NederlandReview

    Ervaringen Keuken Kampioen

    Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van keuken kampioen vinden. Het is goed om te ontdekken welke mooie keukens u allemaal kunt kopen en verkrijgen bij Keuken Kampioen. Een keuken met A-merk apparatuur voor een scherpe prijs. Het is heerlijk om te ontdekken welke verschillende modellen er zijn. Kies voor de keukens van de juiste materialen, de mooiste kleuren en de beste modellen. Het is goed om de werkbladen te zien, de kastjes, de grepen en de juiste indeling.

    Op NederlandReview worden de meningen, ervaringen en beoordelingen verzameld van anderen over Keuken Kampioen. Hierdoor is het mogelijk om een goed beeld van Keuken Kampioen te krijgen.

    Over keuken kampioen

    Keuken Kampioen heeft 41 vestigingen in Nederland en België. Ze hanteren scherpe prijzen, goede adviseurs en ook uitstekende A-merken apparatuur en keukens. Er is ook volop keuze in meerdere soorten keukens.



    Onzettend grappig! Jan Jaap van der Wal, over de keukenkampioen!

    Keuken Kampioen staat voor:

    - De beste kwaliteit keukens voor een scherpe prijs
    - Een snelle levering van de keuken (Keuken Kampioen heeft haar eigen fabriek)
    - Volop keuze in materialen, kleuren en stijlen
    - De laagste prijs voor de keukenapparatuur
    - Een goede hulp van de beste keukenadviseurs

    Het beste is het om simpelweg naar een vestiging te gaan om de beste keuken te selecteren voor in uw woning. Het is mogelijk om een maatwerkadvies te krijgen. Alle keukens van Keuken Kampioen worden met een goede garantie geleverd van minimaal 5 jaren.

    Diensten van keuken kampioen

    Keuken Kampioen is leverancier van keukens. Met de vele vestigingen in het hele land is het mogelijk om een keuken op maat te krijgen om te kiezen voor een standaard keuken.

    Klachten, tips en complimenten over en voor keuken kampioen

    Bent u niet helemaal tevreden over de Keuken Kampioen? Dan is het belangrijk om uw klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om naar de vestiging te gaan om daar uw klacht kenbaar te maken. Ook kunt u dit schriftelijk doen of met een email. Ontdek de verschillende manieren om uw klacht in te dienen. Ontdek ook hoe de klacht op de juiste manier afgewikkeld zal worden.

    Uw mening over keuken kampioen

    Heeft u al eens een keuken laten maken bij de Keuken Kampioen? Dan is het goed om uw ervaring, beoordeling of review achter te laten op NederlandReview. Hiermee helpt u vele anderen om sneller een goed beeld te krijgen van de Keuken Kampioen.

    Eerlijke en betrouwbare meningen over de keuken kampioen. Goede klantenservice en keukens? Lees eerst duizenden meningen voordat u een keuken (of accessoires) koopt!

    Keuken Kampioen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (53)

    4.2
    19% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    TIP!! Goedkoper en handiger om online te bestellen

    Hallo allemaal!!

    Ik was naar een showroom van de Keukenkampioen geweest en zag daar een hele mooie keuken. Echt precies wat ik wilde en met alles erop en eraan en dus veel goedkoper dan de keukens van andere winkels.
    De showroom ziet er ook wat goedkoper uit dan de andere showrooms maar ja daarvoor geef je toch geen geld uit. ik niet in elk geval!
    Maar ik wilde nog wel even nadenken natuurlijk want het is toch een grote uitgave.
    Dus de week erna ging ik nog eens kijken, maar dan online, naar PRECIES DEZELFDE keuken maar dan dus op de website van de Keukenkampioen. En daar was deze zelfde keuken dus goedkoper dan diezelfde keuken in de showroom.
    Ik weet niet of het een foutje was maar ik heb meteen besteld. Wilde ik eigenlijk toch al doen, maar nu helemaal!!

