NederlandReview

    Ervaringen Keuken Kampioen

    Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van keuken kampioen vinden. Het is goed om te ontdekken welke mooie keukens u allemaal kunt kopen en verkrijgen bij Keuken Kampioen. Een keuken met A-merk apparatuur voor een scherpe prijs. Het is heerlijk om te ontdekken welke verschillende modellen er zijn. Kies voor de keukens van de juiste materialen, de mooiste kleuren en de beste modellen. Het is goed om de werkbladen te zien, de kastjes, de grepen en de juiste indeling.

    Op Nederlandreview worden de meningen, ervaringen en beoordelingen verzameld van anderen over Keuken Kampioen. Hierdoor is het mogelijk om een goed beeld van Keuken Kampioen te krijgen.

    Over keuken kampioen

    Keuken Kampioen heeft 41 vestigingen in Nederland en België. Ze hanteren scherpe prijzen, goede adviseurs en ook uitstekende A-merken apparatuur en keukens. Er is ook volop keuze in meerdere soorten keukens.

    Onzettend grappig! Jan Jaap van der Wal, over de keukenkampioen!

    Keuken Kampioen staat voor:

    - De beste kwaliteit keukens voor een scherpe prijs
    - Een snelle levering van de keuken (Keuken Kampioen heeft haar eigen fabriek)
    - Volop keuze in materialen, kleuren en stijlen
    - De laagste prijs voor de keukenapparatuur
    - Een goede hulp van de beste keukenadviseurs

    Het beste is het om simpelweg naar een vestiging te gaan om de beste keuken te selecteren voor in uw woning. Het is mogelijk om een maatwerkadvies te krijgen. Alle keukens van Keuken Kampioen worden met een goede garantie geleverd van minimaal 5 jaren.

    Diensten van keuken kampioen

    Keuken Kampioen is leverancier van keukens. Met de vele vestigingen in het hele land is het mogelijk om een keuken op maat te krijgen om te kiezen voor een standaard keuken.

    Klachten, tips en complimenten over en voor keuken kampioen

    Bent u niet helemaal tevreden over de Keuken Kampioen? Dan is het belangrijk om uw klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om naar de vestiging te gaan om daar uw klacht kenbaar te maken. Ook kunt u dit schriftelijk doen of met een email. Ontdek de verschillende manieren om uw klacht in te dienen. Ontdek ook hoe de klacht op de juiste manier afgewikkeld zal worden.

    Uw mening over keuken kampioen

    Heeft u al eens een keuken laten maken bij de Keuken Kampioen? Dan is het goed om uw ervaring, beoordeling of review achter te laten op Nederlandreview.nl. Hiermee helpt u vele anderen om sneller een goed beeld te krijgen van de Keuken Kampioen.

    Eerlijke en betrouwbare meningen over de keuken kampioen. Goede klantenservice en keukens? Lees eerst duizenden meningen voordat u een keuken (of accessoires) koopt!

    Keuken Kampioen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    4,4
    21% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3,8
    Prijs
    rating
    4,8
    Leveren
    rating
    3,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Waardeloze keuken

    Een waardeloze ervaring, na 6 herstelpogingen en diverse loze beloftes van de keukenkampioen en Raj nog steeds geen goed afgewerkte keuken. Mijn advies voor iedereen is om met een grote boog om de keukenkampioen en andere mandemakers groep bedrijven heen te lopen.

    Door: Robin16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Keuken (binnen twee dagen geannuleerd)

    Misleiding door zogenaamde korting:
    Wordt druk gezet om direct over te gaan tot koop op basis van 'extra korting'. Vervolgens is het niet bekend wat deze korting is. Daarnaast is een keuken op afroep leuk maar hiervoor moet het kortingspercentage wel bekend zijn als de mogelijkheid wordt geboden 'alles nog aan te passen ' met behoud van korting.

    Het is volstrekt onduidelijk wat je nu uiteindelijk per element betaald en wat de korting hierop is. Misleiden met zogenaamde kortingen mag volgens mij niet.

    CBW voorwaarden om minimaal 500 euro te betalen bij annulering binnen twee dagen is ook totale oplichterij wanneer het gaat om een keuken op afroep. Maar wel lekker verdienen voor De Mandemakers Groep.

