NederlandReview

  Ervaringen Kampeertopper

  Bezig met de voorbereidingen voor die kampeervakantie van deze zomer? Nieuwsgierig naar de meningen en ervaringen van consumenten voor jou? Hier lees je hun reviews en beoordelingen over Kampeertopper. Wil je zelf straks ook graag kampeerders helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een recensie!

  Op vakantie naar de camping

  Kamperen vergt nog behoorlijk wat geregel. Eerst kies je natuurlijk de kampeerplaats en het vervoer. Maar waar slaap je eigenlijk in? Een tent? Dan heb je sowieso een slaapzak nodig en een slaapmat of luchtbed. Die zaklamp is ook geen overbodige luxe, want als je ‘s nachts slaapdronken met je wc-brildekjes naar de toiletten loopt, is de kans groot dat je een duik maakt over een scheerlijn. Of ga je liever met een caravan of camper? Heb je dan wel een voortent of een luifel? Dat zit ‘s avonds toch echt prettiger onder die sfeervolle verlichting. Heb je trouwens al een fietsendrager voor als de fietsen mee gaan? Maar wacht even met luieren in die standenstoel of vouwstoel, want er is meer!

  Kamperen is vooral tijdens de zomer en onder de zon populair, maar ook tijdens de wintersport niet ongebruikelijk

  Overleven op de camping

  Natuurlijk kun je iedere dag naar het restaurant gaan, maar zo’n barbecue is wel zo gezellig. Dat kooktoestel is voor de rustige avonden, want iedere avond de BBQ schoonschrobben is ook suf. Heb je trouwens ook extra campingstoelen en een mooie vouwtafel, zodat al die nieuwe vrienden een vorkje kunnen meeprikken? Dankzij die koelbox blijft het drinken wel lekker koud. Is zo’n heteluchtoven, magnetron of airfryer echt nodig? Zo’n campingkachel is waarschijnlijk geen overbodige luxe en die airco net zo min. Zijn alle elektra, verloopstukken, omvormers en aanverwante technische accessoires eigenlijk op orde? Zou zo’n zakmes van Leatherman wat zijn? Is wel een halve gereedschapskist in één. Een jerrycan of watertank is sowieso handig, net als reinigingsmiddelen of schoonmaakmiddelen.  Kampeertopper van Coppens Recreatie

  Dit is zo’n webshop waar je terecht kunt voor kampeerartikelen. Naast de webwinkel, is er ook een fysieke winkel in Best. Alle bestellingen worden via de pakketpost van PostNL geleverd. Bezorging is vanaf 50 euro gratis. Heb je op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 13.00 uur besteld? Dan gaat deze diezelfde dag nog de deur uit.

  Recensies voor en door kampeerders

  Kon je vinden wat je zocht? Hoe is de kwaliteit van de producten? Wat vond je van de klantenservice van de winkel? Ben je in de fysieke winkel geweest? Was het personeel toen klantvriendelijk en kreeg je professioneel advies? Weet jij een aantal of nog veel meer antwoorden? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en deel jouw mening. Daarmee help je aankomende klanten bij het oriënteren en het maken van hun keuze. Wie had ooit gedacht dat een beoordeling goed zou zijn voor je karma!

  Kampeertopper
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kampeertopper

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kampeertopper een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kampeertopper. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kampeertopper actief?

  Kampeertopper is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kampeertopper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.