    Hij moet nog geleverd worden, maar ik wilde vast even deze tip geven. Als je een keuken ziet die je wilt bij de Keukenkampioen kijk dan ook even op hun website en misschien is die keuken daar wel goedkoper!

    Groetjes!

    Door: Jefferson15-09-2016
    Floor05-11-2016

    Dank voor de tip, deze had ik zelf nog niet ontdekt. Ik hoop dat uw keuken probleemloos geleverd wordt. De Keukenkampioen staat nl. helaas bekend als matige montage en zeer slechte service na verkoop. Echter hoop ik voor u dat u de uitzondering op de regel kunt zijn en spoedig kunt genieten van uw droomkeuken!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Wow, wat een service!

    Een week geleden belden we met de service afdeling van Keuken Kampioen vanwege een lade die opnieuw afgesteld moest worden en een kraan die beschadigd was. Tijdens dit telefoongesprek werden we er op geattendeerd dat de garantieperiode al voorbij was. Geen enkel probleem dachten wij, het probleem zal toch verholpen moeten worden dus we zien wel wat de reparatie gaat kosten. De vriendelijke jongeman van Keuken Kampioen stelde ons ondanks dat de garantie periode voorbij was toch voor, om de reparatie onder de garantie dus geheel kosteloos uit te voeren. Wow, wat een service. Vandaag kwam de monteur van Keuken Kampioen bij ons en opnieuw alleen maar positief. Zelden zo een vrolijke monteur op bezoek gehad, secuur in zijn werk, oog voor detail en al zingend en fluitend zijn werk doen. Super goed. Thanks voor de goede service.

    Door: Jan van Raamsdonk11-04-2019
    ben abdellah27-01-2020

    Het verbaast mij dat iemand zo tevreden is over keuken kampioen. Hier zit vast iets achter

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Komplete keuken 27K

    Goede voorlichting, over allerlei items!
    Levering op tijd!
    Goede prijs - kwaliteit verhouding!
    Mooie uitvoering, al het bezoek wat deze keuken heeft gezien was onder de indruk! We hebben gekozen voor een gemêleerd gouden fronten, zwart granietsteen bovenvlak, dubbele vrijstaande zwarte koel vrieskasten, zwarte Boretti ,
    Wij hebben hem nu 2 jaar in gebruik, zijn nog voor service langs gekomen.
    Heeft hoog wow gehalte en wij zijn er blij mee, service TOP!
    Warme douche voor de keuken concurrent organisatie en verkoop uit Ede!

    Door: P. Van Capelleveen 30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldige keuken en prima Service

    Eind vorig jaar een nieuwe keuken gekocht die begin januari is geleverd. Natuurlijk bleven er een paar restpuntjes open, maar die zijn zeer professioneel en snel opgelost. Werkelijk een prima keus geweest en voor een prima prijs. Ik raad het iedereen aan, en de vooroordelen die je nog al eens hoort zijn wat mij betreft fabelen. Chapeau voor de medewerkers van keukenkampioen.

    Door: Paul Hartendorp29-03-2019
    ben abdellah27-01-2020

    Kan niet waar zijn!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Keuken

    Ik wil hierbij zeggen dat door de fout van keuken kampioen dat ik nog weken moet wachten op onderdelen van mijn keuken. Wachten is een probleem maar wat nog erger is dat ik extra kosten moet maken voor de monteur dat nogmaals moet komen. Wie gaat mijn kosten dat extra gemaakt zal worden bekostigen? Als antwoord krijg je je hebt het niet aan ons laten monteren dus wij kunnen er niets aan doen. Dat wil niet zeggen dat de bevestiging materialen niet meegeleverd moet. Zelfs bij andere bedrijven krijg je schroeven en andere bevestiging materialen meegeleverd. Kom op jullie vragen per meter een bedrag van 250 euro dat komt uit op 2500 euro voor dat geld kan ik iets extra doen voor mijn huis!!! Als je vraagt voor een compensatie wordt je afgewezen en zodanig aangesproken dat het jou fout is en niet van hun.
    Wel willen ze eerst dat je keuken betaald moet worden voordat ze alles in huis zetten. Als het om geld zijn zijn ze er wel gelijk ze hebben het toch gekregen voor de rest mag je het zelf uitzoeken!!!
    Er werd al eerder gezegd ga niet in zee met hun je zal er spijt van krijgen en hoopte dat het niet zo zou zijn maar ja hoor bij ons is het ook verkeerd gegaan.
    Ik verwacht van keuken kampioen onderdeel van keukenman dat ze met een compensatie komen!!!

