NederlandReview

  Ervaringen Jouwsportzaak.nl

  Kijk, lees en ontdek! Beef, sidder en huiver? Het is goed om voordat je een aankoop gaat doen meer te leren en te ontdekken over een bedrijf. Het is daarom goed om onze site te bezoeken. Het is dan mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en opties. Zie hoe ook jij een sterk beeld kunt krijgen van deze organisatie om zo een fatsoenlijke aankoop te doen. Het is verstandig om hierop te letten en om zo je beslissingen te nemen. Feiten en kennis maken het mogelijk om een goede beslissing te nemen. Laat ook voor anderen jouw oordeel achter.

  Over Jouwsportzaak.nl

  Wie houdt er nu niet van sporten? Het is slim van Jouwsportzaak.nl.nl geweest om ook op het internet sportproducten aan te gaan bieden. We vertellen je graag meer over hun. Het is namelijk niet alleen een webshop. Het is een complete keten van sportzaken waar iedereen in ons land terecht kan. Hun hoofdkantoor is in Hoevelaken gevestigd.


  Ze bieden een breed assortiment aan van A kwaliteit merken en er is eigenlijk voor iedereen wel wat wils. We bespreken graag hun product aanbod wat nader met je. Natuurlijk kun je ook direct naar hun website gaan om het hele assortiment van producten te ontdekken en te leren kennen. Het is mooi om de mogelijkheden te zien op hun top website.

  Van plan om te beginnen aan een van deze Extreme Sports? Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn!

  Diensten van Jouwsportzaak.nl

  Het ruime aanbod van kwaliteitsproducten heeft natuurlijk bijgedragen aan het succes van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om te zien wat ze allemaal aanbieden.
  Ze richten zich vooral op de volgende sporten en de bijbehorende sportkleding:
  Voetbal
  • Hockey
  • Hardlopen
  Fitness
  • Zwemmen
  • Indoor
  Casual

  Natuurlijk kun je hier alles vinden voor de heren, de dames, de jongens en de meisjes. Er is een ruim aanbod van topkwaliteit merken en zeer mooie sportkleding. Van schoenen tot horloges, van ondergoed tot jassen. Eigenlijk alles is aanwezig bij dit mooie bedrijf.

  Wanneer je iets niet kunt vinden dan zullen ze altijd hun best doen om je toch zo goed mogelijk te helpen. De prijzen zijn trouwens zeer eerlijk te noemen. Het is geen prijsvechter, maar het is ook kwaliteit wat je hier aanschaft. Er is een duidelijke balans tussen een sterke kwaliteit en een eerlijke prijs. Het is goed om jezelf daarom bekend te maken met alle producten van deze geweldige onderneming met een top website. Hier kun je jouw sportproducten direct en met volop gemak bestellen. Gewoon even kijken.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over Jouwsportzaak.nl

  Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg.

  Wat zijn jouw ervaringen over Jouwsportzaak.nl?

  Ben jij een klant van deze organisatie? Ben je bekend met dit bedrijf? Wat is jouw mening over hun? Laat het achter op NederlandReview.nl. Anderen zullen je dankbaar zijn over wat jij over hun te zeggen hebt. Positief of negatief! Alle commentaren zijn van harte welkom.

  Lees hier ervaringen van klanten van Jouwsportzaak.nl. Hoe gaat deze winkel voor sport om met klanten? Kun je retourneren en hoe? Wat vind je in de Sale?

  Jouwsportzaak.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jouwsportzaak.nl

  Uw beoordeling

  Voor alle sporten het juiste adres

  Mijn vrouw en ik hebben drie kinderen en deze kinderen doen alle drie een andere sport. We moeten dus geregeld op pad om nieuwe sportkleding en -spullen te halen. We vonden dit maar heel erg onhandig, waardoor we gingen zoeken naar een alternatief. Vervolgens kwamen we bij jouwsportzaak.nl terecht. Een online sportwinkel: daar hadden we nog niet eerder aan gedacht. Bij deze winkel is het niet alleen mogelijk om voetbalspullen te kopen, maar je kunt er werkelijk waar terecht voor bijna alle sporten. De prijs is vergelijkbaar met andere sportwinkels. De levering is ook super snel. Voor ons is dit echt een ideale oplossing, want we kunnen alles op één plek kopen.

  Door: Henry C. 30-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Snelle levering!

  Fitnesskleding besteld en snel in huis! Snelle levering!

  Door: Hendrik17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Groot assortiment aan diverse sportartikelen

  In mijn zoektocht naar accessoires voor tennis uiteindelijk geslaagd bij Jouwsportzaak.nl. Het aanbod dat ze hier hebben is dusdanig groot, dat sportwinkels er niet tegenop kunnen. Ben zelf in een grote stad bij meerdere sportzaken geweest, maar hier hadden ze telkens niet het product dat ik zocht. Bij jouwsportzaak.nl was dat wel het geval. Het bestellen was vrij simpel (kan volgens mij nog wel iets makkelijker), de prijs was goed en het product werd ook snel geleverd. Binnen een paar dagen lag het al bij ons op de deurmat. Zeker een kijkje waard.

  Door: Ton Beumer07-12-2016
  Ruud de Graaf06-03-2019

  @Ton Beumer: Beetje vreemd om te schrijven 'Het bestellen was vrij simpel' om daar vervolgens maar een 2 voor te geven. Hetzelfde zal wel gezegd kunnen worden van de 3 voor de service. Waarschijnlijk totaal geen ervaring mee?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Jouwsportzaak.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Jouwsportzaak.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jouwsportzaak.nl actief?

  Jouwsportzaak.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jouwsportzaak.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.