NederlandReview

    Ervaringen JBL

    Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarlijks vele mensen helpt om een product in een van deze twee categorieën te vinden en aan te schaffen. Mischien ken je het bedrijf nog niet zo goed? Dan is het slim om deze pagina goed te lezen. Je krijgt dan een beter beeld van JBL. Ken je het bedrijf al wel en ben je er misschien ook al een klant? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer je ook anderen helpt om een goed beeld te krijgen van JBL. Je kunt je positieve review of je negatieve oordeel op deze website NederlandReview.nl achter laten en anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en dit bedrijf. We bedank je graag al voor het geven van een mening over deze organisatie. Top!

    Over JBL

    JBL is een online website waar je tal van elektronica en multimedia producten. Denk hierbij aan hoofdtelefoons, audioluidsprekers en ook auto media apparatuur. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties en mogelijkheden om hier van te genieten.


    Wat is dat eigenlijk, multimedia?

    Diensten van JBL

    JBL is een website met een ruim assortiment van audio producten en multimedia producten. Het is goed om hier gebruik van te maken om zo te kunnen genieten van deze mooie producten.
    Bij JBL staat service, garantie en gemak voorop! Lees ook de onderstaande klanttevredenheidsgarantie. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan.

    Klachten, tips en complimenten over JBL

    Bij JBL is er de mogelijkheid om de producten binnen de eerste dertig dagen terug te sturen. Wanneer je niet tevreden bent, niet blij of om een andere reden het product niet wilt houden dan kun je het gewoon terugsturen. Het product kan omgeruild worden en ook kun je het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Als de waarde onder de 40 euro is dan geldt er wel een verwerkingstarief en verzendtarief van 7,95 euro.

    Er is dus eigenlijk geen enkel risico wanneer je een product gaat kopen op JBL. Het is een manier om je te helpen om sneller nog meer tevreden klanten te krijgen. Wordt jij de volgende?

    Heb jij ervaring met JBL?

    Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview

    Lees hier de ervaringen en reviews van echte klanten van JBL Harman! Moet je hier zijn voor speakers, headphones, soundbars, subwoofers en home cinema sets? Lees je in voordat je besluit hier te kopen!

    JBL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (50)

    5.4
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over JBL

    Uw beoordeling

    Slechte service

    Mijn eerste JBL Flip 3 kon niet meer opgeladen worden omdat de aansluiting kapot was. Heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij andere elektronica dus was hier wel verbaasd en ontevreden over. Zo vaak werd hij niet gebruikt. Helaas buiten de garantie termijn maar ik wilde toch graag een nieuwe ook in verband met de feestdagen die er aan kwamen. Een nieuwe Flip 4 gekocht en vandaag moest hij voor het eerst opgeladen worden. Helaas deed hij dit niet met het bijgeleverde snoertje en ook niet met andere. Gebeld met JbL. Tja dan moest ik hem dus maar opsturen dan zouden ze hem nakijken. Het gaat dus om een nieuw apparaat dat voor de eerste keer opgeladen moet worden. Ik krijg de speaker natuurlijk niet meer terug voor de kerstdagen, nog gevraagd voor een tijdelijke vervanging of tegemoet koming maar dat was allemaal niet mogelijk. Ik had gezien de omstandigheden wel een betere service verwacht,

    Door: Astrid Wilbrink15-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    JBL Charge 2

    Positief: geluidskwaliteit en aankoopprijs goed in verhouding

    Zeer negatief: Aftersales
    Na 4 jaar begint de bluetooth te haperen, hij kan nog alleen maar met mijn Galaxy S7 telefoon connecten, niet meer met mij I-Pad.
    Sinds 2 weken doet de bluetooth het helemaal niet meer.
    Contact gehad met klantenservice van JBL Harmann Kardon en zij verwijzen me door naar hun reparatiepartner, die zegt dat ie niet meer te repareren is. Terug naar JBL en die zeggen niks meer te kunnen doen.
    Ik vind dat wel heel erg makkelijk, de garantietremijn is natuurlijk al verlopen, maar volgens mij mag je er toch wel van uit gaan dat een zichzelf respecterend merk zo'n apparaat minimaal 6 jaar mee moet kunnen gaan!
    En dan zo'n reactie, dan koop je dus geen tweede keer iets van JBL of Harmann Kardon

    Door: Marcel08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Goede service EN levering

    Na alle negatieve berichten wil ik juist mijn complimenten geven over de klantenservice. Ik had een koptelefoon besteld en ik kreeg geen orderbevestiging. Toen ik de klantenservice van JBL belde kreeg ik gewoon een Nederlandssprekende man aan de lijn die mij netjes te woord stond en verder hielp. Binnen 2 dagen heb ik gewoon mijn bestelling ontvangen. Wat ik met deze review wil zeggen is dat er alleen maar negatieve zijn maar dat het ook zeker vaker goed gaat (waaronder dus bij mij zelf). Laat je dus niet weerhouden om hier gewoon te bestellen!