    Door: Fatma15-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Keuken

    Koop nooit een keuken bij deze prutsers ongelofelijke slechte ervaring. Als je in de winkel ben in Mijdrecht doen ze net of ze je beste vrienden zijn, en toen we kwamen tekenen voor de keuken ging 1 van de twee gewoon weg ik moet me kinderen ophalen. Toen we getekend hadden en de deal was rond en ze hem aan het invoeren waren waren ze de greepjes vergeten of we nog even 1200 euro wilde betalen. Nou nee gingen ze niet mee akkoord we hebben nog 500 euro bij moeten betalen echt slecht !. Een kleine maand later belde ze sorry de vaatwasser is niet meer leverbaar, werd het ineens een andere vaatwasser. We hadden ook afspraken gemaakt die niet op tekening stonden, nou als de monteur komt die monteert dan niks als het niet op tekening staat dan moet je weer gaan bellen. Nou Mijdrecht zegt letterlijk, dan moet je de klantenservice bellen of wel gezegd over de muur en wij zijn er niet meer van. De
    Muur is beschadigd tijdens montage de stuk kwam bij het boren los. Het is een mooie keuken al om al maar de ervaring DOE HET NIET.

    Door: Meester14-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    goedkoper in villa arena

    Goedkoper dan de andere volgens mij maar ik vond ze ook minder vriendelijk dan bij bruynzeel. We zijn geweest in villa arena.

    Door: Bernard18-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    goedkoper in villa arena

    Goedkoper dan de andere volgens mij maar ik vond ze ook minder vriendelijk dan bij bruynzeel. We zijn geweest in villa arena.

    Door: Bernard18-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Keuken

    Uitstekend service zelfs na 5 jaar en zeer professioneel klantenservice.
    Een aanrader

    Door: Behzad 02-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    -

    Vriendelijk te woord gestaan door Anthony. Mooie winkel. Vriendelijk personeel

    Door: ElisaBeth25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Vreselijk keukenkampioen

    Vanaf aankoop tot montage, alles ging mis. Zeer slechte service. Let op met alle verkooppraatjes, de aanbiedingen die worden toegezegd zijn een sigaar uit eigen doos. Je wordt opgezadeld met hoop extra kosten. Als je op zoek bent naar een keuken, ga dan naar een andere zaak dan Keukenkampioen.

    Door: Leon17-10-2020
    Fuck office03-11-2020

    Oplichters dieven corrupt

    Fuck office03-11-2020

    Oplichters dieven corrupt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Slechte ervaring aanschaf keuken vestiging Kaatsheuvel

    Al vanaf het begin is Keukenkampioen Kaatsheuvel voor mij één groot hoofdpijndossier. Het begon al met zeer gehaast en onprettig verkoopgesprek door medewerker Sven Raaijmakers (nadruk lag voor hem duidelijk op het zo snel binnenhalen van een getekende order voor een nieuwe keuken; het geven van advies/luisteren/meedenken was tijdens dit gesprek niet aan de orde.

    In het gesprek gaf ik bij Sven aan dat ik mijn huidige vaatwasser van Miele wilde behouden in de nieuwe keuken (mede i.v.m. financiën). Sven had intern de afmetingen ervan opgevraagd en hij garandeerde mij dat ik de vaatwasser kon behouden. Bij het inmeten in januari 2020 werd nogmaals door de Keukenkampioen aan mij bevestigd dat dit mogelijk was. Dat ik mijn Miele vaatwasser in de nieuwe keuken zou behouden, is ook in de getekende koopovereenkomst opgenomen.

