Ervaringen Keuken Kampioen

Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van keuken kampioen vinden. Het is goed om te ontdekken welke mooie keukens u allemaal kunt kopen en verkrijgen bij Keuken Kampioen. Een keuken met A-merk apparatuur voor een scherpe prijs. Het is heerlijk om te ontdekken welke verschillende modellen er zijn. Kies voor de keukens van de juiste materialen, de mooiste kleuren en de beste modellen. Het is goed om de werkbladen te zien, de kastjes, de grepen en de juiste indeling.

Op Nederlandreview worden de meningen, ervaringen en beoordelingen verzameld van anderen over Keuken Kampioen. Hierdoor is het mogelijk om een goed beeld van Keuken Kampioen te krijgen.

Over keuken kampioen

Keuken Kampioen heeft 41 vestigingen in Nederland en België. Ze hanteren scherpe prijzen, goede adviseurs en ook uitstekende A-merken apparatuur en keukens. Er is ook volop keuze in meerdere soorten keukens.

Onzettend grappig! Jan Jaap van der Wal, over de keukenkampioen!

Keuken Kampioen staat voor:

- De beste kwaliteit keukens voor een scherpe prijs
- Een snelle levering van de keuken (Keuken Kampioen heeft haar eigen fabriek)
- Volop keuze in materialen, kleuren en stijlen
- De laagste prijs voor de keukenapparatuur
- Een goede hulp van de beste keukenadviseurs

Het beste is het om simpelweg naar een vestiging te gaan om de beste keuken te selecteren voor in uw woning. Het is mogelijk om een maatwerkadvies te krijgen. Alle keukens van Keuken Kampioen worden met een goede garantie geleverd van minimaal 5 jaren.

Diensten van keuken kampioen

Keuken Kampioen is leverancier van keukens. Met de vele vestigingen in het hele land is het mogelijk om een keuken op maat te krijgen om te kiezen voor een standaard keuken.

Klachten, tips en complimenten over en voor keuken kampioen

Bent u niet helemaal tevreden over de Keuken Kampioen? Dan is het belangrijk om uw klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om naar de vestiging te gaan om daar uw klacht kenbaar te maken. Ook kunt u dit schriftelijk doen of met een email. Ontdek de verschillende manieren om uw klacht in te dienen. Ontdek ook hoe de klacht op de juiste manier afgewikkeld zal worden.

Uw mening over keuken kampioen

Heeft u al eens een keuken laten maken bij de Keuken Kampioen? Dan is het goed om uw ervaring, beoordeling of review achter te laten op Nederlandreview.nl. Hiermee helpt u vele anderen om sneller een goed beeld te krijgen van de Keuken Kampioen.

Eerlijke en betrouwbare meningen over de keuken kampioen. Goede klantenservice en keukens? Lees eerst duizenden meningen voordat u een keuken (of accessoires) koopt!

Keuken Kampioen
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

4,4
22% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5

Service

3,8

Prijs

5

Leveren

4

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Keuken

Met ons eigen voorstel voor een keuken hebben we een afspraak gemaakt in Amsterdam bij Villa Arena.

Van superkeukens hadden we al een offerte die 7.000 aangaf. Nadat ons voorstel uitgewerkt was, bleek deze 15.500€ te zijn. Binnen 1 minuut werd dit 11.000€.
Nog steeds belachelijk hoog voor onze kleine keuken. Er kon niks meer vanaf. We zijn onverrichte zaken weer vertrokken.

Door: Martine21-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

keuken inclusief apparatuur

Bij oriëntatie voor een keuken hebben we besloten om de keuken meteen te kopen en niet naar een andere leverancier te gaan, zoals we onszelf hadden voorgenomen! Het gesprek was naar volle tevredenheid, alsmede het aanbod.

Het plaatsen van onze gloednieuwe keuken vond plaats op een donderdag. Op zaterdag de oven in gebruik genomen, deze maakte rare geluiden. Het weekend erop wilden we wederom de oven gebruiken maar deze gaf de geest. Dit leek me nog geen probleem, het geleverde product werkt niet naar behoren en zal wel vervangen worden, hij is tenslotte gloednieuw!

De oplossing van de keukenkampioen is om een monteur te sturen??? Ik koop dus een apparaat dat nog niet goed en wel is gebruikt en moet dus voor ingebruikname gerepareerd worden?? Ik vind dit een uitermate slechte beslissing van de keukenkampioen die pretenderen 100% service te geven. Garantie tot aan de deur lijkt me. Er mag redelijkerwijs vanuit gegaan worden dat dit apparaat al mankementen had bij aflevering. Een monteur stuur je als het apparaat reeds enige tijd in gebruik is, niet bij een aankoop!

Inmiddels een klacht ingediend bij de klantenservice, op een antwoord wachten we nog.

Op onze mail geen antwoord gekregen tot nu toe, er is geen contact met ons opgenomen. Maar via een review te horen gekregen dat de keukenkampioen bij het standpunt blijft: koop bij ons maar een nieuwe oven die niet werkt, dan laten we hem even maken. We gaan de oven niet vervangen voor een nieuwe. Klaar is Kees. Hier moeten wij dus blij mee zijn. Op onze klachtenmail, hebben we officieel geen antwoord gekregen.

Een service van niks!!!!

