Ervaringen JBL

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarlijks vele mensen helpt om een product in een van deze twee categorieën te vinden en aan te schaffen. Mischien ken je het bedrijf nog niet zo goed? Dan is het slim om deze pagina goed te lezen. Je krijgt dan een beter beeld van JBL. Ken je het bedrijf al wel en ben je er misschien ook al een klant? Dan zouden we het op prijs stellen wanneer je ook anderen helpt om een goed beeld te krijgen van JBL. Je kunt je positieve review of je negatieve oordeel op deze website NederlandReview.nl achter laten en anderen helpen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en dit bedrijf. We bedank je graag al voor het geven van een mening over deze organisatie. Top!

Over JBL

JBL is een online website waar je tal van elektronica en multimedia producten. Denk hierbij aan hoofdtelefoons, audioluidsprekers en ook auto media apparatuur. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Kijk naar de opties en mogelijkheden om hier van te genieten.


Wat is dat eigenlijk, multimedia?

Diensten van JBL

JBL is een website met een ruim assortiment van audio producten en multimedia producten. Het is goed om hier gebruik van te maken om zo te kunnen genieten van deze mooie producten.
Bij JBL staat service, garantie en gemak voorop! Lees ook de onderstaande klanttevredenheidsgarantie. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan.

Klachten, tips en complimenten over JBL

Bij JBL is er de mogelijkheid om de producten binnen de eerste dertig dagen terug te sturen. Wanneer je niet tevreden bent, niet blij of om een andere reden het product niet wilt houden dan kun je het gewoon terugsturen. Het product kan omgeruild worden en ook kun je het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Als de waarde onder de 40 euro is dan geldt er wel een verwerkingstarief en verzendtarief van 7,95 euro.

Er is dus eigenlijk geen enkel risico wanneer je een product gaat kopen op JBL. Het is een manier om je te helpen om sneller nog meer tevreden klanten te krijgen. Wordt jij de volgende?

Heb jij ervaring met JBL?

Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf op Nederlandreview.nl

Lees hier de ervaringen en reviews van echte klanten van JBL Harman! Moet je hier zijn voor speakers, headphones, soundbars, subwoofers en home cinema sets? Lees je in voordat je besluit hier te kopen!

JBL
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

5,8
43% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,2

Service

5,2

Prijs

6,6

Leveren

5,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Jbl bar 3.1

5 dagen geleden een jbl bar 3.1 besteld, staat nogsteeds in bewerking en de klantenservice is goed alleen moet het naar een sales team gestuurd worden dat niet reageert, ik bestel hier nooit meer, had meer van jbl verwacht

Door: Jordy08-08-2019
Jeroen13-08-2019

Heeft u ondertussen uw bestelling ontvangen?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

JBL Charge 4

Mijn slechte ervaring begon met het bestelproces op de website, de gratis speaker was niet leverbaar en daarom kon je niks meer stellen op de website...is niet handig. Na gebeld te hebben was dit probleem na een uur opgelost. Vervolgens wachten op de levering, binnen 1 a 2 dagen, ondertussen zijn we 4 dagen verder en nog steeds geen speaker ontvangen. Bellen met de helpdesk, ja wij snappen het ook niet, vreemd. Slechte service, gaan aanrader, hier koop ik nooit weer iets!

Door: Michel20-07-2019
Jeroen13-08-2019

Heeft u ondertussen uw bestelling ontvangen?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Een box

Ik had een jbl charge 3 gekocht. Na een maand stond hij blijkbaar nog steeds in het depot. En als ik iemand wou bellen kreeg ik een slecht verstaan bare man aan de lijn.

Door: Peer Vraets01-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Uistellen uitstellen uitstellen

Ongeveer een jaar geleden kocht ik bij jbl nc oordopjes die geschikt zijn voor een iPhone. Daarbij zijn ze ook gemaakt om mee te sporten. Een aantal weken ging dit prima, maar daarna herkende mijn telefoon de oordopjes niet meer. Ook mijn iPad of een iPhone van iemand anders werkte niet. Contact opgenomen met jbl en ik kreeg een nieuw paar, na een week of twee. Op zich prima oplossing.
Maar na een paar maanden had ik hetzelfde euvel. Weer contact gezocht met jbl en ik zou wederom een vervangend paar krijgen. Ik stelde zelf voor, met evt bijbetaling, dat ik een ander product zou kiezen omdat ik t vertrouwen redelijk verloren was. Maar dit behoorde absoluut niet tot de opties. C’est la vie, dan maar een vervangend paar. Dit was halverwege december en ondertussen is het halverwege februari. Ik denk dat ik ondertussen een keer of 10 contact heb gehad en iedere keer moest ik geduld hebben want het product zou snel geleverd worden. Ben benieuwd hoe dit afloopt..