    Conclusie: is dat er gewoon 500 euro betaald moet worden, overigens is Keukenkampioen bijna onmogelijk per telefoon te bereiken. Heb ruim een uur in de wacht gestaan en werd tot 2 keer aan toe tussendoor opgehangen.

    De keukens zien er goed uit, maar als je achter je product staat hoef je geen loze kortingen te beloven.

    Door: Michiel07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Keuken

    Met ons eigen voorstel voor een keuken hebben we een afspraak gemaakt in Amsterdam bij Villa Arena.

    Van superkeukens hadden we al een offerte die 7.000 aangaf. Nadat ons voorstel uitgewerkt was, bleek deze 15.500€ te zijn. Binnen 1 minuut werd dit 11.000€.
    Nog steeds belachelijk hoog voor onze kleine keuken. Er kon niks meer vanaf. We zijn onverrichte zaken weer vertrokken.

    Door: Martine21-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    keuken inclusief apparatuur

    Bij oriëntatie voor een keuken hebben we besloten om de keuken meteen te kopen en niet naar een andere leverancier te gaan, zoals we onszelf hadden voorgenomen! Het gesprek was naar volle tevredenheid, alsmede het aanbod.

    Het plaatsen van onze gloednieuwe keuken vond plaats op een donderdag. Op zaterdag de oven in gebruik genomen, deze maakte rare geluiden. Het weekend erop wilden we wederom de oven gebruiken maar deze gaf de geest. Dit leek me nog geen probleem, het geleverde product werkt niet naar behoren en zal wel vervangen worden, hij is tenslotte gloednieuw!

    De oplossing van de keukenkampioen is om een monteur te sturen??? Ik koop dus een apparaat dat nog niet goed en wel is gebruikt en moet dus voor ingebruikname gerepareerd worden?? Ik vind dit een uitermate slechte beslissing van de keukenkampioen die pretenderen 100% service te geven. Garantie tot aan de deur lijkt me. Er mag redelijkerwijs vanuit gegaan worden dat dit apparaat al mankementen had bij aflevering. Een monteur stuur je als het apparaat reeds enige tijd in gebruik is, niet bij een aankoop!

    Inmiddels een klacht ingediend bij de klantenservice, op een antwoord wachten we nog.

    Op onze mail geen antwoord gekregen tot nu toe, er is geen contact met ons opgenomen. Maar via een review te horen gekregen dat de keukenkampioen bij het standpunt blijft: koop bij ons maar een nieuwe oven die niet werkt, dan laten we hem even maken. We gaan de oven niet vervangen voor een nieuwe. Klaar is Kees. Hier moeten wij dus blij mee zijn. Op onze klachtenmail, hebben we officieel geen antwoord gekregen.

    Een service van niks!!!!

    Door: Carola Nijboer08-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Keuken

    Ik zou het iedereen ten zeerste afraden zaken te doen met deze firma. Wij kwamen voor een oriëntatie rondje door de showroom, maar door te pushy (lees dwingende) manier van verkopen wordt je voor je het door hebt een keuken in je gezicht geschoven. Nou hadden we voor ons gevoel een mooie deal kunnen sluiten, dus met goede moed de nieuwe keuken opgewacht. Alles verliep zoals het moest, we werden netjes op de hoogte gehouden en alles werd opgemeten. Tijdens de levering werd alles nog bevestigd en toen kwam de dag van montage. Waar van te voren was ondertekent dat alles volgens leidingschema lag kwam de man die de keuken kwam monteren met ontzettend veel punten waardoor hij de keuken niet kon monteren. Deze punten stonden niet allemaal op het leidingschema, en wij waren in de veronderstelling dat het allemaal oke was aangezien dit afgetekend werd. De persoon van montage was ook onprofessioneel, zocht vooral naar punten zodat hij de keuken niet hoefde te monteren (punten die niet op het leiding schema stonden). Toen werd ons meegedeeld dat we nog maar een extra 3 weken zonder keuken zitten, we €250 boete moeten betalen en al het leidingwerk opnieuw.