Door: Carola Nijboer08-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Keuken

Ik zou het iedereen ten zeerste afraden zaken te doen met deze firma. Wij kwamen voor een oriëntatie rondje door de showroom, maar door te pushy (lees dwingende) manier van verkopen wordt je voor je het door hebt een keuken in je gezicht geschoven. Nou hadden we voor ons gevoel een mooie deal kunnen sluiten, dus met goede moed de nieuwe keuken opgewacht. Alles verliep zoals het moest, we werden netjes op de hoogte gehouden en alles werd opgemeten. Tijdens de levering werd alles nog bevestigd en toen kwam de dag van montage. Waar van te voren was ondertekent dat alles volgens leidingschema lag kwam de man die de keuken kwam monteren met ontzettend veel punten waardoor hij de keuken niet kon monteren. Deze punten stonden niet allemaal op het leidingschema, en wij waren in de veronderstelling dat het allemaal oke was aangezien dit afgetekend werd. De persoon van montage was ook onprofessioneel, zocht vooral naar punten zodat hij de keuken niet hoefde te monteren (punten die niet op het leiding schema stonden). Toen werd ons meegedeeld dat we nog maar een extra 3 weken zonder keuken zitten, we €250 boete moeten betalen en al het leidingwerk opnieuw.

Na alle nieuwe actiepunten uitgevoerd te hebben zijn we bijna €1000 armer!! Als we dit van te voren hadden geweten hadden we nooit een keuken aangeschaft en lekker de oude gehouden. De sales mannen van de organisatie wekken de indruk dat het allemaal te mooi om waar te zijn is, de klant mag alles en er wordt gegooid met kortingen alsof het niets is. Vervolgens ben jij als klant in de pineut. Bij montage komen er talloze punten als extra kosten bij die van te voren niet vermeld worden, denk aan loodgieterwerk na montage en het kopen van nieuwe materialen. Zoals de afzuigkap die we erbij hadden gekocht (inclusief montage), daar moesten opeens nieuwe materialen bij want anders kon die niet aangesloten worden. De apparaten die we al hadden konden niet gemonteerd worden, daar miste weer andere materialen voor. Die hebben we bij moeten bestellen, a €200 extra. Nu hebben we 4 weken zonder keuken gezeten, en na montage zitten we alsnog met een keuken die niet compleet is. Er is ons niks verteld van alle bovenstaande punten, het enige wat belangrijk is voor de organisatie is geld geld geld. Jij als consument interesseert ze geen reet, als ze verkopers maar hun targets halen.

Ik zou oprecht iedereen afraden hier een keuken te kopen, wij zijn ontzettend veel geld later en meer dan een maand zonder keuken gezeten.

Door: R06-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Niet

Ik ben gisteren geweest bij keukenkampioen in Den Haag. Een vriendelijke dame ging met ons om de tafel zitten en maakte een tekening van de gewenste keuken. Drankjes, hapjes erbij, allemaal prima. Ik heb direct aangegeven wat mijn maximale budget was (€ 4000). Dit inclusief montage. Uiteindelijk hebben we er 3,5 uur! gezeten. Tussendoor heb ik nogmaals benadrukt wat mijn maximale budget was (€ 4000) en of ze er rekening mee wilde houden zodat ik niet aan het einde van de rit voor onaangename verrassingen kom te staan met een peperduur prijskaartje! Ze stelde mij wederom gerust door te zeggen, dat dat haar taak was. Bij het kiezen van de deurtjes viel mijn eerste keuze duur uit en of ik een ander deurtje wilde kiezen. Ook de kraan en spoelbak werden uiteindelijk de goedkoopste opties van het assortiment. Na ca. 3 uren kregen wij een totaalplaatje: ruim € 16.000! (adviesprijzen fabrikanten), er ging nog wat van af. Ze ging kijken hoeveel. Kwam terug met de filiaalmanager, die vanaf dat moment alles overnam. Hij zakte naar ca. € 14.000.
Uiteraard kon ik dat niet betalen met mijn budget van € 4.000. De filiaalmanager is tot 2x teruggelopen naar zijn computer en kwam in fases terug tot een allerlaagste prijs van € 8.000, maar dan moest ik meteen tekenen want morgen kon hij die korting niet meer regelen. Toen ik vroeg of ik de tekening mee kon krijgen voor overleg met het thuisfront, zei de filiaalmanager doodleuk dat ik die per mail zou ontvangen, dit exemplaar is voor hun administratie bestemd. Hij drong erop aan dat hij nu tot een deal wilde komen en dat ik ook water bij de wijn moest doen. Een financiering kon hij wel regelen via iemand. Ik was zeker niet van plan om 8.000 neer te tellen voor een recht keukentje van 260 cm, welke bestond uit een hoge kast met koelkast (145 ltr) met vriesvakje (14 ltr), afzuigkap, inductiekookplaat was gratis volgens de lopende actie! Eronder een 2-ladenkast van 80 cm, daarnaast vaatwasserkast ZONDER vaatwasser (want die heb ik al). Daarnaast spoelbakkast met opbouw spoelbak /kraan/zeeppompje. Achterwand en 3 bovenkasten met led verlichting eronder. DAT IS ALLES!
PEPERDUUR EN een behoorlijk agressief verkooptaktiek door de filiaalmanager, (in mijn ogen) een "broekie" met een vlotte babbel met 0-zero-resultaat!
Wel lof aan de 2 uiterst vriendelijke dames in de zaak. Zonde van mijn hele middag! NOOIT MEER KEUKENKAMPIOEN voor mij!!!

Door: M. Marapin 25-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Wow, wat een service!

Een week geleden belden we met de service afdeling van Keuken Kampioen vanwege een lade die opnieuw afgesteld moest worden en een kraan die beschadigd was. Tijdens dit telefoongesprek werden we er op geattendeerd dat de garantieperiode al voorbij was. Geen enkel probleem dachten wij, het probleem zal toch verholpen moeten worden dus we zien wel wat de reparatie gaat kosten. De vriendelijke jongeman van Keuken Kampioen stelde ons ondanks dat de garantie periode voorbij was toch voor, om de reparatie onder de garantie dus geheel kosteloos uit te voeren. Wow, wat een service. Vandaag kwam de monteur van Keuken Kampioen bij ons en opnieuw alleen maar positief. Zelden zo een vrolijke monteur op bezoek gehad, secuur in zijn werk, oog voor detail en al zingend en fluitend zijn werk doen. Super goed. Thanks voor de goede service.

