NederlandReview

    Ervaringen JD Sports

    Heb jij een kast vol met trainingspakken en sneakers van merken zoals Nike en Lacoste? Dan ben je niet de enige. De merken worden door iedereen gedragen. Ze zijn dan ook overal te koop. JD Sports heeft een ruim assortiment met alle kleding, schoenen en accessoires van al je favoriete merken. Wil je echter weten of zij de beste winkel zijn om je collectie sneakers uit te breiden? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere klanten. Is de webshop namelijk betrouwbaar? Wat vinden klanten van de prijzen? En worden bestellingen snel geleverd? Lees over de ervaringen van andere klanten met JD Sports op NederlandReview!

    Over JD Sports

    Misschien is de winkel bij de meesten al bekend. Ze hebben winkels in heel Nederland en je zult ze vast wel een keer gezien hebben. De webshop bestaat nu ook al een aantal jaren en maakt het nog makkelijker om bij JD Sports te kopen. Je hoeft de deur niet eens meer uit. De winkel richt zich geheel op sportkleding van de bekende merken. Ze verkopen kleding van onder andere Adidas, Converse, Diadora, Ecko, Fila, Hype, Jordan, Kickers, Lacoste, Macron, Nike, Puma, Reebok, Supply & Demand, The North Face, Umbro en Vans. Voor alle merken kun je een kijkje nemen in de webshop.


    Bekijk hier de wintercollectie van JD Sports.

    Diensten JD Sports

    Met meer dan 20 winkels in onder andere Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Enschede en Utrecht, is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Je bent in de winkels altijd welkom om het assortiment te bekijken en de kleding, schoenen en accessoires te passen. Je kunt je online bestellingen gratis afhalen in één van de winkels. Ook bestellingen die je wilt retourneren, kun je in de webshop afleveren. Besluit je de producten niet af te halen, dan is de verzending vanaf 60,- gratis. JD Sports heeft voor klanten die langskomen in de winkel en voor klanten die online shoppen ook vaak kortingen en aanbiedingen. Let dus op voor een eventuele uitverkoop.

    Klachten JD Sports

    Je kunt je klacht uiteraard melden in de winkels, maar voor online klanten is er ook een klantenservice. JD Sports begrijpt dat er verschillende redenen kunnen zijn waarom klanten contact op willen nemen. Ze hebben daarom bij de verschillende situaties de desbetreffende contactgegevens vermeld staan. Kies op de contactpagina de reden waarom je contact wilt opnemen en de contactgegevens worden direct weergeven. Het kan zijn dat er een e-mailadres weergegeven wordt of een postadres. Vaak is het ook mogelijk om via Facebook of Twitter contact op te nemen. Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je het contactformulier invullen.

    Wat vind jij van JD Sports?

    Ga jij, als je op zoek bent naar nieuwe sneakers, meteen naar JD Sports? Of bestel jij het liefst in de webshop? Vertel andere klanten dan over jouw ervaringen met de winkel. Word je in de winkels vriendelijk geholpen? Wat vind je van de prijzen? En kun je in de webshop eenvoudig bestellen? Schrijf een review en geef jouw beoordeling!

    Nike, Puma, Adidas, Lacoste en Vans, je kunt het allemaal vinden bij JD Sports. Wil je meer weten over ervaringen van klanten? Lees hier hun reviews.

    JD Sports
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (70)

    3.8
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Niet geleverd

    Helaas ook erin getrapt :-(

    Door: Vincent Willemse19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    The Northface schoenen

    Verzending leverde geen probleem op en verzendkosten zijn met € 3,00 redelijk, maar retourneren is alleen gratis als je de aankoop bij een winkel terugbrengt (waarbij in mijn geval de dichtstbijzijnde vestiging vanuit Limburg Eindhoven is). Als je het wilt terugsturen moet dat naar Engeland, waarvoor je dus minimaal € 10,00 kwijt bent. Bij andere winkels is zowel het verzenden als terugzenden tegenwoordig inmiddels gratis. Laatste online aankoop bij JD Sports.

    Door: Maurice09-07-2019
    Peter kroos31-03-2020

    Heel slecht! Het enige wat goed gaat is het bestelproces en het betalen. Nadat ze het geld binnen hebben wordt het rampzalig. Ze geven aan de spullen verstuurd te hebben maar daar houdt het mee op. Op een bepaald moment signaleren ze ook dat het te laat geleverd is en verwijzen je simpelweg door naar de courier. Die weet van niks en vanaf dat moment ben je lost (d.w.z. je wordt door JD doorverwezen naar de courier en die zegt niks te hebben ontvangen). Je krijgt bij JD ook geen directe track & trace link vd courier (zeer ongebruikelijk) en de call-center agents zijn zeer slecht bereikbaar. Kortom, bedankt voor het geld en succes met het terugkrijgen van het geld. Bestel svp gewoon direct bij Adidas, Nike, etc. want daar heb ik dit soort onzin nog nooit meegemaakt!

