Just Russel

3.7
5.2

Bestellen

2

Service

5.2

Prijs

2.4

Levering

20%

Zou hier weer kopen

Just Russel

Ben je zoekende naar een webshop om honden- of kattenvoeding te bestellen? Zoek jij voer voor jouw puppy? Dan is Just Russel wellicht een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze organisatie bekend is. Alle beoordelingen zijn objectief geschreven.

Wat is Just Russel?

Bij Just Russel kun je hondenvoer, kattenvoer en puppyvoer bestellen. De voeding kan afgestemd worden op jouw kat of hond. Volgens dit bedrijf is het verschil ten opzichte van andere honden- en kattenvoeding aanzienlijk merkbaar. De formules worden omschreven als gepersonaliseerd en hoogwaardig. Ook wordt er aangegeven dat ieder product is gemaakt door specialisten op het gebied van voeding. Daarnaast geeft Just Russel aan dat er na 2 maanden al resultaten te zien zijn. Iedereen met een huisdier wil dat deze gelukkig door het leven gaat. Het juiste voedingspatroon kan daaraan bijdragen. Goed eten en drinken zorgt veelal voor een langer, gelukkig en gezond leven.

Hoe het werkt

Jouw bestelling kan binnen een aantal stappen gerealiseerd worden. Zo heeft je viervoeter binnen een mum van tijd de juiste voeding. In de eerste stap wordt verzocht om alles te vertellen over je huisdier. Dit gaat via de app en neemt minder dan 3 minuten aan tijd in beslag. Er worden vragen gesteld over ras, allergieën, geslacht en leeftijd. Door de gegevens die je doorgeeft kan een slimme berekening gemaakt worden. Er wordt dan bepaald hoeveel calorieën en voedingsstoffen goed zijn voor je viervoeter. In het lab gaan ze aan de slag met het recept van jouw viervoeter. Het verse eten wordt ingepakt onder toeziend oog van voeding specialisten. Er worden leuke en smaakvolle extra’s toegevoegd. De persoonlijke pakketten worden uiteindelijk bij je thuis afgeleverd.

Abonnementen

Voor de leveringen kan een abonnement worden afgesloten. Er wordt met abonnementen gewerkt om gemak te garanderen. Algoritmes weten precies wanneer huisdieren nieuwe voeding nodig hebben. Doordat er automatisch geleverd wordt zijn er geen momenten dat er geen voeding aanwezig is. Het behoort tot de opties om bezorgmomenten uit te stellen. Deze kunnen ook gepauzeerd worden. Als je leveringen wilt uitstellen of stopzetten moet je inloggen op je profiel. Via het snelmenu moet je dan kiezen voor 'stel de levering uit of pauzeer'. Je kan de keuze maken voor een korte of lange pauze. Als je definitief wilt stoppen moet je kiezen voor 'annuleer de leveringen'.

Accountinformatie

Wil je het profiel van je huisdier aanpassen. Dan dien je in te loggen in je account. Kies via het menu voor de optie ‘mijn huisdieren’. Voor alle huisdieren wordt rechts de optie ‘profiel wijzigen’ weergegeven. Daarnaast staat een verwijderknop. Als je op het kruisjes klikt moet je een aantal vragen beantwoorden en deze vervolgens opslaan. Daarna is het tijd om door te gaan. Wil je het profiel van je huisdier verwijderen? Dit is mogelijk. Je zal dan eerst moeten inloggen om vervolgens in het menu op 'mijn leveringen' te klikken. Daar lees je alle informatie over de bezorgingen.

Klantervaringen

Ben jij al klant bij Just Russel? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je het idee dat je huisdier blij is met dit voer? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? Is alles op tijd bij je afgeleverd? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

Just Russel

Vergelijk reviews en bekijk Just Russel