NederlandReview

  Ervaringen Jamie magazine

  Ben je ook zo’n fan van de lekkere en snelle gerechten van topchef Jamie Oliver? Dan vind je vast Jamie magazine ook heel leuk. Lees hier voordat je een abonnement neemt eerst wat de ervaringen van andere thuiskoks en foodies zijn die jou voorgingen. Wat is hun mening over de gerechten en kooktips in Jamie magazine? Zijn ze net zo origineel, gezond én makkelijk als in de tvprogramma’s van Jamie Oliver? Is het de prijs van een abonnement waard? Je kunt al ontzettend veel recepten op de website van Jamie magazine vinden, dus laat ons in een review weten wat de toegevoegde waarde van een abonnement op Jamie magazine nu echt is en lees wat andere kookfanaten hierover zeggen.

  Over Jamie magazine

  Jamie magazine staat vol met recepten van de bekende Britse tv chef Jamie Oliver, bijnaam ‘The Naked Chef’. Niet omdat hij naakt met alleen een schortje voor staat te koken, maar vanwege zijn rauwe, no-nonsense kookstijl en persoonlijke inkijkjes in zijn leven waarmee hij zich blootgeeft als persoon. Als Jamie Oliver een gerecht maakt gaat dat met blote handen, snel, snel, snel en is het altijd gezond. De blonde, ietwat mollige en vrolijke tvkok maakt al tientallen jaren furore op tv en is ook in Nederland superpopulair. Naast een eigen tv show heeft Jamie Oliver zelfs een eigen biermerk ‘Lady Marmalade' en dus ook een eigen tijdschrift Jamie magazine.

  Jamie magazine is een glossy tijdschrift dat in 2008 begon en in 2017 een nieuwe look heeft gehad met exclusieve recepten van Jamie zelf en een langere kaft en opmaak om op te vallen. De doelgroep is de “urban female foodie” en Jamie Oliver staat centraal. Zijn kookstijl is meestal typisch engels, maar inmiddels ook wel wat internationaler. Vooral Superfoods zijn een nieuwe trend waar Jamie magazine ook aandacht aan besteed.  Jamie Oliver over granola als superfood

  Diensten

  Jamie magazine staat vol leuke, snelle, makkelijke en gezonde recepten van Jamie Oliver. Van voor-, hoofd- en nagerechten tot super-sla recepten zoals de gezonde caesarsalade, fruitsalade en zelfs kinderrecepten. Populaire recepten zijn ook de Italiaanse gerechten zoals zeebaars met citroen, spaghetti en broodkruimelpesto en pizza met vijgen. Superfoodrecepten zoals de vegan quinoa-cacaorepen of groene shaksuka met spinazie en feta zijn natuurlijk helemaal van nu en in lijn met de gezondsheidtrends.

  Jamie Oliver is een bezig bijtje en zit nooit stil. Hij houdt het niet bij koken voor tv. Op Jamie Magazine’s website vind je de leuke projecten die Jamie onderneemt, zoals het starten van een kookschool in Londen die in 2016 is opengegaan of over Jamie;s kruistocht tegen de suikerverslaving van de Engelsen.

  Een abonnement op Jamie Magazine gaat per 5 of 10 nummers. Voor 5 nummers en een gratis kookboek van ‘Jamie in 30 minuten’ betaal je 29,95 euro. Voor 10 nummers plus kookboek 39,95 euro. Jamie Magazine verkoopt niet alleen abonnementen in de online webshop, maar ook allerlei kookboeken, keukenspullen en bakproducten.

  Contact en service

  Contact met Jamie magazine kan per email, telefoon of schriftelijk:
  Klantenservice Jamie magazine
  Postbus 11249
  3004 EE Rotterdam
  0900-0401805

  Heb jij al ervaring met Jamie magazine? Laat een recensie achter en vertel wat jij vindt van de recepten en tips uit Jamie magazine?

  Ook fan van Jamie Oliver? Lees hier betrouwbare reviews over recepten en abonnementen van Jamie magazine

  Jamie magazine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jamie magazine

  Uw beoordeling

  abonnement op Jamie magazine

  Ik heb een abonnement genomen op Jamie magazine, ik vind het een erg leuk blad en haal er veel inspiratie uit voor het koken. Wat ik vooral erg fijn vind, is dat er veel over gezond eten instaat. dat is iets wat ik best lastig vind vaak en andere recepten zijn vaak niet zo gezond.
  eerste blad werd snel geleverd en ik vind het leuk om te lezen.
  sommige recepten zijn trouwens best lastig, maar met wat oefenen kom je er wel.

  Door: Leonie de Bruijn23-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Jamie magazine een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Jamie magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jamie magazine actief?

  Jamie magazine is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jamie magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.