NederlandReview

  Ervaringen JBL

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarlijks vele mensen helpt om een product in een van deze twee categorieën te vinden en aan te schaffen. Mischien ken je het bedrijf nog niet zo goed? Dan is het slim om deze pagina goed te lezen. Je krijgt dan een beter beeld van JBL. Ken je het bedrijf al wel en ben je er misschien ook al een klant? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer je ook anderen helpt om een goed beeld te krijgen van JBL. Je kunt je positieve review of je negatieve oordeel op deze website NederlandReview.nl achter laten en anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en dit bedrijf. We bedank je graag al voor het geven van een mening over deze organisatie. Top!

  Over JBL

  JBL is een online website waar je tal van elektronica en multimedia producten. Denk hierbij aan hoofdtelefoons, audioluidsprekers en ook auto media apparatuur. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties en mogelijkheden om hier van te genieten.


  Wat is dat eigenlijk, multimedia?

  Diensten van JBL

  JBL is een website met een ruim assortiment van audio producten en multimedia producten. Het is goed om hier gebruik van te maken om zo te kunnen genieten van deze mooie producten.
  Bij JBL staat service, garantie en gemak voorop! Lees ook de onderstaande klanttevredenheidsgarantie. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan.

  Klachten, tips en complimenten over JBL

  Bij JBL is er de mogelijkheid om de producten binnen de eerste dertig dagen terug te sturen. Wanneer je niet tevreden bent, niet blij of om een andere reden het product niet wilt houden dan kun je het gewoon terugsturen. Het product kan omgeruild worden en ook kun je het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Als de waarde onder de 40 euro is dan geldt er wel een verwerkingstarief en verzendtarief van 7,95 euro.

  Er is dus eigenlijk geen enkel risico wanneer je een product gaat kopen op JBL. Het is een manier om je te helpen om sneller nog meer tevreden klanten te krijgen. Wordt jij de volgende?

  Heb jij ervaring met JBL?

  Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op Nederlandreview.nl

  Lees hier de ervaringen en reviews van echte klanten van JBL Harman! Moet je hier zijn voor speakers, headphones, soundbars, subwoofers en home cinema sets? Lees je in voordat je besluit hier te kopen!

  JBL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

  6
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,2
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6,6
  Leveren
  rating
  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  JBL Live 650BTNC

  Retourneren moet door middel van het printen van een KLEUR label (voor de batterij). Bizar toch? Lijkt mij niet dat veel mensen een kleurenprinter bezitten, nogal klantonvriendelijk dus. Toen ik daar iets over vroeg bij de klantenservice (op vriendelijke toon) ben ik twee keer opgehangen! Nooit meer JBL Harlan.

  Door: M 20-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  JBL Go 2 review

  Ik heb een kleine JBL Go 2 gekocht. Past in je hand.

  Ik was eerst een beetje huiverig of de kwaliteit wel goed zou zijn, maar dat valt me alles mee!

  De bassen komen goed door en het geluid is warm. Zeker voor zo'n klein apparaatje.

  Heel makkelijk in gebruik; er zitten weinig knoppen op.

  Mooi uiterlijk ook!

  Door: A. Fransse 08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  JBL Charge 2

  Positief: geluidskwaliteit en aankoopprijs goed in verhouding

  Zeer negatief: Aftersales
  Na 4 jaar begint de bluetooth te haperen, hij kan nog alleen maar met mijn Galaxy S7 telefoon connecten, niet meer met mij I-Pad.
  Sinds 2 weken doet de bluetooth het helemaal niet meer.
  Contact gehad met klantenservice van JBL Harmann Kardon en zij verwijzen me door naar hun reparatiepartner, die zegt dat ie niet meer te repareren is. Terug naar JBL en die zeggen niks meer te kunnen doen.
  Ik vind dat wel heel erg makkelijk, de garantietremijn is natuurlijk al verlopen, maar volgens mij mag je er toch wel van uit gaan dat een zichzelf respecterend merk zo'n apparaat minimaal 6 jaar mee moet kunnen gaan!
  En dan zo'n reactie, dan koop je dus geen tweede keer iets van JBL of Harmann Kardon

  Door: Marcel 08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5
  rating

  Partybox 1000

  Ronduit slecht bedrijf, een week geleden een partybox 1000 besteld, nog steeds niet verzonden. Klantenservice is vriendelijk maar kunnen niks voor mij betekenen. Ik raad iedereen af om via deze site te bestellen!