Door: Jan van Raamsdonk11-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Geweldige keuken en prima Service

Eind vorig jaar een nieuwe keuken gekocht die begin januari is geleverd. Natuurlijk bleven er een paar restpuntjes open, maar die zijn zeer professioneel en snel opgelost. Werkelijk een prima keus geweest en voor een prima prijs. Ik raad het iedereen aan, en de vooroordelen die je nog al eens hoort zijn wat mij betreft fabelen. Chapeau voor de medewerkers van keukenkampioen.

Door: Paul Hartendorp29-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

slechtste beslissing ever

Slechtste aankoop ever. An sich was/is de keuken prima, en ook de monteur was een heel aardige, kundige man. Maar daarmee is al het positieve ook gezegd.
Keukenkampioen heeft een inmeetfout gemaakt, waardoor ik 500 euro extra aan de aannemer kon betalen om de keuken toch passend te maken. Ook kostte me dit een extra vrije dag. Men gaf bij Keukenkampioen hun fout wel toe, maar weigert de extra kosten te dekken. Vervolgens blijkt er een kras op de keuken, en is er een deel van de afzuigkap niet compleet. Ik zou dan gebeld worden om dit te herstellen (wat me uiteraard weer een vrije ochtend kost), maar tot nu toe niks van ze gehoord. Kortom, aller slechtste ervaring ever, nog nooit zulke slechte service meegemaakt.

Door: Wendela29-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Klachtenafhandeling beneden alle peil!

Review over Keuken Kampioen
Bianca Verbarendse
Bianca Verbarendse
1 review
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
4 uur geleden bijgewerkt
Eigenlijk is die ene ster nog teveel. Waardeloze afhandeling van klachten!
Update inmiddels is het 28-3-2019 en hebben totaal niks meer vernomen!!!!!!
Ik weet niet wat de definitie van zo snel mogelijk is bij Keukenkampioen

Op 25-09-2018 is onze keuken geplaatst door een waardeloze monteur. Met de keuken was niks mis wel met zijn werkzaamheden! Na herhaaldelijke mailtjes telefoontjes en 4x!!! een servicemonteur over de vloer en daarna nog een monteur van Bauknecht zit ik nu nog steeds met 3 beschadigde muren. Ik werd na aanleiding van het mailtje waarin ze vroegen naar mijn ervaring met Keukenkampioen gebeld met de vraag wat er allemaal beschadigd was en of ik foto's wilde sturen. Dit heb ik gedaan en ik werd weer gebeld met de vraag wie dit veroorzaakt hadden. Na mijn uitleg werd er gezegd dat hierover zou worden overlegt voor een oplossing.........Dit gesprek was op 09-01-2019.......... het is nu 16-03-2019 ze overleggen nog steeds! Voor mij nooit meer Keukenkampioen en ik zou het niemand aanraden!
Bewerk
Verwijderen
Delen
Antwoord van Keuken Kampioen
16 mrt. 2019
Beste mevrouw Verbarendse,

Bedankt voor uw review.
Wat vervelend dat het traject niet naar wens is verlopen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u niets meer hoort van Keuken Kampioen. Ik ga er voor zorgen dat mijn collega's zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om dit te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Koster - Keuken Kampioen

Door: Verbarendse28-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Afspraken niet nakomen

Keuken gekocht met mondelinge afspraak dat ik de keuken kosteloos
Af kon zeggen buiten de12 weken bestel periode
Nu zeggen ze dat dit niet kan
Graag lom ik met mensen in contact die dit ook hebben mee gemaakt

Door: John van der aalst21-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Mooie service

Heel mooie keukens en service

Door: R.J.C. Moerkens16-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Frontje voor afzuigkap

Na keurig geholpen te zijn in de winkel en de keuken netjes zoals afgesproken op tijd geleverd,miste wij een onderdeel.
wij dit gelijk bij de klantenservice gemeld en dit is geen probleem meneer wij gaan dit voor u oplossen.
Wij zijn nu 8 weken verder en worden gewoon aan het lijntje gehouden en van kastje naar muur gestuurd.
de een zegt dat op de klantenservice en de ander weer dat.
Maar ja je hebt betaald dus ja misschien een kans dat het ooit nog geleverd wordt
zal zeker de laatste keuken zijn ooit bij deze firma

Door: Jaap Veldhoen07-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Nooit bij KeukenKampioen binnen lopen

Nu dat ik de negatieve reviews heb gelezen, komen de herinnering terug van 2 jaar geleden toen ik bij KeukenKampioen in Cruquius een koelkast wilde kopen en men een complete keuken probeerde af te dwingen.
De verkoopmethode bij KeukenKampioen is overal het zelfde.

LET OP voorkomen is beter dan genezen.

Door: Ben Abdellah05-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slechte ervaring met agressieve verkoop

We krijgen na onderstaand verzoek 0 op request en MDG Keukenkamioen Weert wil ons een boete van € 835 opleggen.
Dit is wat wij de winkel een dag na aankoop gemaild hebben.
De namen zijn fictief gemaakt ivm beschering persoonsgegevens.

Hallo Royke en Katy van Keukenkampioen Weert


Via deze mail willen we Royke laten weten dat we gisteren erg goed geholpen zijn en een heel goed aanbod voor onze keuken hebben gekregen.
Echter toen we tegen sluitingstijd onze aankoop wilde bekrachtigen ovb van aankoop van een nieuwe woning op de Seinelaan 37 werd dat resoluut afgewezen. We voelden ons op dat moment daar helemaal niet prettig bij en hebben voor ons gevoel onder te grote druk en vermoeidheid deze passage laten verwijderen.
Nu een dag later bekruipt ons een heel onbevredigend gevoel daarover.
We vinden het heel teleurstellend om na een prettige dag werken aan de keuken met jullie te moeten constateren dat Royke niet het vertrouwen had om ons nog een paar dagen extra bedenktijd te geven. Terwijl hij wist dat we twee jaar terug ook naar alle tevredenheid al een keuken bij jullie hadden gekocht.

