NederlandReview

    Ervaringen KARWEI

    Klussen, klussen klussen. De een doet het ieder weekend als hobby de ander doet het enkel als het echt niet anders kan. Klussen kan een heus Karwei zijn. Dankzij het ruime aanbod van producten van de bouwmarkt Karwei, die inmiddels ook een webshop heeft, wordt het klussen in ieder geval een stuk aangenamer en makkelijker. Moet je je tuindeur verven? Dan heeft Karwei een heel breed assortiment van kleuren. Moet je een tuinslang aanleggen? Geen probleem. Zoek je nieuwe gordijnen maar weet je niet hoe je die op moet hangen? Weest niet getreurd, bij Karwei hebben ze hoogstwaarschijnlijk iets wat jouw huis of tuin aangenamer maakt. Of je nou moet klussen aan je vloer, je badkmer, je tuin of je keuken; Karwei heeft meer dan genoeg. Als dit je goed in de oren klinkt maar je nog wat twijfels hebt, dan ben je hier aan het juiste adres! Hier delen bestaande klanten van Karwei hun ervaring, dus mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld producten retourneren, garantie, kortingsacties en leveringstermijn, dan ben je hier aan het juiste adres. Ben je zelf al klant van Karwei? Vegeet dan niet je mening te delen!

    Over Karwei

    De nationaal bekende bouwmarkt Karwei opende haar eerse filiaal in 1975, als franchiseformule van Intergamma B.V. De individuele bouwmarkten zijn dus eigendom van zelfstandig ondernemers. Anno 2019 beschikt KARWEI over 136 vestigingen, waarvan er veel ook op zondag open zijn. Indien dit niet zo is, of het na sluitingstijd is, kan je altijd nog terecht bij de webshop. Tegenwoordig biedt KARWEI veel meer dan gereedschap en klusmateriaal. Je vindt er nu ook stijlvolle items om je woning zo sfeervol en aangenaam mogelijk te maken! Op hun website leggen ze tevens stap voor stap uit hoe je bijvoorbeeld gordijnen op moet hangen of een vloer aan moet leggen.

    Wat kan Karwei voor jou betekenen?

    Als je van gedachten veranderd en van je bestelling afziet, kan je deze op 2 manieren retourneren. Of je kunt hem naar een KARWEI vestiging brengen, of hem terugsturen voor 4,95. Je kunt het product eventueel ook ruilen in de bouwmarkt. Dit alles binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst.


    Neem alvast een voorproefje met deze 'Karwei makeover'!

    Heb je nog vragen?

    Schroom in dat geval niet contact op nemen! dit kan door het contactformulier op hun eigen site in te vullen. Zij reageren dan meestal binnen 5 werkdagen. Indien je een vraag hebt over een webshoporder, kan dat via dit nummer: 088 – 010 86 2, van maandag tot en met vrijdag van 08:00-20:00, en op zaterdag van 09:00-17:00 en zondag van 12:00-17:00.

    Als je een nare ervaring met Karwei hebt gehad, kan je hier, op NederlandReviews een klacht tegen Karwei indienen. Je kunt ze uiteraard ook een advies geven zodat hun service voortaan verbeteren.

    Jouw mening telt!

    Heb jij al gebruik gemaakt van de Karwei webshop? Heel goed! Aazel dan niet en deel wat je ervan vond! Wat voor artikelen had je besteld? Ware deze makkelijk te gebruiken? Is je huis op tuin erop vooruitgegaan? Wat vond je van de bezorgtermijn? Wat vind je van de prijs-kwalitetsverhouding?. De klantenserivce, als je die benaderd hebt, wat vond je daarvan? Wat zijn volgens jou Karwei's sterke punten? Zijn er nog punten die verbetering nodig hebben? Vele bezoekers van NederlandReviews zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, dus laat het ze weten!