  Door: Quinten 21-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Jbl bar 3.1

  5 dagen geleden een jbl bar 3.1 besteld, staat nogsteeds in bewerking en de klantenservice is goed alleen moet het naar een sales team gestuurd worden dat niet reageert, ik bestel hier nooit meer, had meer van jbl verwacht

  Door: Jordy 08-08-2019
  Jeroen 13-08-2019

  Heeft u ondertussen uw bestelling ontvangen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  JBL Charge 4

  Mijn slechte ervaring begon met het bestelproces op de website, de gratis speaker was niet leverbaar en daarom kon je niks meer stellen op de website...is niet handig. Na gebeld te hebben was dit probleem na een uur opgelost. Vervolgens wachten op de levering, binnen 1 a 2 dagen, ondertussen zijn we 4 dagen verder en nog steeds geen speaker ontvangen. Bellen met de helpdesk, ja wij snappen het ook niet, vreemd. Slechte service, gaan aanrader, hier koop ik nooit weer iets!

  Door: Michel 20-07-2019
  Jeroen 13-08-2019

  Heeft u ondertussen uw bestelling ontvangen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Een box

  Ik had een jbl charge 3 gekocht. Na een maand stond hij blijkbaar nog steeds in het depot. En als ik iemand wou bellen kreeg ik een slecht verstaan bare man aan de lijn.

  Door: Peer Vraets 01-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Uistellen uitstellen uitstellen

  Ongeveer een jaar geleden kocht ik bij jbl nc oordopjes die geschikt zijn voor een iPhone. Daarbij zijn ze ook gemaakt om mee te sporten. Een aantal weken ging dit prima, maar daarna herkende mijn telefoon de oordopjes niet meer. Ook mijn iPad of een iPhone van iemand anders werkte niet. Contact opgenomen met jbl en ik kreeg een nieuw paar, na een week of twee. Op zich prima oplossing.
  Maar na een paar maanden had ik hetzelfde euvel. Weer contact gezocht met jbl en ik zou wederom een vervangend paar krijgen. Ik stelde zelf voor, met evt bijbetaling, dat ik een ander product zou kiezen omdat ik t vertrouwen redelijk verloren was. Maar dit behoorde absoluut niet tot de opties. C’est la vie, dan maar een vervangend paar. Dit was halverwege december en ondertussen is het halverwege februari. Ik denk dat ik ondertussen een keer of 10 contact heb gehad en iedere keer moest ik geduld hebben want het product zou snel geleverd worden. Ben benieuwd hoe dit afloopt..

  Door: Joel 19-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Goede service EN levering

  Na alle negatieve berichten wil ik juist mijn complimenten geven over de klantenservice. Ik had een koptelefoon besteld en ik kreeg geen orderbevestiging. Toen ik de klantenservice van JBL belde kreeg ik gewoon een Nederlandssprekende man aan de lijn die mij netjes te woord stond en verder hielp. Binnen 2 dagen heb ik gewoon mijn bestelling ontvangen. Wat ik met deze review wil zeggen is dat er alleen maar negatieve zijn maar dat het ook zeker vaker goed gaat (waaronder dus bij mij zelf). Laat je dus niet weerhouden om hier gewoon te bestellen!

  Door: Lisette 13-02-2019
  Mic 20-07-2019

  Lisette bedankt! Op jouw aanraden hier een product gekocht en nu zit ik met de ellende!