    Na alle nieuwe actiepunten uitgevoerd te hebben zijn we bijna €1000 armer!! Als we dit van te voren hadden geweten hadden we nooit een keuken aangeschaft en lekker de oude gehouden. De sales mannen van de organisatie wekken de indruk dat het allemaal te mooi om waar te zijn is, de klant mag alles en er wordt gegooid met kortingen alsof het niets is. Vervolgens ben jij als klant in de pineut. Bij montage komen er talloze punten als extra kosten bij die van te voren niet vermeld worden, denk aan loodgieterwerk na montage en het kopen van nieuwe materialen. Zoals de afzuigkap die we erbij hadden gekocht (inclusief montage), daar moesten opeens nieuwe materialen bij want anders kon die niet aangesloten worden. De apparaten die we al hadden konden niet gemonteerd worden, daar miste weer andere materialen voor. Die hebben we bij moeten bestellen, a €200 extra. Nu hebben we 4 weken zonder keuken gezeten, en na montage zitten we alsnog met een keuken die niet compleet is. Er is ons niks verteld van alle bovenstaande punten, het enige wat belangrijk is voor de organisatie is geld geld geld. Jij als consument interesseert ze geen reet, als ze verkopers maar hun targets halen.

    Ik zou oprecht iedereen afraden hier een keuken te kopen, wij zijn ontzettend veel geld later en meer dan een maand zonder keuken gezeten.

    Door: R06-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Niet

    Ik ben gisteren geweest bij keukenkampioen in Den Haag. Een vriendelijke dame ging met ons om de tafel zitten en maakte een tekening van de gewenste keuken. Drankjes, hapjes erbij, allemaal prima. Ik heb direct aangegeven wat mijn maximale budget was (€ 4000). Dit inclusief montage. Uiteindelijk hebben we er 3,5 uur! gezeten. Tussendoor heb ik nogmaals benadrukt wat mijn maximale budget was (€ 4000) en of ze er rekening mee wilde houden zodat ik niet aan het einde van de rit voor onaangename verrassingen kom te staan met een peperduur prijskaartje! Ze stelde mij wederom gerust door te zeggen, dat dat haar taak was. Bij het kiezen van de deurtjes viel mijn eerste keuze duur uit en of ik een ander deurtje wilde kiezen. Ook de kraan en spoelbak werden uiteindelijk de goedkoopste opties van het assortiment. Na ca. 3 uren kregen wij een totaalplaatje: ruim € 16.000! (adviesprijzen fabrikanten), er ging nog wat van af. Ze ging kijken hoeveel. Kwam terug met de filiaalmanager, die vanaf dat moment alles overnam. Hij zakte naar ca. € 14.000.
    Uiteraard kon ik dat niet betalen met mijn budget van € 4.000. De filiaalmanager is tot 2x teruggelopen naar zijn computer en kwam in fases terug tot een allerlaagste prijs van € 8.000, maar dan moest ik meteen tekenen want morgen kon hij die korting niet meer regelen. Toen ik vroeg of ik de tekening mee kon krijgen voor overleg met het thuisfront, zei de filiaalmanager doodleuk dat ik die per mail zou ontvangen, dit exemplaar is voor hun administratie bestemd. Hij drong erop aan dat hij nu tot een deal wilde komen en dat ik ook water bij de wijn moest doen. Een financiering kon hij wel regelen via iemand. Ik was zeker niet van plan om 8.000 neer te tellen voor een recht keukentje van 260 cm, welke bestond uit een hoge kast met koelkast (145 ltr) met vriesvakje (14 ltr), afzuigkap, inductiekookplaat was gratis volgens de lopende actie! Eronder een 2-ladenkast van 80 cm, daarnaast vaatwasserkast ZONDER vaatwasser (want die heb ik al). Daarnaast spoelbakkast met opbouw spoelbak /kraan/zeeppompje. Achterwand en 3 bovenkasten met led verlichting eronder. DAT IS ALLES!
    PEPERDUUR EN een behoorlijk agressief verkooptaktiek door de filiaalmanager, (in mijn ogen) een "broekie" met een vlotte babbel met 0-zero-resultaat!
    Wel lof aan de 2 uiterst vriendelijke dames in de zaak. Zonde van mijn hele middag! NOOIT MEER KEUKENKAMPIOEN voor mij!!!

