Kas-expert | Frank

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kas-expert | Frank

Ben je een beginnende kweker en ben je van plan om in te gaan kopen voor je kwekerij? Of ben je een professional en zijn je kassen of accessoires toe aan vernieuwing? Wil je er zeker van zijn dat je de beste producten aanschaft? Of heb je een budget waar je je het liefst aan houdt? Bij kas-expert.nl kun je terecht voor al je kassen en accessoires. Maar in hoeverre is de prijs/kwaliteit verhouding van de producten realistisch? En is het aanbod echt zo divers? Lees hier de beoordelingen en reviews van andere klanten.


 


Over Frank kas-expert


Frank, opgericht in 2004, is een bedrijf dat honderden webshops met heel veel verschillende producten runt. Begonnen in een studentenkamer in Nederland is Frank nu ook actief in heel Europa. Één van hun webshops is Frank kas-expert. Met hun brede assortiment dat zich strekt van broeikassen, hobbykassen en muurkassen tot oranjerieën en priëlen beweren ze het juiste adres voor élke kweker te zijn. De merken die bij Frank kas-expert worden verkocht zijn: Eden, Esschert Design, Halls, Juliana, Nature en Royal Well.


 
 


Diensten Frank kas-expert


Als je op de hoogte wilt blijven van alle acties en aanbiedingen van Frank, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook kun je ze volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+. 


Als je al je producten hebt gekozen, kun je gaan betalen. Bij kas-expert.nl kun je betalen met iDeal, Creditcard, Maestro, PayPal, Afterpay of door vooruit te betalen. Als je je bestelling voor 23.59 uur hebt geplaatst, wordt je pakketje de volgende (werk)dag geleverd. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn, betaald zijn met iDeal, Creditcard of PayPal en die vervoerd worden met een pakketdienst. Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail met daarin een track and trace code om je pakketje te kunnen volgen. De verzendkosten bedragen €3,95. Bij bestellingen vanaf €20 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.


 


Garantie, vragen en klanten Frank kas-expert


Voor alle artikelen bij Frank kas-expert geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat de producten moeten functioneren naar behoren en dat ze doen wat de consument ervan mag verwachten. Als je niet tevreden bent met je bestelling voorziet Frank kas-expert je van een vergelijkbaar, geschikter product of krijg je het volledige aankoopbedrag terug.


Als je een vraag of klacht hebt over je product kun je contact opnemen met de klantenservice van kas-expert.nl. Dit kan je doen door dit formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@frank.nl. Ook kun je ze telefonisch bereiken via 088 – 520 7777. De klantenservice is doordeweeks van 08.30 tot 23.00 beschikbaar, en in het weekend van 11.00 tot 19.00 uur. 


 


Heb jij al weleens producten aangeschaft bij kas-expert.nl? Zo ja, wat heb je precies gekocht? En bevielen deze producten goed of was er nog het een en ander aan op te merken? Was de kwaliteit van de producten zoals verwacht? En heeft de klantenservice je goed geholpen? Laat een review achter!


Ook als je nog geen ervaring met kas-expert.nl hebt zit je hier op de goede plek! Lees hier alle beoordelingen en reviews van klanten die jou voor waren. Hopelijk krijg je hierdoor een beetje meer inzicht in de kwaliteit van het bedrijf.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)