    Door: Lisette13-02-2019
    Mic20-07-2019

    Lisette bedankt! Op jouw aanraden hier een product gekocht en nu zit ik met de ellende!

    Olivier23-08-2019

    Mic ervaringen verschillen per klant. Dit soort opmerkingen kunnen aanstootgevend zijn en zijn erg kinderachtig.

    Laura15-04-2020

    Olivier je hebt gelijk. Ik heb ook al bij JBL besteld en enkel positieve ervaringen. Ervaringe verschillen inderdaad per klant en dit is zo voor elk bedrijf.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Soundbar met beste bas

    We hebben meerdere soundbars getest en wilden het beste geluid.
    JBL was echt de vetste van allemaal, vooral de bassen waren gewoon veel beter dan die van Sony of Philips. Dat had ik van te voren niet verwacht.
    En zo vreselijk duur is JBL niet eens. Ook niet echt goedkoop helaas.

    We hebben uiteindelijk deze daarom gekocht en ook thuis klinkt deze soundbar supergoed.

    Door: Joran W12-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Soundbar

    De service van dit bedrijf is ver te zoeken. Sound bar nog geen 30 dagen oud functioneert niet naar behoren heeft een irritante plop plop geluid maar nemen hem niet terug omdat er geen oringeel doos meer is alsof de sound bar hierdoor niet functioneert. Blijven maar heen en weer mailen maar komen niet met de oplossing en dan ineens door het heen en weer gemail is de 30 dagen voorbij. Ik koop ook nooit meer iets bij dit bedrijf. Services ver te zoeken en dus bagger! Mensen denk heel goed na voordat je met dit bedrijf in zee gaat. Zonde van je geld!

    Door: Bo05-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Slechte service

    JBL Flip Essential:
    Bericht gestuurd omdat de knoppen niet meer functioneren. I.p.v. een reparatie voor te stellen, gaat men uitleggen dat de garantie verlopen is omdat ik een handeling heb uitgevoerd welke voorgesteld wordt door JBL customer support USA (zeg gewoon dat het product een jaar en twee maanden geleden gekocht is en dat je geen garantie geeft dan hoef je jezelf er niet onderuit te draaien). Uit de volgende reactie maak ik op dat ze niet kunnen repareren, want het is een hardware issue en die kan niet hersteld worden.
    De laatste belediging naar je klant is dan een korting code te sturen om een nieuwe te bestellen....

    Door: Jurgen31-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    JBL Go 2 review

    Ik heb een kleine JBL Go 2 gekocht. Past in je hand.

    Ik was eerst een beetje huiverig of de kwaliteit wel goed zou zijn, maar dat valt me alles mee!

    De bassen komen goed door en het geluid is warm. Zeker voor zo'n klein apparaatje.

    Heel makkelijk in gebruik; er zitten weinig knoppen op.

    Mooi uiterlijk ook!

    Door: A. Fransse08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Fantastische speakers gekocht bij JBL

    JBL is echt gruwelijk. Heb er afgelopen week een set speakers gekocht voor in mijn auto. Wat een fantastisch geluid produceren die dingen hee. Dat had ik dus echt niet verwacht voor dat bedrag. Zit er nu nog aan te denken om een subwoofer aan te schaffen, maar daar denk ik nog ff over na.

    Door: Thom Odink31-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Mooie bluetooth speakers

    Zeer mooie bluetooth speakers gekocht.
    Geluid is goed, design is prachtig. Ze staan hier midden in de kamer, dus het moest wel een beetje mooi voor het oog zijn.

    Snel geleverd, tevreden klant dus hier!

    Door: Lauren07-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Fantastisch geluid

    Het geluid is echt fantastisch, de prijs viel ons zeker mee. Andere merken zijn duurder en niet eens beter.

    Levertijd met een paar dagen wel een beetje aan de lange kant helaas.

    Door: K. Schuppen29-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Jbl soundbar 9.1

    Na het lezen van wat negatieve reviews was ik blij verrast met hoe goed ik werd geholpen, had wat vragen over de soundbar en de persoon die mij aan de lijn had was erg helpvol

    Door: Rens08-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Jbl box flip4 en een koptelefoon.