    KARWEI
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    3.4
    37% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.4
    Leveren
    rating
    2.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over KARWEI

    Uw beoordeling

    2 lucide Markelo lampen

    Ik heb geen woorden voor de slechte levering maar ook slechte afhandeling van karwei webshop en klantenservice. Service is ver te zoeken. Weigeren verantwoordelijkheid te nemen van de pakketten en weigeren contact op te nemen met post NL om uit te zoeken waar mijn pakketten zijn die 24 september geleverd zouden worden en ik een vrije dag voor had genomen. Karwei klantenservice schuilt achter de AVG ondanks dat ik ze expliciet toestemming had gegeven om contact op te nemen met post NL. De pakketten hadden gewoon de 24ste geleverd kunnen worden als karwei klantenservice hun verantwoordelijkheid had genomen en iets meer moeite had gedaan . Dit heb ik als betalende consument gedaan. Heb tegen karwei en post NL gezegd dat de pakketten de 25ste voor 12:00 geleverd moet worden zonder dan kunnen ze naar een ophaalpunt waar ik ze niet gaat halen. Dan wordt koop geannuleerd en wil ik mijn geld terug. Post NL heeft pakketten voor 12:00 geleverd en NIET dankzij de karwei. Ze moesten zich diep schamen. Maar als klant eenmaal betaald heeft vliegt de verantwoordelijkheid bij karwei het raam uit

    Door: S.ros25-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Badmeubel kolom kast

    Ivm vocht moest mijn badmeubel retour.Daar ben ik nu een maand mee bezig!
    Drnk al 15 verschillende mensen vd klantensrevice aan de lijn 25 mails verder.
    Ophalen door vervoerder 2x fout gegaan, nu wacht ik op retour bedrag.Blijkt dat bij karwei alkeen badmeubel staat als retour!
    Wat een waardeloze klantenservice!!
    Ga nooit meer naar Karwei toe
    Wacht nu al 2 weken op mn geld

    Door: Inge25-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    hanglamp Indy

    Omdat de lamp die ik vorige week bij Karwei kocht zo leuk is, besloot ik er nog een te bestellen. Ik kon het product in de winkel afhalen.
    Bij levering zag de doos er al niet nieuw uit. Het leek alsof hij al eens open was geweest. Geen probleem, dacht ik, als de lamp maar goed is. Maar dat was niet zo. Hij was incompleet en kon zo niet opgehangen worden.
    Het lijkt er erg op dat de lamp al eens retour gestuurd was (omdat ie niet compleet was) en dat hij vervolgens doodleuk weer incompleet doorverkocht wordt. Dat vind ik een slechte zaak!

    Door: M E de Groot31-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Parketvloer Blanc et Noir

    Bestellen was eenvoudig online. Product kon niet in de winkel opgehaald worden maar zou binnen een week thuis bezorgd worden. Op de dag van levering ging ik mijn berichten checken. Ze hadden mij de avond van te voren een email gestuurd dat ze de levering vertraagd was met 10 weken! Gebeld met klantenservice, en die konden niets doen, nog een duidelijke reden geven waarom de vloer niet geleverd werd.

    Door: Wouter van Rij28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Kokosmat

    Ik wilde een kokosmat van 1m bij 85 cm... Na 10 minuten zoeken naar personeel kwam daar eindelijk iemand. Staat een te klungelen met een rolmaat. De mat wordt niet strak getrokken bij het meten en begint te snijden... Snijd in eerste instantie niet in 1 keer door. Is dus al niet meer recht en zelfs gekarteld.... Meet op de grond na en zegt vrolijk: zo ietsje meer bijna overal 90 cm. Die kunt u thuis bijknippen. Bijknippen?? Nou met een Stanley mes dan... Mijnheer ik wil een mat van 85 cm geen 90 cm. Haal er maar een stuk af. Nee dat ga ik niet doen. Ook niet op nieuw meten en snijden. Ik ga voor jou niets meer doen. Dus naar de service balie. Verhaal uitgelegd, waar ik de kans niet voor kreeg, want ze moest zo nodig eerst hun beleid uitleggen. Ander personeel was er niet en het is de normaalste gang van zaken dat er meer gesneden wordt want aan het begin is het al niet recht!! Verder wil ze niet in discussie want, take it or leave it. Een grote leugen dat het niet anders kan want 5 minuten later bij de Praxis een mat exact 85 cm. Gewoon professioneel gemeten en gesneden. Voor onbeschoftheid en onkunde 5 sterren voor Karwei... Voor professionaliteit 0 sterren. Gezien de overige ervaringen hier is het overigens heel normaal dat er niet juist gemeten wordt. Voor iets op maat wegblijven bij de Karwei

    Door: jan17-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Verhuur aanhangwagen

