NederlandReview

    Ervaringen Keuken Kampioen

    Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van keuken kampioen vinden. Het is goed om te ontdekken welke mooie keukens u allemaal kunt kopen en verkrijgen bij Keuken Kampioen. Een keuken met A-merk apparatuur voor een scherpe prijs. Het is heerlijk om te ontdekken welke verschillende modellen er zijn. Kies voor de keukens van de juiste materialen, de mooiste kleuren en de beste modellen. Het is goed om de werkbladen te zien, de kastjes, de grepen en de juiste indeling.

    Op NederlandReview worden de meningen, ervaringen en beoordelingen verzameld van anderen over Keuken Kampioen. Hierdoor is het mogelijk om een goed beeld van Keuken Kampioen te krijgen.

    Over keuken kampioen

    Keuken Kampioen heeft 41 vestigingen in Nederland en België. Ze hanteren scherpe prijzen, goede adviseurs en ook uitstekende A-merken apparatuur en keukens. Er is ook volop keuze in meerdere soorten keukens.



    Onzettend grappig! Jan Jaap van der Wal, over de keukenkampioen!

    Keuken Kampioen staat voor:

    - De beste kwaliteit keukens voor een scherpe prijs
    - Een snelle levering van de keuken (Keuken Kampioen heeft haar eigen fabriek)
    - Volop keuze in materialen, kleuren en stijlen
    - De laagste prijs voor de keukenapparatuur
    - Een goede hulp van de beste keukenadviseurs

    Het beste is het om simpelweg naar een vestiging te gaan om de beste keuken te selecteren voor in uw woning. Het is mogelijk om een maatwerkadvies te krijgen. Alle keukens van Keuken Kampioen worden met een goede garantie geleverd van minimaal 5 jaren.

    Diensten van keuken kampioen

    Keuken Kampioen is leverancier van keukens. Met de vele vestigingen in het hele land is het mogelijk om een keuken op maat te krijgen om te kiezen voor een standaard keuken.

    Klachten, tips en complimenten over en voor keuken kampioen

    Bent u niet helemaal tevreden over de Keuken Kampioen? Dan is het belangrijk om uw klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om naar de vestiging te gaan om daar uw klacht kenbaar te maken. Ook kunt u dit schriftelijk doen of met een email. Ontdek de verschillende manieren om uw klacht in te dienen. Ontdek ook hoe de klacht op de juiste manier afgewikkeld zal worden.

    Uw mening over keuken kampioen

    Heeft u al eens een keuken laten maken bij de Keuken Kampioen? Dan is het goed om uw ervaring, beoordeling of review achter te laten op NederlandReview. Hiermee helpt u vele anderen om sneller een goed beeld te krijgen van de Keuken Kampioen.

    Eerlijke en betrouwbare meningen over de keuken kampioen. Goede klantenservice en keukens? Lees eerst duizenden meningen voordat u een keuken (of accessoires) koopt!

    Keuken Kampioen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

    4.6
    21% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    TIP!! Goedkoper en handiger om online te bestellen

    Hallo allemaal!!

    Ik was naar een showroom van de Keukenkampioen geweest en zag daar een hele mooie keuken. Echt precies wat ik wilde en met alles erop en eraan en dus veel goedkoper dan de keukens van andere winkels.
    De showroom ziet er ook wat goedkoper uit dan de andere showrooms maar ja daarvoor geef je toch geen geld uit. ik niet in elk geval!
    Maar ik wilde nog wel even nadenken natuurlijk want het is toch een grote uitgave.
    Dus de week erna ging ik nog eens kijken, maar dan online, naar PRECIES DEZELFDE keuken maar dan dus op de website van de Keukenkampioen. En daar was deze zelfde keuken dus goedkoper dan diezelfde keuken in de showroom.
    Ik weet niet of het een foutje was maar ik heb meteen besteld. Wilde ik eigenlijk toch al doen, maar nu helemaal!!

    Hij moet nog geleverd worden, maar ik wilde vast even deze tip geven. Als je een keuken ziet die je wilt bij de Keukenkampioen kijk dan ook even op hun website en misschien is die keuken daar wel goedkoper!

