NederlandReview

  Ervaringen JBL

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarlijks vele mensen helpt om een product in een van deze twee categorieën te vinden en aan te schaffen. Mischien ken je het bedrijf nog niet zo goed? Dan is het slim om deze pagina goed te lezen. Je krijgt dan een beter beeld van JBL. Ken je het bedrijf al wel en ben je er misschien ook al een klant? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer je ook anderen helpt om een goed beeld te krijgen van JBL. Je kunt je positieve review of je negatieve oordeel op deze website NederlandReview.nl achter laten en anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en dit bedrijf. We bedank je graag al voor het geven van een mening over deze organisatie. Top!  

  Over JBL
  JBL is een online website waar je tal van elektronica en multimedia producten. Denk hierbij aan hoofdtelefoons, audioluidsprekers en ook auto media apparatuur. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties en mogelijkheden om hier van te genieten. 


  Wat is dat eigenlijk, multimedia?

  Diensten van JBL
  JBL is een website met een ruim assortiment van audio producten en multimedia producten. Het is goed om hier gebruik van te maken om zo te kunnen genieten van deze mooie producten. 
  Bij JBL staat service, garantie en gemak voorop! Lees ook de onderstaande klanttevredenheidsgarantie. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. 

  Klachten, tips en complimenten over JBL
  Bij JBL is er de mogelijkheid om de producten binnen de eerste dertig dagen terug te sturen. Wanneer je niet tevreden bent, niet blij of om een andere reden het product niet wilt houden dan kun je het gewoon terugsturen. Het product kan omgeruild worden en ook kun je het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Als de waarde onder de 40 euro is dan geldt er wel een verwerkingstarief en verzendtarief van 7,95 euro. 

  Er is dus eigenlijk geen enkel risico wanneer je een product gaat kopen op JBL. Het is een manier om je te helpen om sneller nog meer tevreden klanten te krijgen. Wordt jij de volgende?

  Heb jij ervaring met JBL?
  Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op Nederlandreview.nl 

  Lees hier de ervaringen en reviews van echte klanten van JBL Harman! Moet je hier zijn voor speakers, headphones, soundbars, subwoofers en home cinema sets? Lees je in voordat je besluit hier te kopen!

  JBL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  6,2
  57% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,2

  Service

  5,6

  Prijs

  7

  Leveren

  5,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nooit kopen!

  Klant23-08-2018

  Op 9 augustus heb ik voor 36 euro aan audio apparatuur gekocht bij JBL. Ik had al een slecht voorgevoel dus ik heb met paypal betaald. Het geld was meteen van mijn rekening afgeschreven en er stond in behandeling wat ik normaal nooit krijg, dus heb ik paypal gebeld en vroeg ik wat dit inhoudt; dat de verkoper het geld accepteert, echter heeft jbl dit nooit geaccepteerd.
  Er staat 1-2 werkdagen echter heb ik na 14 dagen niks ontvangen niet eens een order bevestiging.
  Nu 14 dagen later nog steeds geen order bevestiging en nog niks van gehoord. Dus ik raad iedereen af om ooit iets te kopen bij deze site!!!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geen mail, telefonisch belabberd

  Pieter de Zwart09-08-2018

  Besteld en betaald, geen mail ter bevestiging ontvangen. Gebeld naar de klantenservice, krijg iemand aan de lijn die zeer slecht verstaanbaar Engels spreekt, en geen Nederlands of voor mijn part Fries. Mevrouw kan mijn order niet vinden en zegt dat ik maar een mail moet sturen. Krijg telefonisch ook nog eens te horen dat levering langer kan zijn door drukte, terwijl dat niet op de website wordt aangegeven. Lekker wanneer je over 4 dagen naar de andere kant van de wereld vertrekt!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Verschrikkelijke levering

  J08-08-2018

  1-2 dagen levertijd is wat wordt aangegeven op de website, maar na 2 weken nog steeds niks. In het systeem bestaat mijn adres niet, ondanks dat deze juist is, zo verlaat mijn pakket het depot nooit. Wanneer je iemand gesproken hebt krijg je valse beloftes over een oplossing die niet komt. Op dit punt nog steeds mijn pakket niet.

  Kees van der meij20-09-2018

  Heeft u ondertussen al u pakket ontvangen? En Hoelang heeft het geduurd? Ik zit namelijk zelf ook te wachten op mijn koptelefoon????????

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Drama

  Mariska Mastenbroek15-06-2018

  Bestelling na 4 weken nog steeds niet binnen. Reageren niet op mails. Echt nooit meer zal ik hier iets bestellen! Volgende x weer gewoon bol.com.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Super langzaam

  Shannen18-05-2018

  Er werd gezegd dat het pakket er binnen 2 dagen zou zijn. Een week later staat er nog steeds dat het in bewerking is. Had beter bij bol kunnen bestellen, dan had ik hem al gehad. Op de mail komt geen reactie.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Geen communicatie.

  Rogier25-04-2018

  Het enige wat goed is is de prijs.
  Je besteld krijgt geen bestelbevestiging , wanneer je contact zoekt volgt er geen reactie.
  Vervolgens wordt het verzonden en leveren ze het bij een pick up point af dat elke dag om 17:00 sluit.
  ofwel voor de werkende is het dus niet op te halen.

  1x nooit meer bij JBL zelf , volgende keer gewoon weer Coolblue/Bol

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Garantie

  Rob16-03-2018

  Onze koptelefoon was stuk naar bijna twee jaar intensief gebruik, we hebben een nieuwer model terug gekregen binnen twee weken. Echt top

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Slecht

  Malgorzata20-12-2017

  We hadden een maand geleden een headset besteld, die geweigerd is. Na een maand hebben wij nogsteeds geen geld. We blijven maar bellen en ze zeggen steeds dat het over 15 dagen komt. Slecht!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Mooie speakers

  Toine Ivens09-10-2017

  prachtig geluid en mooie speakers
  prijs meer dan waard

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Fantastisch geluid

  K. Schuppen29-06-2017

  Het geluid is echt fantastisch, de prijs viel ons zeker mee. Andere merken zijn duurder en niet eens beter.

  Levertijd met een paar dagen wel een beetje aan de lange kant helaas.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Soundbar met beste bas

  Joran W12-05-2017

  We hebben meerdere soundbars getest en wilden het beste geluid.
  JBL was echt de vetste van allemaal, vooral de bassen waren gewoon veel beter dan die van Sony of Philips. Dat had ik van te voren niet verwacht.
  En zo vreselijk duur is JBL niet eens. Ook niet echt goedkoop helaas.

  We hebben uiteindelijk deze daarom gekocht en ook thuis klinkt deze soundbar supergoed.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Mooie bluetooth speakers

  Lauren07-02-2017

  Zeer mooie bluetooth speakers gekocht.
  Geluid is goed, design is prachtig. Ze staan hier midden in de kamer, dus het moest wel een beetje mooi voor het oog zijn.

  Snel geleverd, tevreden klant dus hier!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Koptelefoons gekocht goede prijs

  Yilmaz 16-09-2016

  Koptelefoons gekocht goede prijs
  Kwaliteit is echt goed en die dingen zitten prima

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Fantastische speakers gekocht bij JBL

  Thom Odink31-05-2016

  JBL is echt gruwelijk. Heb er afgelopen week een set speakers gekocht voor in mijn auto. Wat een fantastisch geluid produceren die dingen hee. Dat had ik dus echt niet verwacht voor dat bedrag. Zit er nu nog aan te denken om een subwoofer aan te schaffen, maar daar denk ik nog ff over na.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over JBL

  Uw beoordeling