Daarom beroepen we ons op het consumentenrecht om de aankoop binnen twee dagen kostenloos te ontbinden. Omdat we te veel onder druk zijn gezet en ons dus beroepen op jullie CBW Voorwaarden artikel 12.4 en 12.6

Wij gaan ervan uit dat jullie bijgevoegde koopovereenkomst ontbinden en dan komen we misschien op een ander moment weer bij jullie terug.

Wij zien jullie schriftelijke bevestiging graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten
R en M

Door: Roland21-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Doe het niet!

Mensen wees verstandig en koop hier niet u keuken, kennelijk als je er gevoelig voor bent kun je voor duizenden euro's worden opgelicht, ik noem dat boevenpraktijken. Ik heb bij diversen bedrijven een opgave laten maken en zat gemiddeld rond de 10 k.
Ik ben hier eerlijk en open het gesprek ingegaan bewust niet me budget en prijsopgaves van andere offertes gegeven. Zodoende aan het schetsen en rekenen geweest en er werd gezegd dat er momenteel 40% korting op de inbouw zat en handgrepen gratis waren ik dacht nou ik dat zal wel onder die 10k gaan. Ze kwamen uit op 15500,00 euro. De verkoper: ik zie dat u nog schrikt van de prijs....toen heb ik een prijsopgave van een Duitse offerte gegeven 11k met alles uit de fabriek van Simatec 1 van de betere van Europa. Ok meneer wat nou als ik deze keuken u voor dat geld kan aanbieden nou dat vind ik nog teveel ik ga voor 10k ok ehm dan moet ik even de directeur bellen of dat mogelijk is, ik zeg hou hier nou mee op ik geloof hier niet in alsof de directeur van de Mandemakers groep de hele dag dit telefoontjes zit te beantwoorden, ok dan moet ik even met mijn leidinggevende overleggen ok prima begrijpelijk. Die kwam er uiteindelijk bij zitten en praatten uiteindelijk in de richting dat het kon voor dat geld maar ik dan wel nu een keuze moest maken en ervoor zou moeten tekenen. Toen heb ik ze rechtaan verteld dat mensen die hier dus gevoelig voor zijn dus zwaar teveel betalen in mijn ogen oplichten. Dus wees wijs ga naar Duitsland laat daar een offerte maken hier krijg je gelijk de bodemprijs zonder afdingen of andere marktpraktijken, neem dit mee naar winkels in NL en vergelijk en persoonlijk zo ik de Mandemakers (keukenkampioen, keukenconcurent, keukenmax, keukenloods)mijden want dit zijn boeven. Ga voor 1 pitters of familiebedrijven.

Door: Freek de Vries 25-10-2018
Merel07-04-2019

Waar in duitsland en hoe heten die keukenzaken? Bedankt alvast

Karina08-05-2019

Waar in Duitsland kunt u adres naar mij toe mailen? Alvast bedankt.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Slechte ervaring

Ik heb een aantal jaren geleden een keuken gekocht bij de vestiging in Utrecht.
Het adviseren ging moeizaam, maar uiteindelijk hadden we een keuken uitgezocht. De prijs waar de verkoper als eerst mee komt word na een kort toneelstukje gehalveerd. En daarna moest er nog heel veel af om op een redelijk bedrag te komen.Zoveel mogelijk geld graaien is wat ze doen.
Toen de keuken geplaatst was bleken de frontjes niet goed te zijn, deze waren mat en konden niet worden schoongemaakt. We hebben uiteindelijk moeten bijbetalen om op onze nieuwe keuken minder mooien frontjes te laten plaatsen. Het was een erg teleurstellende ervaring

Door: Simon De Groot13-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

DRAMA!

Zomer 2017 hebben wij een keuken (lage kasten, hoge kasten en een spoeleiland) gekocht bij de Keuken Kampioen te Tiel. Helaas hadden ze de keuken niet in de door ons gewenste kleur staan en daarom hebben we onze keuze gebaseerd op een enkel frontje wat ze daar hadden staan. Na een prijsonderhandeling (erg dwingende houding van de verkoper, maar goed de prijs werd voor ons acceptabel) en specifiek gevraagd te hebben of de keuken geleverd zou worden zoals het getoonde frontje, hebben we het koopcontract ondertekend.

Eind oktober werd de keuken geleverd en begin november heb ik de keuken uitgepakt om te gaan plaatsen (plaatsen in eigen beheer). Direct bij het uitpakken valt op dat: a) de panelen voor het eiland, de zichtzijde van een van de hoge kasten, de plinten en de passtroken mat zijn ipvhet door ons bestelde hoogglans b) alle frontjes/deurtjes in meer en mindere mate krom zijn, c) de plankdragers ontbreken. Direct, nog binnen de tijd om te reclameren, maken we hier melding van. Ons wordt verzocht om melding te doen bij het hoofdkantoor en dat doen we dan ook.

Een periode van bijna drie weken volgt waarin we meermaals foto's moeten toesturen en achter de KK aan moeten bellen (want toezeggingen dat zij ons gaan bellen worden niet nagekomen) voordat wordt toegegeven dat het geleverde inderdaad niet is zoals aan ons verkocht. Er wordt toegezegd dat er hoogglanspanelen en nieuwe fronten geleverd zullen gaan worden.
Ondanks de toezegging (alles telefonisch, niks via de mail) dat we gebeld gaan worden over een leverdatum horen we niks, dus eind december bellen we zelf maar weer eens en krijgen een leverdatum door 3e week januari. Echter worden we 4 dagen voor geplande datum gebeld dat de levering niet door zal gaan, nieuwe datum is nog niet bekend. Na meerdere telefoontjes van onze kant uit wordt er aangegeven dat de levering deels zal geschieden, panelen wel, deuren niet.
Een paar dagen later mogen we de panelen dan ontvangen en constateren direct dat de kleur volledig afwijkend is van fronten en dat niet alle maatvoering juist is. Direct reclameren we weer en inschakeling van rechtsbijstand en een ingebrekestelling volgt.