    Tot mijn grote verbazing werd ik in april jl. echter ineens door Keukenkampioen Kaatsheuvel benaderd of ik even E 640,- voor een nieuwe vaatwasser wilde bijbetalen, omdat mijn eigen Miele vaatwasser volgens de Keukenkampioen tóch niet in de ontworpen nieuwe keuken bleek te passen. Ondanks dat Keukenkampioen ineens afwijkt van hetgeen bij de aankoop was overeengekomen, heeft Keukenkampioen Kaatsheuvel de volledige rekening van deze fout bij mij als klant neergelegd.

    Tijdens het ontwerp van de keuken is door verkoopmedewerker Sven verzuimd rekening te houden met de hoogte van de koelkast. De koelkast zit in de nieuwe keuken dermate hoog, waardoor ik voortaan altijd een trapje nodig heb om bij de bovenste legplateaus van mijn koelkast te kunnen. Over de hoogte en indeling van de keuken is destijds door Sven geen enkel advies gegeven en/of meegedacht.

    Daarnaast is de keuken bij de installatie half gekit achtergelaten (een deel van het aanrecht is bij één kant van de muur nog helemaal open). Al maanden ben ik al aan het wachten wanneer dit eindelijk door Keukenkampioen naar behoren wordt afgemaakt. Iedere keer krijg ik van Keukenkampioen Kaatsheuvel de toezegging dat de kitter mij z.s.m. belt voor een afspraak, echter heb ik bijna 3 maanden na levering nog steeds geen kitter gezien. Inmiddels heeft iemand uit mijn omgeving aangeboden om het zelf voor mij te gaan kitten, omdat men ziet dat het mij teveel negatieve energie kost en iedereen zo snel mogelijk dit hoofdstuk voor mij mee wil afsluiten.

    Veel mensen uit mijn omgeving en uit mijn appartementencomplex adviseren mij, na het zien van mijn nieuwe keuken (en de trap die ik nodig heb om iets uit mijn koelkast te pakken) en als ze horen hoe dit traject is verlopen, om deze gang van zaken niet te accepteren en hier werk van te maken. Ik ging ervan uit dat ik heel erg blij zou zijn van mijn nieuwe keuken en ervan zou genieten. Maar door alle negatieve ervaringen met keukenkampioen Kaatsheuvel ga ik er mentaal aan onderdoor.

    Ik vind het een treurige zaak dat Keukenkampioen Kaatsheuvel zo weinig op heeft met haar klanten en zich zo rigide opstelt. Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid heb ik bij filiaal Kaatsheuvel erg gemist. Op mails wordt vanuit Keukenkampioen niet gereageerd. De order + betaling zijn bij Keukenkampioen binnen, dat is blijkbaar helaas het enige dat voor Keukenkampioen Kaatsheuvel telt.

    De eerste offerteprijs waar Keukenkampioen mee kwam, was > 15.000,- euro. Als je niet de moeite neemt om over de prijs te onderhandelen, laat Keukenkampioen de klant dus snel een paar duizend euro teveel betalen.

    Ik heb nog de moeite genomen om Keukenkampioen op de hoogte te stellen van mijn ervaringen, maar op deze mail wordt gewoonweg niet gereageerd. Dit zegt al genoeg over hun houding.
    Het z.s.m. binnenhalen van de order en klanten na het zetten van hun handtekening op een later moment ineens opzadelen met onvoorziene extra kosten, is blijkbaar 'normaal' voor Keukenkampioen.
    Een grote afrader dus, keukenkampioen.

