NederlandReview

  Ervaringen K9 Shop

  Huisdieren hebben niet veel nodig behalve wat liefde en aandacht. Toch kun je met wat dierenartikelen het leven van je hond of kat wel wat geriefelijker maken. Je kunt deze artikelen krijgen bij K9 Shop. Maar wat zal de kwaliteit van hun trainingshalsbanden zijn? Zal je dat die kattentunnel echt zo leuk vinden? Zullen ze die kattensnacks of hondensnacks wel lusten? Zal je puppy zijn of haar speelgoed niet al snel kapot hebben? Zal het lang duren voor de bezorgservice van K9 Shop op komt dagen met je hondenmand of kattenmand? En wat voor een klantenservice zal K9 Shop verlenen als die krabpaal al snel kapot blijkt te zijn? Dat zijn dingen die alleen eigenaren die al eens bij K9 Shop geshopt hebben je kunnen vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een dierenspeciaalzaak K9 Shop nou eigenlijk is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen je laten zien wat je van K9 Shop kunt verwachten.

  Over K9 Shop

  K9 Shop is een dierenwinkel en dierenspeciaalzaak. De winkel is opgericht in 2004. Toen hebben de heren N. Sweebroek en R. Sweebroek te dierenspeciaalzaak opgestart. In het begin zijn ze klein begonnen, maar nu hebben ze een locatie in Kaatsheuvel. Hier hebben ze ook een showroom, inpakkamer, kantoor en vergaderkamer. Het is nu één van de grootse dierenwinkels in de Benelux. Ze hebben van alles voor honden en katten. Je moet natuurlijk met je hond kunnen wandelen. Daarvoor hebben ze halsbanden, riemen, tuigjes en trainingslijnen. Maar het belangrijkste voor je hond is waarschijnlijk wel goed voer. Daarom hebben ze verschillende hondenbrokken en hondensnacks om je hond te voeren, verwennen en belonen. Het betreft hier zowel blikvoer als brokken. Ook belangrijk is het dat je hond fijn kan liggen. Een lekkere zachte hondenmand of kussen is dan ook echt een must. Voor vervoer hebben ze hondenbuggy’s, autokooien, dakventilatie, fietsmanden en nog veel meer. Verder hebben ze nog speelgoed, muilkorven, trainingskleding, loopbanden voor de hond, kennelmateriaal enzovoort. Ook voor katten zijn er bij K9 Shop aardig wat dingen te krijgen. Ook die hebben misschien wel een halsband nodig waaraan je een tag met informatie kunt vinden. Verder zijn er kattenmanden, kattenkussens, kattentunnels, krabpalen, kattensnacks, kattenbakken en nog veel meer.


  Hier gewoon wat grappige dieren, omdat ze dan op hun schattigst en aandoenlijkst zijn.

  Diensten van K9 Shop

  Zowel kattenartikelen als hondenartikelen kunnen gewoon op de website van K9 Shop worden besteld. De bezorgservice zal jouw hondenkussen of kattenmand dan in de inpakkamer netjes inpakken en op weg naar je toe sturen. verder heeft K9 Shop nog een klantenservice om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor K9 Shop

  Heeft jouw hond of kat al speelgoed van K9 Shop? Ook als je alleen even op de website van K9 Shop hebt rondgekeken horen wij graag alles over jouw ervaring met deze dierenwinkel. Hoe prettig liggen die hondenmanden nou echt? Vind je kat het voer wel lekker? Duurde het lang voor je kattenbak werd bezorgd? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van K9 Shop? Schrijf je eigen K9 Shop review en laat ons weten wat jouw mening over deze dierenwinkel nou eigenlijk is.

  K9 Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over K9 Shop

  Uw beoordeling

  Naamlabels voor mijn teckel

  Supermooie naamtags ontvangen voor mijn miniteckel May, en zo snel geleverd! Als extra nog ‘happy new year ‘ ontvangen, superleuk cadeautje!

  Door: Marina van Nimwegen05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Labels

  Precies zoals ik had verwacht top

  Door: jose heuvelmans04-06-2020
  Top firma .alles geleverd zoals bestelt04-06-2020

  Goed bedrijf

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is K9 Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over K9 Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is K9 Shop actief?

  K9 Shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van K9 Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.