    Grytsje De Boer29-05-2020

    Super slechte service. Beloven van alles komen niets na..

    Peter Mosk16-07-2020

    Zeer slechte service Nieuwe Nike schoenen gekocht maar na 1 week al een scheurtje erin. Precies in de vouw bij de tenen. Kom je bij de winkel zeggen ze je zal wel ergens tegen aangestoken hebben. Dus geen vergoeding of andere schoenen. Jammer dat ik er zelf niet bij was want dan hadden ze kunnen opruimen. Dus mensen koop niet bij JD Sport je service loopt totdat je hebt betaald en daarna mag je het zelf uitzoeken.

    IRZ21-08-2020

    Bestelling moest 2 dagen terug komen steeds niet binnen aub mensen bestel hier nooit geen eens klantenservice die je helpt

    Eddy 19-10-2020

    Wat een slechte service, nadat je betaald hebt sturen ze je van kastje naar de muur! Duurt een eeuwigheid voordat je geld terug hebt. Nooit iets bestellen daar is mijn advies. Om boos van te worden. Bah

    Jeff19-12-2020

    Ik heb begin december een bestelling geplaatst bij JD het zou hier week geleden moeten zijn maar helaas. Als ik mijn order nakijk via de link die ik heb gekregen Stond er eerst uw order heeft de UK verlaten. Wanneer ik nu kijk staat er consolidation scan. Klantenservice geeft geen reactie. Vorige week al mijn bestelling geprobeerd te annuleren maar tevergeefs. Ik ben blij dat ik heb besteld via Klarna en het met hun ga regelen zodat ik de rekening niet hoeft te betalen, aanrader!

    Aj28-12-2020

    Gewoon een waardeloos bedrijf komen afspraken niet na reageren nergens op nooit meer bestellen daar

    👎👎👎👎👎super slecht ..komt nooit iets aan ..klantenservice bestaat niet denk ik 🖕mensen koop er nooit iets 17-01-2021

    Super slecht 👎 komt nooit iets aan 👎👎👎 klantenservice bestaat niet 🖕🖕

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Adidas schoenen

    Heel goed. Snap de slechte reviews niet.
    Kwam binnen een week. Alleen erg slordig verpakt maar schoenen in gewoon goede staat. Zal hier blijven bestellen!

    Door: Angelique Kinscher02-03-2020
    ali21-06-2020

    Heel slecht, na 3 weken niks ontvagen daarna kreeg ik een mailtje dat ze mn retour hebben ontvangen en dat ze gaan teugbetalen

    Abdurrahim Karacan01-09-2020

    Adidas vest besteld na 5 dagen nog niet geleverd bij zuidplein artikel nummer 743210837, blijft hangen in warehouse. Eerste keer besteld meteen slecht ervaring. Wanneer ontvang ik nou mij bestelling dikke 1 wilde 0 geven. Slechte service slechte organisatie en vooral oneerlijk.

    Anne Lotte 10-12-2020

    4 december iets besteld, 6 dagen later nog steeds niks binnen

    S vd T16-12-2020

    Ik heb nog niks binnen na 12 dagen! Vraag me af of ik m'n sportbroeken en sportschoen nog krijg

    anna19-01-2021

    na 12 dagen nog steeds geen bestelling en op vragen aan klantenservice geen antwoord gekregen,echt geen aanrader!

    Simone heerdt 19-01-2021

    3 januari voor 185 euro besteld en nog steeds niks binnen geen orde nummer opgestuurd gekregen en klantenservice zegt dat ze niks kunnen vinden! Super slechte service, van hun moet ik maar bij de bank gaan vragen waar het geld is. Ik hoop dat dit nog opgelost gaat worden maar ben er bang voor.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    blousje

    erg goede site, bestelling was helemaal op tijd geleverd. het was een super leuk blouse. wat super leuk is voor een avondje wijnen met de meiden

    Door: anne-fleur11-11-2020
    Venom17-01-2021

    Maak dat de kat wijs joh

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nike air max 90

    Goed en snel geleverd. Levering duurde 3 dagen dus daarom 4 en geen 5 sterren. Maar zeer tevreden.

    Door: Sander Tol28-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    743601155

    Costumer service is not exists, today its 29th day and I still wait for my order.. Noone answered in my mails... Terrible shop in Amsterdam Nieuwendijk Street, terrible children service. They're more busy with having conversations with each other then help people.
    So now on corona time more terrible service online!!! To be honest there is no service!!!!

    Door: Giedre 18-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Addias pak

    30 november een trainingspak gekocht online. De zelfde week retour gestuurd en tot heden geen bericht meer ontvangen en geen geld super slechte klantenservice!

    Door: Santosh17-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Nike winterjas

    Nergens problemen mee gehad zondag bestelling geplaatst vandaag al netjes geleverd .