    Door: AT15-10-2020
    Jantje03-11-2020

    Oplichters leugeneers corrupt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Keuken

    Prachtige keuken besteld met o.a. 2 losse kastjes. Voordat de bestelling definitief werd, ben ik gebeld dat de kastjes wellicht niet zo mooi zouden staan en dat zwart glas toch wel aan te raden was. Dit via de telefoon besproken en jammer genoeg akkoord gegeven. Het was onder werktijd, druk druk en ik ging ervan uit dat de medewerker het wel het beste zou weten. Keuken is geleverd, maar de deurtjes van de kastjes vonden we ontzettend lelijk. Spijt dat we via de telefoon op andere gedachten waren gebracht. Dom van ons. Maar goed, gelijk nieuwe deurtjes besteld, maar we schrokken van de prijs. We moesten hiervoor € 488,- bijbetalen!!! Voor 2 nieuwe deurtjes! Belachelijk veel geld en hier was geen onderhandeling mogelijk. De deurtjes zijn inmiddels geleverd en we hebben nu de keuken die we oorspronkelijk hadden besteld, alleen zijn we € 488,= armer. Dankjewel Keukenkampioen voor het ongevraagde en verkeerde advies en voor het rekenen van de hoofdprijs voor de vervangende deurtjes. We hebben een mooie keuken maar met een bijzondere nare bijsmaak.

    Door: Marianne de Heus30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Niet tot koop overgegaan

    Wij zijn twee keer naar Keuken Kampioen Amsterdam Westpoort geweest. We zouden van de verkoper nog de prijs van de offerte doornemen (hij gaf de indruk dat er over de prijs viel te onderhandelen), een tekening krijgen en de bedragen gespecificeerd (hij gaf aan dat het een uitzondering was). Met de verkoper is afgesproken dat we daarvoor een nieuwe afspraak zouden maken. Dit kon via videobellen. Hij zou ons de informatie geven en via what's app videobellen om 13:00. Na een kwartier wachten hebben wij gebeld. Een medewerker gaf aan dat de verkoper zich die ochtend had ziek gemeld met griepklachten. De medewerker gaf aan dat de verkoper had gezegd dat alleen nog over de prijs gesproken hoefde te worden. Wij gaven aan dat we ook een tekening zouden krijgen, de prijzen gespecificeerd zouden worden en zouden videobellen. Bot gaf de medewerker aan dat dat allemaal niet kon. Wij hebben aangegeven dat we daarover verrast zijn en wel wat geagiteerd zijn, omdat er van alles is beloofd wat niet waargemaakt werd. De medewerker gaf aan dat hij wel de prijs met ons kon bespreken. Hij noemde het bedrag. Wij zeiden dat het te hoog was. Vervolgens zei hij: "dat kan en ik zal het uit het systeem halen". Verrast hebben wij gezegd: "Oké". En toen hing de medewerker op terwijl ik nog erachter zei dat ik de manier heel onbeschoft vond. Ik denk dat hij het laatste niet heeft gehoord. De manier hoe de medewerker ons heeft behandeld is schokkend. Bot, nergens excuses en onbehoorlijk. Tijdsverspilling. Wonderlijk ook, want wij zagen de zaak als een serieuze partij om onze keuken te kopen. Wij gaan iedereen uit ons netwerk aanraden om daar niks te kopen.

    Door: Familie W27-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Keuken

    Vorig jaar december zijn wij naar Almelo geweest voor een vrijblijvende 3D tekening voor een keuken.
    De verkoper was zo vriendelijk om ons direct een keuken aan te smeren. (stom van ons, maarja als starters op de woningmarkt waren wij een uitstekende prooi)
    Een fantastisch mooie keuken werd er getekend. Tot aan de laatste stap bleef de verkoper achter onze kont aanzitten. Want hoe mooi zou het zijn dat hij op de kerstborrel kon vertellen dat hij nog een klant zou hebben binnengehaald? De beste man gaf ons nog een luxe bonenmachine cadeau en GARANDEERDE ons nergens een goedkopere keuken te vinden. En ja, als we toch zouden annuleren zou dat ons €500 euro boete kosten. Dat bedrag was toch niets op een hele verbouwing?
    Zo dom als we waren hebben we een handtekening gezet.
    Een paar maanden later stuurden we de offerte van de keuken, met de prijzen weggelaten naar een andere keukenboer. Wat denk je? exact dezelfde keuken, inclusief een ECHTE Quooker (ook daarmee wordt je genept want je krijgt zonder dat je het weet een Bmerk door je neus gedrukt), voor 2000 euro goedkoper..
    Mensen, een verschil van €2000!
    Ik bedacht me niet en heb de keukenkampioen gebeld. Gezegd de keuken te willen annuleren, en het vertrouwen compleet verloren te zijn.
    De manager wilde afspreken en met ons in gesprek. Prima, doen we dat.
    We spraken af in Zwolle, maar de manager was de afspraak vergeten. Hoe serieus wordt je dan genomen als klant?
    Nu.. Voor een keuken die nog niet eens besteld was, kunnen we de KK €500 euro betalen.
    De manager stuurt je door naar de juridische afdeling en we hebben €500 euro moeten betalen terwijl wij niets verkeerd gedaan hebben.
    Ga je schamen KK! Makkelijk je geld binnen harken zo...

