NederlandReview

  Ervaringen Kas-expert | Frank

  Ben je een beginnende kweker en ben je van plan om in te gaan kopen voor je kwekerij? Of ben je een professional en zijn je kassen of accessoires toe aan vernieuwing? Wil je er zeker van zijn dat je de beste producten aanschaft? Of heb je een budget waar je je het liefst aan houdt? Bij kas-expert.nl kun je terecht voor al je kassen en accessoires. Maar in hoeverre is de prijs/kwaliteit verhouding van de producten realistisch? En is het aanbod echt zo divers? Lees hier de beoordelingen en reviews van andere klanten.

  Over Frank kas-expert

  Frank, opgericht in 2004, is een bedrijf dat honderden webshops met heel veel verschillende producten runt. Begonnen in een studentenkamer in Nederland is Frank nu ook actief in heel Europa. Één van hun webshops is Frank kas-expert. Met hun brede assortiment dat zich strekt van broeikassen, hobbykassen en muurkassen tot oranjerieën en priëlen beweren ze het juiste adres voor élke kweker te zijn. De merken die bij Frank kas-expert worden verkocht zijn: Eden, Esschert Design, Halls, Juliana, Nature en Royal Well.

  Bekijk hoe het eraan toe gaat achter de schermen bij Frank.

  Diensten Frank kas-expert

  Als je op de hoogte wilt blijven van alle acties en aanbiedingen van Frank, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook kun je ze volgen op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+.

  Als je al je producten hebt gekozen, kun je gaan betalen. Bij kas-expert.nl kun je betalen met iDeal, Creditcard, Maestro, PayPal, Afterpay of door vooruit te betalen. Als je je bestelling voor 23.59 uur hebt geplaatst, wordt je pakketje de volgende (werk)dag geleverd. Dit geldt voor producten die op voorraad zijn, betaald zijn met iDeal, Creditcard of PayPal en die vervoerd worden met een pakketdienst. Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail met daarin een track and trace code om je pakketje te kunnen volgen. De verzendkosten bedragen €3,95. Bij bestellingen vanaf €20 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

  Garantie, vragen en klanten Frank kas-expert

  Voor alle artikelen bij Frank kas-expert geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat de producten moeten functioneren naar behoren en dat ze doen wat de consument ervan mag verwachten. Als je niet tevreden bent met je bestelling voorziet Frank kas-expert je van een vergelijkbaar, geschikter product of krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

  Als je een vraag of klacht hebt over je product kun je contact opnemen met de klantenservice van kas-expert.nl. Dit kan je doen door dit formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@frank.nl. Ook kun je ze telefonisch bereiken via 088 – 520 7777. De klantenservice is doordeweeks van 08.30 tot 23.00 beschikbaar, en in het weekend van 11.00 tot 19.00 uur.

  Heb jij al weleens producten aangeschaft bij kas-expert.nl? Zo ja, wat heb je precies gekocht? En bevielen deze producten goed of was er nog het een en ander aan op te merken? Was de kwaliteit van de producten zoals verwacht? En heeft de klantenservice je goed geholpen? Laat een review achter!

  Ook als je nog geen ervaring met kas-expert.nl hebt zit je hier op de goede plek! Lees hier alle beoordelingen en reviews van klanten die jou voor waren. Hopelijk krijg je hierdoor een beetje meer inzicht in de kwaliteit van het bedrijf.

  Kas-expert | Frank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kas-expert | Frank

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kas-expert | Frank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kas-expert | Frank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kas-expert | Frank actief?

  Kas-expert | Frank is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kas-expert | Frank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.