    Karwei Hoogerheide gerund door apathische leugenaars. Website vermeldt verhuur aanhanger voor periodes van 24 uur en langer. Deze middag ter plaatse voor bespreken aanhanger minstens periode 24 uur, toen was het geen probleem om ene dag te halen, volgende dag terug te brengen. In de avond doen we 2de verplaatsing van 5 km na alles geregeld te hebben met andere partijen, wordt ons plots meegedeeld dat een aanhanger absoluut daar op eigen terrein elke avond moet staan. Regels worden in nog geen 4 uur veranderd. En totaal green begrip van de verantwoordelijke ter plaatse, in tegendeel, kon niet minder geïnteresseerd zijn. Je betaalt voor 24 uur, maar je kan hem maximum 12 u in bezit hebben, dus ook afzetterij. Al verschillende keren in het zak gezet door deze firma, dus wij gaan nooit meer terug naar deze bouwmarkt

    Door: Matau16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    maatwerk betonplexplaten

    Sedert 9 april ben ik bezig om 4 maatwerk betonplexplaten geleverd te krijgen. Op 7 mei ontving ik de eerste melding dat de bestelling klaar lag om af te halen bij Karwei Hoogerheide. Tot mijn verbazing stonden maar 2 van de 4 bestelde platen klaar. Klacht ingediend bij Karwei. Op 10 mei reactie van klantenservice, duizend excuses van de klantenservicemedewerker en er zou, met spoed, nog 2 platen nageleverd worden. Op 17 mei bericht dat platen gezaagd werden door Candoo en op 10 juni (hoe met spoed) afhaalbericht ontvangen dat de platen gereed lagen. Vandaag met goede moed naar Karwei en wat schept mijn verbazing...geen 2 platen afgeleverd, maar slechts één. Ruim tweeëneenhalve maand later en wederom een incomplete levering. Op mijn vragen kon niemand antwoord geven op locatie. Ik ben weer zeer zeer teleurgesteld in Karwei.

    Door: Leon van Dooren21-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Kon het niet kopen ivm ontbreken service

    Graag wile ik een vaas aanschaffen op de website staat dat het op voorraad is. Eenmaal in de winkel bleek dat het allemaal verpakt zat in pallets boven en dat het drie uur zou duren (aldus de verkoper) om uit te zoeken. Op de vraag voor een oplossing, bijvoorbeeld artikel betalen en toesturen naar een andere vestiging, dat kon niet. Er was geen oplossing behalve; helaas. Ik ben voor niets naar deze vestiging toe gereden. Ik vind dit dan ook zeer onklantvriendelijk en absoluut geen service vestiging barneveld!!!

    Door: Nada15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Eettafel

    Wat een verschrikkelijke service bij Karwei. Begin mei een eettafel besteld in de webshop met bezorging in de winkel. Direct betaald, maar NOOIT meer wat gehoord.

    Ik heb 6x gebeld met de klantenservice, 3x met de winkel zelf, gemaild, en geen enkele keer ben ik geholpen. Medewerkers verwijzen naar elkaar of beloven terug te bellen, maar ik word volledig geghost door Karwei. De wachttijden zijn enorm, de status van de order blijft al die tijd ‘in behandeling’. De enige update die ik krijg van het automatische systeem is: we zijn je niet vergeten. Sorry, dat zijn jullie dus wel. Waarom word ik niet op de hoogte gehouden van mijn bestelling, wat is dit voor service anno 2021?

    Uiteindelijk na 5 weken de order maar gecanceld. Dat ging makkelijk, was in 5 minuten geregeld. Right…

    Een klacht indienen op de website kan alleen over het product, niet over de klantenservice. Daarvoor moet je contact opnemen met … de klantenservice! Nou ben ik heel benieuwd of ik wel wat ga horen.

    Door: Dennis07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    schuttingen

    teruggave geld bij afbestellen
    10 schuttingdelen, 2 deuren en tuinpalen besteld bij de Karwei online.
    3 schuttingdelen niet geleverd, dit deel van de order geannuleerd bij karwei online (geld zou zo spoedig mogelijk worden terug gestort, was geen probleem), zelf op pad gegaan en bij een karwei winkel de 3 missende delen gekocht.
    We zijn nu ruim 3 wkn verder, meerdere keren gebeld (verschrikkelijk lange wachttijden..half uur gemiddeld) En er wordt telefonisch gezegd, wij zijn afhankelijk van de leverancier ?!?. die moet het geld eerst terug storten naar karwei en dan pas krijgen we het geld terug...
    Niet te geloven...
    Bij de klachtenafhandeling geholpen door een aardige vrouw die gebeld heeft naar de schuttingleverancier maar die hadden het erg druk en het nog niet uit kunnen zoeken (3 wkn de tijd gehad ?!?!?!).....
    Karwei gezegd dat ik bij hun gekocht heb en hun betaald heb en dat hun verantwoordelijk zijn en niet de leverancier waar hun de spullen bestellen.
    Maar ze wijken niet af van hun protocol....dus je bent blijkbaar volledig afhankelijk van de leverancier vd Karwei voor teruggave van je geld......

