NederlandReview

  Ervaringen Kabeldirect

  We hebben tegenwoordig overal kabels voor nodig. Je hebt vast een la in huis waar alle oude kabels, die niet gebruikt worden, inliggen. Om de één of andere reden zit het kabeltje dat jij nodig hebt er alleen nooit tussen. Je hebt echter geen zin om voor al die kabels te veel te betalen en kwam in je zoektocht naar goedkope kabels de webshop van Kabeldirect tegen. Je hebt de kabel die je nodig hebt al gevonden, maar wilt natuurlijk eerst weten of de webshop betrouwbaar is. Op NederlandReview zit je dan helemaal goed. Je vindt hier reviews van klanten die je alles vertellen over hun ervaringen met de webshop.

  Over Kabeldirect

  De vrienden Eric en Davy realiseerden zich al op jonge leeftijd dat er met het verkopen van kabels en de bijpassende accessoires veel geld verdiend kan worden. Eric verkocht op 15-jarige leeftijd al kabels en telefoonaccessoires via Marktplaats en Davy merkten dat veel klanten in de computerwinkel waar hij werkte niet geholpen konden worden in hun zoektocht naar de juiste kabels. Ze besloten hun krachten te bundelen en Kabeldirect op te richten. Het assortiment bestaat uit alle standaardkabels die je nodig kunt hebben, maar Kabeldirect heeft de kabels in verschillende lengtes, kleuren en varianten. Ze hopen zo al hun klanten te kunnen helpen in hun specifieke wensen.


  Neem een kijkje achter de schermen bij Kabeldirect!

  Diensten Kabeldirect

  De webshop heeft een uitgebreid assortiment met alle kabels die je nodig kunt hebben voor audio, PC & laptop, netwerk & internet of TV & video. Ze hebben natuurlijk HDMI-kabels en USB-kabels, maar ze verkopen ook alles voor kabelmanagement om de draden in huis netjes te kunnen verwerken. De webshop heeft ook altijd een snelle levering. Alle bestellingen opwerkdagen voor 22:00 worden de volgende dag geleverd en je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. De webshop heeft ook een LiveChat voor alle klanten die op zoek zijn naar advies. Je krijgt altijd deskundig en duidelijk advies. De verzending is vanaf 75,- gratis, maar bestellingen zelf afhalen is altijd gratis.

  Klachten Kabeldirect

  Werd jouw kabel kapot geleverd? Of is de levering nog helemaal niet binnengekomen? Neem dan contact op met de klantenservice van Kabeldirect, voordat je een review schrijft. Je kunt altijd proberen of je via de LiveChat geholpen kunt worden. Maar het is ook altijd mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Je vindt bij het contactformulier ook alle andere contactgegevens. Het adres, telefoonnummer en e-mailadres staat hier vermeld. Je kunt Kabeldirect overigens ook bereiken via Facebook en Twitter, maar dit is meer gericht op vragen en advies.

  Geef jouw mening over Kabeldirect!

  Bestel jij al je kabels altijd in de webshop? Of koop jij al je telefoonaccessoires altijd bij Kabeldirect? Vertel andere klanten dan over jouw ervaringen met Kabeldirect en geef jouw mening over de webshop. Hebben ze de beste prijs? Worden alle kabels echt binnen 24 uur geleverd? Wat vind je van de kwaliteit van de kabels? En is de webshop betrouwbaar? Laat het in jouw review allemaal weten!

  Krijg je de beste kwaliteit? Hebben ze een snelle levering? Is de webshop betrouwbaar? Lees hier de reviews en beoordelingen over Kabeldirect.

  Kabeldirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kabeldirect

  Uw beoordeling

  B134891

  Top service

  Door: Jan Berends20-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Kabeldirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Kabeldirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kabeldirect actief?

  Kabeldirect is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kabeldirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.