NederlandReview

    Ervaringen Kamera Express

    Om de beste foto’s te kunnen maken heb je de juiste apparatuur nodig. Alleen dan kun je scherpe foto’s nemen in de sfeer die je wilt. Kamera Express is een winkel waar je terecht kan voor dit soort camerabenodigdheden en accessoires. Maar wat zal de kwaliteit van hun objectieven zijn? Hoe stevig zullen ie zijn? Zal zo’n spiegelreflexcamera er echt voor zorgen dat je betere foto’s kunt maken? Hoe waterdicht zullen die filters voor onderwater zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Kamera Express je nieuwe opnametent bij je thuis komt bezorgen? En wat voor een klantenservice zal Kamera Express verlenen als je flitsparaplu toch niet goed lijkt te werken? Fotografen die al foto’s nemen met spullen van Kamera Express weten hier meer over. Lees hun reviews om te ontdekken of deze camera’s en andere spullen een toevoeging kunnen zijn. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een goed beeld van Kamera Express geven.

    Over Kamera Express

    Kamera Express is een hobbywinkel en fotowinkel. Je kunt via hen aan apparatuur komen om foto’s mee te maken. Dat begint natuurlijk met een goede camera. Bij Kamera Express kun je kiezen uit systeemcamera’s, instant camera’s, spiegelreflexcamera’s, middenformaat camera’s enzovoort. Omdat het bij deze versies om een digitale camera gaat kun je vast ook een SD-kaart, geheugenkaart of ander soort intern geheugen gebruiken. Ook analoge fotografie wordt door Kamera Express ondersteund. Daarvoor hebben ze meetzoekercamera’s, analoge camera’s, filmrolletjes, tape en chemicaliën. Met sommige camera’s kan er zelfs onderwater worden gefotografeerd. Vergeet ook vooral niet de accu, batterij en acculader mee te nemen. Mocht je geen foto’s maar video’s willen maken dan heeft Kamera Express een selectie videocamera’s, action cams, drones en camcorders. Een lens, lensfilter en objectief kan ook helpen om de foto de juiste sfeer te geven. Is de foto eenmaal klaar, dsn kun je hem in een fotolijst zetten of in een fotoalbum stoppen. En dan zijn er nog wat accessoires en software voor je computer. Denk hierbij aan card readers, papier, printers, inktcartridges, beamer , tablets en smartphones.


    Low Light fotografie met Kamera Express.

    Diensten van Kamera Express

    Je kunt de fotoapparatuur van Kamera Express gemakkelijk online bestellen. Het hoeven niet per se nieuwe spullen te zijn, want Kamera Express heeft ook een afdeling tweedehands apparatuur. In ieder geval zal de klantenservice van Kamera Express de objectieven of camera zelf bij je thuis komen bezorgen. Ook is er een Kamera Express klantenservice die er voor je is als er iets mis is met je software.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Kamera Express

    Maak jij al foto’s met een camera of andere apparatuur van Kamera Express? Dan ben je de juiste persoon om over jouw ervaring met deze fotowinkel te vertellen. Hoe goed werken die digitale of analoge camera’s? Was het makkelijk een objectief te bestellen via de website van Kamera Express? En op wat voor een manier kon de klantenservice van Kamera Express je helpen toen de software niet wilde installeren? Laat je eigen Kamera Express review achter en vertel ons wat jouw mening over deze fotowinkel nou echt is.

    Kamera Express
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    5.2
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    vlogkit

    Op 18 mei iets besteld bij Kamera Express en het zou binnen 1-3 dagen bezorgd zijn. Voor de zekerheid had ik gekozen voor levering in een van de filialen zodat ik zeker zou zijn dat het ook echt binnen die tijd geleverd zou worden. Niks over de verzending gehoord dus na een paar dagen toch maar contact opgenomen met de klantenservice en aan de telefoon bleek het product helemaal niet meer op voorraad te zijn.
    Deze bestelling heb ik dus geannuleerd en het geld zou binnen 5-10 dagen op mijn rekening staan maar nu, na 40 dagen en heel wat telefoontjes en mailtjes verder, nog geen cent ontvangen.