    Aanvulling : Weer gebeld, we zijn nu ruim 4 weken verder, er wordt nu gezegd dat het deze week overgemaakt wordt, ben benieuwd. btw, elke keer dat ik belde stond ik 30 minuten in de wacht, lijkt wel een ontmoedigingbeleid???

    Door: Dick Rijneveld07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Regenton standaard

    In ben 5 weken geleden om één regentonstandaard geweest bij karwei Hulst ,deze was niet op voorraad in de winkel dus was er gezegd dat ikhet via de zuil kon bestellen in de winkel.dus zo gedaan .er kwam te staan dat de bestelling de volgende dag aanwezig zou zijn .echter na een maand nog niets terwijl wel alles gelijk betaald was. Karwei hulst zegt dat in maar moet bellen met he t bezorg centrum.dat 4 x gedaan terwijl je erg lang in de wacht staat.zending blijkt steeds zoek en ze zeggen dat ze een mail sturen naar desbetreffende. Daarna hoor je natuurlijk niets meer. Na weer een bezoek aan karwei Hulst blijken ze nu gewoon in de winkel te staan .deze mag in niet meenemen omdat hét via de zuil besteld is .kortom waardeloze service. Héb mijn geld terug gevraagd maar gaat natuurlijk ook twee weken duren is mij verteld.

    Door: R.Roodhuizen05-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Tafelblad - klacht over klantenservice

    Klantenservice is een schande

    Dat dit in 2021 nog bestaat is werkelijk ongehoord. Je wordt niet geholpen. Je krijgt je geld niet terug en als je een leidinggevende wil spreken dan is dat niet mogelijk. Goedkoop personeel is in dit geval duurkoop, want een ontzettende asociale mensen hebben mij te woord gestaan. De ene nog bijdehanter als de ander. Werkelijk 0 respect.

    Product besteld online ruim 5 weken voor afleverdatum!, kosten gemaakt voor de installatie. Nog zelf gebeld om na te gaan of het echt op tijd geleverd gaat worden. Dit werd bevestigd. Product kwam niet, extra kosten gemaakt om het product alsnog te krijgen. Vervolgens worden er toezeggingen gedaan voor terugstorting en compensatie. Dit is niet volledig gedaan en inmiddels probeer ik al 2 weken in contact te komen. Iedere keer krijg ik een ander verhaal te horen. Ronduit schandalig.

    Dat je een filiaal moet lastig vallen om de online problemen van een bedrijf op te lossen is dramatisch. Ik moet erbij zeggen dat ik in het filiaal uiterst vriendelijk geholpen ben. Misschien kan het personeel van de klantenservice daar een dagje meedraaien.

    Door: sandra haanraadts04-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    4 doosjes boren

    Beste lezer

    Wij hebben via de site 4 doosjes met boren besteld. Doosjes zijn niet groter dan 18 cm.
    Ze zijn verpakt in een doos van 40 x 30 cm. Ik ben geen milieufreak maar dit moet toch kleiner verpakt kunnen worden???

    Door: Poppelier-Geelen Birgitte01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Schuttingen

    Een maand geleden schuttingen besteld. Zouden vandaag geleverd worden. Vervolgens klantenservice gebeld. De dame stond ons vrij agressief te woord. Ze kon niets voor ons betekenen en wilde niet meer in discussie gaan ze was niet klantgericht maar voelde onze gegronde klacht als haar probleem. We hebben dus niets en de service kon niet vertellen wanneer wel. Alle werklui wat het zouden komen maken klaar staan maar karwei laat afweten. Bah

    Door: Heine16-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Shingles voor op dak tuinhuis

    Hebben ze een actie shingles 24 vierkante meter groene voor 231,70 ik deze 10 dagen geleden besteld bij karwei, wordt ik net gebeld dat ze niet geleverd kunnen worden bij geen 1 karwei, echt goede actie karwei mensen blij maken met een dooie mus

    Door: Astrid Adriaans15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Gordijenen

    Still waiting to know something about my purchase of about 40 days ago. Delivery time of the curtains was supposed to be 17 days on the moment I bought them. Worse thing is that mailing them does not work. No answer. Is this normal to make someone waiting this long? While you took his money? You have still to earn those money! Money which I don’t know if I see it again. One thing is sure, I’ll will never ever buy anything from this place or similar.