Door: Joel19-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Goede service EN levering

Na alle negatieve berichten wil ik juist mijn complimenten geven over de klantenservice. Ik had een koptelefoon besteld en ik kreeg geen orderbevestiging. Toen ik de klantenservice van JBL belde kreeg ik gewoon een Nederlandssprekende man aan de lijn die mij netjes te woord stond en verder hielp. Binnen 2 dagen heb ik gewoon mijn bestelling ontvangen. Wat ik met deze review wil zeggen is dat er alleen maar negatieve zijn maar dat het ook zeker vaker goed gaat (waaronder dus bij mij zelf). Laat je dus niet weerhouden om hier gewoon te bestellen!

Door: Lisette13-02-2019
Mic20-07-2019

Lisette bedankt! Op jouw aanraden hier een product gekocht en nu zit ik met de ellende!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slechte service

Mijn eerste JBL Flip 3 kon niet meer opgeladen worden omdat de aansluiting kapot was. Heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij andere elektronica dus was hier wel verbaasd en ontevreden over. Zo vaak werd hij niet gebruikt. Helaas buiten de garantie termijn maar ik wilde toch graag een nieuwe ook in verband met de feestdagen die er aan kwamen. Een nieuwe Flip 4 gekocht en vandaag moest hij voor het eerst opgeladen worden. Helaas deed hij dit niet met het bijgeleverde snoertje en ook niet met andere. Gebeld met JbL. Tja dan moest ik hem dus maar opsturen dan zouden ze hem nakijken. Het gaat dus om een nieuw apparaat dat voor de eerste keer opgeladen moet worden. Ik krijg de speaker natuurlijk niet meer terug voor de kerstdagen, nog gevraagd voor een tijdelijke vervanging of tegemoet koming maar dat was allemaal niet mogelijk. Ik had gezien de omstandigheden wel een betere service verwacht,

Door: Astrid Wilbrink15-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7,5

Te lange levertijd

Ik heb afgelopen zondag een koptelefoon besteld. Er stond bij 1-2 dagen lever tijd. Het is nu donderdag en nog steeds geen verzendingsmail gehad. Duurt me wel erg lang aangezien er 1-2 werkdagen bij stond.

Door: Nino29-11-2018
jim van grinsven30-11-2018

heb je inmiddels al iets ontvangen ik zit in de zelfde situatie namelijk

Nino30-11-2018

Ja klopt, ik heb nu een reactie dat het vertraagd is met 3-4 dagen. Wat ik erg lang vind. Overigens nog steeds niks vernomen van een versturen verder

jim van grinsven30-11-2018

beste Nino die mail heb ik ook gehad maar dit probleem is blijkbaar normaal heb dit namelijk nu al voor de tweede keer vorig jaar heb ik 2 weken moeten wachte en nu geven ze steeds aan door drukte dat het pakket nog in het magazijn ligt klaar om opgehaald te worden na vorig jaar dacht ik ach dat zal niet nog een gebeuren maar jawel hoor dit is schijnbaar normaal

Nino30-11-2018

Beste Jim, jammer om te horen. Ik vind toch wel dat we tegenwoordig uit mogen gaan dat dit redelijk wordt ingeschat. Erg slecht van JBL en ik raad ook zeker mensen af het via JBL te bestellen. Toch bedankt Jim. Ik ga zien hoelang het gaat duren.

André01-12-2018

Hier precies dezelfde situatie. Na de eerste keer chatten met de klantenservice kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling ontvangen was. Donderdag nogmaals gechat, daarna kreeg ik een mail met de 3-4 dagen vertraging opmerking. Ik ga er maar vanuit dat het 3-4 dagen extra vertraging is... Zit niets anders op dan af te wachten denk ik.

André01-12-2018

Hier precies dezelfde situatie. Na de eerste keer chatten met de klantenservice kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling ontvangen was. Donderdag nogmaals gechat, daarna kreeg ik een mail met de 3-4 dagen vertraging opmerking. Ik ga er maar vanuit dat het 3-4 dagen extra vertraging is... Zit niets anders op dan af te wachten denk ik.

jim van grinsven03-12-2018

heeft een van jullie al iets gehad ondertussen?

André 04-12-2018

Nee, nog niets...

Nino04-12-2018

Gister verstuurd, vandaag binnen. Duurde even maar wel netjes verstuurd

Henk10-05-2019

Schandelijke service, Via de outlet een jbl charche 4 besteld. Op voorraad, levertijd 1 a 2 dagen.. Na een week nog niets ontvangen. Koop hier niet maar ga naar Mediamarkt of Coolblue die doen tenminste wat ze beloven.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Nooit kopen!

Op 9 augustus heb ik voor 36 euro aan audio apparatuur gekocht bij JBL. Ik had al een slecht voorgevoel dus ik heb met paypal betaald. Het geld was meteen van mijn rekening afgeschreven en er stond in behandeling wat ik normaal nooit krijg, dus heb ik paypal gebeld en vroeg ik wat dit inhoudt; dat de verkoper het geld accepteert, echter heeft jbl dit nooit geaccepteerd.
Er staat 1-2 werkdagen echter heb ik na 14 dagen niks ontvangen niet eens een order bevestiging.
Nu 14 dagen later nog steeds geen order bevestiging en nog niks van gehoord. Dus ik raad iedereen af om ooit iets te kopen bij deze site!!!!!!

