NederlandReview

    Ervaringen Jumbo Golf

    Lees hier alles over de webshop van Jumbo Golf. Ben jij een fanatieke golfer of wil je er juist graag mee gaan beginnen? Op Jumbo Golf vind je alle artikelen die je nodig hebt om aan de slag te gaan, of om je assortiment uit te breiden. Maar het is natuurlijk prettig om van anderen te horen hoe zij de artikelen van Jumbo Golf beoordelen. Is de kwaliteit bijvoorbeeld voldoende? En hoe lang duurde het voor zij hun bestelling binnen kregen? Naast de kwaliteit van de producten is de dienstverlening ook erg belangrijk. Komt Jumbo Golf zijn afspraken na? En hoe gaan zij om met jouw vragen en eventuele klachten? Op NederlandReview vind je alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Van het aanbod tot de ervaringen van andere klanten.

    Over Jumbo Golf

    Bij Jumbo Golf vraag je je natuurlijk direct af, of dit iets te maken heeft met de welbekende supermarktketen Jumbo. Het antwoord is ja. De eigenaars van de Jumbo supermarkten willen de succesformule van de supermarktketen vertalen naar de golfsport. In 2003 kochten zij Londen Golf Centers en hebben deze in 2004 omgebouwd tot Jumbo Golfwereld. In maart 2004 openden zij de eerste winkel met als doel een groot aanbod met lage prijzen in een winkelomgeving waar je je thuis voelt als klant. Er zijn Jumbo Golfwereldwinkels in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Breda, Bunnik, Veghel, Kerkrade en Nijverdal en er is natuurlijk de online webshop, waar je alles kunt bestellen.


    1997 Masters: Vintage Tiger Woods

    Diensten

    In de winkels en via de webshop biedt Jumbo Golf lage prijzen, een groot assortiment en goede service. Golfclubs, kleding, tassen en accessoires; alles is te verkrijgen via Jumbo Golf. Naast het bestellen van producten, kun je online een afspraak maken voor een gratis Clubfitting en/of schoenfitting in een van de winkels. Op een virtuele golfbaan wordt gemeten welke club en/of schoen het best bij je past. Bij aankoop na een fitting krijg je een 60 dagen tevredenheidsgarantie. In de winkels kun je ook terecht voor onderhoud en reparatie aan je golfproducten. Jumbo Golf biedt voordeel als je meerdere van dezelfde artikelen bestelt, dit noemen zij multivoordeel. Dit geldt voor golfschoenen, ballen, mode en handschoenen. Over het algemeen geldt dat je het tweede artikel voor de helft van de prijs krijgt, maar hier zitten voorwaarden aan verbonden, dus lees de informatie goed. Wanneer je een bestelling plaats kun je er voor kiezen deze af te halen bij een van de winkels of bij je thuis te laten bezorgen. In de meeste gevallen geldt dat wanneer je vandaag besteld, je de producten binnen twee werkdagen in huis hebt. Bij een bestelling vanaf €25 is de bezorging gratis. Afrekenen kan via Creditcard, AfterPay, bankoverschrijving, PayPal of iDeal.

    Klachten

    Bij klachten en vragen is het raadzaam om eerst te kijken bij veelgestelde vragen op Jumbo Golf. Hier is veel informatie te vinden over alles wat met je bestelling te maken heeft en welke stappen je moet ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een defect van een door jou besteld artikel, een foutieve levering of het retourneren van een bestelling. Mocht jouw vraag of klacht hier niet beantwoord worden, dan kun je je klacht schriftelijk indienen en wordt hier binnen veertien werkdagen op gereageerd, tenzij Jumbo Golf meer tijd nodig heeft om inhoudelijk op je klacht in te gaan. Dan zullen zij je hiervan op de hoogte stellen en je een indicatie geven van de tijd die zij nodig hebben op je klacht te behandelen.

    Hoe beoordelen echte klanten van Jumbo Golf deze webshop? Hoe goed is de gratis clubfitting? Waar vind je vestigingen en hoe is de service? Kun je retourneren?

    Jumbo Golf
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4.6
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Jumbo Golf

    Uw beoordeling

    Net als de supermarkt lekker goedkoop, ook voor golf

    Voor een aantal golfaccessoires terechtgekomen bij Jumbo Golf.
    Ik wist niet dat Jumbo aan Golf deed! Maar net als de supermarkt is deze winkel heel goedkoop, ook voor iets luxueus als golfaccessoires.