    Groetjes!

    Door: Jefferson 15-09-2016
    Floor 05-11-2016

    Dank voor de tip, deze had ik zelf nog niet ontdekt. Ik hoop dat uw keuken probleemloos geleverd wordt. De Keukenkampioen staat nl. helaas bekend als matige montage en zeer slechte service na verkoop. Echter hoop ik voor u dat u de uitzondering op de regel kunt zijn en spoedig kunt genieten van uw droomkeuken!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Wow, wat een service!

    Een week geleden belden we met de service afdeling van Keuken Kampioen vanwege een lade die opnieuw afgesteld moest worden en een kraan die beschadigd was. Tijdens dit telefoongesprek werden we er op geattendeerd dat de garantieperiode al voorbij was. Geen enkel probleem dachten wij, het probleem zal toch verholpen moeten worden dus we zien wel wat de reparatie gaat kosten. De vriendelijke jongeman van Keuken Kampioen stelde ons ondanks dat de garantie periode voorbij was toch voor, om de reparatie onder de garantie dus geheel kosteloos uit te voeren. Wow, wat een service. Vandaag kwam de monteur van Keuken Kampioen bij ons en opnieuw alleen maar positief. Zelden zo een vrolijke monteur op bezoek gehad, secuur in zijn werk, oog voor detail en al zingend en fluitend zijn werk doen. Super goed. Thanks voor de goede service.

    Door: Jan van Raamsdonk 11-04-2019
    ben abdellah 27-01-2020

    Het verbaast mij dat iemand zo tevreden is over keuken kampioen. Hier zit vast iets achter

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Komplete keuken 27K

    Goede voorlichting, over allerlei items!
    Levering op tijd!
    Goede prijs - kwaliteit verhouding!
    Mooie uitvoering, al het bezoek wat deze keuken heeft gezien was onder de indruk! We hebben gekozen voor een gemêleerd gouden fronten, zwart granietsteen bovenvlak, dubbele vrijstaande zwarte koel vrieskasten, zwarte Boretti ,
    Wij hebben hem nu 2 jaar in gebruik, zijn nog voor service langs gekomen.
    Heeft hoog wow gehalte en wij zijn er blij mee, service TOP!
    Warme douche voor de keuken concurrent organisatie en verkoop uit Ede!

    Door: P. Van Capelleveen 30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldige keuken en prima Service

    Eind vorig jaar een nieuwe keuken gekocht die begin januari is geleverd. Natuurlijk bleven er een paar restpuntjes open, maar die zijn zeer professioneel en snel opgelost. Werkelijk een prima keus geweest en voor een prima prijs. Ik raad het iedereen aan, en de vooroordelen die je nog al eens hoort zijn wat mij betreft fabelen. Chapeau voor de medewerkers van keukenkampioen.

    Door: Paul Hartendorp 29-03-2019
    ben abdellah 27-01-2020

    Kan niet waar zijn!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    -

    Vriendelijk te woord gestaan door Anthony. Mooie winkel. Vriendelijk personeel

    Door: ElisaBeth 25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Nog niets maar wel factuur

    Let op de annulerings clausule! Trap niet in de verkooptrucs. Hartstikke nep.
    Tweede Kerstdag bij keuken kampioen Utrecht langs gegaan voor een oriënterend gesprek. Waren goed geholpen en kregen een nette uitleg en een schets van de keuken. Uit de optelling van de offerte kwam een zeer dure keuken tevoorschijn van €38.000. Dit is ver boven ons budget en we konden daar niks mee. De verkoper zou even kijken wat hij kon doen en binnen 2 minuten waren ze gezakt naar €20.000.
    Omdat we nog volledig in een oriënterende fase zitten en we totaal geen idee hadden wat voor apparatuur ze op de offerte hadden gezet mocht alles nog aangepast en gewijzigd worden. We kregen zelfs een boek mee om lekker in te bladeren. Echter als we tweede kerstdag niet zouden tekenen dan zou de keuken €26.400 kosten omdat de korting niet meer zou gelden.
    Aangezien alles toch gewijzigd kon worden en de keuken op afroep zou zijn hebben wij (heel stom) getekend. We hadden het zelfs nog over 2 weken bedenktijd (die je standaard via internet aankopen krijgt). Op de vraag of we bekend waren met de CBW voorwaarden antwoorden wij nee, echter werd hier niet verder op ingegaan en zeker niet over een "annuleringsclausule"....