    Aan de andere reacties op deze site te zien, begin ik me af te vragen of het geen oplichters zijn. Bestel hier in elk geval niks!! Als je van je geld af wil, kun je het beter in een fontein gooien, dan heb je waarschijnlijk meer kans op geluk.

    Door: B.M. Brouwers 01-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Tamron 150-600mm G2

    7 dagen na de bestelling in een advertentie gezien dat het product €250 goedkoper was dus ik terug naar de winkel , bedrijfsleider heeft direct een creditering gemaakt en naar de afdeling financiën gestuurd.
    Nu 27 dagen en vele malen vragen om mijn creditering nog steeds het geld niet op mijn rekening

    Door: Rob Batenburg 29-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Gsm lader

    Een gsm lader besteld en betaald maar nooit iets ontvangen!!!!
    Geen ractie op mails!!!
    Geld kwijt

    Door: Ozhan 11-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    camera

    Bij deze heb ik een review op de site van NederlandReview.nl geplaatst. Dankjewel voor de fijne adviezeen en vriendelijke, correcte hulp.

    Door: Gerets 23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nikon D5600

    Een aankoop online gedaan.
    Wat blijk dat de nikon mirror niet werkte en sluiting tijd niet correct werkte ook niet.
    Die mensen die daar werken letten niet op de kwaliteiten van de goederen die ze sturen naar de klanten.
    Omdat alles puur market5 gedoe is voor hun.
    Klanten service ! Daar werken mensen precies alsof ze geen shit omgeven voor u.
    Tja dan zul u snel klanten verliezen doormiddels of klantenbedrog of geldwolven.
    En niks terug doet aan of voor de klanten toe.
    Jullie kamera express bedrijf kan de pot op.
    Ik besteld hier nooit meer iets bij jullie online.

    Door: Anoniem 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    camera

    Inmiddels bijna twee weken geleden een camera besteld. Netjes bevestiging van de bestelling gekregen maar daar is het bij gebleven. Een paar dagen later gebeld omdat ik niets hoorde en toen bleek dat er iets fout was gegaan waardoor de bestelling niet goed was doorgekomen. Betreffende camera was in hun filiaal in Almelo en zou zo snel mogelijk opgevraagd worden. Verwachting was dat de camera binnen 2 a 3 dagen geleverd zou worden. Dag later nog een keer gebeld omdat ik er een buikgevoel over had. Die medewerker liet weten dat er nog niets was geregeld, de camera was nog in Almelo, boodschap was niet doorgekomen. Nog een keer zou er actie ondernomen worden. Binnen 24 uur zou dan de opdracht zijn gegeven dat de camera vanuit Almelo naar het filiaal in Rotterdam zou worden verzonden. Camera zou dan binnen 2 dagen geleverd kunnen worden. Nadrukkelijk gevraagd en door hen toegezegd dat ik een email zou krijgen met bevestiging van deze afspraak. 24 later nog steeds geen email. Nog een keer gebeld, excuses excuses, afspraak van de email was niet doorgekomen. Opdracht was wel gegeven maar waar de camera nu uit hing, nee dat wisten ze niet. Ik zou nog wel een email krijgen met bevestiging van het gesprek. Gelukkig kwam de email wel maar de camera nog niet. Inmiddels was het weer weekend. begin van de week weer gebeld, tja nee, we weten niet waar de camera nu ligt. Ze beloven de klantenservice in Rotterdam contact met mij op te laten nemen of te laten weten wat de stand van zaken is. Vandaag woensdag nog steeds geen bericht. Nu weer gebeld: Nee er is een misverstand, we hebben de camera niet meer, die is al verkocht!
    <br/>Ik heb hier geen woorden voor, dit is zo vreselijk slecht!. Geëist dat ik mijn geld terug kreeg binnen nu en 2 dagen en een email geëist dat dit geregeld gaat worden. WOEST OP DIT MOMENT, WAT EEN SLECHTE ZAAK!