    Door: I14-09-2020
    Stupid03-11-2020

    They should be taken to jail the most corrupt organisation in the Nederland's how the ff do they get away with it

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Keuken met verkeerde kleur blad!

    9 september 2020. Wat keken wij uit naar onze nieuwe keuken van Keukenkampioen! Een keuken waarvoor wij de volledige onderverdieping voor hebben verbouwd om de keuken het mooiste plekje te geven. Een zwarte keuken, met een licht grijs blad. Tenminste dat was afgesproken. Helaas zien wij 9 september bij aflevering meteen dat de kleur niet de kleur is die wij aangewezen hadden in de winkel. Dit keukenblad was donkergrijs ipv lichtgrijs.

    Direct bij ontvangst aangegeven dat dit NIET de juiste kleur was. Reactie van Keukenkampioen: Sorry maar de nummers kloppen. De verkoper kan misschien wel het verkeerde nummer opgeschreven hebben, maar de nummers kloppen. Je kunt met een gereduceerde prijs een nieuw blad kopen.

    Keukenkampioen, snappen jullie dan niet dat wij niet kunnen zien welke kleur een cijfertje is??? Wij hebben nooit maar dan ook nooit meer een kleurstaal gezien nadat wij 27 december de keuken uitgezocht hadden.

    Na maanden sparen moeten wij dus ook nog extra geld bij gaan leggen om dit op te gaan lossen? Heel jammer dit.. Heel jammer..

    Mijn wijze les? Fotografeer alles, neem alle gesprekken op en zet alles op de mail. Want een winkel als Keukenkampioen maakt iets waar je al die maanden voor gespaard hebt en zo naar uit gekeken hebt ineens zo vervelend..

    Door: Ivonne van Dijk10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Keuken

    Na het plaatsen van een keuken door Keukenkampioen hebben we 6 maanden! lang allerlei problemen ondervonden.

    -Er is een hoek verkeerd ingemeten door keukenkampioen waardoor er een groot gat zat tussen de muur en het keukenbad. Hier hebben wij zelf stukadoors voor inhuren om op te vullen.
    -Er is geen koolstoffilter met de afzuigkap geleverd waardoor onze afzuigkap niet bruikbaar was.
    -De kastjes zijn tot de dag van vandaag niet netjes afgesteld. Deurtjes verspringen en afstanden tussen de kastjes zijn niet gelijk.
    -Op aanraden van Keukenkampioen hebben wij een gaskookplaat en afzuigkap combi gekocht omdat deze een hob2hood functie zou hebben waardoor we de knoppen op de afzuigkap nooit zouden hoeven te gebruiken. Na het plaatsen bleek deze functie voor onze producten helemaal niet te bestaan!?

    Wij hebben tot nu toe in totaal maar liefst 9 vrije dagen moeten opnemen om alle problemen aan te pakken. We zitten in een drukke verbouwing (meerdere malen gezegd) en hebben door keukenkampioen 6 maanden vertraging opgelopen.

    Vandaag kwam teamleider om compensatie te bespreken met de toezegging het definitief op te lossen. Hij komt met een dusdanig laag bedrag ter compensatie dat het nog niet eens 10% dekt van de door ons gemaakte kosten. Dit kunnen we uiteraard niet accepteren.

