John Masters Organics

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

John Masters Organics

John Masters Organics is een bedrijf welke natuurlijke- en biologische verzorgingsproducten verkoopt. Wellicht is dit net het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Lees via NederlandReview wat de ervaringen bij dit bedrijf zijn.  


Wat is John Masters Organics?

 
John Masters Organics verkoopt biologische- en natuurlijke verzorgingsproducten.  


Levering en uitvoering

 
In de algemene voorwaarden wordt aangegeven dat de ondernemer de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht zal nemen bij de verwerking van hetgeen dat is besteld. De producten worden afgeleverd bij het adres dat door de klant is kenbaar gemaakt. De ondernemer zal de bestelling zo snel mogelijk uitleveren. De uiterlijke termijn is binnen 30 dagen. Mocht het zo zijn dat de bezorging vertraging ondervindt dan zal de consument hiervan op de hoogte gebracht worden. Dit geldt ook voor als de bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd. De klant heeft op een dergelijk moment het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. En er is recht op eventuele schadevergoeding.   


Klantenservice

 
Het bedrijf streeft ernaar om een zo duidelijk mogelijke website te maken. Mocht je toch nog vragen en opmerkingen hebben over de website, bestelling of producten kun je een e-mail sturen naar info@johnmastersorganics.nl. Mocht je interesse hebben in het verkopen van de producten van John Masters Organics dan dien je een account aan te vragen. Dit is een account voor de business-2-business website.  


Klachtenregeling

 
Er wordt door de ondernemer aangegeven dat er een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure van kracht is. De klachten worden door het bedrijf via deze klachtenprocedure behandeld. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen schappelijke termijn worden aangegeven. Een klacht moet volledig en duidelijk omschreven worden. Daarna moet deze ingediend worden bij de ondernemer. Een klacht moet binnen een termijn van 14 dagen bij het bedrijf aangegeven worden. Dit is vanaf het moment dat de producten zijn ontvangen. Mocht het zo zijn dat een klacht een langere verwerkingstijd vergt krijgt de consument hier een bericht van. Dan wordt er binnen 14 dagen geantwoord met een indicatie van wanneer de klacht een uitvoerige terugkoppeling zal krijgen.  


Herroeping

 
Bij herroeping van de klant zal de ondernemer zich moeten houden aan de verplichtingen. Na het indienen van een klacht dient de consument een ontvangstbevestiging te krijgen. De ondernemer zal alle betalingen vergoeden. Dit is inclusief leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product. Dit dient binnen 14 dagen plaats te vinden. De verkoper kan er ook voor kiezen om het product zelf op te halen. In principe is het zo dat de ondernemer hetzelfde betaalmiddel gebruikt waarmee de betaling door de consument is gedaan. Mocht het zo zijn dat de klant instemt met een andere methode, dan is dat ook prima.  


Klantervaringen bij Vakantiepark Buitenplaats Holten

 
Heb jij weleens een product bij John Masters Organics geboekt? Dan zijn we reuze benieuwd hoe jij dit hebt ervaren. Welke producten heb je bijvoorbeeld gekocht? Wat vond je van die producten? Ga je vaker een product bij dit bedrijf kopen? Worden de producten aangeboden tegen goede prijzen? Zou je andere mensen aanraden hier een artikel te kopen? Door je visie te delen via NederlandReview help je mensen een weloverwogen keuze te maken. Moeten zij wel of niet in zee gaan met dit bedrijf? Mede door jouw inbreng blijven we de grootste objectieve en onafhankelijke organisatie op het gebied van bedrijfsreviews! We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je visie deelt via deze pagina.      

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)