    Door: Antonio14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Kolomkast bruynzeel karwei

    Ze vroegen om een review te plaatsen.
    Deze was slecht,dus kreeg ik een melding dat ze de review niet konden plaatsen.
    Vraag dan niet om een mening!!!!
    KARWEI

    Door: Irma Tilemans31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Rolluik

    CategorieënBlog

    Mijn ReviewsMijn Instellingen

    HelpUITLOGGEN

    ErwinNL

    Voor bedrijven

    Review over KARWEI

    Erwin

    1 review

    5 minuten geleden

    Doe hier nooit een grote aankoop

    Doe hier nooit een grote aankoop! In mei j.l. een rolluik gekocht t.w.v. €600,-. Na een hoop gedoe met de levering is deze uiteindelijk pas in september geplaatst.

    In feb. is deze al defect gegaan door de kou buiten. Dit had ik kunnen weten als ik de handleiding had gelezen. Alleen heb ik deze nooit ontvangen bij de aankoop van het rolluik. Nu noemt de Karwei het mijn eigen verantwoordelijkheid dat ik niet gevraagd heb naar de handleiding terwijl zij deze mij gewoon horen te sturen bij een aankoop. Tevens was ik niet op de hoogte van het bestaan van deze handleiding. Samengevat na 5 maanden moet het rolluik gerepareerd worden, kosten €350,-.
    Mij zien ze nooit meer terug bij de Karwei. Wat een slechte service!

    Door: Erwin11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Regenton

    Op maandag 1 maart een regenton besteld. Kon ik niet afhalen in de winkel, maar moest bezorgd worden a €29. Dat is al een groot minpunt naar mijn mening. De ton zou woensdag geleverd worden. Op woensdag krijg ik een mail dat de levering vertraagd is. Leverdatum onbekend. Op vrijdag krijg ik een mail dat de bestelling geannuleerd is omdat de ton niet op voorraad is door "een systeemfout" (lees: ze hebben hun voorraadbeheer niet op orde.). Ondertussen staat de ton gewoon nog leverbaar en bestelbaar op de website. Ik bel met de klantenservice voor opheldering. 25 minuten (!!!) in de wacht gestaan. Mevrouw neemt op, zegt haar naam niet eens, maar goed. Ik leg uit dat ik bel over een bestelling en het blijft gewoon stil aan de andere kant van de lijn. Ben 5 minuten blijven wachten, maar mevrouw kwam niet terug.

    Karwei heeft z'n zaken totaal niet op orde. Je kan bestellingen niet afhalen in de winkel, waardoor je knetters hoge bezorgkosten moet betalen. Vervolgens krijg je je spullen niet, want hun voorraadbeheer is waardeloos. Als je daarover iemand wil spreken mag je een eeuwigheid wachten om vervolgens genegeerd te worden. Karwei is een mastodont die duidelijk niet met z'n tijd mee kan. Ik bestel wel ergens waar ze wel investeren in dienstverlening.

    Door: Rob05-03-2021
    Jo14-03-2021

    Ik had ook een regenton besteld op 24 februari. Leveringskosten € 29. De ton zou de volgende dag worden bezorgd. Nou je raad het al de levering is vertraagd. De rest van het verhaal is identiek al het verhaal van Rob hierboven. Inmiddels is het 14 maart. Geen regenton en geen geld terug. Dit is de laatste keer dat karwei mij als klant heeft gehad.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lightswing ophangsysteem single

    Op zondag besteld via internet. Zou met postnl op woensdag bij het dichtbijzijnde filiaal afgeleverd worden. Dinsdag krijg ik een mail waarin staat dat de levering vertraagd is. Verwachting is een week later.
    Een week later krijg ik een mail dat de bestelling door Karwei geannuleerd is en dat ik het aankoopbedrag terug gestort krijg.

    Door: Hans03-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    FAQ

    Is KARWEI een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 35 ervaringen geplaatst over KARWEI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is KARWEI actief?

    KARWEI is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KARWEI gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.