Om een te lang verhaal te voorkomen en om geen gedetailleerde weergave te hoeven doen van de volledige non-communicatieve en arrogante houding van de klanten 'service', het vervolg samengevat.

Toegegeven wordt dat ze de panelen niet in de exacte zelfde hoogglans te kunnen leveren, we doen een concessie en accepteren de panelen/plinten/passtroken in mat. Deze ontvangen worden deels opnieuw geleverd ('oude' panelen waren deels gebruikt voor tijdelijke plaatsing van de keuken).
Eind feb., de nieuwe fronten worden geleverd, de kleur wijkt af van de eerdere fronten en de afwerking lijkt wel een lachspiegel ipv strak hoogglans. weer reclameren we en moeten ze eerst in conclave met de leverancier voordat ze toegeven dat het fout is.
Deze week (begin april) worden opnieuw fronten geleverd en wederom constateren we een kleurverschil en een brakke afwerking. Wederom reclameren we en wederom non-reactie/communicatie vanuit KK.

Ongeveer 6 maanden en 4 leveringen verder en we hebben dus nog steeds geen keuken geleverd gekregen zoals we overeengekomen met KK (zelfs ondanks dat we al concessies hebben gedaan).

We hebben het vandaag uit handen gegeven aan de advocaat van de rechtsbijstand en zijn heel benieuwd hoe dit in vredesnaam ooit opgelost gaat worden.

Het is in ieder geval voor ons duidelijk dat we NOOIT meer een aankoop doen bij de Keuken Kampioen / Mandemakers Groep en zullen dat ook een ieder afraden.

Door: J&M06-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

nooit meer een keuken van keukenkampioen

kijk uit als je hier iets koopt , je wordt goed geholpen , maar dan , wilde een zelfde keuken opbouw als 22 jaar geleden ,als deze opstelling goed is hoef je niks te verbreken of te veranderen of leidingen om leggen , met originele tekeningen van 22 jaar gelegen , eerst gaat het wel , dan weer niet , kastjes vergeten , apparatuur wat niet past , kast 5 cm kleiner dan geplant ,nog een kast die niet past ,oven past niet , zij panelen ekstra betalen in kleur,inductie plaat niet meer leverbaar , scharnieren vergeten , zo boos geworden dat de grote baas limburg het moest oplossen , weer niks , weer niet goed , mensen kijk uit als je hier iets koopt , ik in ieder geval nooit meer , niet aan te bevelen deze firma , praten als de beste , maar dan , alleen maar elende ???????????

Door: geelen22-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Fout aan hun kant kost klant geld

Door slecht advies en slecht kennis van wat ze verkopen zit ik met een boiler die niet fatsoenlijk in kast past. Dit wil men oplossen door mij fors te laten bijbetalen om zo de kleine em goedkopere plintboiler te verkrijgen.
Als je dat weigert moet je maar contact opnemen met je rechtsbijstand!
Waardeloze service.....let daarop als je iets wil kopen...

Door: Pierre. Sneijders05-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Slechte voorlichting en Service

Verkeerde voorlichting bij afsluiten keuken mbt werkblad. Bij aflevering over gebeld maar geld was al overgemaakt en toen was er geen service of mogelijkheid meer. 1 verkoper heeft nog de moeite gedaan om een coulance in de vorm van een apple bon in te dienen. Uiteindelijk 0 op rekest. Wordt niet meer als klant behandeld maar als iemand die betaald heeft en keukenkampioen heeft er maling aan!!! Ik zal iedereen binnen mijn netwerk en sociaal media op de hoogte brengen van deze niet klantvriendelijke manier van werken. Wanneer de buit binnen is geeft men geen gehoor meer!! Ik heb gevoel dat ik 8000 euro door de wc heb gespoeld omdat ik het heb uitgegeven met een bepaalde verwachting waar keukenkampioen niet aan heeft voldaan. Als men daarna het werk van een eigen medewerker ook nog niet toekend in de vorm van een coulance dat slaat alles!!!!

Door: RJ Klappe06-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Koop hier nooit uw keuken!

Koop nooit uw keuken bij deze amateurs! Administratief is het een zooitje en dit gaan ze verhalen op de kopende partij! Je krijgt niet die persoon te spreken die een mail aan je gestuurd hebt. In dit geval de commercieel directeur dhr. Jaap Lankamp. Als je zo stoer bent om je handtekening onder een brief/mail te plaatsen dan moet je ook de ballen hebben om de klant te woord te staan. De verkoper in de vestiging Lelystad weet nergens van, wederom administratief een zooitje, en er werkt daar nog een persoon, dhr Brink, die zo asociaal en onbeschoft zijn klanten te woord staat daar lusten de honden geen brood van. Hier een keuken kopen was voor mij voor 2 keer: De eerste en de LAATSTE keer!!! Nooit meer deze organisatie!!!
Afwerking van de keuken laat de wensen over. Graniet is niet juist gezaagd en was niet goed ingemeten waardoor er een stuk muur moest weggeslepen worden etc etc!

Het is gewoon te veel om op te noemen....!!!

Echt mensen....trap er niet in!!!!

