Karpet 24

8

Bestellen

7.5

Service

7.5

Prijs

7.5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Karpet 24

Een tapijt of karpet kan heel mooi staan in welke kamer van je huis dan ook. Vooral als je een groot stuk leeg oppervlak hebt kan een hoogpolig of laagpolig tapijt je anders zo koude vloer een warmere uitstraling geven. En het voelt natuurlijk ook heerlijk zacht en warm aan als je met je sokken of sloffen er overheen loopt. Maar waar kun je nou de beste tapijten vinden? Één winkel die tapijten verkoopt is Karpet24. Maar wat voor kwaliteit karpet zullen ze verkopen? Zullen ze het wel binnen korte tijd kunnen leveren? En wat zal hun klantenservice zeggen als je met een klacht, vraag of probleem zit? Deze vragen kunnen alleen maar beantwoord worden door klanten die al een karpet bij Karpet24 gekocht hebben. Lees hun reviews om wat meer te weten te komen over deze karpetwinkel. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen je helpen te beslissen of Karpet24 de beste plek is om karpet vandaan te halen.


Diensten van Karpet24

Karpet24 is een winkel die karpet aanbiedt. Je kunt in hun winkel allerlei vloerbedding kopen. Er zijn, bijvoorbeeld, karpetten die je gehele vloer kunnen bedekken. Zo kun je op blote voeten over je vloer kopen zonder koude voeten te krijgen. Er zijn laagpolige karpetten waar je gemakkelijk over kunt lopen. Maar er zijn ook hoogpolige karpetten die voor wat extra warmte zorgen en heerlijk zacht aan je voeten voelen. Als je maar een gedeelte van je vloer wilt bedekken kun je ook kiezen voor een vloerkleed. Een vloerkleed kan een praktisch maar ook decoratief doel hebben. Een vloerkleed zorgt ervoor dat je zithoek of slaapkamer er heel wat warmer en knusser uit ziet. De vloedkleden en vloerbedekking is verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en vormen.  Ze hebben moderne en designer vloerbedekking. Zo is er voor ieder interieur wel iets wat erbij past. Ook is er een speciale collectie vloerkleden en vloerbedekking speciaal voor kinderen. Zo hoeft je baby geen koude buik te krijgen bij het kruipen over de grond en je kunt zit lekker warm als het op de grond in de kinderkamer met zijn of haar speelgoed speelt.
Diensten van Karpet24

De tapijten en vloerkleden van Karpet24 kunnen online besteld worden. Op hun website kun je de maten ingeven en een bestelling plaatsen. De bezorgservice van Karpet24 stuurt het karpet dan rechtstreeks naar je huis. Karpet24 heeft ook een klantenservice die bereid is je te helpen bij welk probleem dan ook.


Klachten, Complimenten en Tips voor Karpet24

Ligt er in jouw huis al een karpet, vloerkleed of vloerbedekking van Karpet24? Of het nou door je hele huiskamer ligt of alleen in je slaapkamer of zithoek, wij zouden graag horen wat jij van Karpet24 vindt. Hoe zacht zijn de hoogpolige vloerkleden? Geven de laagpolige karpetten wel genoeg warmte? Was het makkelijk om de vloerbedekking neer te leggen? Duurde het lang voor het karpet was thuisbezorgd? En wat voor klantenservice kreeg je van hun werknemers toen je ze een vraag wilde stellen? Schrijf je eigen review en vertel ons alles over jouw ervaring met Karpet24.


Hoe warm is jouw vloer met karpet van Karpet24? Lees over hun vloerbedekking, tapijten en vloerkleden voor iedere kamer en hoek van je huis.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Karpet

Na 2 maanden was onze karpet niet meer om aan te zien. Klacht werd genegeerd. We konden 20% korting krijgen op een volgende aankoop. Maar als karpet24 zulke slechte kwaliteit verkoopt dat het na 2 maanden al zo slecht eruitziet, en vervolgens ook niets doet met de garantie van het (zogenaamde goede kwaliteit karpet) dan snappen ze toch zelf ook wel dat ik nooit neer iets bij hun koop!!

R

Reina Spaak

23-03-2023

0

Vloerkleed

Dunsdag een vloerkleed besteld en woensdagavond lag het al bij ons inde kamer. Supeer snel geleverd. En van alles tot aan de levering goed op de hoogte gehouden. Voor mij een top bedrijf. Complimenten aan Karpet 24.

M

Momijo

11-08-2022

0

dfg

ff

G

g

10-02-2020

0

Snelle levering

Om 13.00 uur besteld En om 20.30 geleverd Dat noem ik nog eens een snelle levering ????

C

C.G van Dongen

05-10-2018

1