Jachtinstinct Dierenvoeding

6

Bestellen

2

Service

5

Prijs

6

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Jachtinstinct Dierenvoeding

Als je één of meerdere honden of katten hebt dan wil je deze graag gezond houden. De basis hiervan is gezonde voeding. Er zijn ontzettend veel merken hondenvoer en kattenvoer op de markt, maar wat is nu het beste voor jouw dier? Jachtinstinct Dierenvoeding is een vrij nieuwe aanbieder op de markt die uitsluitend natuurlijke voeding zonder granen en gluten verkoopt. Wat de ervaringen met deze webshop en de brokken en dergelijke die ze verkopen zijn lees je hier op NederlanReview.


Over Jachtinstinct Dierenvoeding

Jachtinstinct Dierenvoeding is een nieuw Nederlands merk dierenvoeding voor honden en katten die hypoallergeen en natuurlijk is. De voeding sluit voor zover het kan aan op wat deze dieren in het wild zouden eten. Omdat honden en katten van origine vleeseters zijn, vind je bij Jachtinstinct voeding met een hoge concentratie vlees of vis. Jachtinstinct Dierenvoeding ontstond in 2016 als een 'spin-off' van de websites Hond.nl en Kat.nl. Inmiddels is Jachtinstinct Dierenvoeding een geheel eigen onderneming geworden en initiatiefnemer Maurice Vollebrecht heeft deze websites volledig aan anderen overgedragen. Het voer van Jachtinstinct wordt in Nederland onder strenge kwaliteitsnormen gemaakt.  
Diensten

Bij Jachtinstinct Dierenvoeding kun je dierenvoeding voor honden en katten bestellen waaraan geen kunstmatige ingrediënten zijn toegevoegd. Bovendien bevatten de producten tot wel tien keer zoveel vlees als de reguliere diervoeders. Alle producten zijn gluten- en graanvrij, stoffen waar honden en katten vaak allergisch op reageren.


Hondenvoer

Jachtinstinct Hondenvoer is natuurlijk, hypoallergeen, graanvrij en glutenvrij droogvoer voor honden. Er zit een hoge concentratie aan dierlijke eiwitten in en het bevat geen kunstmatige toevoegingen. In de brokken zit alleen eersteklas zalm, kip of lam. Het hondenvoer kent, naast de reguliere variant, ook een puppy-variant en een geperste variant. De puppy variant is een kleinere brok en de geperste variant is een koudgeperste vorm. Deze worden vaak vermengd met rauw vlees. Op de site is een volledige ingrediëntenlijst te vinden.


Kattenvoeding

Jachtinstinct Kattenvoer is natuurlijk, hypoallergeen, graanvrij en glutenvrij droogvoer voor katten. Ook dit voer is voorzien van een hoge concentratie dierlijke eiwitten en bevat geen kunstmatige toevoegingen. In Jachtinstinct Kattenvoer zit alleen eersteklas kip, zalm of lam en het is geschikt voor alle leeftijden.


Overig

Jachtinstinct Dierenvoeding verkoopt ook honden- en kattensnacks en Vers Vlees (KVV, BARF). Voor het voeren van vers vlees komt wel enige discipline kijken, bedenk daarom goed waar je aan begint.  Voor fokkers, kennels of cattery’s hebben zij speciale kortingen en aanbiedingen. Zie hiervoor de website. Je kunt bij Jachtinstinct Dierenvoeding o.a. met iDeal, PayPal en AfterPay betalen. Bij een bestelling vanaf € 50,- is de verzending gratis, daaronder betaal je € 4,95 verzendkosten. Je bestelling wordt binnen 48 uur bezorgd.  


Klachten

Geef klachten altijd eerst door via een e-mail om het gezamenlijk op te lossen. Lukt dit niet, dan kun je het geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Het is ook mogelijk om je klacht aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissies.  


Laat hier jouw review achter over Jachtinstinct Dierenvoeding!

Gebruik jij voor het voeren van je hond of kat al brokken of vers vlees van Jachtinstinct? Wat vind je van de kwaliteit van het voer, eet je huisdier het met smaak op, en doet hij of zij het er goed op? Of valt het je om wat voor reden dan ook tegen? Laat jouw mening hier achter zodat anderen kunnen leren van jouw ervaringen!


Wat zijn de ervaringen van honden- en katteneigenaren met het voer van Jachtinstinct Dierenvoeding? Zijn de honden, katten en hun eigenaars tevreden?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Handleiding

Gezien de review ga ik maar niet over op deze voeding

H

Hg

23-01-2022

0forum

Slechte klantenservice en loze belofte

Onze hond heeft ontzettend veel ontlasting van de jachtinstinct brokken, wel 7 a 8 keer per dag. Dit hebben we gemeld maar na 2 mails houd alle contact op. Gewoon geen reactie meer op deze klacht. Er word gemeld dat niet goed, geld terug is, maar dat is een loze belofte. Wij hebben hier bijna 10 kilo brokken staan die we onze hond niet meer 'kunnen' voeren.

F

F

26-10-2017

0forum