    Door: M. Marapin 25-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Wow, wat een service!

    Een week geleden belden we met de service afdeling van Keuken Kampioen vanwege een lade die opnieuw afgesteld moest worden en een kraan die beschadigd was. Tijdens dit telefoongesprek werden we er op geattendeerd dat de garantieperiode al voorbij was. Geen enkel probleem dachten wij, het probleem zal toch verholpen moeten worden dus we zien wel wat de reparatie gaat kosten. De vriendelijke jongeman van Keuken Kampioen stelde ons ondanks dat de garantie periode voorbij was toch voor, om de reparatie onder de garantie dus geheel kosteloos uit te voeren. Wow, wat een service. Vandaag kwam de monteur van Keuken Kampioen bij ons en opnieuw alleen maar positief. Zelden zo een vrolijke monteur op bezoek gehad, secuur in zijn werk, oog voor detail en al zingend en fluitend zijn werk doen. Super goed. Thanks voor de goede service.

    Door: Jan van Raamsdonk11-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Geweldige keuken en prima Service

    Eind vorig jaar een nieuwe keuken gekocht die begin januari is geleverd. Natuurlijk bleven er een paar restpuntjes open, maar die zijn zeer professioneel en snel opgelost. Werkelijk een prima keus geweest en voor een prima prijs. Ik raad het iedereen aan, en de vooroordelen die je nog al eens hoort zijn wat mij betreft fabelen. Chapeau voor de medewerkers van keukenkampioen.

    Door: Paul Hartendorp29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    slechtste beslissing ever

    Slechtste aankoop ever. An sich was/is de keuken prima, en ook de monteur was een heel aardige, kundige man. Maar daarmee is al het positieve ook gezegd.
    Keukenkampioen heeft een inmeetfout gemaakt, waardoor ik 500 euro extra aan de aannemer kon betalen om de keuken toch passend te maken. Ook kostte me dit een extra vrije dag. Men gaf bij Keukenkampioen hun fout wel toe, maar weigert de extra kosten te dekken. Vervolgens blijkt er een kras op de keuken, en is er een deel van de afzuigkap niet compleet. Ik zou dan gebeld worden om dit te herstellen (wat me uiteraard weer een vrije ochtend kost), maar tot nu toe niks van ze gehoord. Kortom, aller slechtste ervaring ever, nog nooit zulke slechte service meegemaakt.

    Door: Wendela29-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Klachtenafhandeling beneden alle peil!

    Review over Keuken Kampioen
    Bianca Verbarendse
    Bianca Verbarendse
    1 review
    1 Ster
    2 Ster
    3 Ster
    4 Ster
    5 Ster
    4 uur geleden bijgewerkt
    Eigenlijk is die ene ster nog teveel. Waardeloze afhandeling van klachten!
    Update inmiddels is het 28-3-2019 en hebben totaal niks meer vernomen!!!!!!
    Ik weet niet wat de definitie van zo snel mogelijk is bij Keukenkampioen





    Op 25-09-2018 is onze keuken geplaatst door een waardeloze monteur. Met de keuken was niks mis wel met zijn werkzaamheden! Na herhaaldelijke mailtjes telefoontjes en 4x!!! een servicemonteur over de vloer en daarna nog een monteur van Bauknecht zit ik nu nog steeds met 3 beschadigde muren. Ik werd na aanleiding van het mailtje waarin ze vroegen naar mijn ervaring met Keukenkampioen gebeld met de vraag wat er allemaal beschadigd was en of ik foto's wilde sturen. Dit heb ik gedaan en ik werd weer gebeld met de vraag wie dit veroorzaakt hadden. Na mijn uitleg werd er gezegd dat hierover zou worden overlegt voor een oplossing.........Dit gesprek was op 09-01-2019.......... het is nu 16-03-2019 ze overleggen nog steeds! Voor mij nooit meer Keukenkampioen en ik zou het niemand aanraden!
    Bewerk
    Verwijderen
    Delen
    Antwoord van Keuken Kampioen
    16 mrt. 2019
    Beste mevrouw Verbarendse,

