NederlandReview

  Ervaringen JBL

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarlijks vele mensen helpt om een product in een van deze twee categorieën te vinden en aan te schaffen. Mischien ken je het bedrijf nog niet zo goed? Dan is het slim om deze pagina goed te lezen. Je krijgt dan een beter beeld van JBL. Ken je het bedrijf al wel en ben je er misschien ook al een klant? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer je ook anderen helpt om een goed beeld te krijgen van JBL. Je kunt je positieve review of je negatieve oordeel op deze website NederlandReview.nl achter laten en anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en dit bedrijf. We bedank je graag al voor het geven van een mening over deze organisatie. Top!

  Over JBL

  JBL is een online website waar je tal van elektronica en multimedia producten. Denk hierbij aan hoofdtelefoons, audioluidsprekers en ook auto media apparatuur. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties en mogelijkheden om hier van te genieten.


  Wat is dat eigenlijk, multimedia?

  Diensten van JBL

  JBL is een website met een ruim assortiment van audio producten en multimedia producten. Het is goed om hier gebruik van te maken om zo te kunnen genieten van deze mooie producten.
  Bij JBL staat service, garantie en gemak voorop! Lees ook de onderstaande klanttevredenheidsgarantie. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan.

  Klachten, tips en complimenten over JBL

  Bij JBL is er de mogelijkheid om de producten binnen de eerste dertig dagen terug te sturen. Wanneer je niet tevreden bent, niet blij of om een andere reden het product niet wilt houden dan kun je het gewoon terugsturen. Het product kan omgeruild worden en ook kun je het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Als de waarde onder de 40 euro is dan geldt er wel een verwerkingstarief en verzendtarief van 7,95 euro.

  Er is dus eigenlijk geen enkel risico wanneer je een product gaat kopen op JBL. Het is een manier om je te helpen om sneller nog meer tevreden klanten te krijgen. Wordt jij de volgende?

  Heb jij ervaring met JBL?

  Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview

  Lees hier de ervaringen en reviews van echte klanten van JBL Harman! Moet je hier zijn voor speakers, headphones, soundbars, subwoofers en home cinema sets? Lees je in voordat je besluit hier te kopen!

  JBL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

  5.8
  42% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte service

  Mijn eerste JBL Flip 3 kon niet meer opgeladen worden omdat de aansluiting kapot was. Heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij andere elektronica dus was hier wel verbaasd en ontevreden over. Zo vaak werd hij niet gebruikt. Helaas buiten de garantie termijn maar ik wilde toch graag een nieuwe ook in verband met de feestdagen die er aan kwamen. Een nieuwe Flip 4 gekocht en vandaag moest hij voor het eerst opgeladen worden. Helaas deed hij dit niet met het bijgeleverde snoertje en ook niet met andere. Gebeld met JbL. Tja dan moest ik hem dus maar opsturen dan zouden ze hem nakijken. Het gaat dus om een nieuw apparaat dat voor de eerste keer opgeladen moet worden. Ik krijg de speaker natuurlijk niet meer terug voor de kerstdagen, nog gevraagd voor een tijdelijke vervanging of tegemoet koming maar dat was allemaal niet mogelijk. Ik had gezien de omstandigheden wel een betere service verwacht,

  Door: Astrid Wilbrink15-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  JBL Charge 2

  Positief: geluidskwaliteit en aankoopprijs goed in verhouding

  Zeer negatief: Aftersales
  Na 4 jaar begint de bluetooth te haperen, hij kan nog alleen maar met mijn Galaxy S7 telefoon connecten, niet meer met mij I-Pad.
  Sinds 2 weken doet de bluetooth het helemaal niet meer.
  Contact gehad met klantenservice van JBL Harmann Kardon en zij verwijzen me door naar hun reparatiepartner, die zegt dat ie niet meer te repareren is. Terug naar JBL en die zeggen niks meer te kunnen doen.
  Ik vind dat wel heel erg makkelijk, de garantietremijn is natuurlijk al verlopen, maar volgens mij mag je er toch wel van uit gaan dat een zichzelf respecterend merk zo'n apparaat minimaal 6 jaar mee moet kunnen gaan!
  En dan zo'n reactie, dan koop je dus geen tweede keer iets van JBL of Harmann Kardon

  Door: Marcel08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Goede service EN levering

  Na alle negatieve berichten wil ik juist mijn complimenten geven over de klantenservice. Ik had een koptelefoon besteld en ik kreeg geen orderbevestiging. Toen ik de klantenservice van JBL belde kreeg ik gewoon een Nederlandssprekende man aan de lijn die mij netjes te woord stond en verder hielp. Binnen 2 dagen heb ik gewoon mijn bestelling ontvangen. Wat ik met deze review wil zeggen is dat er alleen maar negatieve zijn maar dat het ook zeker vaker goed gaat (waaronder dus bij mij zelf). Laat je dus niet weerhouden om hier gewoon te bestellen!

