NederlandReview

  Ervaringen Jumbo Golf

  Lees hier alles over de webshop van Jumbo Golf. Ben jij een fanatieke golfer of wil je er juist graag mee gaan beginnen? Op Jumbo Golf vind je alle artikelen die je nodig hebt om aan de slag te gaan, of om je assortiment uit te breiden. Maar het is natuurlijk prettig om van anderen te horen hoe zij de artikelen van Jumbo Golf beoordelen. Is de kwaliteit bijvoorbeeld voldoende? En hoe lang duurde het voor zij hun bestelling binnen kregen? Naast de kwaliteit van de producten is de dienstverlening ook erg belangrijk. Komt Jumbo Golf zijn afspraken na? En hoe gaan zij om met jouw vragen en eventuele klachten? Op NederlandReview vind je alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Van het aanbod tot de ervaringen van andere klanten.

  Over Jumbo Golf

  Bij Jumbo Golf vraag je je natuurlijk direct af, of dit iets te maken heeft met de welbekende supermarktketen Jumbo. Het antwoord is ja. De eigenaars van de Jumbo supermarkten willen de succesformule van de supermarktketen vertalen naar de golfsport. In 2003 kochten zij Londen Golf Centers en hebben deze in 2004 omgebouwd tot Jumbo Golfwereld. In maart 2004 openden zij de eerste winkel met als doel een groot aanbod met lage prijzen in een winkelomgeving waar je je thuis voelt als klant. Er zijn Jumbo Golfwereldwinkels in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Breda, Bunnik, Veghel, Kerkrade en Nijverdal en er is natuurlijk de online webshop, waar je alles kunt bestellen.


  1997 Masters: Vintage Tiger Woods

  Diensten

  In de winkels en via de webshop biedt Jumbo Golf lage prijzen, een groot assortiment en goede service. Golfclubs, kleding, tassen en accessoires; alles is te verkrijgen via Jumbo Golf. Naast het bestellen van producten, kun je online een afspraak maken voor een gratis Clubfitting en/of schoenfitting in een van de winkels. Op een virtuele golfbaan wordt gemeten welke club en/of schoen het best bij je past. Bij aankoop na een fitting krijg je een 60 dagen tevredenheidsgarantie. In de winkels kun je ook terecht voor onderhoud en reparatie aan je golfproducten. Jumbo Golf biedt voordeel als je meerdere van dezelfde artikelen bestelt, dit noemen zij multivoordeel. Dit geldt voor golfschoenen, ballen, mode en handschoenen. Over het algemeen geldt dat je het tweede artikel voor de helft van de prijs krijgt, maar hier zitten voorwaarden aan verbonden, dus lees de informatie goed. Wanneer je een bestelling plaats kun je er voor kiezen deze af te halen bij een van de winkels of bij je thuis te laten bezorgen. In de meeste gevallen geldt dat wanneer je vandaag besteld, je de producten binnen twee werkdagen in huis hebt. Bij een bestelling vanaf €25 is de bezorging gratis. Afrekenen kan via Creditcard, AfterPay, bankoverschrijving, PayPal of iDeal.

  Klachten

  Bij klachten en vragen is het raadzaam om eerst te kijken bij veelgestelde vragen op Jumbo Golf. Hier is veel informatie te vinden over alles wat met je bestelling te maken heeft en welke stappen je moet ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een defect van een door jou besteld artikel, een foutieve levering of het retourneren van een bestelling. Mocht jouw vraag of klacht hier niet beantwoord worden, dan kun je je klacht schriftelijk indienen en wordt hier binnen veertien werkdagen op gereageerd, tenzij Jumbo Golf meer tijd nodig heeft om inhoudelijk op je klacht in te gaan. Dan zullen zij je hiervan op de hoogte stellen en je een indicatie geven van de tijd die zij nodig hebben op je klacht te behandelen.

  Hoe beoordelen echte klanten van Jumbo Golf deze webshop? Hoe goed is de gratis clubfitting? Waar vind je vestigingen en hoe is de service? Kun je retourneren?

  Jumbo Golf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.6
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Net als de supermarkt lekker goedkoop, ook voor golf

  Voor een aantal golfaccessoires terechtgekomen bij Jumbo Golf.
  Ik wist niet dat Jumbo aan Golf deed! Maar net als de supermarkt is deze winkel heel goedkoop, ook voor iets luxueus als golfaccessoires.

  Levering was nog snel ook!

  Door: Leo30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Golfschoenen kopen bij Jumbo Golf

  Nieuwe golfschoenen aangeschaft via Jumbo Golf. Pasvorm is perfect, maat dus ook. Ik kende het merk al, wist dus wat ik bestelde.

  Door: Wenda Rijers04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  bestelling op de site van taylormade m2 ijzeren set.