    Bedankt voor uw review.
    Wat vervelend dat het traject niet naar wens is verlopen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u niets meer hoort van Keuken Kampioen. Ik ga er voor zorgen dat mijn collega's zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om dit te bespreken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Koster - Keuken Kampioen

    Door: Verbarendse28-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Afspraken niet nakomen

    Keuken gekocht met mondelinge afspraak dat ik de keuken kosteloos
    Af kon zeggen buiten de12 weken bestel periode
    Nu zeggen ze dat dit niet kan
    Graag lom ik met mensen in contact die dit ook hebben mee gemaakt

    Door: John van der aalst21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Mooie service

    Heel mooie keukens en service

    Door: R.J.C. Moerkens16-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Frontje voor afzuigkap

    Na keurig geholpen te zijn in de winkel en de keuken netjes zoals afgesproken op tijd geleverd,miste wij een onderdeel.
    wij dit gelijk bij de klantenservice gemeld en dit is geen probleem meneer wij gaan dit voor u oplossen.
    Wij zijn nu 8 weken verder en worden gewoon aan het lijntje gehouden en van kastje naar muur gestuurd.
    de een zegt dat op de klantenservice en de ander weer dat.
    Maar ja je hebt betaald dus ja misschien een kans dat het ooit nog geleverd wordt
    zal zeker de laatste keuken zijn ooit bij deze firma

    Door: Jaap Veldhoen07-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Nooit bij KeukenKampioen binnen lopen

    Nu dat ik de negatieve reviews heb gelezen, komen de herinnering terug van 2 jaar geleden toen ik bij KeukenKampioen in Cruquius een koelkast wilde kopen en men een complete keuken probeerde af te dwingen.
    De verkoopmethode bij KeukenKampioen is overal het zelfde.

    LET OP voorkomen is beter dan genezen.

    Door: Ben Abdellah05-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Slechte ervaring met agressieve verkoop

    We krijgen na onderstaand verzoek 0 op request en MDG Keukenkamioen Weert wil ons een boete van € 835 opleggen.
    Dit is wat wij de winkel een dag na aankoop gemaild hebben.
    De namen zijn fictief gemaakt ivm beschering persoonsgegevens.

    Hallo Royke en Katy van Keukenkampioen Weert


    Via deze mail willen we Royke laten weten dat we gisteren erg goed geholpen zijn en een heel goed aanbod voor onze keuken hebben gekregen.
    Echter toen we tegen sluitingstijd onze aankoop wilde bekrachtigen ovb van aankoop van een nieuwe woning op de Seinelaan 37 werd dat resoluut afgewezen. We voelden ons op dat moment daar helemaal niet prettig bij en hebben voor ons gevoel onder te grote druk en vermoeidheid deze passage laten verwijderen.
    Nu een dag later bekruipt ons een heel onbevredigend gevoel daarover.
    We vinden het heel teleurstellend om na een prettige dag werken aan de keuken met jullie te moeten constateren dat Royke niet het vertrouwen had om ons nog een paar dagen extra bedenktijd te geven. Terwijl hij wist dat we twee jaar terug ook naar alle tevredenheid al een keuken bij jullie hadden gekocht.

    Daarom beroepen we ons op het consumentenrecht om de aankoop binnen twee dagen kostenloos te ontbinden. Omdat we te veel onder druk zijn gezet en ons dus beroepen op jullie CBW Voorwaarden artikel 12.4 en 12.6

    Wij gaan ervan uit dat jullie bijgevoegde koopovereenkomst ontbinden en dan komen we misschien op een ander moment weer bij jullie terug.

    Wij zien jullie schriftelijke bevestiging graag tegemoet.

    Met vriendelijke groeten
    R en M

    Door: Roland21-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Doe het niet!

