NederlandReview

  Ervaringen Karo-art VOF

  Iets leuks gezien, maar vraag je je af of het er in het echt net zo goed uitziet als op de website? Zijn de objecten makkelijk op te hangen met twee linker handen? Kwamen de afbeeldingen op glas heel over? Kortom, je bent benieuwd naar de ervaringen van de consumenten die je voor gingen. Gelukkig heeft een aantal van hen op deze pagina een recensie geschreven, waarin zij hun mening en beoordeling geven over het bedrijf en de aanschaf. Misschien lees je er zelfs wel iets over de klantenservice tussen. Je hoopt uiteraard dat het niet nodig zal zijn, maar als het onverhoopt wel gebeurt, is het fijn als ze klantvriendelijk en oplossingsgericht zijn. Wil je straks zelf iemand helpen met jouw antwoorden? Schrijf dan gerust zelf een review van jouw ervaring.

  Mooie plaatjes

  Een huis wordt pas echt een thuis als je jezelf er in herkent. Dit kan door middel van kleuren of woonaccessoires, maar ook afbeeldingen waar jij bij weg kunt dromen of mooi herinneringen aan hebt, zijn een manier. Dan kun je een ingelijst schilderijtje aan de muur hangen, maar je kunt ook gaan voor een groot canvas, kurk, acrylglas of zelfs een glasprint. Als je het liefst tussen de bomen loopt, zou je fotobehang van een bos kunnen overwegen. Krijg je gelijk een real life gevoel. Weer eens wat anders dan een poster van je idool boven je bed. Al kun je voor een kinderkamer ook leuk uit de voeten met fotobehang. Heb je eigenlijk wel eens een vouwscherm met een afbeelding overwogen? Kun je gelijk die kamer opdelen of die berg troep verstoppen!

  Fijne herinneringen

  De prenten en foto’s die iemand in huis heeft hangen, geven als het goed is een beeld van de persoon. Je ziet waar iemands hart ligt, wat de interesses zijn, waar hij of zij gepassioneerd van raakt, waar diegene graag aan terugdenkt en wie veel voor hem of haar betekende. Iemand die graag reist zal waarschijnlijk ergens een wereldkaart hebben hangen naast alle vakantiefoto’s. Of je gaat voor foto’s van plekken of steden waar je zelf geweest bent, maar die door een ander gewoon mooier zijn gefotografeerd, zoals New York of Parijs.


  Een schilderij door een olifant

  Karo-Art

  Dit is een van de plaatsen op het web waar je terecht kunt voor wanddecoratie met fotokunst. Er is een keuze uit meerdere ondergronden, zoals glas, acryl, canvas en kurk. Daarnaast kun je hier ook kamerschermen met opdruk kopen. De afbeeldingen variëren, zoals dieren, vliegtuigen, wereldsteden, veren, mandala’s, mensen, artistiek en kunst, leuk voor kinderen (draken, prinsessen, beestjes, zeedieren, etc.), en bruggen.

  Recensies voor en door consumenten

  Als je ergens een druk wilt gaan bestellen, wil je natuurlijk zeker weten dat deze van goede kwaliteit is. Vaak ga je dan online op zoek naar de meningen en ervaringen van eerdere consumenten en kijk je of er ook een beoordeling van het product bij staat. Op die manier ben jij geholpen bij het vormen van een beeld van een bedrijf en dus ook bij je keuze. Wil je zelf iemand helpen? Schrijf dan gerust een review!

  Karo-art VOF
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6

  Prijs

  8

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  5 delig schilderij

  Kwaliteit van de foto is mooi echter is de rest teleurstellend.
  1. Er word aangegeven dat er een Italiaans canvas gebruikt word. De definitie van canvas is linnen of hennepweefsel doek, wat ik binnen gekregen heb is niets meer dan een hoog glans Geplastificeerd papier. Dit heeft ook tot effect dat het enorm licht reflecteert. ik kan vanaf de bank niet het "schilderij" bekijken omdat het een grote witte waas is...
  2. Daarnaast hangt het papier een beetje om hout frame heen waardoor de goedkope look des te meer naar voren komt en je her frame door de tekening heen kan zien.
  3. De details van de de 5 frames lopen niet overeen. OP de foto zie je dat de 5 loose delen tegen elkaar aan hangen. Dit is dus niet mogelijk omdat je dan heel goed ziet dat er stukken missen, erg lelijk.

  Door: Marcel van der Heem11-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Schrijf zelf een review over Karo-art VOF

  Uw beoordeling