden tegen scherpe prijzen. Enige nadeel, het wordt vanuit het buitenland bezorgd, dus de verzendkosten zijn wat hoger. Of dit het waard is kun je hier lezen.

Over Kidits.nl 
Kidits is een bedrijf in eigendom van Miscota E-Commerce S.L. uit Spanje. Zij verkopen allerlei artikelen voor kinderen en baby’s op het gebied van speelgoed, artikelen voor buitenshuis en verkleedkostuums. De artikelen die je bij hen besteld worden vanuit het buitenland geleverd.

Diensten 
In de webshop van Kidits.nl vind je drie verschillende categorieën met producten. De eerste is ‘Speelgoed’, hier vind je onder andere bordspellen, constructiespeelgoed, actiefiguren, multimedia en elektronica, etc. In de categorie ‘Buitenshuis’ vind je onder andere schommels en glijbanen, huizen en winkels, trampolines, zwembaden, etc. In de categorie ‘Kostuums’ kun je zoeken door te verfijnen op de volgende subcategorieën: categorie (man, vrouw, jongen, meisje, etc. ), thema, figuur, evenementen, accessoires en decoratie. Ook kun je de verschillende artikelen op merk zoeken, zo verkopen ze onder andere speelgoed van de bekende merken Lego, Knex, Babyborn, Fishier-Price en nog heel veel meer. Wanneer je nog precies weet wat je zoekt, maar wel wat je maximaal wilt uitgeven, kun je dit ook aangeven in het menu aan de linkerzijde. Er is nog een extra categorie op de website genaamd ‘Aanbiedingen van de dag’, dit zijn écht precies wat ze zeggen aanbiedingen die alleen voor die dag geldig zijn, een digitale klok tikt de tijd af die je nog hebt om de aanbieding te bestellen. Bovendien hebben ze nog een onderdeel ‘Back to school’, waar je allerlei spulletjes kunt bestellen die je kinderen nodig hebben of die gewoon leuk zijn om mee te nemen als ze ‘weer’ naar school gaan.

Betaling en verzending 
Je kunt bij Kidits.nl je bestelling betalen met PayPal, Tarjeta, Ideal, MasterCard of Visa. De verzendkosten beginnen bij een bedrag van € 8,99. Wanneer je een bestelling in je virtuele winkelwagen hebt geplaatst zie je meteen wat de precieze verzendkosten zullen zijn en wanneer je de bestelling ongeveer thuis kunt verwachten. Bovendien spaar je bij Kidits.nl voor elke euro die je uitgeeft automatisch 5 punten. Deze punten kun je later weer gebruiken als korting op een volgende bestelling. De waarde van 100 punten staat voor € 1,-.

Klachten 
Wanneer je niet tevreden bent over het product dan kun je deze binnen 14 dagen na bezorging retourneren. Je krijgt dan binnen 30 dagen het aankoopbedrag teruggestort. De kosten voor het retour zenden zijn dan voor jou, en zullen voor bestellingen vanuit Nederland zo’n € 9,95 bedragen. Voor andere vragen of klachten kun je op de site bij veelgestelde vragen kijken, maar je kunt ze ook een bericht via een contactformulier sturen, hiervoor moet je inloggen op je account, via Facebook of via Google.

Laat hier ook jouw mening over Kidits.nl achter!

Is het de moeite waard om extra verzendkosten te betalen zodat je toch net dat éne stuk speelgoed voor je kind kunt bestellen bij Kidits.nl of niet?

}