    Op de terugweg naar huis zat het ons al niet lekker want waar was deze €20.000 op gebaseerd en bij wijziging van de apparatuur zou de prijs toch ook om of om laag gaan....We hebben direct gemaild dat we de aankoop wilde annuleren (binnen 4 uur na tekenen).

    2 dagen later hebben wij telefonisch contact opgenomen. We kregen toen te horen dat het nu allemaal via het hoofdkantoor / juridische team loopt. En ze niets meer voor ons konden doen in he Utrecht filiaal. Vreemd natuurlijk want alles kon gewijzigd worden.

    Nu bijna een maand later hebben we een reactie en een factuur voor 5% van de uit de lucht gegrepen €20.000 en moeten we €1000 betalen voor niks.

    Wat een ellende en een nare werkwijze van de Keuken Kampioen.
    Als ze niet hadden gepushed om te tekenen dan hadden we zeker terug gekomen. Maar kennelijk is dit hun werkwijze met een hele nare nasmaak.

    Door: Jordi Drieman 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    goedkoper in villa arena

    Goedkoper dan de andere volgens mij maar ik vond ze ook minder vriendelijk dan bij bruynzeel. We zijn geweest in villa arena.

    Door: Bernard 18-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    goedkoper in villa arena

    Goedkoper dan de andere volgens mij maar ik vond ze ook minder vriendelijk dan bij bruynzeel. We zijn geweest in villa arena.

    Door: Bernard 18-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Mooie service

    Heel mooie keukens en service

    Door: R.J.C. Moerkens 16-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    keuken

    k was blij met mijn nieuwe keuken. Maar was minder blij met de stront en blubber die de “ monteurs” mee naar binnen liepen over mijn ( gelukkig afgedekte nieuwe vloer maar toch) toen die zijn schoenen ook nog lekker schoon ging maken in mijn nieuwe wastafel in de douche op dat moment de enigste plek waar ik water kon pakken voor koffie of thee.was ik niet echt blij. Zagen konden ze op balkon ik had de schuifpui al open gezet maar nee ze deden het binnen. De afzuigkap die ik besteld had kon niet geplaatst worden . Er moest dus een andere komen. Nadat er 3 monteurs zijn geweest want hij hing scheef zat niet goed bevestigd en bleek dat hij erg veel herrie maakte. Ook bleek hij wel erg besmettelijk dat zou niet zo zijn. Ik ben ondeskundig geholpen. Ik was altijd al een quooker gewend maar ze benadrukten mij dat een Franke hetzelfde was dat bleek niet zo . Dus ook weer andere kraan maar gat nu te groot in mijn blad Quooker zit los. Dan komt er monteur zonder onderdelen.....het gat is te groot gezaagd in mijn blad dus er moet een ring geplaatst worden. Hadden ze gelijk kunnen doen nu nog even weer paar weken wachten .


    Groeten
    Petra

    Door: Petra Lakerveld 14-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Waardeloze keuken

    Een waardeloze ervaring, na 6 herstelpogingen en diverse loze beloftes van de keukenkampioen en Raj nog steeds geen goed afgewerkte keuken. Mijn advies voor iedereen is om met een grote boog om de keukenkampioen en andere mandemakers groep bedrijven heen te lopen.

    Door: Robin 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Keuken (binnen twee dagen geannuleerd)

    Misleiding door zogenaamde korting:
    Wordt druk gezet om direct over te gaan tot koop op basis van 'extra korting'. Vervolgens is het niet bekend wat deze korting is. Daarnaast is een keuken op afroep leuk maar hiervoor moet het kortingspercentage wel bekend zijn als de mogelijkheid wordt geboden 'alles nog aan te passen ' met behoud van korting.

