NederlandReview

    Ervaringen JBL

    Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarlijks vele mensen helpt om een product in een van deze twee categorieën te vinden en aan te schaffen. Mischien ken je het bedrijf nog niet zo goed? Dan is het slim om deze pagina goed te lezen. Je krijgt dan een beter beeld van JBL. Ken je het bedrijf al wel en ben je er misschien ook al een klant? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer je ook anderen helpt om een goed beeld te krijgen van JBL. Je kunt je positieve review of je negatieve oordeel op deze website NederlandReview.nl achter laten en anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en dit bedrijf. We bedank je graag al voor het geven van een mening over deze organisatie. Top!  

    Over JBL
    JBL is een online website waar je tal van elektronica en multimedia producten. Denk hierbij aan hoofdtelefoons, audioluidsprekers en ook auto media apparatuur. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties en mogelijkheden om hier van te genieten. 


    Wat is dat eigenlijk, multimedia?

    Diensten van JBL
    JBL is een website met een ruim assortiment van audio producten en multimedia producten. Het is goed om hier gebruik van te maken om zo te kunnen genieten van deze mooie producten. 
    Bij JBL staat service, garantie en gemak voorop! Lees ook de onderstaande klanttevredenheidsgarantie. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. 

    Klachten, tips en complimenten over JBL
    Bij JBL is er de mogelijkheid om de producten binnen de eerste dertig dagen terug te sturen. Wanneer je niet tevreden bent, niet blij of om een andere reden het product niet wilt houden dan kun je het gewoon terugsturen. Het product kan omgeruild worden en ook kun je het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Als de waarde onder de 40 euro is dan geldt er wel een verwerkingstarief en verzendtarief van 7,95 euro. 

    Er is dus eigenlijk geen enkel risico wanneer je een product gaat kopen op JBL. Het is een manier om je te helpen om sneller nog meer tevreden klanten te krijgen. Wordt jij de volgende?

    Heb jij ervaring met JBL?
    Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op Nederlandreview.nl 

    Lees hier de ervaringen en reviews van echte klanten van JBL Harman! Moet je hier zijn voor speakers, headphones, soundbars, subwoofers en home cinema sets? Lees je in voordat je besluit hier te kopen!

    JBL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    6,2
    50% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    5,6

    Prijs

    6,8

    Leveren

    5,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte service

    Astrid Wilbrink15-12-2018

    Mijn eerste JBL Flip 3 kon niet meer opgeladen worden omdat de aansluiting kapot was. Heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij andere elektronica dus was hier wel verbaasd en ontevreden over. Zo vaak werd hij niet gebruikt. Helaas buiten de garantie termijn maar ik wilde toch graag een nieuwe ook in verband met de feestdagen die er aan kwamen. Een nieuwe Flip 4 gekocht en vandaag moest hij voor het eerst opgeladen worden. Helaas deed hij dit niet met het bijgeleverde snoertje en ook niet met andere. Gebeld met JbL. Tja dan moest ik hem dus maar opsturen dan zouden ze hem nakijken. Het gaat dus om een nieuw apparaat dat voor de eerste keer opgeladen moet worden. Ik krijg de speaker natuurlijk niet meer terug voor de kerstdagen, nog gevraagd voor een tijdelijke vervanging of tegemoet koming maar dat was allemaal niet mogelijk. Ik had gezien de omstandigheden wel een betere service verwacht,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Te lange levertijd

    Nino29-11-2018

    Ik heb afgelopen zondag een koptelefoon besteld. Er stond bij 1-2 dagen lever tijd. Het is nu donderdag en nog steeds geen verzendingsmail gehad. Duurt me wel erg lang aangezien er 1-2 werkdagen bij stond.

    jim van grinsven30-11-2018

    heb je inmiddels al iets ontvangen ik zit in de zelfde situatie namelijk

    Nino30-11-2018

    Ja klopt, ik heb nu een reactie dat het vertraagd is met 3-4 dagen. Wat ik erg lang vind. Overigens nog steeds niks vernomen van een versturen verder

    jim van grinsven30-11-2018

    beste Nino die mail heb ik ook gehad maar dit probleem is blijkbaar normaal heb dit namelijk nu al voor de tweede keer vorig jaar heb ik 2 weken moeten wachte en nu geven ze steeds aan door drukte dat het pakket nog in het magazijn ligt klaar om opgehaald te worden na vorig jaar dacht ik ach dat zal niet nog een gebeuren maar jawel hoor dit is schijnbaar normaal

    Nino30-11-2018

    Beste Jim, jammer om te horen. Ik vind toch wel dat we tegenwoordig uit mogen gaan dat dit redelijk wordt ingeschat. Erg slecht van JBL en ik raad ook zeker mensen af het via JBL te bestellen. Toch bedankt Jim. Ik ga zien hoelang het gaat duren.

    André01-12-2018

    Hier precies dezelfde situatie. Na de eerste keer chatten met de klantenservice kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling ontvangen was. Donderdag nogmaals gechat, daarna kreeg ik een mail met de 3-4 dagen vertraging opmerking. Ik ga er maar vanuit dat het 3-4 dagen extra vertraging is... Zit niets anders op dan af te wachten denk ik.

    André01-12-2018

    Hier precies dezelfde situatie. Na de eerste keer chatten met de klantenservice kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling ontvangen was. Donderdag nogmaals gechat, daarna kreeg ik een mail met de 3-4 dagen vertraging opmerking. Ik ga er maar vanuit dat het 3-4 dagen extra vertraging is... Zit niets anders op dan af te wachten denk ik.

    jim van grinsven03-12-2018

    heeft een van jullie al iets gehad ondertussen?

    André 04-12-2018

    Nee, nog niets...

