Kamerplanten.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kamerplanten.nl

Wil jij graag kamerplanten, tuinplanten en/of accessoires bestellen? Dan is Kamerplanten.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf en bijbehorende webshop. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Kamerplanten.nl?


Op Kamerplanten.nl kunnen kamerplanten, tuinplanten en accessoires besteld worden. Het team van Kamerplanten.nl is er trots op een mooi aanbod van planten aan te kunnen bieden. Het assortiment bestaat onder andere uit producten zoals een ficus, bromelia en Sansevieria. Er wordt aangegeven dat er voor ieder wat wils wordt aangeboden. Ook zeggen ze dat iedere plant van hoge kwaliteit is. En dat deze met precisie is gekweekt en geselecteerd. Dit wordt volgens het bedrijf gedaan door echte vakspecialisten. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor dit bedrijf? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen. De contactgegevens staan vermeld op Kamerplanten.nl.


Bestellen en betalen


Er kan besteld worden als gast of met een klantaccount. Als je een account wilt hebben moet je je eerst registeren. Accounthouders hebben een aantal voordelen. Zo hoeven ze bij nieuwe bestellingen niet steeds opnieuw het afleveradres in te voeren. Ook hebben ze eenvoudig inzake in de bestelhistorie. Je bent ook als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn Visa, Mastercard en iDEAL. Op de website worden alle betaalwijzen vermeld.


Verzendinformatie


Bij een minimale bestelwaarde van € 50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,95. Leveringen binnen Nederland en België worden doorgaans tussen de 1 en 3 werkdagen bezorgd. Nadat je pakket vertrokken is ontvang je een Track & Trace code. Hiermee kun je online volgen waar een pakket zich op welk moment bevindt. Er wordt alles aan gedaan om bestellingen zonder schade af te leveren bij de klant. Ieder kamer- of tuinplant wordt zorgvuldig verpakt zodat er onderweg niks kan gebeuren.


Retourinformatie


Wil je afzien van een aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Er wordt gewerkt met een 'niet goed geld terug' garantie. Het retourproces bestaat uit een aantal stappen. Deze worden gedetailleerd beschreven op Kamerplanten.nl. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Als je een terugbetaling wilt ontvangen moet je aan de retourvoorwaarden voldoen. Zo moeten planten goed verpakt worden zodat er onderweg geen gebreke ontstaan. Heb jij een beschadigde plant ontvangen? Leg dit dan vast met foto’s.


Klachten


Soms kan er ergens ontevredenheid ontstaan. In een dergelijke situatie is het mogelijk om een klacht in te dienen. Alle klachten worden behandeld volgens regels die zijn vastgelegd in een klachtenprocedure. Zowel kopers als verkopers zullen zich aan deze procedure moeten houden. Een klacht moet volledig en duidelijk worden omschreven. Dit moet zo snel mogelijk na constatering gedaan worden. Vervolgens kun je binnen 2 weken een inhoudelijke reactie verwachten.


Privacybeleid


Er wordt aangegeven dat er waarde wordt gehecht aan jouw privacy. Er is zelfs een heus privacybeleid van kracht. Dit beleid staat beschreven op de ‘privacy policy’ pagina. In het schrijven staat hoe er wordt omgesprongen met jouw informatie. Er wordt dan gedoeld op de gegevens die je bijvoorbeeld moet achterlaten bij het aanmaken van een account of het doen van een bestelling. Een en ander wordt puur gebruikt om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Kamerplanten.nl? Heb je hier weleens een aankoop gedaan? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je blij met wat je gekocht hebt? Wat vond je van het bestelproces en service? Is je bestelling op tijd bij je afgeleverd? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)