    Het is volstrekt onduidelijk wat je nu uiteindelijk per element betaald en wat de korting hierop is. Misleiden met zogenaamde kortingen mag volgens mij niet.

    CBW voorwaarden om minimaal 500 euro te betalen bij annulering binnen twee dagen is ook totale oplichterij wanneer het gaat om een keuken op afroep. Maar wel lekker verdienen voor De Mandemakers Groep.

    Conclusie: is dat er gewoon 500 euro betaald moet worden, overigens is Keukenkampioen bijna onmogelijk per telefoon te bereiken. Heb ruim een uur in de wacht gestaan en werd tot 2 keer aan toe tussendoor opgehangen.

    De keukens zien er goed uit, maar als je achter je product staat hoef je geen loze kortingen te beloven.

    Door: Michiel 07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Keuken

    Met ons eigen voorstel voor een keuken hebben we een afspraak gemaakt in Amsterdam bij Villa Arena.

    Van superkeukens hadden we al een offerte die 7.000 aangaf. Nadat ons voorstel uitgewerkt was, bleek deze 15.500€ te zijn. Binnen 1 minuut werd dit 11.000€.
    Nog steeds belachelijk hoog voor onze kleine keuken. Er kon niks meer vanaf. We zijn onverrichte zaken weer vertrokken.

    Door: Martine 21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    keuken inclusief apparatuur

    Bij oriëntatie voor een keuken hebben we besloten om de keuken meteen te kopen en niet naar een andere leverancier te gaan, zoals we onszelf hadden voorgenomen! Het gesprek was naar volle tevredenheid, alsmede het aanbod.

    Het plaatsen van onze gloednieuwe keuken vond plaats op een donderdag. Op zaterdag de oven in gebruik genomen, deze maakte rare geluiden. Het weekend erop wilden we wederom de oven gebruiken maar deze gaf de geest. Dit leek me nog geen probleem, het geleverde product werkt niet naar behoren en zal wel vervangen worden, hij is tenslotte gloednieuw!

    De oplossing van de keukenkampioen is om een monteur te sturen??? Ik koop dus een apparaat dat nog niet goed en wel is gebruikt en moet dus voor ingebruikname gerepareerd worden?? Ik vind dit een uitermate slechte beslissing van de keukenkampioen die pretenderen 100% service te geven. Garantie tot aan de deur lijkt me. Er mag redelijkerwijs vanuit gegaan worden dat dit apparaat al mankementen had bij aflevering. Een monteur stuur je als het apparaat reeds enige tijd in gebruik is, niet bij een aankoop!

    Inmiddels een klacht ingediend bij de klantenservice, op een antwoord wachten we nog.

    Op onze mail geen antwoord gekregen tot nu toe, er is geen contact met ons opgenomen. Maar via een review te horen gekregen dat de keukenkampioen bij het standpunt blijft: koop bij ons maar een nieuwe oven die niet werkt, dan laten we hem even maken. We gaan de oven niet vervangen voor een nieuwe. Klaar is Kees. Hier moeten wij dus blij mee zijn. Op onze klachtenmail, hebben we officieel geen antwoord gekregen.

    Een service van niks!!!!

    Door: Carola Nijboer 08-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Keuken

    Ik zou het iedereen ten zeerste afraden zaken te doen met deze firma. Wij kwamen voor een oriëntatie rondje door de showroom, maar door te pushy (lees dwingende) manier van verkopen wordt je voor je het door hebt een keuken in je gezicht geschoven. Nou hadden we voor ons gevoel een mooie deal kunnen sluiten, dus met goede moed de nieuwe keuken opgewacht. Alles verliep zoals het moest, we werden netjes op de hoogte gehouden en alles werd opgemeten. Tijdens de levering werd alles nog bevestigd en toen kwam de dag van montage. Waar van te voren was ondertekent dat alles volgens leidingschema lag kwam de man die de keuken kwam monteren met ontzettend veel punten waardoor hij de keuken niet kon monteren. Deze punten stonden niet allemaal op het leidingschema, en wij waren in de veronderstelling dat het allemaal oke was aangezien dit afgetekend werd. De persoon van montage was ook onprofessioneel, zocht vooral naar punten zodat hij de keuken niet hoefde te monteren (punten die niet op het leiding schema stonden). Toen werd ons meegedeeld dat we nog maar een extra 3 weken zonder keuken zitten, we €250 boete moeten betalen en al het leidingwerk opnieuw.

