NederlandReview

  Ervaringen IVORIES

  Ben je altijd al jaloers geweest op de stralend witte tanden van bepaalde sterren? Dan vraag je je misschien af hoe je dat bij je eigen tanden voor elkaar kunt krijgen. Één bedrijf dat een oplossing wil bieden is IVORIES. Maar wat zal de kwaliteit van hun tand-polijst poeder zijn? Wat voor ingrediënten zullen voor dit poeder gebruikt zijn? Hoe lang zal het duren voor je echt resultaat van het poetsen gaat zien? Zal het lang duren voor de poeder bij je thuis is bezorgd? En wat voor een klantenservice kun je van IVORIES verwachten als je ze nodig denkt te hebben? De enige manier om echte antwoorden op deze vragen te krijgen is via echte klanten van IVORIES. Kijk eens naar hun reviews om te zien wat zij over dit merk tandpasta te zeggen hebben. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of IVORIES iets voor jou kan zijn.

  Over IVORIES

  IVORIES is een merk tandpasta, of in ieder geval een middel om je tanden mee te poetsen. Het is namelijk geen echte tandpasta maar meer een tandpoeder. Ze beloven dat het poeder 100% natuurlijk is. Het bevat ingrediënten zoals menthol, citroenschilpoeder, actieve kool, sinaasappelschilpoeder en calcium bentoniet klei. Er zitten dus geen chemische toevoegingen in verwerkt, hetgeen wat in gewone tandpasta’s wel zo is. Samen hebben deze ingrediënten meerdere doelen. Allereerst bleekt en polijst het natuurlijk je tanden. Zo gaan je gele tanden er weer mooi wit uitzien. Ook verwijdert het tandplak. Dat is immers een boosdoener voor iedereen die zijn tanden graag schoon houdt. Daarnaast versterkt het poeder ook nog het glazuur. Het calcium bentoniet klei dat in het poeder verwerkt zit bindt giftige stoffen zodat bacteriën en parasieten geen kans meer hebben. Mocht je een slechte adem hebben, dan zal deze daarmee dus ook verholpen worden. Nog een voordeel aan dit product is dat het in Nederland wordt gemaakt. Je zult dus niet te maken krijgen met hoge transportkosten of andere kosten die eigenlijk onnodig zijn.


  IVORIES legt uit hoe hun poeder werkt.

  Diensten van IVORIES

  Het is mogelijk om online een potje IVORIES tand-polijst poeder te bestellen. Er is een IVORIES bezorgservice die het potje netjes inpakt en naar je toe stuurt. Zo hoef je niet zelf helemaal naar een winkel of andere locatie om het op te halen en kun je gewoon wachten tot het potje aankomt. Daarnaast heeft IVORIES een bezorgservice voor iedereen die een vraag, klacht of probleem heeft.

  Klachten, Complimenten en Tips voor IVORIES

  Heb jij al eens je tanden gepoetst met poeder van IVORIES? Dan horen wij graag meer over dit merk tand-polijst poeder. Was het makkelijk om een potje poeder te bestellen via hun website? Werden je tanden er echt mooi wit van? Verbeterde het, zoals ze op de website beloven, ook je adem? Wat is de smaak van dit product? En wat voor klantenservice kunnen andere klanten volgens jou van IVORIES verwachten? Schrijf een review en vertel ons wat jij werkelijk van IVORIES vindt. Op die manier weten potentiële klanten beter wat ze kunnen verwachten als zij een potje besluiten te bestellen.

  IVORIES
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IVORIES

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is IVORIES een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over IVORIES. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IVORIES actief?

  IVORIES is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IVORIES gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.