    Mensen wees verstandig en koop hier niet u keuken, kennelijk als je er gevoelig voor bent kun je voor duizenden euro's worden opgelicht, ik noem dat boevenpraktijken. Ik heb bij diversen bedrijven een opgave laten maken en zat gemiddeld rond de 10 k.
    Ik ben hier eerlijk en open het gesprek ingegaan bewust niet me budget en prijsopgaves van andere offertes gegeven. Zodoende aan het schetsen en rekenen geweest en er werd gezegd dat er momenteel 40% korting op de inbouw zat en handgrepen gratis waren ik dacht nou ik dat zal wel onder die 10k gaan. Ze kwamen uit op 15500,00 euro. De verkoper: ik zie dat u nog schrikt van de prijs....toen heb ik een prijsopgave van een Duitse offerte gegeven 11k met alles uit de fabriek van Simatec 1 van de betere van Europa. Ok meneer wat nou als ik deze keuken u voor dat geld kan aanbieden nou dat vind ik nog teveel ik ga voor 10k ok ehm dan moet ik even de directeur bellen of dat mogelijk is, ik zeg hou hier nou mee op ik geloof hier niet in alsof de directeur van de Mandemakers groep de hele dag dit telefoontjes zit te beantwoorden, ok dan moet ik even met mijn leidinggevende overleggen ok prima begrijpelijk. Die kwam er uiteindelijk bij zitten en praatten uiteindelijk in de richting dat het kon voor dat geld maar ik dan wel nu een keuze moest maken en ervoor zou moeten tekenen. Toen heb ik ze rechtaan verteld dat mensen die hier dus gevoelig voor zijn dus zwaar teveel betalen in mijn ogen oplichten. Dus wees wijs ga naar Duitsland laat daar een offerte maken hier krijg je gelijk de bodemprijs zonder afdingen of andere marktpraktijken, neem dit mee naar winkels in NL en vergelijk en persoonlijk zo ik de Mandemakers (keukenkampioen, keukenconcurent, keukenmax, keukenloods)mijden want dit zijn boeven. Ga voor 1 pitters of familiebedrijven.

    Door: Freek de Vries 25-10-2018
    Merel07-04-2019

    Waar in duitsland en hoe heten die keukenzaken? Bedankt alvast

    Karina08-05-2019

    Waar in Duitsland kunt u adres naar mij toe mailen? Alvast bedankt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Slechte ervaring

    Ik heb een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij de vestiging in Utrecht.
    Het adviseren ging moeizaam, maar uiteindelijk hadden we een keuken uitgezocht. De prijs waar de verkoper als eerst mee komt word na een kort toneelstukje gehalveerd. En daarna moest er nog heel veel af om op een redelijk bedrag te komen.Zoveel mogelijk geld graaien is wat ze doen.
    Toen de keuken geplaatst was bleken de frontjes niet goed te zijn, deze waren mat en konden niet worden schoongemaakt. We hebben uiteindelijk moeten bijbetalen om op onze nieuwe keuken minder mooien frontjes te laten plaatsen. Het was een erg teleurstellende ervaring

    Door: Simon De Groot13-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    DRAMA!

    Zomer 2017 hebben wij een keuken (lage kasten, hoge kasten en een spoeleiland) gekocht bij de Keuken Kampioen te Tiel. Helaas hadden ze de keuken niet in de door ons gewenste kleur staan en daarom hebben we onze keuze gebaseerd op een enkel frontje wat ze daar hadden staan. Na een prijsonderhandeling (erg dwingende houding van de verkoper, maar goed de prijs werd voor ons acceptabel) en specifiek gevraagd te hebben of de keuken geleverd zou worden zoals het getoonde frontje, hebben we het koopcontract ondertekend.

    Eind oktober werd de keuken geleverd en begin november heb ik de keuken uitgepakt om te gaan plaatsen (plaatsen in eigen beheer). Direct bij het uitpakken valt op dat: a) de panelen voor het eiland, de zichtzijde van een van de hoge kasten, de plinten en de passtroken mat zijn ipvhet door ons bestelde hoogglans b) alle frontjes/deurtjes in meer en mindere mate krom zijn, c) de plankdragers ontbreken. Direct, nog binnen de tijd om te reclameren, maken we hier melding van. Ons wordt verzocht om melding te doen bij het hoofdkantoor en dat doen we dan ook.

