NederlandReview

  Ervaringen Kampeer Perfect

  Wanneer je gaat kamperen in een tent of met een caravan dan moet je met allerlei dingen rekening houden. Je hebt van alles nodig, van serviesgoed tot vloeistof voor je chemische toilet, en van zaklantaarn tot fietsendrager. Voor al deze artikelen en nog veel meer kun je bij één webshop terecht genaamd Kampeer Perfect. Wat de ervaring van andere klanten met deze webshop is, lees je hier op NederlandReview.

  Over Kampeer Perfect
  In 2007 werd de Marsman Shop geopend, een online shop waar een ruim assortiment aan campingartikelen en kampeerbenodigdheden werd aangeboden. Zij vestigden zich bij Marsman Caravans in Mijdrecht. De webshop blijkt een groot succes, en in 2010 werd besloten om de naam te veranderen in Kampeer Perfect. Daarnaast hebben zij in 2015 de webshop Kampeergoed overgenomen. Naast de online shop hebben ze in Uithoorn ook een fysieke winkel waar je de spullen zelf kunt bekijken en de medewerkers om advies kunt vragen.  


  Kamperen op een rotonde

  Diensten
  Bij Kampeer Perfect kun je werkelijk van alles vinden voor je kampeervakantie. Zo bieden zij kampeermeubelen aan, luifels, campingbedden, onderhoudsartikelen en andere dingen voor het interieur en exterieur van je caravan en camper. Zij zeggen dat zij scherpe prijzen bieden op hun producten. Al deze artikelen zijn samengevoegd over enkele categorieën:

  • Campingartikelen 
  • Water en Sanitair  
  • Huishoudelijk  
  • Luifels en Voortenten  
  • Technische Accessoires  
  • Interieur en Exterieur  
  • Wintersport 

  Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Creditcard, Maestro, Mistercash of een Cadeaubon. Zorg wel dat je de  code van de bon juist overneemt in de online winkelwagen. Achteraf betalen via Afterpay is ook mogelijk. Als laatste mogelijkheid kun je je bestelling ook onder rembours laten verzenden. Dit brengt echter wel extra kosten met zich mee. De bestelling wordt snel geleverd, ook op zaterdag, en de bezorging is vanaf een bedrag van € 35,- gratis. Daaronder betaal je € 4,95.

  Klachten
  De snelste manier om een klacht bij Kampeer Perfect aan te melden is door de klantenservice te bellen. Je kunt ze natuurlijk ook altijd e-mailen, of een brief schrijven als je dat liever doet. Je krijgt bij ontvangst een bevestiging van hen. Binnen 5 werkdagen daarna ontvang je telefonisch of per e-mail een inhoudelijke reactie. Ben je hierover ontevreden, dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, www.sgc.nl. Je kunt je klacht ook melden bij het Europese online geschillenplatform (ODR), webgate.ec.europa.eu/odr/.

  Laat ook jouw review achter!
  Heb jij ervaring met het doen van aankopen bij Kampeer Perfect? Deel dan hier hoe dit voor jou gegaan is. Was je tevreden over de levertijd, kwaliteit en de prijs, of heb je nog enige op- of aanmerkingen hierover? Wij horen dit graag van je, anderen kunnen hiervan leren!

  Je kampeeruitrusting compleet dankzij de artikelen van Kampeer Perfect? Wat de ervaringen zijn, en of ze alles bieden wat je nodig hebt, lees je hier!

  Kampeer Perfect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6,2
  25% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8,6

  Service

  4,6

  Prijs

  6,6

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slecht: Geen levering, geen bericht

  Gerdien10-03-2019

  25 februari de koelbox van mobicool t35 besteld. Een mail gekregen dat de bestelling ontvangen was en de 100 euro is afgeschreven.

  Tot op vandaag (10 maart alweer), niks gehoord en niks ontvangen.

  Zeer onbetrouwbaar!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Review van zojuist omtrent avantgardestoel

  Piet20-07-2018

  Ik wil nog rven het navolgende melden. Jammer dat kampeerperfect zo laat reageert. Men is zojuist toch met een voorstel gekomen. Ik trek m'n woorden terug omtrent mijn eerste review.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Campeerstoelen

  corriedekoning20-07-2018

  Voor de eerste keer een camperstoel(avantgarde en voetensteun) besteld. Bij aankomst v h pakket gelijk een beschaduging gezien gelijk foto gemaakt en gebeld. Toezegging dat men binnen 2 dagen terug zou bellen.deze belofte komt men niet na. Na zelf contact opgenomen te hebben werd mijn vrouw tamelijk cru tot zeer cru aangesproken. Daarna nog enkele emails gestuurd maar ook hier geen reacties. Als dit de service van kampeerperfect is dan kan ik alleen maar vaststellen waardeloos en zeer schandalig. De service na verkoop is bij de fa. Kampeerperfect nihil en verre van sociaal. Dit bedrijf verdient aandacht van een tv. Rubriek zoals kassa of radar
  Hun motto is eerst de poet en daarna de pijp aan maarten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Complete site

  Lex Tiehuis27-01-2018

  Voor mij en mijn gezin is er eigenlijk geen betere vakantie dan een vakantie in gods vrije natuur. Wij zijn echte kampeerfanaten en prefereren dat zeker boven een vakantie in een huisje of in een hotel. Een voorwaarde voor goed kamperen is echter wel dat je een goede uitrusting hebt. Er is niets zo vervelend als kamperen met materiaal dat niet op orde is. Daarom bestellen wij al onze spullen bij Kampeer Perfect. Zij bieden een ruim assortiment aan diverse kampeerproducten van goede kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook zeer te spreken over de prijzen die zij hanteren en de manier waarop zij leveren. Wat ik vooral waardeer is de duidelijke communicatie: als er een keer iets niet in orde is, dan regelen zij het voor je en zorgen ze dat je toch onbezorgd op vakantie kan gaan. Dat schept vertrouwen en voor mij zorgt dat ervoor dat ik loyaal blijf aan deze winkel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Kampeer Perfect

  Uw beoordeling