Ervaringen Kamera Express

Om de beste foto’s te kunnen maken heb je de juiste apparatuur nodig. Alleen dan kun je scherpe foto’s nemen in de sfeer die je wilt. Kamera Express is een winkel waar je terecht kan voor dit soort camerabenodigdheden en accessoires. Maar wat zal de kwaliteit van hun objectieven zijn? Hoe stevig zullen ie zijn? Zal zo’n spiegelreflexcamera er echt voor zorgen dat je betere foto’s kunt maken? Hoe waterdicht zullen die filters voor onderwater zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Kamera Express je nieuwe opnametent bij je thuis komt bezorgen? En wat voor een klantenservice zal Kamera Express verlenen als je flitsparaplu toch niet goed lijkt te werken? Fotografen die al foto’s nemen met spullen van Kamera Express weten hier meer over. Lees hun reviews om te ontdekken of deze camera’s en andere spullen een toevoeging kunnen zijn. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een goed beeld van Kamera Express geven.

Over Kamera Express

Kamera Express is een hobbywinkel en fotowinkel. Je kunt via hen aan apparatuur komen om foto’s mee te maken. Dat begint natuurlijk met een goede camera. Bij Kamera Express kun je kiezen uit systeemcamera’s, instant camera’s, spiegelreflexcamera’s, middenformaat camera’s enzovoort. Omdat het bij deze versies om een digitale camera gaat kun je vast ook een SD-kaart, geheugenkaart of ander soort intern geheugen gebruiken. Ook analoge fotografie wordt door Kamera Express ondersteund. Daarvoor hebben ze meetzoekercamera’s, analoge camera’s, filmrolletjes, tape en chemicaliën. Met sommige camera’s kan er zelfs onderwater worden gefotografeerd. Vergeet ook vooral niet de accu, batterij en acculader mee te nemen. Mocht je geen foto’s maar video’s willen maken dan heeft Kamera Express een selectie videocamera’s, action cams, drones en camcorders. Een lens, lensfilter en objectief kan ook helpen om de foto de juiste sfeer te geven. Is de foto eenmaal klaar, dsn kun je hem in een fotolijst zetten of in een fotoalbum stoppen. En dan zijn er nog wat accessoires en software voor je computer. Denk hierbij aan card readers, papier, printers, inktcartridges, beamer , tablets en smartphones.


Low Light fotografie met Kamera Express.

Diensten van Kamera Express

Je kunt de fotoapparatuur van Kamera Express gemakkelijk online bestellen. Het hoeven niet per se nieuwe spullen te zijn, want Kamera Express heeft ook een afdeling tweedehands apparatuur. In ieder geval zal de klantenservice van Kamera Express de objectieven of camera zelf bij je thuis komen bezorgen. Ook is er een Kamera Express klantenservice die er voor je is als er iets mis is met je software.

Klachten, Complimenten en Tips voor Kamera Express

Maak jij al foto’s met een camera of andere apparatuur van Kamera Express? Dan ben je de juiste persoon om over jouw ervaring met deze fotowinkel te vertellen. Hoe goed werken die digitale of analoge camera’s? Was het makkelijk een objectief te bestellen via de website van Kamera Express? En op wat voor een manier kon de klantenservice van Kamera Express je helpen toen de software niet wilde installeren? Laat je eigen Kamera Express review achter en vertel ons wat jouw mening over deze fotowinkel nou echt is.

Kamera Express
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

5,6
67% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,4

Service

5

Prijs

6,4

Leveren

4,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Camera statief

Ik kocht 3 producten tegelijk waarvan er 1 niet op voorraad was. Nou kreeg ik de optie om een andere kleur statief te kiezen die z.s.m. opgestuurd zou worden. Helaad heb ik na een week nog niks gehoord of ontvangen. Helaas van deze eerste en laatste ervaring met Kamera Express.

Door: S16-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

kamera gimbal

DESPICABLE REPAIR AND CUSTOMER SERVICE

A button did not work on my device on the moment of purchase. So I asked them to replace my product with a new product. They refused, they said they will repair it for free, within 3-4 weeks.
I called them on the 5th week. They asked me to wait some more.
I had to call them every week, nobody was able to provide any useful information.
.
.
.
Week 8. No news. I research my rights on the ConsuWijzer site and send them an official warning to either repair or provide a new product, or reimburse the full amount money.
This was the only way to trigger them out of passivity.
Finally on week 9 I get back my device.
Oh, wait…The serial number sticker is damaged, visible it was removed and applied again, loosely.
There are several previously non-present scratches on the device.