    Door: Ezra03-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    20220065843

    Zeker niet aanbevelen.
    We kwamen voor een offerte. Aangegeven aan de vrouw die een verkoper ging halen en 2 keer aangegeven aan de verkoper zelf.
    Één van de eerste vragen: wat is het budjet?
    Kwam niet enorm klantvriendelijk over op dat moment, toch op in gegaan en besproken. Dan lijkt het bedrag me duidelijk.
    We zijn vervolgens uitgebreid geholpen, tips gehad en betrokken zijn ze met ons bezig geweest. Dus dat top.
    Uiteindelijk een keuken ver boven budjet. Dan natuurlijk het spelletje touwtrekken over de prijs. Uit eindelijk kwamen we op een bedrag wat opzich acceptabel was maar natuurlijk nog steeds boven budjet.
    En toen kwam het. We werden gevraagd te tekenen. Je weet hoe het gaat, mooie praatjes en overhalen. We konden er vanaf binnen 48 uur want ze waren aangesloten op het cbw. Wij overstag. We wilde toch graag alle voordelen die ze beloofd hadden.
    Na het tekennen, sfeer veranderd meteen. We werden de deur haast uit geschoven. Zitten we in de auto met meteen een naar gevoel. Meteen besloten. Dat gaan we niet doen. gelijk bellen en mailen binnen zelfs 24 uur. Gelukkig we waren er vanaf. Nee hoor. Nu een rekening van 670,- van wegen annuleren. Nooit tekenen, je wordt terplekke bedonderd. Nooit zou ik keukenkampioen nog aanbevelen.

    Keuken hoefde pas over 2 jaar geleverd te worden...

    Door: Geert-Jan Manifarges28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Keuken

    Keuken Kampioen? Niet doen!
    Gezien onze ervaringen met Keuken Kampioen neem ik toch de tijd om met anderen onze ervaring te delen. Normaliter ben ik niet van een publieke "schandpaal", maar met deze input kan een ieder zijn / haar keuze voor de leverancier zorgvuldig kan afwegen.

    Na een prettige eerste indruk en aantal gesprekken (vestiging Son - Eindhoven) hebben we gekozen voor een keuken van de keukenkampioen. In voortraject moesten we diverse malen vragen om de 3D tekening en offerte die nog gemaild zou worden, Uiteraard geen probleem om daar herhaaldelijk om te vragen, echter met de kennis van nu waren dat toen de eerste signalen dat afspraken niet (of onvoldoende) nagekomen worden door de Keuken Kampioen.

    Na het eindgesprek (waarna je als klant niets meer mag aanpassen) bleken er bij de intake van de fabriek aandachtspunten te zijn die technische niet opgelost / gemaakt konden worden. Essentiële zaken zouden anders moeten worden dan initieel afgesproken. Wel de toezegging dat het zo netjes mogelijk opgelost zou worden.

    Op de 1e dag van levering niets aan de hand, problemen ontstonden bij de 2e dag. Spatranden en vensterbanken bleken niet de passen (allemaal te klein / kort). Was bekend dat er nog gestuct moest worden na inmeten, maar dat zou door de monteur ter plaatse op maat gezaagd worden. Echter was alles te kort geleverd, dus dat was niet mogelijk. Zeer klantonvriendelijke benadering door de monteur te plaatse (ingehuurd).
    Initieel moest ik bijbetalen om de fout van Keuken Kampioen op te lossen, echter na weken lang mailen en bellen (elke keer initiatief bij mij) is eindelijk het inzicht gekomen dat ze dit toch echt zelf op dienen te lossen. Inmiddels, nu 2,5 maand verder, zou alles gerepareerd worden, is wederom verkeerd besteld en kon dus niets gemaakt worden. Nu opnieuw aan het wachten op de juiste spullen.