    Door: sandra 11-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lens

    LEVEREN NIETS! ZOGENAAMD VOLGENDE DAG IN HUIS, MIJN MAIL WORD AL 4 DAGEN GENEGEERD, AL 4 DAGEN GEBELD MEER DAN EEN UUR ELKE KEER KRIJG IK VANDAAG DE TRACK EN TRACE MAAR GEEN ENKELE AFSPRAAK KOMEN ZE NA.
    LEVEREN KUNNEN ZE NIET EN ZE GEBRUIKEN LOKKERTJES OP HUN SITE DIE ZE NOOIT LEVEREN. BETER BESTEL ERGENS ANDERS EN MAAK NIET JE ZUUR VERDIENDE CENTEN OVER NAAR KAMERA EXPRESS. Ik koop me dure apparatuur voortaan ergens anders!!

    Spijt dat ik niet eerst gegoogled heb en alle klachten gezien heb
    Dan had ik NOOIT besteld!

    Klantenservice Telefoon nemen ze niet meer op vandaag al halfuur in de wacht gestaan! Of moet ik zeggen afwimpel/afpoeier centrale

    Door: Anoniem 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Nikkie action cam

    Besteld, geen bestel vestiging ontvangen. Wel gelijk bedrag afgeschreven van PayPal. Na 4 dagen niks ontvangen. Reageren niet op mail. Telefonisch niet bereikbaar. Heb telefoon half uur laten overgaan

    Door: Ton 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    filmcamera prof

    een paar maanden geleden kreeg ik mijn SD kaart niet meer uit slot van camera dus voor reparatie weggebracht na bijna twee maanden kreeg ik hem gerepareerd terug alles prima goed ingepakt gewoon perfect! ik kreeg alleen een rekening van maar liefst 344 euro en dat terwijl ik nog garantie had en dat de monteur had gezegd dat ik de kaart moedwillig had kapot gemaakt nou zeg daar vielen me schoenen van uit, ik was het er niet mee maar ze konden daar niets aan doen. ik heb de camera dringen nodig dus heb betaald en maar later mijn klacht in gediend. En zie daar !
    kamera express heeft heeft zich verontschuldigd en mijn reparatie kosten terug gegeven en dat allemaal na foutje tja wij zijn ook maar mensen en dat ook bij kamera express ook .
    nog heel erg bedankt.
    ik kom zeker weer terug moet nog veel hebben.

    Door: Chris 07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Camera statief

    Ik kocht 3 producten tegelijk waarvan er 1 niet op voorraad was. Nou kreeg ik de optie om een andere kleur statief te kiezen die z.s.m. opgestuurd zou worden. Helaad heb ik na een week nog niks gehoord of ontvangen. Helaas van deze eerste en laatste ervaring met Kamera Express.

    Door: S 16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    kamera gimbal

    DESPICABLE REPAIR AND CUSTOMER SERVICE

    A button did not work on my device on the moment of purchase. So I asked them to replace my product with a new product. They refused, they said they will repair it for free, within 3-4 weeks.
    I called them on the 5th week. They asked me to wait some more.
    I had to call them every week, nobody was able to provide any useful information.
    .
    .
    .
    Week 8. No news. I research my rights on the ConsuWijzer site and send them an official warning to either repair or provide a new product, or reimburse the full amount money.
    This was the only way to trigger them out of passivity.
    Finally on week 9 I get back my device.
    Oh, wait…The serial number sticker is damaged, visible it was removed and applied again, loosely.
    There are several previously non-present scratches on the device.

    Instead of repairing my device, which was in MINT condition, they removed the serial number sticker and placed on another, more used device, full of scratches.
    When you complain to the store manager (Rotterdam Centrum), he does not listen, he does not care, he is unwilling to make notes of your official complain. He asked me to stop complaining and leave.
    When I refused, so this manager threatened me to call the POLICE on me…How kind, how client-friendly!

    Bravo Kamera Express!

