Keukenplaats

Alle reviews

Keukenplaats

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken

  Ondanks meerdere verzoeken worden wij niet teruggebeld voor een zogenaamd bezoek op afspraak (welke showroom is nog een verassing, ja ja). Riekt een beetje naar...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken in 2016

  Ik zou hier geen keuken meer kopen. Afwasmachine is al vervangen. Lade onder de oven is helemaal beschadigd door de hitte. Deru van de oven is vervangen maar zit weer vol vocht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken uit Duitsland

  Keuken besteld via Keukenplaats. Wel iets goedkoper dan sommige andere aanbieders, maar het blijft echt wel veel geld.

  Maar goed, dat mot dan maar. Het is wel een keuken.

  Ik vond dat we wel best lang moesten wachten tot de levering (moest helemaal uit Duitsland komen?), maar daardoor waren we wel goedkoper uit, want de kwaliteit is wel gewoon heel goed en zo.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen goede service bij Keukenplaats

  Keukenplaats heeft prima prijzen, maar de service laat te wensen over. De keukens komen uit Duitsland, maar bij ons moest er meerdere keren een monteur langskomen om alles op de juiste manier te installeren. Telkens ontbrak er iets of viel er zo'n beetje weer wat uit elkaar. Als je een goedkope keuken wilt, moet je hem zeker hier kopen, maar ik ga de volgende keer toch liever ergens anders heen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe keuken 3000 euro

  voor 3000 euro hebben wij nu een nieuwe keuken besteld en het ziet er keurig uit allemaal
  bij andere ketens waren we duurder uit dan hier
  niet dat we de meest luxe keuken hebben gekozen, basic was juist wat we wilden.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
53 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

2Cheap
7 reviews

Ontdek op NederlandReview alles over de ervaringen van klanten van 2Cheap. Het online warenhuis heeft een ruim assortiment met allerlei verschillen...

Witgoedhuis.nl
7 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

Expert
19 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Keukenplaats

Wat anderen zeggen over Keukenplaats. Het is goed om een mooie keuken te hebben in je huis. Kijk naar de mogelijkheden om te ontdekken hoe je dit via Keukenplaats kunt realiseren. Ze bieden eerste klas keukens aan van Duitse makelij. Oerdegelijke materialen en de nieuwste technieken zorgen voor een mooie moderne, een landelijke of een klassieke keuken. De keukens van Keukenplaats zijn verrassend betaalbaar. Het is dan ook niet vreemd dat er zoveel mensen zijn welke er een keuken bestellen en laten plaatsen.
Ben jij een van de personen welke een keuken via Keukenplaats heeft gekocht? Laat dan jouw mening en oordeel achter op NederlandReview. Op die manier help je anderen om een goede keuken te kunnen kopen voor een eerlijke prijs.

Over Keukenplaats
Keukenplaats (of Keukensduitsland.nl) wil ervoor zorgen dat je een betaalbare en degelijke keuken krijgt. Je kunt ook bij hun terecht voor een second opinion om zo een goed beeld te krijgen van de aanbiedingen welke je al op zak hebt. Binnen een dag heb je een offerte in de mail om de prijzen te vergelijken.
Bij Keukenplaats zal je niet teveel betalen voor je keuken. Keukenplaats maakt geen dure reclames en is zeer effectief opgezet op het gebied van logistiek. Een keuken is hierdoor al binnen 10 dagen te leveren. Er is een ruim assortiment bij Keukenplaats en een keuken kun je al kopen vanaf 1.499 euro. Het is een geweldig aanbod. Je vindt Keukenplaats in Nederland in de volgende steden:

 • Spijkenisse / Oud-Beijerland
 • Sint-Oedenrode
 • Amsterdam
 • Bergen op Zoom
 • Dordrecht / Sliedrecht
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Arnhem Zuid
 • Soesterberg
 • Almere
 • Zwolle
 • Leeuwarden
 • Veendam
 • Heerenveen
 • Hengelo
 • Sittard

De diensten van Keukenplaats
Keukenplaats levert keukens op maat welke betaalbaar zijn. Het gaat om Duitse keukens welke in tal van afmetingen te verkrijgen zijn. Ook de afwerking is helemaal op maat. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen. Denk hierbij aan een landelijke, een moderne, een klassieke of een budget stijl. Een keukenadviseur neemt graag samen met jou je wensen door om een geweldige keuken te krijgen.  Het is zelfs mogelijk om een 3D weergave te bekijken van je keuken.
Met het landelijke netwerk van adviseurs en keukenzaken is het mogelijk om snel een goed voorstel te ontvangen. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met de opstellingen, de bouwstijl en de lichtinval.


Klachten of tips over Keukenplaats
Keukenplaats biedt twee jaar garantie op de keuken en 5 jaar garantie op de inbouwapparatuur. Als er problemen met de inbouwapparatuur zijn kun je het beste met de fabrikant contact opnemen. Als er iets niet goed is van de keuken dan kun je contact opnemen met Keukenplaats. De klantenservice is je graag van dienst om je zo te helpen. 

Wat vind jij van Keukenplaats?
Heb jij een keuken besteld of al gekregen van Keukenplaats? Dan zien we op NederlandReview graag je beoordeling. NederlandReview verzamelt beoordelingen van bedrijven. Een van deze bedrijven is Keukenplaats.

Lees ervaringen over Keukenplaats. Zijn ze goedkoop en is het betrouwbaar? Hoe is de levertijd en bent u tevreden? Lees alle beoordelingen op NederlandReview

}