Door: Duncan26-05-2017
Achiel de Winkel08-04-2019

niet zo raar...ik ben er hard gillend van weggelopen als vestigingsmanager, wat een oplichtersclub!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

vreselijke service na betaling

Begonnen als een prachtige tekening van onze droomkeuken. In de winkel supervriendelijke mensen, ook de leveranciers waren aangename mensen!
Echter, de mannen die de keuken kwamen plaatsen, dat was een heel ander verhaal. Respectloos naar onze materialen (nieuwe vloer), en nét niet onbeleefd tegen mijn man. Afvoer van de spoelbak niet aangesloten, afwasmachine doet het niet, en de dampkap is stuk!
We namen contact op met de Keukenkampioen, er zou met spoed contact worden opgenomen met de mannen van de montage, niet dus! Pas 2 dagen later worden we terug gecontacteerd, en wordt ons doodleuk meegedeeld dat ze dit niet in orde gaan komen maken.
Ook afspraken worden niet nagekomen: een kast heeft plots een andere maat, wat niet met ons is gecommuniceerd. Apparaten besteld, dit plots niet meer leverbaar zijn.
Qua klantvriendelijkheid echt top, tot het geld betaald is. Vanaf dan is er nul komma nul klantvriendelijkheid en service.
Een echte afrader!!

Door: Karolien18-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

zeer ongepaste racistisch getinte opmerkingen

Mijn aankoop bij de Keuken Kampioen kan ik kort samenvatten: miscommunicaties, geen gehoor krijgen, vastzitten aan keuken die ik niet kan betalen (vanwege een enorm prijsverschil tussen de keuken waar ik voor heb getekend en de keuken die ik na het inmeten zou krijgen) en zeer ongepaste racistisch getinte opmerkingen.

Mijn vriend (die half Marokkaans is) is door twee medewerkers van de Keuken Kampioen, mr. M. en de man de keuken kwam inmeten, onprettig is bejegend.

Mr. M. insinueerde dat, toen ik bij binnenkomt gelijk op de duurste keuken was afgelopen, “hij zijn vrienden maar moest aanspreken om iets te regelen” om een dergelijke keuken te betalen. Mijn vriend vond dit geen fijne opmerking en was zeer verbaasd dat een medewerker een dergelijke opmerking richting een potentiele klant maakte.
Daarnaast heeft er op precies hetzelfde vlak nóg een dergelijk incident plaatsgevonden. De jongen die de keuken kwam inmeten zei op een gegeven ogenblik dat mijn vriend een ‘bekend gezicht’ had omdat hij hem dacht te herkennen. Dit bleek niet het geval en toen maakte hij uit het niets de opmerking: “ik weet al waar ik je van ken!” Van de dinsdagavond, van Opsporing Verzocht!” Mijn vriend was zo ontsteld na deze opmerking dat hij het op het moment zelf maar aan zich voorbij heeft laten gaan, maar na deze opmerking, bovenop die van mr. M., heeft hij mij laten weten nooit meer een voet in een Keuken Kampioen te willen zetten en het totaal onbegrijpelijk vind dat niet een maar twéé medewerkers van deze firma zich zo uitlaten tegenover klanten.

Het eerste incident heb ik bij een leidinggevende van de Keuken Kampioen gemeld en zij reageerde hierop dat mr. M. inderdaad een flapuit is. Dat ze hiervan op de hoogte zijn, maar dat hij meestal wel goed aanvoelt of dat kan. Mijns inziens kan dit nooit!

Door: A Stigter09-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Trap er niet in!

Ontzettend slechte winkel!! Wij zijn in Drachten geweest, ook wij waren één van de gelukkige stellen die 50% korting hadden 'gewonnen'. Het eerste gesprek was prima, niks op aan te merken. De manager komt constant bij jou en je adviseur over hoe mooi je huis is en hoe mooi alles wel niet wordt. Je wordt VERPLICHT om voor een tweede gesprek te komen, pas dan mag je de grepen etc uitzoeken. Anders wordt het je allemaal teveel, aldus de verkoper. Tweede gesprek ingepland en langs geweest, vanaf dat moment kan de manager je al niet meer groeten. Vervolgens moesten wij eerst ons front en blad weer bekijken, om te zien of we dit nog steeds mooi vonden. Aangegeven dat dat voor ons niet hoefde maar het moest echt. Er is een apart stukje in de winkel met frontjes en bladen, toen we daar heen liepen zag ik ons blad al liggen maar de verkoper zou (hoogstwaarschijnlijk) een goedkopere variant pakken. Ik werd er op gewezen hoe bijzonder het wel niet was dat ik nog steeds wist wel front en welk blad ik had uitgezocht.
Daarna wordt de gehele keuken weer doorgenomen en wordt je nog op een 300 euro extra kosten gejaagd. Dit allemaal te hebben geregeld gingen we weer naar huis, in de auto bekeek ik de offerte nog eens goed en zag dat we allemaal andere apparatuur hadden. Thuiskomend heb ik 13 keer gebeld zonder dat er werd opgenomen. Ik ben weer naar Drachten gereden en de winkel waar we een uur geleden uit waren gestapt was nu gesloten en er was een onverwachte training. Gewacht te hebben kwam onze adviseur weer aanrijden en ik heb bovengenoemd probleem voorgelegd. Ik kreeg als antwoord dat zijn collega's dit waarschijnlijk zo hadden gedaan omdat we dan het meeste van 1 merk hebben en dan meer garantiejaren krijgen. Aangegeven dat we dat niet willen en we zijn in dit geval naar de uitgezochte koelkast gelopen. Daar ging de verkoper met mij in discussie dat het een koel-vriescombinatie was, nu heb ik niet veel verstand van keukens maar dit was duidelijk een koelkast. Uiteindelijk kreeg ik mijn gelijk maar dit was wel een hele grote koelkast en die wordt niet vaak verkocht, oke belangrijk. Een en ander te hebben uitgezocht werken ze er allemaal nog maar krap aan een jaar. Dit baart mij zorgen.
Nieuwe offerte opgesteld en getekend.
De keuken zou nog worden ingemeten en dit is ook gebeurd, het was alleen erg jammer dat we beide een verschillende tekening hadden. Wij hebben al met al 7 verschillende tekeningen gehad.
Het volgende probleem de kookplaat was niet leverbaar en we konden een veel betere en duurdere krijgen. Wel hadden we dan als voordeel dat we dan de extra kosten daarvan niet hoefden te betalen. We zijn hiermee niet akkoord gegaan omdat we de spullen willen die oorspronkelijk besteld hebben. Dit kregen we een week voor de levering te horen. 2 dagen later werd ik weer gebeld, nu was de vriezer niet leverbaar en konden we wederom een veel betere krijgen zonder tegenbetaling. Hiermee akkoord gegaan en aan de telefoon werd nog gemeld dat de kookplaat ook leverbaar zou zijn. Fijn!! De manager van Drachten ook gebeld maar hiervan krijg je eerst een preek dat je heb wakker belt (om 09.30 uur 's ochtends op een vrijdag) en vervolgens kan hij (verrassend genoeg) niks voor je doen.
Maandag werden we weer gebeld (woensdag zou de keuken worden geleverd) en helaas was de kookplaat toch niet leverbaar maar die zou een week later komen.
Omdat we nog aan het verbouwen zijn hebben we de kookplaat niet per direct nodig maar ik vind het allemaal onacceptabel. Die maandagmiddag nog wel gebeld door goederenbeheer en daar een klacht ingediend, hiermee is niks meer gebeurd. Een tweede klacht inmiddels ook ingediend en we hebben een dinercheque gekregen van 50 euro. Leuk idee, maar de klacht blijft en inmiddels hebben we al een aantal dagen vrij moeten nemen voor dit alles.
De keuken werd die woensdag geleverd, en wat bleek de verkeerde koelkastdeur kwam. Een heel heen en weer gebel maar er werd een nieuwe besteld. Deze is gister (28-3) geleverd, intussen zitten we nog steeds zonder kookplaat en die wordt 3 weken later dan de toegezegde datum geleverd. Van je klacht krijg je vervolgens niks meer te horen.
Ik kan nog veel meer vertellen wat mis is gegaan maar alles is wel duidelijk zo, KOOP HIER GEEN KEUKEN!
Neem ander personeel, en nog belangrijker -> een andere manager!!!