    Na alle nieuwe actiepunten uitgevoerd te hebben zijn we bijna €1000 armer!! Als we dit van te voren hadden geweten hadden we nooit een keuken aangeschaft en lekker de oude gehouden. De sales mannen van de organisatie wekken de indruk dat het allemaal te mooi om waar te zijn is, de klant mag alles en er wordt gegooid met kortingen alsof het niets is. Vervolgens ben jij als klant in de pineut. Bij montage komen er talloze punten als extra kosten bij die van te voren niet vermeld worden, denk aan loodgieterwerk na montage en het kopen van nieuwe materialen. Zoals de afzuigkap die we erbij hadden gekocht (inclusief montage), daar moesten opeens nieuwe materialen bij want anders kon die niet aangesloten worden. De apparaten die we al hadden konden niet gemonteerd worden, daar miste weer andere materialen voor. Die hebben we bij moeten bestellen, a €200 extra. Nu hebben we 4 weken zonder keuken gezeten, en na montage zitten we alsnog met een keuken die niet compleet is. Er is ons niks verteld van alle bovenstaande punten, het enige wat belangrijk is voor de organisatie is geld geld geld. Jij als consument interesseert ze geen reet, als ze verkopers maar hun targets halen.

    Ik zou oprecht iedereen afraden hier een keuken te kopen, wij zijn ontzettend veel geld later en meer dan een maand zonder keuken gezeten.

    Door: R 06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Niet

    Ik ben gisteren geweest bij keukenkampioen in Den Haag. Een vriendelijke dame ging met ons om de tafel zitten en maakte een tekening van de gewenste keuken. Drankjes, hapjes erbij, allemaal prima. Ik heb direct aangegeven wat mijn maximale budget was (€ 4000). Dit inclusief montage. Uiteindelijk hebben we er 3,5 uur! gezeten. Tussendoor heb ik nogmaals benadrukt wat mijn maximale budget was (€ 4000) en of ze er rekening mee wilde houden zodat ik niet aan het einde van de rit voor onaangename verrassingen kom te staan met een peperduur prijskaartje! Ze stelde mij wederom gerust door te zeggen, dat dat haar taak was. Bij het kiezen van de deurtjes viel mijn eerste keuze duur uit en of ik een ander deurtje wilde kiezen. Ook de kraan en spoelbak werden uiteindelijk de goedkoopste opties van het assortiment. Na ca. 3 uren kregen wij een totaalplaatje: ruim € 16.000! (adviesprijzen fabrikanten), er ging nog wat van af. Ze ging kijken hoeveel. Kwam terug met de filiaalmanager, die vanaf dat moment alles overnam. Hij zakte naar ca. € 14.000.
    Uiteraard kon ik dat niet betalen met mijn budget van € 4.000. De filiaalmanager is tot 2x teruggelopen naar zijn computer en kwam in fases terug tot een allerlaagste prijs van € 8.000, maar dan moest ik meteen tekenen want morgen kon hij die korting niet meer regelen. Toen ik vroeg of ik de tekening mee kon krijgen voor overleg met het thuisfront, zei de filiaalmanager doodleuk dat ik die per mail zou ontvangen, dit exemplaar is voor hun administratie bestemd. Hij drong erop aan dat hij nu tot een deal wilde komen en dat ik ook water bij de wijn moest doen. Een financiering kon hij wel regelen via iemand. Ik was zeker niet van plan om 8.000 neer te tellen voor een recht keukentje van 260 cm, welke bestond uit een hoge kast met koelkast (145 ltr) met vriesvakje (14 ltr), afzuigkap, inductiekookplaat was gratis volgens de lopende actie! Eronder een 2-ladenkast van 80 cm, daarnaast vaatwasserkast ZONDER vaatwasser (want die heb ik al). Daarnaast spoelbakkast met opbouw spoelbak /kraan/zeeppompje. Achterwand en 3 bovenkasten met led verlichting eronder. DAT IS ALLES!
    PEPERDUUR EN een behoorlijk agressief verkooptaktiek door de filiaalmanager, (in mijn ogen) een "broekie" met een vlotte babbel met 0-zero-resultaat!
    Wel lof aan de 2 uiterst vriendelijke dames in de zaak. Zonde van mijn hele middag! NOOIT MEER KEUKENKAMPIOEN voor mij!!!

