KENZO

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

KENZO

Zoek je een bedrijf waar je kleding kunt kopen? Kenzo is wellicht een mooi merk voor jou. Bekijk via NederlandReview wat de klantervaringen over dit bedrijf zijn.


Wat is Kenzo?


Kenzo is een bekend kledingmerk. Mocht je iets willen kopen bij dit bedrijf kun je een keuze maken uit de volgende categorieën: woman, men, accessoires en kids. Een kijkje op de website van Kenzo leert ons dat je er heel veel diverse kledingstukken, schoenen en accessoires kunt kopen. Je kunt echt van alles kopen bij dit bedrijf. Denk aan t-shirts, truien, broeken, tassen, accessoires en een heleboel andere producten. Voor alle details verwijzen we je naar de site van Kenzo. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Je kunt telefonisch contact opnemen, maar ook via e-mail of een contactformulier.


Verzenden


Artikelen worden in een heleboel landen afgeleverd. Je moet dan denken aan Europese landen zoals Frankrijk, Monaco, Griekenland, Bulgarije, Cyprus (EU), Roemenië, Duitsland, België, Italië, Luxemburg en Nederland. Mocht je alle bestemmingen binnen Europa willen weten, verwijzen we je naar de website van Kenzo. Voor landen buiten de EU gelden er nieuwe regels. Mocht je je in een land buiten de Europese Unie begeven, zul je even contact op moeten nemen met de medewerkers van dit bedrijf. 


Verzendtijd


Bestellingen binnen Europa worden volgens het bedrijf binnen 2 of 3 werkdagen bij je afgeleverd. Dit is exclusief weekenden en Franse nationale feestdagen. Je bestelling zal worden geleverd via DHL. Mocht je een bestelling hebben voor een eiland, Australië, Hong Kong SRA China, Singapore, Zuid-Korea en Taiwan dan is er bij een levering een handtekening vereist. Je kunt de status van je levering controleren op de website van de transport regelaar. Dit kun je doen met het trackingnummer dat je in je persoonlijke account hebt staan.


Wijzingen toepassen


Je kunt het afleveradres ook wijzigen. Hier zijn vanzelfsprekend wel voorwaarden aan verbonden. Op het moment dat er een bestelling is doorgegeven kan het afleveradres niet meer gewijzigd worden. Nadat je je bestelling hebt geplaatst resten er nog dertig minuten om je bestelling te annuleren. Zodra je bestelling is verzonden, zal het bedrijf contact met je opnemen. Je kunt contact opnemen met de transporteur via het trackingnummer in je account op de website van het bedrijf.


Betaalmethoden en klantenservice  


Er worden verschillende betaalmethoden door het bedrijf geaccepteerd. Dit zijn de volgende betaalmogelijkheden: Visa, Mastercard, American Express, Carte Bleue, Maestro, Paypal, Sofort, iDeal, China Union Pay, WeChat Pay, Alipay, JCB, Discover en Diners Club. Op het moment van het verzenden van de bestelling wordt het bedrag afgeschreven. Bij Amerikaanse creditcards werkt het iets anders. Daar wordt het bedrag direct gedebiteerd. De Amerikaanse betaalmogelijkheden zijn Paypal, Sofort, Ideal, CUP, WeChat Pay, Alipay en JCB.


De prijzen


De prijzen van Kenzo zijn in euro's. Alle prijzen die je ziet zijn inclusief BTW. Dit is met inachtneming van de regels van het land van verzending. Je ontvangt geen BTW teruggave voor aankopen op je website. Bestelde artikelen die worden verzonden naar Noorwegen, Japan, Zwitserland en de VS zijn onderworpen aan douanerechten die aan het winkelmandje worden toegevoegd.


Welke klantervaringen zijn er bekend bij Kenzo?


Ben je al klant bij Kenzo? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Laat via NederlandReview weten wat jouw klantervaringen zijn bij dit bedrijf. Doordat jij je visie deelt help je andere mensen een verstandige beslissing te nemen. Jouw mening wordt door ons en de bezoekers enorm op prijs gesteld. Laat mede daarom je objectieve en onafhankelijke review achter via NederlandReview.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)