JekeukenOpmaat

Alle reviews

JekeukenOpmaat

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makkelijk en snel een nieuwe keuken

  Net een nieuw huis gekocht en we waren nog op zoek naar een keuken. We wilden een keuken op maat laten maken, maar het mocht desondanks niet teveel geld kosten. Bij JeKeukenOpmaat.nl uiteindelijk gevonden wat we zochten. De prijs was laag en dat kwam met name doordat er niet vaak mensen op bezoek komen. Je geeft zelf de afmetingen door en maakt een aantal foto's van je keuken. Op basis van deze informatie wordt er een keuken op maat gemaakt. Het plaatsen kun je eventueel wel uitbesteden. Dit hebben wij wel gedaan, want we zijn zelf niet al te handig. Zeer te spreken over de werkwijze en de keuken is ook nog eens heel erg mooi geworden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keuken paste niet direct, maar goed hersteld

  In onze zoektocht naar een goedkope keuken, kwamen wij uiteindelijk terecht bij JeKeukenOpmaat. Een kennis van ons die in de keukenwereld zit, attendeerde ons op deze website. Je vertelt de wensen voor je nieuwe keuken, stuurt vervolgens foto's van de huidige keuken, de keukenruimte en geeft ten slotte de afmetingen door. Op basis van deze gegevens wordt er uiteindelijk een offerte opgesteld. Deze offerte was voor ons uiterst verrassend, want de prijs was lager dan verwacht. Daarom de keuken ook besteld. Bij het plaatsen bleek dat er een klein foutje was gemaakt, waardoor één onderdeel niet paste. Ze deden gelukkig niet moeilijk en pasten het kosteloos voor ons aan. Zeer te spreken over de service dus.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
51 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

1op1 Keukenontwerp Aan Huis
6 reviews

Wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bi...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

JekeukenOpmaat

Wilt u binnenkort een keuken uitzoeken voor uw nieuwe huis, of wilt u uw oude keuken vervangen voor een nieuwe? Bij JekeukenOpmaat kunt u terecht voor een nieuwe keuken. Wat vinden anderen van de materialen, prijzen en service van deze zaak? Dat leest u hier bij NederlandReview, dé plek op het internet waar u uw mening over winkels, webshops, bedrijven, producten, ondernemingen etc. kwijt kunt.

Over JekeukenOpmaat
Bij Jekeukenopmaat.nl kunt u een keuken van Duitse makelij uitzoeken. U kunt eerst online inspiratie opdoen en vervolgens een afspraak in één van de 17 vestigingen verdeeld over heel Nederland maken. Ze hebben verschillende stijlen in huis: modern, klassiek, landelijk, minimalistisch etc. Op de website is een greep van de collectie keukens te bekijken. Als een keuken van de collectie u aanspreekt, maar u wilt een aantal onderdelen veranderen, dan kan dat. Dit alles wordt u aangeboden voor een lage prijs met een uitstekende garantie en de degelijkheid die een Duitse keuken u biedt.


JekeukenOpmaat is er trots op dat ze hun keukens uit Duitsland laten komen. Hier een mooie presentatie van Duitsland

Diensten
Bij het uitzoeken van een keuken bij JekeukenOpmaat zijn er twee verschillende manieren om dit aan te pakken.

1. Basis ontwerp pakket
Bij  het basis ontwerp pakket begint u met het maken van een vrijblijvende afspraak in één van de vestigingen. Eén van de keukenadviseurs helpt u met het ontwerpen van uw keuken. Bereidt u goed voor, maak foto’s van de ruimte en meet alles goed op, zodat de adviseur u van een passend advies kan voorzien. Na het online maken van de afspraak ontvangt u van JekeukenopMaat een vragenlijst. Neem deze ingevuld mee tezamen met de maten en foto’s. Samen met uw adviseur stelt u dan uw droomkeuken samen.

2. Premium pakket
Als u zeker wilt weten dat uw keuken helemaal goed gaat passen in uw huis en bij uw wensen dan kunt u ook kiezen voor het premium pakket. De adviseur komt dan bij u langs op een moment dat het u goed uitkomt. Hij meet dan meteen alles op. Zo kan hij zelf zien hoe de keuken ingedeeld is, hoe het licht binnenvalt, en of er nog bijzondere hoekjes in zitten bijvoorbeeld. De keukenadviseur kan zo met ieder detail rekening houden. Hij neemt ook een voorbeeldboek mee en materiaal samples.

Wanneer u na het ontwerpen van de keuken nog niet helemaal tevreden bent, dan past JekeukenopMaat dit voor u aan. Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, ontvangt u per e-mail het ontwerp met de bijbehorende informatie. Daarmee kunt u in één van de filialen uw keuken bestellen.

Klachten
Op de website staat nergens beschreven hoe lang de garantie duurt die je op je keuken krijgt of waar je met klachten naartoe moet. Wel kunt u het hoofdkantoor bereiken via de volgende gegevens:

Jekeukenopmaat, Gildeweg 12-unit d11, 2632 BA Nooddorp, Telefoon: 06 4499 0855, E-mail: info@jekeukenopmaat.nl

Heeft u een keuken aangeschaft bij JekeukenopMaat? Zou u de volgende keer toch voor een andere leverancier kiezen omdat u toch niet helemaal tevreden bent over de kwaliteit van de materialen? Of bent u juist heel blij met uw keuken, en verrast over het feit dat de prijs zo laag was voor de uitstekende kwaliteit die u geleverd hebt gekregen? Laat hier uw beoordeling achter en help andere mensen die op zoek zijn naar een keuken om te kiezen voor een vertrouwd adres.

Is het verstandig om je nieuwe keuken te kopen bij JekeukenOpmaat? Hoe goed zijn Duitse keukens echt? Lees reviews van echte klanten en wees geïnformeerd!

}