NederlandReview

  Ervaringen ISMseat.nl

  Fietsen is een fijne manier om jezelf te verplaatsen, maar na een tijdje krijg je vaak toch last van je zadel. Dit is de gevreesde zadelpijn die optreedt tijdens of na een lange tocht. ISMSeat.nl vond dat daar wat aan de doen moest zijn. Maar zijn die fietszadels van ISM nou echt wel zo comfortabel? Helpen die zadels werkelijk om zadelpijn te voorkomen? Hoe comfortabel zullen deze zadels aanvoelen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van ISMSeat.nl het nieuwe zadel bij je thuis heeft gebracht? En hoe zal de klantenservice van ISMSeat.nl reageren als je toch zadelpijn blijkt te krijgen na een tijd op een ISM zadel te hebben gezeten? Alleen fietsers die al een tijdje op een zadel van ISMSeat.nl hebben gezeten kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij van deze fietswinkel en hun fietszadels vinden. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je een aardig beeld van deze fietszadelwinkel geven.

  Over ISMSeat.nl

  ISMSeat.nl is een fietswinkel die zich richt op fietszadels. De zadels zijn ontworpen door Steve Toll. Hij vond dat er iets te doen moest zijn tegen die zadelpijn die regelmatig optreedt bij mensen die veel op de fiets zitten. Daarom begon hij met het ontwikkelen van een zadel waarop je comfortabel en prettig kunt zitten. Je hebt, volgens ISMSeat.nl, met dit zadel geen last meer van zadelpijn die veroorzaakt wordt door slechte doorbloeding. Ook het dode gevoel in je benen als je na een lange rit van de fiets afstapt zou met zo’n speciaal zadel over moeten zijn. De zadels kunnen op ieder soort fiets worden gemonteerd. Het maakt dus niet uit of je een mountainbike, gewone fiets, racefiets of elektrische fiets hebt. Voor een aantal speciale fietsen zoals de ATV, Mountainbike of CycleCross, zijn er speciale zadels gemaakt. Deze hebben een bol dek en kunnen dus naar voor en achter bewegen. De zadels voor tijdrijders en triatleten hebben een afgeronde punt. Hierdoor kan een diepe zit aangenomen worden en kun je meer kracht zetten op je pedalen. Dus ondanks dat ieder zadel op iedere fiets past heb je in sommige gevallen dus meer aan een nog specialer zadel.


  Hoe bevestig je een ISM zadel?

  Diensten van ISMSeat.nl

  De fietszadels van ISMSeat.nl kunnen gewoon online worden besteld. De bezorgservice van ISMSeat.nl stuurt deze dan netjes op. Als je nog niet zeker weet of zo’n zadel iets voor jou is dan kun je er voor drie weken eentje op proef krijgen. Dit is dan natuurlijk geen gloednieuw zadel maar eentje die al vaker op proef is meegegaan. Mocht het zadel bevallen dan kun je na die drie weken een eigen, nieuw exemplaar bestellen. Ook is er een ISMSeat.nl klantenservice voor het geval je nog vragen hebt of tegen een probleem aanloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor ISMSeat.nl

  Als jij al zo’n zadel van ISMSeat.nl op je fiets hebt zitten, dan willen wij graag weten hoe jouw ervaring met ISMSeat.nl was. Hoe comfortabel zijn die fietsen? Hielp zo’n zadel je echt van je zadelpijn af? Moest je lang wachten op de bezorging van de nieuwe fietszadel? En wat voor een klantenservice kan je als fietser van ISMSeat.nl verwachten? Schrijf een ISMSeat.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze fietszadelwinkel is.

  ISMseat.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ISMseat.nl

  Uw beoordeling

  Steady Rack

  Een steady rack fietssteun besteld voor mijn racefiets, ideaal product dat ik iedereen kan aanraden.

  Door: Ilona de Boer18-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Ism fietszadel

  Snel geleverd en kan weer pijn vrij fietsen

  Door: Henk08-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  ism touring zadel

  Na een halve dag al spijt van deze aankoop, Weet echt niet hoe ik zitten moet om een beetje comfortabel te kunnen fietsen.

  Door: pj van nieuwkoop21-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  T-one alarm

  Fiets alarm aangeschaft wat op voorraad was. Verpakking was open en product beschadigd. Mijn vermoeden kwam uit, het apparaat was defect. Na contact niets meer gehoord dus kat in de zak. Zeer slecht bedrijf als je niet reageerde op problemen. Advies: zoek een betrouwbare verkoper.

  Door: Marie Bliek07-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is ISMseat.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over ISMseat.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ISMseat.nl actief?

  ISMseat.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ISMseat.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.