  Op 13 juli heb ik een Taylormade m2 heren ijzer set besteld via de site. Er stond aangegeven dat de set niet op voorraad is maar dat deze besteld zou worden bij de leverancier met een levertijd van 1 tot 2 weken. Na 3 weken maar eens contact opgenomen omdat nog niets geleverd was en er ook geen contact met mij was opgenomen. Na 4 dagen een reactie, sorry, sorry maar we hebben het zo druk en konden niet eerder reageren. Helaas was er nog niets bekend over de levering "Tja, we hebben nog niets van de leverancier gehoord". 10 augustus maar weer eens gebeld. Ja, er was bericht van de leverancier de medewerker aan de lijn vertelde me dat ik ze net voor was anders hadden ze zeker contact met me opgenomen dat levering op z'n vroegst half september !! zal zijn. Dit is toch maar even 10 weken later dan wat op de site vermeld staat. Ik gaf aan dat ik er niet zeker van ben dat Jumbo Golf dit gaat waarmaken en dat het seizoen achter de rug is als eindelijk de levering plaats zal vinden. Op de vraag of er een alternatief is werd mij gemeld dat de Taylotmade m6 wel direct uit voorraad leverbaar is maar die is wel 35 % duurder. (alternatief?) Is er niet iets te doen om het verschil wat minder groot te maken vroeg ik. Helaas daar kunnen we niet aan beginnen. U wacht maar tot de levering half/eind september, U kunt natuurlijk ook annuleren.
  Ik begrijp niet zo goed hoe de huidige recensie score van Jumbo Golf tot stand is gekomen maar ik heb het vermoeden dat er flink wordt gesjoemeld om de score hoog te houden. Ik adviseer in ieder geval een ieder die op de site een artikel wil kopen waar de opmerking bij staat dat levering binnen 1 tot 2 weken plaats vind Dit vooral niet te doen om teleurstelling te voorkomen.

  Door: hennie de Wit10-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  fitting - niet zo gelukkig

  niet zo gelukkig over m'n club fitting en aankoop van mijn nieuwe setje ijzers: een paar uur m'n best gedaan op simulator, maar pas op het einde nog even gemeten voor lengte van de shafts. Aangezien ik 1.80m ben en mijn vorige set ook standard lengte shafts heeft, plus, dat ik mijn Pitching wedge had achter gelaten voor een reparatie ... maakte ik me daarover niet veel zorgen. Tijdens de fitting bleek dat ik behoorlijk veel spin meegaf: rond de 13.500 met een ijzeren 7. Met veel moeite een paar slagen gedaan waarbij het som(!) richting 10.000 ging, maar nog veel te veel (3000-5000 zou heel goed zijn). Uit een tabelletje bleek ook dat ik een stif shaft nodig had (mijn vorige waren regular-steel shafts) ... dit zou ook zorgen voor een lagere spin - al had ik daar tijdens het testen niet veel van gezien.
  Na een weekje langer wachten dan verwacht, blijkt dat mijn nieuwe clubs allemaal een dikke vinger (2-3 cm?) korter zijn dan mijn vorige set. Dit had ik bij het afhalen van de clubs in de winkel al opgemerkt en ook besproken. Ik kreeg als antwoord dat dat de standard lengte was ., maar ik vind dat niet ik maar de specialist, de verschillende standaarden maar uit elkaar moeten houden. Uit een paar testslagen met de nieuwe clubs (vooral met ijzeren 7) voor de simulator bleek dat m'n spin-rate naar 7500 was gedaald. Dat is op zich niet heel goed, maar toch een stuk beter - toch stel ik me de vraag of de aparatuur wel hetzelfde stond ingestled. Gezien de moeite die ik eerst had moeten doen om het nog maar richting de 10.000 te krijgen.
  Al-bij-al blijft de indruk dat het allemaal niet zo is gelopen zoals het had moeten lopen. Vooral met de lengte van de shaft maar ook met de uiteenlopende meetingen heb ik twijfels over de fitting en dat is niet prettig voor een artikel waar ik nog lang mee zal moeten doen..

  Tip: als je naar een fitting gaat, zorg dat de fitter aan alles voldoende aandacht besteed en dat je reeds een aantal kenmerken kent die typerend zijn voor je slag. Op die manier kun twijfel over de aparatuur uitschakelen. Eigenlijk zou je verschillende fittings moeten laten doen aangezien het om een aankoop gaat die je misschien om 10 jaar zal doen.

  Door: Pieter P.11-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Ideale plek om golfaccessoires te kopen

  In mijn vrije tijd mag ik graag golfen. Het is een dure sport, dus ik probeer het materiaal altijd zo goedkoop mogelijk te houden. Natuurlijk mag de kwaliteit er niet onder lijden. Afgelopen week bij Jumbo Golf een nieuwe golfclub besteld voor een schappelijk prijsje en ik ben er zeer content mee. Heb hem afgelopen weekend getest op de golfbaan en ik moet zeggen dat de kwaliteit beter is dan van tevoren gedacht. Twee dagen na mijn bestelling had ik mijn golfclub al in huis en dat had ik niet verwacht. Weinig op- of aanmerking dus. Ga zo door!

  Door: Pieter-Jan P.11-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Jumbo Golf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jumbo Golf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Jumbo Golf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jumbo Golf actief?

  Jumbo Golf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jumbo Golf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.