    Levering was nog snel ook!

    Door: Leo30-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Golfschoenen kopen bij Jumbo Golf

    Nieuwe golfschoenen aangeschaft via Jumbo Golf. Pasvorm is perfect, maat dus ook. Ik kende het merk al, wist dus wat ik bestelde.

    Door: Wenda Rijers04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Golfkleding dames

    Zelden slechtere service meegemaakt. 3 dingen besteld, 2 niet geleverd zonder enkele reactie en ook geen reactie op mail. Wel gewoon betaald uiteraard en nog geen geld terug gezien.
    Klantenservice onbereikbaar en onbekwaam. Koop daar nooit meer iets.

    Door: Anja Sonke 29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Garmin S10

    Zelden een organisatie zo slecht zien communiceren als Jumbo Golf
    totaal 4 mailtjes verzonden de voicemail ingesproken en totaal 90 minuten in de wacht gestaan en dit alles zonder resultaat.
    Uiteindelijk heb ik zelf filiaal Rotterdam gebeld die het uiteindelijk goed hebben opgepakt.
    Mijn indruk van Jumbo Golf in gewoon slecht!

    Door: Paul28-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Golfschoenen (nooit geleverd)

    Ik zal hier nooit meer bestellen. Ik wacht inmiddels 8 weken (!) op mijn bestelling, en heb intussen geen enkele update ontvangen en excuses evenmin.

    Bellen is zinloos: wachttijden van meer dan 45 minuten (!), ik word niet teruggebeld, etc. Mails worden niet beantwoord. Wat een aanfluiting!

    Als de supermarkten ook zo worden aangestuurd, dan zet ik m'n geld op AH...

    Door: Arne Hamers23-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Titleist STADRY CARTBAG

    k heb op 23 april jl een Tileist golftas besteld -met een levertijd van 1 - 3 weken- op 23 april jl besteld. Na herhaalde verzoeken, kreeg ik uiteindelijk op 27 mei een bericht dat deze besteld zou zijn bij de leverancier. En dat deze geleverd zou worden op 10 juni jl.
    Echter, tot op heden nog steeds niets ontvangen. Ook geen enkel bericht van Jumbo mogen ontvangen.
    Super slechte service. Op deze manier gaan Jumbo nooit groot worden in online verkoop.

    Door: Fried Broekhof18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    scheenbeschermers en schoenen

    Wat een verschrikkelijk slechte klantenservice. Na de bestelling op de webshop ontvang je een factuur. Daarna ontbreekt iedere vorm van communicatie. Op 22 mei scheenbeschermers en schoenen besteld. Je zou een berichtje krijgen als het verstuurd zou worden. Vandaag heb ik een berichtje ontvangen dat de scheenbeschermers verstuurd zouden zijn .... klopt, maar die hebben we al bijna een week in huis. Toch maar even gebeld naar de klantenservice voor de schoenen. Wat blijkt nu ... de schoenen kunnen niet geleverd worden. Als ik niet gebeld had, wie weet hoe lang ik nog had moeten wachten op een berichtje van Jumbo. Ik had al meerdere reviews gelezen, waarin mensen hetzelfde was overkomen. Bestel hier geen spullen, klantenservice is ontzettend moeilijk bereikbaar en communiceren kunnen ze ook niet!! Echt waardeloos.

    Door: Jolanda07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    5 Luhta golfjasjes

    Zeer slechte ervaring via website Jumbo-golf: slechte communicatie !!!!
    Vijf golfjasjes besteld die volgens website op voorraad waren. Er worden er maar twee opgestuurd en er volgt geen bericht dat de andere nagestuurd worden, dus gebeld. Krijg je te horen dat ze uit een ander filiaal komen. Enkele dagen later volgt er één jasje en weer geen bericht over de niet geleverde jasjes. Weer gebeld: overige komen uit weer ander filiaal. Enkele dagen later volgt er weer één jasje zonder bericht wanneer het laatste jasje komt, dus weer bellen. Het laatste jasje komt uit Amsterdam en moet er binnen drie dagen zijn: zaterdag of maandag. Dinsdag nog niets ontvangen en weer gebeld. Nu blijkt het jasje ineens niet meer te leveren zijn, dus zullen ze een creditnota maken en het geld terugsturen. Krijg je een credit-nota die € 16,66 te laag is. ???????????? Hoe kan dit nou, dus weer gebeld. Uiteindelijk het goede bedrag terug ontvangen.
    Nou Jumbo, doe wat aan de communicatie met backorders !!!!!

