Kalenderwinkel.nl

6

Bestellen

6.5

Service

7.5

Prijs

8

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Kalenderwinkel.nl

Via Kalenderwinkel.nl kun je allerlei soorten kalenders, agenda's en toebehoren kopen. Ga jij na het lezen van de reviews bij NederlandReview ook bij Kalenderwinkel.nl bestellen? Ben je al klant bij deze webshop? Wat zijn je ervaringen? Door klantenervaringen via NederlandReview weer te geven, willen we zorgen dat jij in de toekomst goede en betrouwbare aankopen zult doen.


Over Kalenderwinkel.nl


In de webshop van Kalenderwinkel.nl kun je agenda's, kalenders en toebehoren aanschaffen. Er worden artikelen verkocht in de volgende categorieën: jaarkalenders, verjaardagskalenders, beloningskalenders, gerelateerde producten, kalenders 2020, verjaardagskalenders en agenda's.


Er worden onder andere artikelen gekocht van de volgende merken: BrightDay BrightDay, Browntrout Browntrout, Comello Comello, Hallmark Hallmark, Inter-Stat Inter-Stat en Korsch Verlag Korsch Verlag.


Je kunt echt de meest uiteenlopende agenda's en kalanders bestellen. Wat dacht je van een hardloopkalender, familiekalender of een dierenkalender? Qua hondenkalenders kun je onder andere kalenders kopen van de volgende hondenrassen: Boston Terrier, Bouvier, Boxer, Brittany Spaniel, Bullmastiff, Bull Terrier, Cavalier King Charles Spaniel. Kattenliefhebbers kunnen agenda's en/of kalenders kopen met betrekking tot kattenrassen zoals burmees, Siamees, Maine Coon, Ragdoll en Franciens Katten. Andere dieren waar artikelen van worden verkocht zijn apen, dolfijnen, eekhoorns, eenden, Egels, leeuwen en andere dieren. Je kunt er autokalenders, natuurkalenders en  landenkalenders kopen. Daarnaast kun je er echt honderden verschillende agenda's en kalenders via Kalenderwinkel.nl bestellen.


Geschiedenis


De online kalenderwinkel is opgestart in 2003. De eigenaar is Saskia Kroon en zij runt de zaak op dit moment met haar partner Robin. Gedreven door een passie voor kalenders doen het duo er alles aan om klanten op goede wijze tegemoet te kunnen kopen.


Service


Mocht je artikelen kopen via de webwinkel dan kunnen deze thuisbezorgd worden.

Als je boven de € 40,- besteld worden er via DHL geen bezorgkosten in rekening gebracht. Bij PostNL is het minimale bedrag € 50,-. De daadwerklijke verzendkosten worden door het systeem automatisch berekent tijdens de bestelprocedure. De kosten voor verzenden zijn inclusief BTW. Mocht je de bestelling willen ophalen behoort dit eveneens tot de mogelijkheden. Je kunt deze dan ophalen bij de vestiging in Hoogland. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten in rekening gebracht.


Er kan bij dit bedrijf veilig betaald worden

. Betalen kan via de volgende mogelijkheden: veilig betalen met iDeal, mistercash, afterpay, creditcards en overboeking.  Je kunt de klantenservice bereiken door te chatten, appen, bellen of te mailen.


Bestelling Retourneren


Als je een bestelling wil retourneren dan log je in op je account en zoek je naar je bestelling. Je doet dit door de details te bekijken en op de link artikelen retourneren te klikken. Op dat moment ontvang je de retourprocedure. Als Kalenderwinkel.nl de retourzending heeft ontvangen en de artikel hebben geen beschadiging opgelopen, dan ontvang je de eerder gedane betaling terug op je bankrekening.


Algemene voorwaarden


Je kunt belangrijke zaken lezen in de algemene voorwaarden op de website van dit bedrijf. Deze zijn bepaald naar aanleiding van overleg met de consumentenbond. Dit is gedaan in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad. In de inhoudsopgave lees je de procedures en uitleg m.b.t. definities, identiteit van de ondernemer, toepasselijkheid, het aanbod, de overeenkomst, herroepingsrecht, verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd, uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan, verplichtingen van de ondernemer bij herroeping, Uitsluiting herroepingsrecht, De prijs, Nakoming en extra garantie, Levering en uitvoering, Duurtransacties: duur, opzegging en verlenging, betaling, klachtenregeling, geschillen, branchegarantie, aanvullende of afwijkende bepalingen en wijziging van de algemene voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk.


Wat zijn ervaringen van klanten bij kalenderwinkel.nl?


Ben jij al klant bij Kalenderwinkel.nl? Heb jij al een kalender of agenda bij dit bedrijf gekocht? Wat vond je van de gekochte artikelen. Hoe zou je de service omschrijven? Jouw mening is goud waard. Laat je onafhankelijke mening achter via NederlandReview. Dit is het online platform voor onafhankelijke reviews over bedrijven.          

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

maltezerkalender 2022

Een mooie kalender met vele mooie foto's Snel en veilig bezorgd Ook dank voor de attentie

A

arnold buts

06-01-2022

0

2 kalenders Brits Korthaar

Beide kalenders zijn erg beschadigd toegekomen. De 4 hoeken zijn vrij erg beschadigd. De kalenders waren zero beschermd en zomaar in de doos gegooid. Respectloze service. Ik koop hier niet meer terug. Barre ontgoocheling...

H

henk eeckeloo

20-12-2021

0

Paardenkalender

Heb 12 Nov een kalender besteld en direct met ideal betaald krijg Ik doodleuk vandaag een e-mail van hun dat de kalender nog niet is betaald bestel Al jaren op deze manier bij hun Maar dit vind Ik onbeschoft

J

JOLANDA Overbosch

13-11-2021

1

Een kalender :-)

Wat een fantastische service biedt kalenderwinkel.nl! N.a.v. mijn vraag over een kalender (nadat ik 'm besteld had) werd er meegedacht door het sturen van enkele suggesties en werd mijn bestelling kosteloos gewijzigd in een voor mij betere optie. Echt geweldig! Zelfs nog een heel vriendelijk woordje (op zondagavond....) als bonus. Ik ben meer dan tevreden. Kalenderwinkel.nl verdient wat mij betreft een 10+!

I

Inge

28-09-2020

0