Door: Post06-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Dhr

Je laat één keer een offerte maken en daarna blijven ze je voor de rest van je leven lastig vallen: per post, per email en telefonisch. Offerte sloot destijds niet aan en doorvragen konden ze niet mee overweg. In plaats daarvan gaan ze over op agressieve verkoop methodes. Ik heb mijn keuken ergens anders besteld en zal NOOIT, maar dan ook NOOIT bij deze winkel een keuken aanschaffen.

@Keukenkampioen: HOUD OP MET JE AANBIEDINGEN, GRATIS SPELPAKKETTEN EN "GEFELICITEERD,U BENT UITGELOOT"! LAAT ME MET RUST! Jullie zijn doodvermoeiend...

Door: MP28-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

WAARDELOOS

Mensen op zoek naar een keuken: koop niet bij de Keukenkampioen. Let ook goed op de site waar de reviews staan, deze zijn niet altijd even objectief. Onze ervaring komt overeen met alle andere reviewers hier: het is waardeloos. Slecht ingemeten, slecht afgeleverd, erg duur (montagekosten komen er nog bij, maar worden in winkel niet verteld), slechte service, doe het niet, er zijn genoeg andere keukenboeren.

Door: Ilja27-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Waardeloze service na verkoop, ondermaatse montage

Doe het niet omwille van de WAARDELOZE SERVICE NA VERKOOP! Wij hebben 6 MAANDEN over de eerste levering tot de correcte oplevering gedaan. Uiteindelijk zijn er 10 service beurten over heen gegaan, we hebben het hele proces de keukenkampioen via de monteurs, telefoons, mails, winkelbezoeken achter hun broek aan moeten zitten. Hebben tich fouten uit hun offertes, plannen en montages gehaald. Werden constant van het kastje naar de muur gestuurd en kregen als standaard antwoord “dat een keuken nu eenmaal maatwerk is en dat nu eenmaal langer kan duren.” Langer is voor de keukenkampioen wel een zeeeeeeer rekbaar begrip, men weze gewaarschuwd!
Hier alvast enkele zinvolle tips bij het aanschaffen van je keuken:
- Gebruik deze winkel als inspiratie, en niet als leverancier! De verkopers zijn super vriendelijk, de meeste monteurs en vrijwel alle service na verkoop is waardeloos.
- Check je toestellen goed op de laagste prijsgarantie. De Keukenloods zit vaak nog onder de “zeer lage prijs” van de keukenkampioen. Je kunt je toestellen trouwens ook altijd elders kopen.
- Let goed op de reacties op Trustpilot, Nederlandreview, Qasa,.. de hoge cijfers zijn vrijwel allemaal gegeven na de POSITIEVE WINKEL ERVARING, de negatieve allemaal na/tijdens een COMPLEET FALENDE MONTAGE en KLANTENSERVICE.
- Voel je vooral niet verplicht om onmiddellijk te tekenen. (er is een reden waarom ze willen dat je dit doet…)
- Wacht tot er een “Enkel deze week 40%” actie is. Onze vele winkel bezoeken hebben geleerd dat het heel vaak “Enkel deze week” is.
- Check alles, heel goed! Niet dat we het gevoel hebben dat ze veel met onze opmerkingen gedaan hebben, maar dan weet je alvast dat het niet aan je eigen onoplettendheid lag.
- Wil je een keuken zonder problemen? Blijf dan vooral zo ver mogelijk van de KeukenKampioen (en waarschijnlijk de hele Mandemakersgroep: oa Keukenconcurrent, MandemakersKeukens, deel van Grando,…) vandaan!
- Wil je veel sociaal contact en veel extra activiteiten rondom je keuken, koop hem dan vooral wel bij bij de keukenkampioen, wij hebben 10 dagen 1-5 mensen over de vloer gehad en dat was niet omdat we zo een grote keuken hebben -> een “gewone” U-keuken. (Zorg vooral ook voor melk en suiker voor in de koffie)

Hopende jullie alvast van een Keukenfiasco te vrijwaren wachten wij op een reële compensatie. Momenteel vind de keukenkampioen zich zeer gul door een dineerbon van 0,92% van ons aankoopbedrag aan te bieden. Best grappige actie nu we eindelijk "zorgeloos" in onze keuken kunnen koken…

Door: Floor05-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

ms.