    Door: AV17-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    6 april 2021

    Geachte heer, mevrouw,

    Mijn man heeft onlangs voor € 500,- aan golfspullen gekocht bij Jumbo Golf in Rotterdam-zuid. Hij had voor mij een handschoentje gekocht die ik vandaag kwam omruilen. Kom ik de zaak ingelopen; zeg ik nog goedendag vraagt een van de verkopers van u aan mij wat ik kom doen! Hoe bedoelt hij dit? Wil het niet op mijn mooie zwarte huid gooien maar helaas kom ik wel tot die conclusie. Wat komt men in een golfwinkel doen toch niet om te komen schaatsen?

    Hij riep zijn collega om mij te komen helpen. Deze verkoper (wat ouder dan die andere onbeschofte verkoper) heeft mij voorbeeldig geholpen. Ik Liet hem weten dat ik het gedrag van zijn collega niet vond kunnen! Kennelijk hebben ze niet alleen bij de politie last van etnisch profileren. Treurig om dit mee gemaakt te hebben.

    Mvg,

    Marleen van Boxel

    Ps wil één sterretje aanklikken maar dat lukt niet dus dan twee sterretjes maar eigenlijk is het dus maar 1

    Door: Marleen Van boxel06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    2 golfbroeken onlineshop

    Wat een afgang. Bestel twee broeken. Betaal direct, maar er wordt NIETS geleverd. Na een week een algemeen mailtje dat er problemen zijn, maar dat er hard aan wordt gewerkt ( van meerdere mensen vernomen dat zij dit mailtje ook kregen).
    Een paar dagen later is het bedrag terug gestort. Geen persoonlijk bericht, geen excuses, geen alternatief aanbod. NIKS, wat een afgang.
    Oh en ik had overal 1 ster willen geven, maar dat lukt niet via mn mobiel. De scores zijn dus veel te hoog!

    Door: F. Scheelings28-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    golfset en golftas

    Ik heb mijn club 5 gebroken, bij bij de stok en de acer. Bij de koop vertelden ze: u heeft garantie en we lossen het voor u op als er iets niet goed is. Technische experts zeiden dit is een constructiefout.
    Reactie Jumbo, tja je hebt een goedkope set bij ons gekocht wat had je dan verwacht. En in de afgelopen weken hebben we meer van dit soort gevallen gehad. Daarnaast we sturen het op en binnen 15 werkdagen hoort u meer van ons. MAW don't call us we don't call you within 3 weeks.
    Daarnaast heb ik wel een "duurdere" tas gekocht Wilson, hier begint de randbekleding al te slijten.
    Koop oktober 2020.
    Deze mag je op eigen kosten ook opsturen.
    M.a.w. garantie en service is helaas ver te zoeken. Ik heb nu geen golfclub en een golftas die nu al begint te slijten.

    Door: rlm harleman05-03-2021
    harleman12-03-2021

    Op basis van bovenstaande heeft JUMBO contact opgenomen en de zaken op een nette manier herstelt binnen 1 dag. Van ontevreden klant naar tevreden klant

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Golftas

    Bestelling geplaatst voor een nieuwe tas. Mooie prijs en de tas was direct leverbaar (binnen 1/2 werkdagen). Na 2 werkdagen had ik nog steeds niks gehoord. Ik heb een mail gestuurd na 5 werkdagen en nul reactie. Ik verwacht tenminste een berichtje met vertraging oid.

    Producten lijken goed te zijn maar de service is dramatisch... Voor een volgende keer shop ik liever bij een ander.

    Door: Rik23-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    bestelling op de site van taylormade m2 ijzeren set.