    Ewa ewa echt heel kontent topi top
    Ik heb me box nu al 1 jaar en me koptelefoon 2jaar echt alle 2 top goeie bas

    Door: Mathias01-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    JBL TUNE 225TWS (Zwart)

    Erg ontevreden over JBL.

    Via een actie van de plaatselijke supermarkt oortjes, de JBL TUNE 225TWS (Zwart) gekocht. Na enkele malen gebruik laden de oortjes niet meer op (7 keer gebruikt). Hierop nam ik contact op met de klachten garantieafdeling. Ik kon het product opsturen voor reparatie. Ik kreeg de oortjes na reparatie terug. Na 2 maal te hebben gebruikt kon ik de oortjes niet meer opladen. Nogmaals contact gehad met de afdeling klachten en garantie. Het bleek dat ze de verkeerde oortjes hadden terug gestuurd. Ze hadden nieuwe op willen sturen maar hadden per abuis de kapotte opgestuurd. Nogmaals de kapotte oordopjes opgestuurd en na een tijdje kreeg ik nieuwe thuisgestuurd. Deze circa 5 keer gebruikt en ze laden niet meer op. Wederom contact gehad met de garantie klachtenafhandeling. Of ik dit keer foto's wilde opsturen. Dit gedaan. Nadat ze 2 maal de foto's hadden bestudeerd was de conclusie waterschade. Dit omdat er aanslag op de oordopjes zat en het KON zijn dat er oplaadpinnetje was afgebroken. De eindconclusie was geen garantie. Wel kreeg ik een korting bon om een nieuw product met 20% korting kopen. Ondertussen wel een half jaar verder. De prijs was omdat het een actie was wel aantrekkelijk. Uiteindelijk was goedkoop duurkoop.

    Een ezel stoot stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen dus voor mij geen JBL meer.

    Door: Marc25-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Jbl soundbar bar 5.1 blkep

    Pluspunt mooi design
    Minpunt de Electronica zaak waar ik het gekocht heb krijgt het niet geïnstalleerd ook niet met de app zij beweren nu dat het aan mijn hoorapparaat ligt en aan mijn 65 inch TV medion 1 jaar oud...
    Ik heb achter me totaal geen effecten... Niks nada noppes... Nu vraag ik me af of ik via een jbl consulent kan verder geholpen worden

    Door: Stefan Baeten20-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    JBL Cinema SB120

    Prima product, echter was de afstandbediening na korte tijd defect.
    Sinds eind mei bezig geweest met het regelen van een vervangend onderdeel.
    Tot op heden is er nog geen vervangend product/onderdeel verstuurd

    Door: s19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    jbl charge3

    JBL charge 3 bluetoothspeaker sinds 2.5 jaar in gebruik.Speaker uit de garantie en krakend geluid.Schijnt aan de speakeraansluitingen te liggen.Jammer! Reparatie niet rendabel.
    Ga eens een ander merk proberen.

    Door: nick14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Charge 5

    Koop je een charge 5 ontvang je gebruikte charge 4. Nog steeds geen oplossing maar ik heb wel betaald. Nooit geen jbl meer.
    Wat een zooitje.

    Door: Jan van der Meer09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Partybox 100

    Ik bestelde hier mij box een week geleden met het idee 1 a 2 werkdagen is die er ondertussen was het 3 werkdagen later dus ik dacht ik bel even bleek dat die er over 2 a 3 dagen was ik nu weer 2 a 3 werkdagen wachten nog steeds niks binnen dus ik weer gebeld nee hij komt pas over 10 dagen binnen dus als je het ergens anders kan kopen doe het en niet bij jbl zelf

    Door: J verhoef18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Maart 2021

    2x party box en 2 microfoons gekocht werk het niet.Na 5 dagen over en weer gemaild te hebben nog steeds geen oplossing, microfoons connectie niet......slechte service alleen maar we gaan er aan werken....
    NIEUWE SPULLEN VAN JBL........

    Door: Monique 09-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Jbl charge 4

    Via ING rentepunten 25% kortingsvoucher gekocht en daarmee een JBL charge 4 besteld. Na levering bleek product defect. Zelf product terug moeten sturen en 1 week moeten wachten op mijn geld terug. I.p.v. dat JBL/Harman Kardon zegt excuses wij gaan het in orde maken, leggen ze alles bij mij neer. Wachten op nieuwe codes/heractivering wat niet is gebeurd, meermaals moeten bellen waaronder met UK. 0 excuses, 0 service en nog geen werkend product

    Door: Ya08-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is JBL een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 50 ervaringen geplaatst over JBL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is JBL actief?

    JBL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JBL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.