Ik had een 3d tekening van mijn keuken laten maken. Daarop heb ik een contract ondertekend. Bij detailbespreking werd tussen neus en lippen verteld dat het gehele ontwerp was veranderd. Gaf aan dat ik geen andere deurtjes. Gaf aan dat ik geen metalen afzuigkap wilde. Ook wilde ik geen gapend zwart gat naast de kasten.

Bij de levering waren er bij de afzuigkap alleen maar MDF platen geleverd. Ook zat ik met een gat naast een blok keukenkastjes dat ik niet wilde. Keukenkampioen Enschede heeft mijn handtekening misbruikt. Zonder met mij te overleggen is ontwerp aangepast. Ik heb in december getekend en kreeg het uiteindelijke ontwerp in juni zonder dat ik daar voor had getekend.

Levering: halve keuken is geleverd en alle keukenkastdeurtjes hadden een slechte verflaag. De installatie was schandalig. Belabberde afwerking. De geleverde keuken is geen verbetering ten opzichte van de oude keuken.

Klantenservice daar moet je continu achteraan bellen. Telkens geven ze aan terug te bellen. Dat gebeurt vervolgens niet. Ik heb op klachtencompas.nl mijn klachten doorgegeven maar ze doen er niets mee.

Door: wilhelminah18-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

TIP!! Goedkoper en handiger om online te bestellen

Hallo allemaal!!

Ik was naar een showroom van de Keukenkampioen geweest en zag daar een hele mooie keuken. Echt precies wat ik wilde en met alles erop en eraan en dus veel goedkoper dan de keukens van andere winkels.
De showroom ziet er ook wat goedkoper uit dan de andere showrooms maar ja daarvoor geef je toch geen geld uit. ik niet in elk geval!
Maar ik wilde nog wel even nadenken natuurlijk want het is toch een grote uitgave.
Dus de week erna ging ik nog eens kijken, maar dan online, naar PRECIES DEZELFDE keuken maar dan dus op de website van de Keukenkampioen. En daar was deze zelfde keuken dus goedkoper dan diezelfde keuken in de showroom.
Ik weet niet of het een foutje was maar ik heb meteen besteld. Wilde ik eigenlijk toch al doen, maar nu helemaal!!

Hij moet nog geleverd worden, maar ik wilde vast even deze tip geven. Als je een keuken ziet die je wilt bij de Keukenkampioen kijk dan ook even op hun website en misschien is die keuken daar wel goedkoper!

Groetjes!

Door: Jefferson15-09-2016
Floor05-11-2016

Dank voor de tip, deze had ik zelf nog niet ontdekt. Ik hoop dat uw keuken probleemloos geleverd wordt. De Keukenkampioen staat nl. helaas bekend als matige montage en zeer slechte service na verkoop. Echter hoop ik voor u dat u de uitzondering op de regel kunt zijn en spoedig kunt genieten van uw droomkeuken!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

0614147333

Erg naar gevoel aan het bezoek alphen aan den rijn overgehouden ik wilde voordat ik de aankoop voor een keuken.van 13.450 euri zo dien een dag bedenktijd toen werd ik overspoeld door stellingen als waarom nog nadenken dit is de keuken die u wilt wat veranderd er als u nadenkt moet ik er meer afhalen.waarom niet nu vandaag klant worden dit is wat u wilt snap niet waarom u na gaat denken is deze jeuken wel de keuken of moeten we nog iets anders bekijken als u nu zegt fat u klant word dan kunnen we meteen u inschrijven als klant vandaag elke keuken kunt u dan uitzoeken ik werd er erg boos om vettelde de verkoper ook dat ik hem een erg agresieve verkoper vond dit was de baas van Frank deze had ons eerder prima geholpen maar ik zal nooit maar dan ook nooit meer binnen srappen wat een vreselijke verkoop hanteren jullie gelukkig heb ik een agressie training gevolgd

Door: hanny31-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Deuren te vroeg dicht!

Oké, we waren aan de late kant, maar toch beetje jammer dat ze vijf minuten voor sluitingstijd al de deuren sloten! Wij wilden gewoon nog even kijken, maar kwamen er niet meer in! Ik snap dat je in vijf minuten geen volledige keuken meer koopt ja, maar je bent toch nog open, dus mensen willen misschien nog komen kijken!

Door: Hermans18-10-2015
hoi18-10-2015

je kunt ook online terecht bij deze winkel, dan zijn er geen sluitingstijden :P keukenkampioen.nl geloof ik

flip25-08-2017

Aan de late kant??? 5 min. voor sluitingstijd loop je toch geen keuken/meubelzaak oid in?? Ik vind uw schrijven werkelijk nergens op slaan.... ben benieuwd wat voor een werk u doet.....

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

goedkoper in villa arena

Goedkoper dan de andere volgens mij maar ik vond ze ook minder vriendelijk dan bij bruynzeel. We zijn geweest in villa arena.

Door: Bernard18-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

goedkoper in villa arena

Goedkoper dan de andere volgens mij maar ik vond ze ook minder vriendelijk dan bij bruynzeel. We zijn geweest in villa arena.

Door: Bernard18-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Schrijf zelf een review over Keuken Kampioen

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)