    Een periode van bijna drie weken volgt waarin we meermaals foto's moeten toesturen en achter de KK aan moeten bellen (want toezeggingen dat zij ons gaan bellen worden niet nagekomen) voordat wordt toegegeven dat het geleverde inderdaad niet is zoals aan ons verkocht. Er wordt toegezegd dat er hoogglanspanelen en nieuwe fronten geleverd zullen gaan worden.
    Ondanks de toezegging (alles telefonisch, niks via de mail) dat we gebeld gaan worden over een leverdatum horen we niks, dus eind december bellen we zelf maar weer eens en krijgen een leverdatum door 3e week januari. Echter worden we 4 dagen voor geplande datum gebeld dat de levering niet door zal gaan, nieuwe datum is nog niet bekend. Na meerdere telefoontjes van onze kant uit wordt er aangegeven dat de levering deels zal geschieden, panelen wel, deuren niet.
    Een paar dagen later mogen we de panelen dan ontvangen en constateren direct dat de kleur volledig afwijkend is van fronten en dat niet alle maatvoering juist is. Direct reclameren we weer en inschakeling van rechtsbijstand en een ingebrekestelling volgt.

    Om een te lang verhaal te voorkomen en om geen gedetailleerde weergave te hoeven doen van de volledige non-communicatieve en arrogante houding van de klanten 'service', het vervolg samengevat.

    Toegegeven wordt dat ze de panelen niet in de exacte zelfde hoogglans te kunnen leveren, we doen een concessie en accepteren de panelen/plinten/passtroken in mat. Deze ontvangen worden deels opnieuw geleverd ('oude' panelen waren deels gebruikt voor tijdelijke plaatsing van de keuken).
    Eind feb., de nieuwe fronten worden geleverd, de kleur wijkt af van de eerdere fronten en de afwerking lijkt wel een lachspiegel ipv strak hoogglans. weer reclameren we en moeten ze eerst in conclave met de leverancier voordat ze toegeven dat het fout is.
    Deze week (begin april) worden opnieuw fronten geleverd en wederom constateren we een kleurverschil en een brakke afwerking. Wederom reclameren we en wederom non-reactie/communicatie vanuit KK.

    Ongeveer 6 maanden en 4 leveringen verder en we hebben dus nog steeds geen keuken geleverd gekregen zoals we overeengekomen met KK (zelfs ondanks dat we al concessies hebben gedaan).

    We hebben het vandaag uit handen gegeven aan de advocaat van de rechtsbijstand en zijn heel benieuwd hoe dit in vredesnaam ooit opgelost gaat worden.

    Het is in ieder geval voor ons duidelijk dat we NOOIT meer een aankoop doen bij de Keuken Kampioen / Mandemakers Groep en zullen dat ook een ieder afraden.

    Door: J&M06-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    nooit meer een keuken van keukenkampioen

    kijk uit als je hier iets koopt , je wordt goed geholpen , maar dan , wilde een zelfde keuken opbouw als 22 jaar geleden ,als deze opstelling goed is hoef je niks te verbreken of te veranderen of leidingen om leggen , met originele tekeningen van 22 jaar gelegen , eerst gaat het wel , dan weer niet , kastjes vergeten , apparatuur wat niet past , kast 5 cm kleiner dan geplant ,nog een kast die niet past ,oven past niet , zij panelen ekstra betalen in kleur,inductie plaat niet meer leverbaar , scharnieren vergeten , zo boos geworden dat de grote baas limburg het moest oplossen , weer niks , weer niet goed , mensen kijk uit als je hier iets koopt , ik in ieder geval nooit meer , niet aan te bevelen deze firma , praten als de beste , maar dan , alleen maar elende ???????????

    Door: geelen22-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Fout aan hun kant kost klant geld

    Door slecht advies en slecht kennis van wat ze verkopen zit ik met een boiler die niet fatsoenlijk in kast past. Dit wil men oplossen door mij fors te laten bijbetalen om zo de kleine em goedkopere plintboiler te verkrijgen.
    Als je dat weigert moet je maar contact opnemen met je rechtsbijstand!
    Waardeloze service.....let daarop als je iets wil kopen...

    Door: Pierre. Sneijders05-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Schrijf zelf een review over Keuken Kampioen

    Uw beoordeling