    Door: Yvon Vliet09-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Adidas schoenen

    Oplichters zijn ze!
    Wat je besteld heb krijg je niet
    Je bent wel je zuurverdiende geld kwijt!
    GA NOOIT bij deze bedrijf bestellen AUB!

    Door: Meta van der Veen15-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Trainingspakken 2

    21 december een bestelling geplaatst. Geen bevestiging ontvangen. Na wat heen en weer mailen krijg ik 10 januari een bericht dat het pakket van af 9 januari onderweg is naar Nederland. Als ik mijn t en t code terug zoek via de link die ik van jd heb gekregen dat lees ik dat mijn pakket nog niet bij de bezorgdienst is aangekomen. Als ik jd hiermee confronteer excuseren ze zich en geven aan dat het product idd nog steeds niet onderweg is. Verder ook geen uitleg of iets over de verwachting waarneer het wel op weg gezonden stond. Niet eerlijk in communicatie

    Door: Mw Heukels 13-01-2021
    Koot14-01-2021

    Gewoon een bende bij JD SPORTS Staat elke keer uw order wordt voorbereid in ons magazijn. Al bijna 1 maand ze houden die schoenen maar. Niet normaal als je mailt geen reactie terug.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Adidas Originals SL 72

    Beste mensen,
    Bestel niet via dit bedrijf online! Ik heb begin december deze sneakers retour gestuurd, op 19 december kreeg ik netjes bericht dat de retour is verwerkt en de refund binnen 5 dagen geregeld zou zijn. Ondanks diverse pogingen de klantenservice te bereiken via hun formulier (men reageert gewoon niet), wacht ik nog steeds op mijn geld. Graag snel ACTIE JD sports!!
    Gr Igno

    Door: Igno12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Schoenen

    Nooit meer, begin december besteld en nog nooit ontvangen, graag onmiddellijk mijn geld terug!

    Door: Rudi11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kerst cadeau dochter

    Mijn bestelling trainingspak adidas en sport legging Nike waarde 155 euro besteld bij dit slechte bedrijf. Zo spijt van. 19 december besteld en nu op 8 januari nog steeds niets. Van het kastje naar de muur gestuurd. Nooit meer JD

    Door: Wouter08-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Schoenen

    Op 11 december 2020 schoenen besteld. Bevestigings email gekregen maar nooit een track & tracé. De schoenen zijn ondanks een 3 tal emails naar de klantenservice nog steeds niet geleverd, ook is er nooit op mijn berichten gereageerd. Schandalig dat dit soort bedrijven niet worden aangepakt. Gelukkig voldaan via creditcard. Komende week zal ik de bank informeren over fraude zodat het bedrag van circa 140 Euro kan worden teruggevorderd.

    Door: Sjoerd06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    trainingspak

    wat een slecht bereikbaar bedrijf! ik probeer al 2 weken te achterhalen waar mijn bestelling blijft. Nu zit kerst ed. ertussen dus heb ik echt wel geduld maar het zou nu toch wel eens verstuurd moeten zijn, maar nee hoor....wordt nog steeds voorbereid in het magazijn! Ook geen bevestigingsmail of wat dan ook ontvangen! Echt, niet hier bestellen als je iets snel wilt hebben en zeker niet vooruit betalen! Heb ik helaas wel gedaan....

    Door: Belinda06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Kerst cadeau voor mijn vriend

    Er zijn geen plus punten aan dit bedrijf.

    Cadeau besteld voor mijn vriend. Dat het later geleverd word is intussen echt wel duidelijk. Mijn bestelling is alleen nog maar bevestigd. Verder helemaal nog geen mails gehad.

    Ben echt zeer ontevreden over dit bedrijf. Ik werk zelf als klantenservice medewerker. En begrijp oprecht niet waarom dit bedrijf nog bestaat. Geen telefoon nummer geen klanten service. Geen contact.
    Echt zwaar kut gewoon.

    Ik wil binnen een week toch wel iets meer informatie anders stap ik naar de politie, fucking oplichters

    Door: Anne Stams30-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Trainimgspak

    Super slecht !! Adverteren met voor kerst leverbaar ..., na orderbevestiging en betaling ,al een bericht niet gegarandeerd voor kerst .
    Oke prima , ik snap de de bezorgdienst het druk heeft , maar dat jullie de orders niet verwerken na bijna een week , vind ik heeeel jammer !! Nooit weer JD Sports ! Jammer ...

    Door: Hélène23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Trui en t- shirt

    Bestelling op 30 november besteld. Het is nu 19 december. Naar de winkel geweest, die hebben gebeld. Formulier ingevuld en nog steeds niks. Er zat een verjaardagscadeau voor mijn broer bij. Er is ook nog iets voor kerst. Ik hoop dat het op tijd komt. Dit heb ik nog nooit meegemaakt bij jd

    Door: Tess willard19-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over JD Sports

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is JD Sports een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 70 ervaringen geplaatst over JD Sports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is JD Sports actief?

    JD Sports is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JD Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.