  Olivier 23-08-2019

  Mic ervaringen verschillen per klant. Dit soort opmerkingen kunnen aanstootgevend zijn en zijn erg kinderachtig.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Slechte service

  Mijn eerste JBL Flip 3 kon niet meer opgeladen worden omdat de aansluiting kapot was. Heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij andere elektronica dus was hier wel verbaasd en ontevreden over. Zo vaak werd hij niet gebruikt. Helaas buiten de garantie termijn maar ik wilde toch graag een nieuwe ook in verband met de feestdagen die er aan kwamen. Een nieuwe Flip 4 gekocht en vandaag moest hij voor het eerst opgeladen worden. Helaas deed hij dit niet met het bijgeleverde snoertje en ook niet met andere. Gebeld met JbL. Tja dan moest ik hem dus maar opsturen dan zouden ze hem nakijken. Het gaat dus om een nieuw apparaat dat voor de eerste keer opgeladen moet worden. Ik krijg de speaker natuurlijk niet meer terug voor de kerstdagen, nog gevraagd voor een tijdelijke vervanging of tegemoet koming maar dat was allemaal niet mogelijk. Ik had gezien de omstandigheden wel een betere service verwacht,

  Door: Astrid Wilbrink 15-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5
  rating

  Te lange levertijd

  Ik heb afgelopen zondag een koptelefoon besteld. Er stond bij 1-2 dagen lever tijd. Het is nu donderdag en nog steeds geen verzendingsmail gehad. Duurt me wel erg lang aangezien er 1-2 werkdagen bij stond.

  Door: Nino 29-11-2018
  jim van grinsven 30-11-2018

  heb je inmiddels al iets ontvangen ik zit in de zelfde situatie namelijk

  Nino 30-11-2018

  Ja klopt, ik heb nu een reactie dat het vertraagd is met 3-4 dagen. Wat ik erg lang vind. Overigens nog steeds niks vernomen van een versturen verder

  jim van grinsven 30-11-2018

  beste Nino die mail heb ik ook gehad maar dit probleem is blijkbaar normaal heb dit namelijk nu al voor de tweede keer vorig jaar heb ik 2 weken moeten wachte en nu geven ze steeds aan door drukte dat het pakket nog in het magazijn ligt klaar om opgehaald te worden na vorig jaar dacht ik ach dat zal niet nog een gebeuren maar jawel hoor dit is schijnbaar normaal

  Nino 30-11-2018

  Beste Jim, jammer om te horen. Ik vind toch wel dat we tegenwoordig uit mogen gaan dat dit redelijk wordt ingeschat. Erg slecht van JBL en ik raad ook zeker mensen af het via JBL te bestellen. Toch bedankt Jim. Ik ga zien hoelang het gaat duren.

  André 01-12-2018

  Hier precies dezelfde situatie. Na de eerste keer chatten met de klantenservice kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling ontvangen was. Donderdag nogmaals gechat, daarna kreeg ik een mail met de 3-4 dagen vertraging opmerking. Ik ga er maar vanuit dat het 3-4 dagen extra vertraging is... Zit niets anders op dan af te wachten denk ik.

  jim van grinsven 03-12-2018

  heeft een van jullie al iets gehad ondertussen?

  André 04-12-2018

  Nee, nog niets...

  Nino 04-12-2018

  Gister verstuurd, vandaag binnen. Duurde even maar wel netjes verstuurd

  Henk 10-05-2019

  Schandelijke service, Via de outlet een jbl charche 4 besteld. Op voorraad, levertijd 1 a 2 dagen.. Na een week nog niets ontvangen. Koop hier niet maar ga naar Mediamarkt of Coolblue die doen tenminste wat ze beloven.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Nooit kopen!