Instead of repairing my device, which was in MINT condition, they removed the serial number sticker and placed on another, more used device, full of scratches.
When you complain to the store manager (Rotterdam Centrum), he does not listen, he does not care, he is unwilling to make notes of your official complain. He asked me to stop complaining and leave.
When I refused, so this manager threatened me to call the POLICE on me…How kind, how client-friendly!

Bravo Kamera Express!

Door: Daniel13-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Statief slik pro

Mijn statief was gesneuveld en wilde graag een nieuwe, dus even op de site van Kamera express gekeken.
Afgelopen woensdag een mooi statief gezien op de site en deze gelijk besteld, deze zou ik dan de volgende dag in huis hebben. Gelijk een mail gehad van de opdracht bevestiging, maar nog geen verzend bevestiging. De volgende dag kreeg ik een mail van kamera express dat het product of niet door de kwaliteits eisen gekomen was of dat er een voorraad verschil was. Heb daarop maar even gebeld hoe het nou precies zat, dit is gelijk netjes voor me uitgezocht en ze konden me vertellen dat ze met het magazijn bezig waren, en dat ze op zoek waren naar mijn statief. Dit kon nog even duren. Op maandag nog maar eens gebeld want had nog niks gehoord, naar aanleiding van mij telefoontje is er een mail gestuurd naar het magazijn of ze hem nog konden vinden. Eind van de middag weer een mail gehad en daar stond in dat ze het statief niet konden vinden en dat ik de bestelling kon annuleren of een andere kon kopen. Hierop geregeerd dat ik de bestelling annuleer en graag mijn geld terug gestord wil hebben. Hierop geen reactie gehad dus vandaag maar weer eens gebeld. Hier kreeg ik omdat het erg druk was de mogelijkheid om terug gebeld te worden zonder mijn positie in de wachtrij te verliezen. Na twee uur nog niet terug gebeld dus maar weer eens gebeld en kreeg toen een medewerker aan de lijn.vraag gesteld of het nu geanuleerd was of niet, dit was nog niet gebeurt want hier was zijn collega nog niet aan toegekomen. Deze meneer heeft mij direct een mail gestuurd waarin de annulatie bevestigd werd en dat ze er naar strevenmijn geld binnen 5 tot 10 dagen terug te storten. Al met al zeer vriendelijk te woord gestaan,hier geen slecht woord over. Verder baal ik ervan dat de voorraad niet klopt en dat ik overal achteraan moet bellen, beetje rommelig dus.

Door: AartJan Boekhout25-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

Ben zeer tevreden over vestiging Den Haag. Koop al enkele jaren fuji spullen. Vriendelijk behulpzaam

Vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken.

Door: dhr. Chamil Khaiboulov24-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Kamera Express houdt zich niet aan de laagste prijsgarantie

Omdat een fotocamera bij Foto De Vakman 111euro goedkoper was dan bij kamera Express wilde ik aanspraak maken op de laagste prijs garantie. Telefonisch afspraak gemaakt dat ze het uit zouden zoeken en mij een mail zouden sturen. Laat in de middag helaas nog geen bericht ontvangen . Na via Facebook een bericht gestuurd te hebben kreeg ik pas in de avond een mail terug. Hierin werd verteld dat de andere fotozaak een verkeerde prijs op hun site gezet te had. Ondertussen was de prijs bij Foto De Vakman aangepast. Naar mijn mening zouden ze eerder gereageerd moeten hebben dan had ik de camera die ik wilde kopen bij Foto De Vakman besteld voor 111 euro goedkoper. IK heb aanspraak op de garantie gemaakt op u het moment dat de prijs ergens anders lager was, Kamera Express blijft volhouden dat du t niet geldig is. Door deze mannier van handelen vind ik dat Kamera Express beter de "laagste prijs garantie" kan laten vervallen.
Na een 1 ster beoordeling te geven op kieskeurig kreeg ik in een reactie van te horen dat ze een mail toegezonden hebben met een ander aanbod.
Helaas nooit een aanbod ontvangen.

Door: Mart Maas04-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

bestelling snel in huis

Mijn bestelling was snel in huis en daar was ik blij mee
Ze hadden een leuke aanbieding voor mij
Ik hou van fotograferen

Door: Guido26-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over Kamera Express

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)