    Op 13 juli heb ik een Taylormade m2 heren ijzer set besteld via de site. Er stond aangegeven dat de set niet op voorraad is maar dat deze besteld zou worden bij de leverancier met een levertijd van 1 tot 2 weken. Na 3 weken maar eens contact opgenomen omdat nog niets geleverd was en er ook geen contact met mij was opgenomen. Na 4 dagen een reactie, sorry, sorry maar we hebben het zo druk en konden niet eerder reageren. Helaas was er nog niets bekend over de levering "Tja, we hebben nog niets van de leverancier gehoord". 10 augustus maar weer eens gebeld. Ja, er was bericht van de leverancier de medewerker aan de lijn vertelde me dat ik ze net voor was anders hadden ze zeker contact met me opgenomen dat levering op z'n vroegst half september !! zal zijn. Dit is toch maar even 10 weken later dan wat op de site vermeld staat. Ik gaf aan dat ik er niet zeker van ben dat Jumbo Golf dit gaat waarmaken en dat het seizoen achter de rug is als eindelijk de levering plaats zal vinden. Op de vraag of er een alternatief is werd mij gemeld dat de Taylotmade m6 wel direct uit voorraad leverbaar is maar die is wel 35 % duurder. (alternatief?) Is er niet iets te doen om het verschil wat minder groot te maken vroeg ik. Helaas daar kunnen we niet aan beginnen. U wacht maar tot de levering half/eind september, U kunt natuurlijk ook annuleren.
    Ik begrijp niet zo goed hoe de huidige recensie score van Jumbo Golf tot stand is gekomen maar ik heb het vermoeden dat er flink wordt gesjoemeld om de score hoog te houden. Ik adviseer in ieder geval een ieder die op de site een artikel wil kopen waar de opmerking bij staat dat levering binnen 1 tot 2 weken plaats vind Dit vooral niet te doen om teleurstelling te voorkomen.

    Door: hennie de Wit10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    fitting - niet zo gelukkig

    niet zo gelukkig over m'n club fitting en aankoop van mijn nieuwe setje ijzers: een paar uur m'n best gedaan op simulator, maar pas op het einde nog even gemeten voor lengte van de shafts. Aangezien ik 1.80m ben en mijn vorige set ook standard lengte shafts heeft, plus, dat ik mijn Pitching wedge had achter gelaten voor een reparatie ... maakte ik me daarover niet veel zorgen. Tijdens de fitting bleek dat ik behoorlijk veel spin meegaf: rond de 13.500 met een ijzeren 7. Met veel moeite een paar slagen gedaan waarbij het som(!) richting 10.000 ging, maar nog veel te veel (3000-5000 zou heel goed zijn). Uit een tabelletje bleek ook dat ik een stif shaft nodig had (mijn vorige waren regular-steel shafts) ... dit zou ook zorgen voor een lagere spin - al had ik daar tijdens het testen niet veel van gezien.
    Na een weekje langer wachten dan verwacht, blijkt dat mijn nieuwe clubs allemaal een dikke vinger (2-3 cm?) korter zijn dan mijn vorige set. Dit had ik bij het afhalen van de clubs in de winkel al opgemerkt en ook besproken. Ik kreeg als antwoord dat dat de standard lengte was ., maar ik vind dat niet ik maar de specialist, de verschillende standaarden maar uit elkaar moeten houden. Uit een paar testslagen met de nieuwe clubs (vooral met ijzeren 7) voor de simulator bleek dat m'n spin-rate naar 7500 was gedaald. Dat is op zich niet heel goed, maar toch een stuk beter - toch stel ik me de vraag of de aparatuur wel hetzelfde stond ingestled. Gezien de moeite die ik eerst had moeten doen om het nog maar richting de 10.000 te krijgen.
    Al-bij-al blijft de indruk dat het allemaal niet zo is gelopen zoals het had moeten lopen. Vooral met de lengte van de shaft maar ook met de uiteenlopende meetingen heb ik twijfels over de fitting en dat is niet prettig voor een artikel waar ik nog lang mee zal moeten doen..

    Tip: als je naar een fitting gaat, zorg dat de fitter aan alles voldoende aandacht besteed en dat je reeds een aantal kenmerken kent die typerend zijn voor je slag. Op die manier kun twijfel over de aparatuur uitschakelen. Eigenlijk zou je verschillende fittings moeten laten doen aangezien het om een aankoop gaat die je misschien om 10 jaar zal doen.

    Door: Pieter P.11-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    FAQ

    Is Jumbo Golf een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Jumbo Golf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Jumbo Golf actief?

    Jumbo Golf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jumbo Golf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.