Door: Klant23-08-2018
jim27-11-2018

zou je kunnen aangeven of je al iets hebt ontvangen

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Geen mail, telefonisch belabberd

Besteld en betaald, geen mail ter bevestiging ontvangen. Gebeld naar de klantenservice, krijg iemand aan de lijn die zeer slecht verstaanbaar Engels spreekt, en geen Nederlands of voor mijn part Fries. Mevrouw kan mijn order niet vinden en zegt dat ik maar een mail moet sturen. Krijg telefonisch ook nog eens te horen dat levering langer kan zijn door drukte, terwijl dat niet op de website wordt aangegeven. Lekker wanneer je over 4 dagen naar de andere kant van de wereld vertrekt!

Door: Pieter de Zwart09-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Verschrikkelijke levering

1-2 dagen levertijd is wat wordt aangegeven op de website, maar na 2 weken nog steeds niks. In het systeem bestaat mijn adres niet, ondanks dat deze juist is, zo verlaat mijn pakket het depot nooit. Wanneer je iemand gesproken hebt krijg je valse beloftes over een oplossing die niet komt. Op dit punt nog steeds mijn pakket niet.

Door: J08-08-2018
Kees van der meij20-09-2018

Heeft u ondertussen al u pakket ontvangen? En Hoelang heeft het geduurd? Ik zit namelijk zelf ook te wachten op mijn koptelefoon????????

jim van grinsven27-11-2018

hebben jullie de order uiteindelijk wel ontvangen

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Drama

Bestelling na 4 weken nog steeds niet binnen. Reageren niet op mails. Echt nooit meer zal ik hier iets bestellen! Volgende x weer gewoon bol.com.

Door: Mariska Mastenbroek15-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Super langzaam

Er werd gezegd dat het pakket er binnen 2 dagen zou zijn. Een week later staat er nog steeds dat het in bewerking is. Had beter bij bol kunnen bestellen, dan had ik hem al gehad. Op de mail komt geen reactie.

Door: Shannen18-05-2018
jim van grinsven27-11-2018

heb je je order uiteindelijk nog ontvangen

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Geen communicatie.

Het enige wat goed is is de prijs.
Je besteld krijgt geen bestelbevestiging , wanneer je contact zoekt volgt er geen reactie.
Vervolgens wordt het verzonden en leveren ze het bij een pick up point af dat elke dag om 17:00 sluit.
ofwel voor de werkende is het dus niet op te halen.

1x nooit meer bij JBL zelf , volgende keer gewoon weer Coolblue/Bol

Door: Rogier25-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Garantie

Onze koptelefoon was stuk naar bijna twee jaar intensief gebruik, we hebben een nieuwer model terug gekregen binnen twee weken. Echt top

Door: Rob16-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slecht

We hadden een maand geleden een headset besteld, die geweigerd is. Na een maand hebben wij nogsteeds geen geld. We blijven maar bellen en ze zeggen steeds dat het over 15 dagen komt. Slecht!!

Door: Malgorzata20-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Mooie speakers

prachtig geluid en mooie speakers
prijs meer dan waard

Door: Toine Ivens09-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Fantastisch geluid

Het geluid is echt fantastisch, de prijs viel ons zeker mee. Andere merken zijn duurder en niet eens beter.

Levertijd met een paar dagen wel een beetje aan de lange kant helaas.

Door: K. Schuppen29-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Soundbar met beste bas

We hebben meerdere soundbars getest en wilden het beste geluid.
JBL was echt de vetste van allemaal, vooral de bassen waren gewoon veel beter dan die van Sony of Philips. Dat had ik van te voren niet verwacht.
En zo vreselijk duur is JBL niet eens. Ook niet echt goedkoop helaas.

We hebben uiteindelijk deze daarom gekocht en ook thuis klinkt deze soundbar supergoed.

Door: Joran W12-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Mooie bluetooth speakers

Zeer mooie bluetooth speakers gekocht.
Geluid is goed, design is prachtig. Ze staan hier midden in de kamer, dus het moest wel een beetje mooi voor het oog zijn.

Snel geleverd, tevreden klant dus hier!

Door: Lauren07-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Koptelefoons gekocht goede prijs

Koptelefoons gekocht goede prijs
Kwaliteit is echt goed en die dingen zitten prima

Door: Yilmaz 16-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Fantastische speakers gekocht bij JBL

JBL is echt gruwelijk. Heb er afgelopen week een set speakers gekocht voor in mijn auto. Wat een fantastisch geluid produceren die dingen hee. Dat had ik dus echt niet verwacht voor dat bedrag. Zit er nu nog aan te denken om een subwoofer aan te schaffen, maar daar denk ik nog ff over na.

Door: Thom Odink31-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Schrijf zelf een review over JBL

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)