NederlandReview

  Ervaringen IVOL

  Je huis of kantoor heeft natuurlijk een aantal grote dingen nodig, maar de afwerking zegt ook iets. De vraag is echter waar je dit kunt vinden. IVOL is één van de winkels die hiervoor producten verkoopt. Maar wat zal de kwaliteit van hun rubber zijn? Zullen die deurmatten nou echt wel voor een behoorlijke tijd meegaan? Heb je die zwarte trapleuningen nou echt wel nodig? Zal het lang duren voor de bezorgservice van IVOL de kappersstoelen bij je thuis aflevert? En hoe zal IVOL’s klantenservice wel niet reageren als je ze alleen even een vraag wilt stellen of tegen een simpel probleem oploopt? Dit kun je allemaal het beste horen van klanten die al eens bij IVOL hebben geshopt. Werp eens een blik op hun reviews om te ontdekken hoe hun ervaring met IVOL is verlopen. Hun meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat je kunt verwachten als je bij IVOL kantoorartikelen of andere producten bestelt.

  Over IVOL

  IVOL is een bedrijf dat, volgens hun website, webshops exploiteert. De naam van het bedrijf staat voor Internet Verkoop Organisatie Luyendijk. Het bedrijf is opgericht in 1002 en heette toen nog Brink’s High Tech Parts. Toen waren ze een groothandel die gespecialiseerd was in autoaccessoires en verschillende soorten tapijt. Nu hebben ze op hun website webshops uit Nederland, Oostenrijk, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Hun assortiment bevat deurmatten zoals spaghettimatten, rubber deurmatten, droogloopmatten, kokosmatten, borstelmatten en RVS deurmatten. Voor de inrichting en afwerking van je huis heeft IVOL trapmatten, fauteuils, trapprofielen, trapleuningen, kappersstoelen en vloerkleden. Het trappenhuis heeft zelfs nog een aparte categorie met daarin rubber trapmatten, stoffen trapmatten, stalen trapmatten en allemaal verschillende soorten RVS trapleuningen. Hun categorie rubber zit vol met rubber ringmatten, rubber tegels, rubber op rol, rubberplaten, werkplaatsmatten, rubber stalmatten enzovoort. Voor op kantoor hebben ze een groot assortiment displays, krijtborden, prikborden, bureaus, silverboards, whiteboards, bureaustoelen, projectieschermen, glassboards, flipovers, deurnaamhouders, laptopkarren, tablet lockers, scheidingswanden en meer. IVOL heeft ook oplossingen voor vervoer. Denk hierbij aan automatten, audio, aanhangers, hondenrekken, caravanhoezen, dakdragers, caravans, alarmen, fietsendragers, kinderzitjes, gereedschap en ga zo maar verder. En voor je tuin hebben ze dan nog grindmatten, kunstgras, tegeldragers, randbegrenzing en balkdragers.


  Je kunt natuurlijk ook zelf een kleedje haken.

  Diensten van IVOL

  Er is een IVOL bezorgservice die erop toeziet dat iedere deurmat of grindmat netjes bij je thuis wordt bezorgd. Werp ook eens een blik op hun aanbiedingen voor wat leuke kortingen. Daarnaast ie er een IVOL klantenservice die je bij kan staan als je even wat hulp nodig blijkt te hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor IVOL

  Heb jij al matten of andere producten van IVOL aangebracht in je huis of kantoor? Dan zijn wij wel benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe zacht en schoon zijn die vloerkleden nou echt? Zitten die bureaustoelen nou echt zo lekker? Duurde het lang voor de rubber stalmatten bij je thuis werden bezorgd? En wat is jouw eigen mening over de klantenservice die IVOL aanbiedt? Vertel ons over jouw ervaring via een review over IVOL. Zo weet iedereen hoe jij over IVOL denkt.

  IVOL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2.4
  Prijs
  rating
  3.2
  Leveren
  rating
  2.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  bureaustoel

  kreeg een gebruikte stoel geleverd, lichte beschadigingen, slecht verpakt met stukjes plastic, meeeeeters plakband en kapotte doos waar poten uitstaken. Vervolgens mag je zelf voor de verzendkosten opdraaien, en maar hopen dat ze het geld weerterugstorten.

  Door: Thijssens21-11-2020
  Thijssens21-11-2020

  NIKS BESTELLEN HIET! Oplichters! leveren gebruikte beschadigde spullen, en jij lag zelf voor de retour verzendkosten opdraaien!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  2 bureaustoelen

  KOOP HIER NIET JE BUREAUSTOELEN!!!
  Ik schrijf bijna nooit een (slechte) review, maar de rede dat ik dit bij dit bedrijf wel doe, is omdat ik keer op keer vervelende ervaringen heb ondervonden.
  Het begon bij een bestelling van 2 bureaustoelen, deze waren aangekomen in mijn kleine appartement in Amsterdam.
  Tot mijn grote schrik waren beide stoelen extreem beschadigd. Ook het leer zat onder de vlekken.
  Nadat ik uren met de klantenservice aan de telefoon heb gehangen, hebben zij mij beloofd nieuwe stoelen op te sturen en de oude retour te nemen. De nieuwe stoelen zouden gecheckt worden in het warenhuis en opnieuw verstuurd worden.
  U raadt het al, ook deze extreem beschadigd en opnieuw zat het leer onder de vlekken.
  Na herhaaldelijk contact te hebben opgenomen boden zij mij de oplossing ook deze stoelen op te komen halen. Niets in minder waar. Tot op heden sta ik nog steeds met alle grote dozen in mijn Amsterdamse appartement, waar ik geen idee heb of dit wordt opgehaald.
  Let op: uw geld wordt net zo lang ingehouden totdat zij alle onderdelen ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen, waar zij dus zelf voor verantwoordelijk voor zijn.

  Conclusie: KOOP HIER NIET!

  Door: Scott09-07-2020
  Henk Lensink26-10-2020

  Koop hier niet oplichting

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Slechte kwaliteit bureastoel & slechte klantenservice

  Bureaustoelen van matige kwaliteit. Zelf opdraaien voor retour kosten. Zelfingenomen klantenservice medewerkster die je uitlacht bij het stellen van een normale vraag.

  Door: Kevin Tadema04-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  bureaustoel

  Een Waardeloze gang van zaken
  Een Waardeloze gang van zaken. Bureaustoel besteld. Komt beschadigd aan. Willen ze me afschepen met een beetje korting. Waarop ik heh besloten de stoel te retourneren. Dat mocht op mijn eigen kosten. En tot de dag van vandaag na meerdere keren contact, nog steeds mijn geld niet retour ontvangen.

  Door: Wagenaar01-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bestelling whiteboard en accessoires

  Whiteboard beschadigd afgeleverd en accessoires niet mee afgeleverd

  Door: Ken25-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over IVOL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is IVOL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over IVOL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IVOL actief?

  IVOL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IVOL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.