    Elke vorm van klantgerichtheid na ondertekening van je contract lijkt bij de Keuken Kampioen te ontbreken, afspraken worden aantoonbaar niet nagekomen en oplossingen blijven uit. Responsetijden op emails is veelal een aantal werkdagen en dan nog inhoudelijk niet volledig. Verzoeken om terug te bellen om telefonisch te overleggen zodat onnodig mailverkeer wordt voorkomen, wordt genegeerd.

    Ondertussen diverse dagen vrij moeten nemen van het werk om aanwezig te zijn tijdens monteur-bezoeken( voor het plaatsen van een keuken waar je voor de plaatsing €3500,-- betaald). In deze tijd had ik het zelf kunnen plaatsen, dus dat is ook een aanfluiting. Geld (gedeeltelijk) terug heb ik nog niets over vernomen?

    Afspraken rondom acties (bij ons was het niet gratis plaatsing maar gratis pannenset) worden ook niet nagekomen. Ondanks meerdere verzoeken nog geen pannenset gezien. Gaat in de basis ook niet om een pannenset, maar om het principe dat de afspraak is gemaakt.
    Het gaat voor deze review te ver om alle details te noemen, echter is dit een globale opsomming van onze klantervaring.

    Mocht je ondanks deze (en andere)reviews kiezen voor Keuken Kampioen (onderdeel Mandemakers dus hoeveel keus heb je....) zorg dan dat je elke, op dat moment ogenschijnlijk onbelangrijke, afspraak en toezegging op papier hebt. Er wordt door Keuken Kampioen altijd verwezen naar documenten en aan mondelinge afspraken wordt voorbij gegaan. Dus alles wat je tekent (van inmeetrapport tot bijstelling), controleer of elk detail is vastgelegd. Doe hier geen aannames in.

    Om positief af te sluiten: we hebben hopelijk over een maand wel een mooie keuken staan.


    Update 17-06-2020
    Reageren op deze review lijkt niet te kunnen, derhalve zo een korte aanvulling.

    Tot op heden helaas dit traject nog niet afgerond. Proactieve houding ontbreekt bij keukenkampioen en niemand lijkt zijn verantwoordelijkheid te pakken (ongeacht niveau).

    Update 18-06-2020
    Vandaag teruggebeld door de teamleider van de klantenservice...een tegoedbon van 150 euro kan ik krijgen... Ze snappen het daar echt niet. Dat valt mijn inziens niet onder "netjes afsluiten"...

    Advies: koop NOOIT!!! iets bij keukenkampioen...

    Door: Frido30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    offerte bleek koopcontract

    5 mei stappen wij Keukenkampioen Sontplein Groningen binnen. Moest eigenlijk alleen een elektrische kookplaat hebben. Dus rondgelopen.
    Zag er allemaal mooi uit en de korting 40% heel aantrekkelijk om meer dan een kooplaat aan te schaffen. Onze keuken kon wel een opknapbeurt gebruiken. De verkoper speelde daarop in ....laatste kans voor 40%. Een week later was er nog 40% korting. Mijn aarzeling was groot maar toch aan een bureau plaatsgenomen en de tekening voor een nieuwe inrichting werd gemaakt binnen nog geen half uur.
    Ik dacht aan offerte die werd opgemaakt. Er moest eerst opgemeten worden en dan kon het geheel op papier afgemaakt worden.
    Had niet door dat ik onder een koopcontract mijn handtekening had gezet. Daarna kreeg ik de voorwaarden.
    De week daarna werd mijn huisgenoot ontslagen. Helaas dus ook gedupeerd door Corona. 13.5 dit gemeld en de keuken geannuleerd.
    Nu blijkt dat wij ruim € 3300.00 moeten betalen voor niets.Een regel die 2.1.2020 is gemaakt.
    Ik wil het netjes houden, maar snap wel alle negatieve reviews alsmede een filiaal die een lading mest voor zijn deur stortte..
    Mensen lees eerst de reviews en kies dan.


    Door: Heegers11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Keuken Kampioen

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Keuken Kampioen een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 53 ervaringen geplaatst over Keuken Kampioen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 19% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Keuken Kampioen actief?

    Keuken Kampioen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Keuken Kampioen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.