    Door: M. Marapin 25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    slechtste beslissing ever

    Slechtste aankoop ever. An sich was/is de keuken prima, en ook de monteur was een heel aardige, kundige man. Maar daarmee is al het positieve ook gezegd.
    Keukenkampioen heeft een inmeetfout gemaakt, waardoor ik 500 euro extra aan de aannemer kon betalen om de keuken toch passend te maken. Ook kostte me dit een extra vrije dag. Men gaf bij Keukenkampioen hun fout wel toe, maar weigert de extra kosten te dekken. Vervolgens blijkt er een kras op de keuken, en is er een deel van de afzuigkap niet compleet. Ik zou dan gebeld worden om dit te herstellen (wat me uiteraard weer een vrije ochtend kost), maar tot nu toe niks van ze gehoord. Kortom, aller slechtste ervaring ever, nog nooit zulke slechte service meegemaakt.

    Door: Wendela 29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Klachtenafhandeling beneden alle peil!

    Review over Keuken Kampioen
    Bianca Verbarendse
    Bianca Verbarendse
    1 review
    1 Ster
    2 Ster
    3 Ster
    4 Ster
    5 Ster
    4 uur geleden bijgewerkt
    Eigenlijk is die ene ster nog teveel. Waardeloze afhandeling van klachten!
    Update inmiddels is het 28-3-2019 en hebben totaal niks meer vernomen!!!!!!
    Ik weet niet wat de definitie van zo snel mogelijk is bij Keukenkampioen





    Op 25-09-2018 is onze keuken geplaatst door een waardeloze monteur. Met de keuken was niks mis wel met zijn werkzaamheden! Na herhaaldelijke mailtjes telefoontjes en 4x!!! een servicemonteur over de vloer en daarna nog een monteur van Bauknecht zit ik nu nog steeds met 3 beschadigde muren. Ik werd na aanleiding van het mailtje waarin ze vroegen naar mijn ervaring met Keukenkampioen gebeld met de vraag wat er allemaal beschadigd was en of ik foto's wilde sturen. Dit heb ik gedaan en ik werd weer gebeld met de vraag wie dit veroorzaakt hadden. Na mijn uitleg werd er gezegd dat hierover zou worden overlegt voor een oplossing.........Dit gesprek was op 09-01-2019.......... het is nu 16-03-2019 ze overleggen nog steeds! Voor mij nooit meer Keukenkampioen en ik zou het niemand aanraden!
    Bewerk
    Verwijderen
    Delen
    Antwoord van Keuken Kampioen
    16 mrt. 2019
    Beste mevrouw Verbarendse,

    Bedankt voor uw review.
    Wat vervelend dat het traject niet naar wens is verlopen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u niets meer hoort van Keuken Kampioen. Ik ga er voor zorgen dat mijn collega's zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om dit te bespreken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Koster - Keuken Kampioen

    Door: Verbarendse 28-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Afspraken niet nakomen

    Keuken gekocht met mondelinge afspraak dat ik de keuken kosteloos
    Af kon zeggen buiten de12 weken bestel periode
    Nu zeggen ze dat dit niet kan
    Graag lom ik met mensen in contact die dit ook hebben mee gemaakt

    Door: John van der aalst 21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Keuken Kampioen

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Keuken Kampioen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 38 ervaringen geplaatst over Keuken Kampioen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Keuken Kampioen actief?

    Keuken Kampioen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Keuken Kampioen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.