    Nino04-12-2018

    Gister verstuurd, vandaag binnen. Duurde even maar wel netjes verstuurd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Nooit kopen!

    Klant23-08-2018

    Op 9 augustus heb ik voor 36 euro aan audio apparatuur gekocht bij JBL. Ik had al een slecht voorgevoel dus ik heb met paypal betaald. Het geld was meteen van mijn rekening afgeschreven en er stond in behandeling wat ik normaal nooit krijg, dus heb ik paypal gebeld en vroeg ik wat dit inhoudt; dat de verkoper het geld accepteert, echter heeft jbl dit nooit geaccepteerd.
    Er staat 1-2 werkdagen echter heb ik na 14 dagen niks ontvangen niet eens een order bevestiging.
    Nu 14 dagen later nog steeds geen order bevestiging en nog niks van gehoord. Dus ik raad iedereen af om ooit iets te kopen bij deze site!!!!!!

    jim27-11-2018

    zou je kunnen aangeven of je al iets hebt ontvangen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen mail, telefonisch belabberd

    Pieter de Zwart09-08-2018

    Besteld en betaald, geen mail ter bevestiging ontvangen. Gebeld naar de klantenservice, krijg iemand aan de lijn die zeer slecht verstaanbaar Engels spreekt, en geen Nederlands of voor mijn part Fries. Mevrouw kan mijn order niet vinden en zegt dat ik maar een mail moet sturen. Krijg telefonisch ook nog eens te horen dat levering langer kan zijn door drukte, terwijl dat niet op de website wordt aangegeven. Lekker wanneer je over 4 dagen naar de andere kant van de wereld vertrekt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Verschrikkelijke levering

    J08-08-2018

    1-2 dagen levertijd is wat wordt aangegeven op de website, maar na 2 weken nog steeds niks. In het systeem bestaat mijn adres niet, ondanks dat deze juist is, zo verlaat mijn pakket het depot nooit. Wanneer je iemand gesproken hebt krijg je valse beloftes over een oplossing die niet komt. Op dit punt nog steeds mijn pakket niet.

    Kees van der meij20-09-2018

    Heeft u ondertussen al u pakket ontvangen? En Hoelang heeft het geduurd? Ik zit namelijk zelf ook te wachten op mijn koptelefoon????????

    jim van grinsven27-11-2018

    hebben jullie de order uiteindelijk wel ontvangen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Drama

    Mariska Mastenbroek15-06-2018

    Bestelling na 4 weken nog steeds niet binnen. Reageren niet op mails. Echt nooit meer zal ik hier iets bestellen! Volgende x weer gewoon bol.com.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Super langzaam

    Shannen18-05-2018

    Er werd gezegd dat het pakket er binnen 2 dagen zou zijn. Een week later staat er nog steeds dat het in bewerking is. Had beter bij bol kunnen bestellen, dan had ik hem al gehad. Op de mail komt geen reactie.

    jim van grinsven27-11-2018

    heb je je order uiteindelijk nog ontvangen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Geen communicatie.

    Rogier25-04-2018

    Het enige wat goed is is de prijs.
    Je besteld krijgt geen bestelbevestiging , wanneer je contact zoekt volgt er geen reactie.
    Vervolgens wordt het verzonden en leveren ze het bij een pick up point af dat elke dag om 17:00 sluit.
    ofwel voor de werkende is het dus niet op te halen.

    1x nooit meer bij JBL zelf , volgende keer gewoon weer Coolblue/Bol

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Garantie

    Rob16-03-2018

    Onze koptelefoon was stuk naar bijna twee jaar intensief gebruik, we hebben een nieuwer model terug gekregen binnen twee weken. Echt top

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slecht

    Malgorzata20-12-2017

    We hadden een maand geleden een headset besteld, die geweigerd is. Na een maand hebben wij nogsteeds geen geld. We blijven maar bellen en ze zeggen steeds dat het over 15 dagen komt. Slecht!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Mooie speakers

    Toine Ivens09-10-2017

    prachtig geluid en mooie speakers
    prijs meer dan waard

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Fantastisch geluid

    K. Schuppen29-06-2017

    Het geluid is echt fantastisch, de prijs viel ons zeker mee. Andere merken zijn duurder en niet eens beter.

    Levertijd met een paar dagen wel een beetje aan de lange kant helaas.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Soundbar met beste bas

    Joran W12-05-2017

    We hebben meerdere soundbars getest en wilden het beste geluid.
    JBL was echt de vetste van allemaal, vooral de bassen waren gewoon veel beter dan die van Sony of Philips. Dat had ik van te voren niet verwacht.
    En zo vreselijk duur is JBL niet eens. Ook niet echt goedkoop helaas.

    We hebben uiteindelijk deze daarom gekocht en ook thuis klinkt deze soundbar supergoed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Mooie bluetooth speakers

    Lauren07-02-2017

    Zeer mooie bluetooth speakers gekocht.
    Geluid is goed, design is prachtig. Ze staan hier midden in de kamer, dus het moest wel een beetje mooi voor het oog zijn.

    Snel geleverd, tevreden klant dus hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Koptelefoons gekocht goede prijs

    Yilmaz 16-09-2016

    Koptelefoons gekocht goede prijs
    Kwaliteit is echt goed en die dingen zitten prima

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Fantastische speakers gekocht bij JBL

    Thom Odink31-05-2016

    JBL is echt gruwelijk. Heb er afgelopen week een set speakers gekocht voor in mijn auto. Wat een fantastisch geluid produceren die dingen hee. Dat had ik dus echt niet verwacht voor dat bedrag. Zit er nu nog aan te denken om een subwoofer aan te schaffen, maar daar denk ik nog ff over na.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over JBL

    Uw beoordeling