  Door: Lisette13-02-2019
  Mic20-07-2019

  Lisette bedankt! Op jouw aanraden hier een product gekocht en nu zit ik met de ellende!

  Olivier23-08-2019

  Mic ervaringen verschillen per klant. Dit soort opmerkingen kunnen aanstootgevend zijn en zijn erg kinderachtig.

  Laura15-04-2020

  Olivier je hebt gelijk. Ik heb ook al bij JBL besteld en enkel positieve ervaringen. Ervaringe verschillen inderdaad per klant en dit is zo voor elk bedrijf.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Soundbar met beste bas

  We hebben meerdere soundbars getest en wilden het beste geluid.
  JBL was echt de vetste van allemaal, vooral de bassen waren gewoon veel beter dan die van Sony of Philips. Dat had ik van te voren niet verwacht.
  En zo vreselijk duur is JBL niet eens. Ook niet echt goedkoop helaas.

  We hebben uiteindelijk deze daarom gekocht en ook thuis klinkt deze soundbar supergoed.

  Door: Joran W12-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Jbl tune 220 tws

  Prima bt oortjes die nu na 5 maanden defect zijn binnen garantie termijn.
  De enige service die jbl biedt is via een repair center de oortjes op te sturen.
  Ik ben de oortjes minimaal 1 week kwijt.
  De concurrentie stuurt direct nieuwe oortjes op en gaat daarna pas de klacht afhandelen.
  Niet goed van jbl. Klant onvriendelijk!
  Voor mij een reden om niet meer bij jbl te kopen.

  Door: Jan 26-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Jbl met dab+

  Levering duurt nu al meer dan 'n week. Telefonisch met dan slecht bereikbaar. Na 11 minuten de verbinding naar verbroken. Beantwoording van de mail? Je krijgt geen antwoord met inhoud of op je vraag.

  Bestel niet rechtstreeks bij jbl is dan ook mijn advies

  Door: Jan Heijs12-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  JBL Go 2 review

  Ik heb een kleine JBL Go 2 gekocht. Past in je hand.

  Ik was eerst een beetje huiverig of de kwaliteit wel goed zou zijn, maar dat valt me alles mee!

  De bassen komen goed door en het geluid is warm. Zeker voor zo'n klein apparaatje.

  Heel makkelijk in gebruik; er zitten weinig knoppen op.

  Mooi uiterlijk ook!

  Door: A. Fransse08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Fantastische speakers gekocht bij JBL

  JBL is echt gruwelijk. Heb er afgelopen week een set speakers gekocht voor in mijn auto. Wat een fantastisch geluid produceren die dingen hee. Dat had ik dus echt niet verwacht voor dat bedrag. Zit er nu nog aan te denken om een subwoofer aan te schaffen, maar daar denk ik nog ff over na.

  Door: Thom Odink31-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Mooie bluetooth speakers

  Zeer mooie bluetooth speakers gekocht.
  Geluid is goed, design is prachtig. Ze staan hier midden in de kamer, dus het moest wel een beetje mooi voor het oog zijn.

  Snel geleverd, tevreden klant dus hier!

  Door: Lauren07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Fantastisch geluid

  Het geluid is echt fantastisch, de prijs viel ons zeker mee. Andere merken zijn duurder en niet eens beter.

  Levertijd met een paar dagen wel een beetje aan de lange kant helaas.

  Door: K. Schuppen29-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  JBL Boombox 2

  Waardeloos bedrijf, slechte service, nooit mijn product van 499.99 geleverd gekregen, geen mogelijkheid om contact te krijgen met het bedrijf of met het zogenaamde "Betrouwbare bezorging met DPD" DPD kan je nergens geen contact opnemen en heb zelf niet eens een bevestigingsmail of track en trace gekregen... 1 WOORD: WAARDELOOS

  Door: Dennis Boeijen04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Jbl 2.1 soundbar deep bass

  Min punten zijn er niet.

  Super snelle levering, en gewoon weg top kwaliteit

  Door: Bart08-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  TUNE 500bt

  Koptelefoon besteld via de website. DPD zou deze koptelefoon leveren. Dit gebeurde niet. DPD en JBL wezen naar elkaar. Na tig telefoontjes aan DPD en mails aan JBL (telefonisch niet bereikbaar), na 2 weken gevraagd om geld terug te krijgen. Nadat het geld was teruggestort werd de koptelefoon ineens bezorgd. In alle eerlijkheid dit gemaild aan JBL Harman. De mail werd verkeerd begrepen. Toen nogmaals gemaild dat ik de koptelefoon had gekregen terwijl het geld al was teruggestort. Vervolgens kreeg ik een mail waarin mij werd verzocht het volledige bedrag alsnog te betalen. Ook kreeg ik een code voor 25% korting bij een volgende aankoop. Alsof ik na weken mailtjes sturen en belletjes aan DPD ooit nog bij deze webshop zou willen bestellen.