  Op 9 augustus heb ik voor 36 euro aan audio apparatuur gekocht bij JBL. Ik had al een slecht voorgevoel dus ik heb met paypal betaald. Het geld was meteen van mijn rekening afgeschreven en er stond in behandeling wat ik normaal nooit krijg, dus heb ik paypal gebeld en vroeg ik wat dit inhoudt; dat de verkoper het geld accepteert, echter heeft jbl dit nooit geaccepteerd.
  Er staat 1-2 werkdagen echter heb ik na 14 dagen niks ontvangen niet eens een order bevestiging.
  Nu 14 dagen later nog steeds geen order bevestiging en nog niks van gehoord. Dus ik raad iedereen af om ooit iets te kopen bij deze site!!!!!!

  Door: Klant 23-08-2018
  jim 27-11-2018

  zou je kunnen aangeven of je al iets hebt ontvangen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Geen mail, telefonisch belabberd

  Besteld en betaald, geen mail ter bevestiging ontvangen. Gebeld naar de klantenservice, krijg iemand aan de lijn die zeer slecht verstaanbaar Engels spreekt, en geen Nederlands of voor mijn part Fries. Mevrouw kan mijn order niet vinden en zegt dat ik maar een mail moet sturen. Krijg telefonisch ook nog eens te horen dat levering langer kan zijn door drukte, terwijl dat niet op de website wordt aangegeven. Lekker wanneer je over 4 dagen naar de andere kant van de wereld vertrekt!

  Door: Pieter de Zwart 09-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Verschrikkelijke levering

  1-2 dagen levertijd is wat wordt aangegeven op de website, maar na 2 weken nog steeds niks. In het systeem bestaat mijn adres niet, ondanks dat deze juist is, zo verlaat mijn pakket het depot nooit. Wanneer je iemand gesproken hebt krijg je valse beloftes over een oplossing die niet komt. Op dit punt nog steeds mijn pakket niet.

  Door: J 08-08-2018
  Kees van der meij 20-09-2018

  Heeft u ondertussen al u pakket ontvangen? En Hoelang heeft het geduurd? Ik zit namelijk zelf ook te wachten op mijn koptelefoon????????

  jim van grinsven 27-11-2018

  hebben jullie de order uiteindelijk wel ontvangen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Drama

  Bestelling na 4 weken nog steeds niet binnen. Reageren niet op mails. Echt nooit meer zal ik hier iets bestellen! Volgende x weer gewoon bol.com.

  Door: Mariska Mastenbroek 15-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  Super langzaam

  Er werd gezegd dat het pakket er binnen 2 dagen zou zijn. Een week later staat er nog steeds dat het in bewerking is. Had beter bij bol kunnen bestellen, dan had ik hem al gehad. Op de mail komt geen reactie.

  Door: Shannen 18-05-2018
  jim van grinsven 27-11-2018

  heb je je order uiteindelijk nog ontvangen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Geen communicatie.

  Het enige wat goed is is de prijs.
  Je besteld krijgt geen bestelbevestiging , wanneer je contact zoekt volgt er geen reactie.
  Vervolgens wordt het verzonden en leveren ze het bij een pick up point af dat elke dag om 17:00 sluit.
  ofwel voor de werkende is het dus niet op te halen.

  1x nooit meer bij JBL zelf , volgende keer gewoon weer Coolblue/Bol

  Door: Rogier 25-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Garantie

  Onze koptelefoon was stuk naar bijna twee jaar intensief gebruik, we hebben een nieuwer model terug gekregen binnen twee weken. Echt top

  Door: Rob 16-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Slecht

  We hadden een maand geleden een headset besteld, die geweigerd is. Na een maand hebben wij nogsteeds geen geld. We blijven maar bellen en ze zeggen steeds dat het over 15 dagen komt. Slecht!!

  Door: Malgorzata 20-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Mooie speakers

  prachtig geluid en mooie speakers
  prijs meer dan waard

  Door: Toine Ivens 09-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Schrijf zelf een review over JBL

  Uw beoordeling