    Door: Daniel 13-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Statief slik pro

    Mijn statief was gesneuveld en wilde graag een nieuwe, dus even op de site van Kamera express gekeken.
    Afgelopen woensdag een mooi statief gezien op de site en deze gelijk besteld, deze zou ik dan de volgende dag in huis hebben. Gelijk een mail gehad van de opdracht bevestiging, maar nog geen verzend bevestiging. De volgende dag kreeg ik een mail van kamera express dat het product of niet door de kwaliteits eisen gekomen was of dat er een voorraad verschil was. Heb daarop maar even gebeld hoe het nou precies zat, dit is gelijk netjes voor me uitgezocht en ze konden me vertellen dat ze met het magazijn bezig waren, en dat ze op zoek waren naar mijn statief. Dit kon nog even duren. Op maandag nog maar eens gebeld want had nog niks gehoord, naar aanleiding van mij telefoontje is er een mail gestuurd naar het magazijn of ze hem nog konden vinden. Eind van de middag weer een mail gehad en daar stond in dat ze het statief niet konden vinden en dat ik de bestelling kon annuleren of een andere kon kopen. Hierop geregeerd dat ik de bestelling annuleer en graag mijn geld terug gestord wil hebben. Hierop geen reactie gehad dus vandaag maar weer eens gebeld. Hier kreeg ik omdat het erg druk was de mogelijkheid om terug gebeld te worden zonder mijn positie in de wachtrij te verliezen. Na twee uur nog niet terug gebeld dus maar weer eens gebeld en kreeg toen een medewerker aan de lijn.vraag gesteld of het nu geanuleerd was of niet, dit was nog niet gebeurt want hier was zijn collega nog niet aan toegekomen. Deze meneer heeft mij direct een mail gestuurd waarin de annulatie bevestigd werd en dat ze er naar strevenmijn geld binnen 5 tot 10 dagen terug te storten. Al met al zeer vriendelijk te woord gestaan,hier geen slecht woord over. Verder baal ik ervan dat de voorraad niet klopt en dat ik overal achteraan moet bellen, beetje rommelig dus.

    Door: AartJan Boekhout 25-06-2019
    Gerets 23-05-2020

    Bij Kamera Express in Maastricht. al diverse foto artikelen incl. camera gekocht. Heldere uitleg, goed passend advies. Door het personeel vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Luisteren naar je wensen,! Zeer tevreden over deze vestiging in Maastricht,

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Ben zeer tevreden over vestiging Den Haag. Koop al enkele jaren fuji spullen. Vriendelijk behulpzaam

    Vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken.

    Door: dhr. Chamil Khaiboulov 24-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kamera Express houdt zich niet aan de laagste prijsgarantie

    Omdat een fotocamera bij Foto De Vakman 111euro goedkoper was dan bij kamera Express wilde ik aanspraak maken op de laagste prijs garantie. Telefonisch afspraak gemaakt dat ze het uit zouden zoeken en mij een mail zouden sturen. Laat in de middag helaas nog geen bericht ontvangen . Na via Facebook een bericht gestuurd te hebben kreeg ik pas in de avond een mail terug. Hierin werd verteld dat de andere fotozaak een verkeerde prijs op hun site gezet te had. Ondertussen was de prijs bij Foto De Vakman aangepast. Naar mijn mening zouden ze eerder gereageerd moeten hebben dan had ik de camera die ik wilde kopen bij Foto De Vakman besteld voor 111 euro goedkoper. IK heb aanspraak op de garantie gemaakt op u het moment dat de prijs ergens anders lager was, Kamera Express blijft volhouden dat du t niet geldig is. Door deze mannier van handelen vind ik dat Kamera Express beter de "laagste prijs garantie" kan laten vervallen.
    Na een 1 ster beoordeling te geven op kieskeurig kreeg ik in een reactie van te horen dat ze een mail toegezonden hebben met een ander aanbod.
    Helaas nooit een aanbod ontvangen.

    Door: Mart Maas 04-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    bestelling snel in huis

    Mijn bestelling was snel in huis en daar was ik blij mee
    Ze hadden een leuke aanbieding voor mij
    Ik hou van fotograferen

    Door: Guido 26-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Kamera Express

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Kamera Express een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Kamera Express. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kamera Express actief?

    Kamera Express is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kamera Express gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.