  Door: Nathanaël 16-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Jbl xtreme 2

  Me box gaat niet meer aan zo ding kost 200 euro bijna. Klantenservice gebeld ik had een aankoop bewijs en servicenummer nodig service nummer nergens te bekenen, aankoop bewijs is nooit via de mail binnen omdat het toen die tijd heel druk was.

  Wil ik me zelf aan melden op ce reperatie vragen ze wat de conditie is van me aparaat mag ik dan niet zelf in vullen krijg je tabel waar je uit moet kiezen waar kon ik uitkiezen helemaal niks

  Door: Nando11-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Extreme2

  Ik bestel op maandag een jbl extreme 2 het is op het moment vrijdag en hij zou binnen 2 werkdagen geleverd worden,maar nog niks binnen .En als ik kijk bij de status in bewerking .Jbl reageerd niet op mails . Misschien komt dit door corona maar kom op zeg je bent JBL kun je niet een pakketje leveren . Voortaan tip voor iedereen bestel niet bij jbl want zodra je geld hebt overgemaakt laten ze je pakketje gewoon lekker liggen . Iemand een tip wat je nu moet doen bellen kan niet email reageren ze niet levertijd komen ze niet na .

  Door: Jorn27-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Koptelefoon

  Koptelefoon had een fabrieksfout, moest opgestuurd worden, kreeg eerst al niet het juiste adres label, zucht.. van te voren gebeld en omdat het een fabrieksfout was werd gezegd dat het garantie was en dit stond ook in de mail. Nu kan de koptelefoon niet gemaakt worden,daar kregen we een mail over, en sturen ze gewoon doodleuk een rekening voor onderzoekskosten. Verder niks.. wij weer bellen en dan moet die mail weer doorgestuurd worden. Communicatie van 0. En we hebben nu nog niks gehoord en geen koptelefoon wel een rekening.. iemand meer zoiets meegemaakt?

  Door: Sylvia17-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  JBL Live 650BTNC

  Retourneren moet door middel van het printen van een KLEUR label (voor de batterij). Bizar toch? Lijkt mij niet dat veel mensen een kleurenprinter bezitten, nogal klantonvriendelijk dus. Toen ik daar iets over vroeg bij de klantenservice (op vriendelijke toon) ben ik twee keer opgehangen! Nooit meer JBL Harlan.

  Door: M20-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Partybox 1000

  Ronduit slecht bedrijf, een week geleden een partybox 1000 besteld, nog steeds niet verzonden. Klantenservice is vriendelijk maar kunnen niks voor mij betekenen. Ik raad iedereen af om via deze site te bestellen!

  Door: Quinten21-08-2019
  Nonnie21-05-2020

  Heb nu 3 dagen geleden ook een party box 1000 besteld, de track en tracé is waardeloos. Informatie is miniem, en als je iemand wilt spreken van de helpdesk voor hulp, weten ze zelf ook niet wat het probleem is. Heel slecht, niet gedaan wat ze beloofde, en vooral slechte service.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Jbl bar 3.1

  5 dagen geleden een jbl bar 3.1 besteld, staat nogsteeds in bewerking en de klantenservice is goed alleen moet het naar een sales team gestuurd worden dat niet reageert, ik bestel hier nooit meer, had meer van jbl verwacht

  Door: Jordy08-08-2019
  Jeroen13-08-2019

  Heeft u ondertussen uw bestelling ontvangen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  JBL Charge 4

  Mijn slechte ervaring begon met het bestelproces op de website, de gratis speaker was niet leverbaar en daarom kon je niks meer stellen op de website...is niet handig. Na gebeld te hebben was dit probleem na een uur opgelost. Vervolgens wachten op de levering, binnen 1 a 2 dagen, ondertussen zijn we 4 dagen verder en nog steeds geen speaker ontvangen. Bellen met de helpdesk, ja wij snappen het ook niet, vreemd. Slechte service, gaan aanrader, hier koop ik nooit weer iets!

  Door: Michel20-07-2019
  Jeroen13-08-2019

  Heeft u ondertussen uw bestelling ontvangen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over JBL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is JBL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 33 ervaringen geplaatst over JBL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is JBL actief?

  JBL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JBL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.