NederlandReview

  Ervaringen iphonelogic.nl

  ‘De mooiste refurbished iPhones voor de beste prijs’ zeggen ze zelf. Klopt dit ook? Zijn de toestellen in goede staat en zijn ze werkelijk goed geprijsd? Wie wil er namelijk niet een echte Apple iPhone of een Samsung smartphone voor weinig, want dit merk kun je hier ook vinden. Lees hier de mening van anderen over deze webshop en laat die van jou ook horen.

  Over iPhonelogic.nl

  iPhonelogic.nl is een webshop van Logic trust. Zij hebben een passie voor elektronica en dan in het bijzonder voor de Apple iPhone. Deze passie heeft er toe geleid dat zij smartphones via een webshop zijn gaan verkopen. Het gaat dan om refurbished iPhones en Samsung toestellen van een hoge kwaliteit. Ook willen zij binnenkort LG modellen introduceren, zoals de LG G2, G3, G4, G5 en de V10 bijvoorbeeld.

  REWA iPhone Logic Board Repair Training Review - 2019 Course Ⅰ

  Diensten

  Bij iPhonelogic.nl kun je een Apple iPhone bestellen. Het gaat dan onder andere om de 5S, de iPhone 5c en de iPhone 6. Daarnaast vind je in hun webshop ook verschillende modellen van het merk Samsung. Zo kun je er terecht voor de Samsung S4, S5, S6 en de Samsung S6. Bij iPhonelogic.nl is het tevens mogelijk om een Android live tv box te bestellen. Wanneer je op een product naar keuze klikt, komen de specificaties tevoorschijn. De hoesjes en screenprotectors voor de iPhone modellen zijn ook bij hen te bestellen. Wat opvalt is dat de iPhone modellen geleverd worden met lader, oortjes en gebruiksaanwijzing. Bij de Samsung smartphones staat dit niet vermeld, dus waarschijnlijk zitten ze daar niet bij. Binnenkort gaat iPhonelogic.nl ook LG modellen aanbieden. Daarnaast is het mogelijk om via de mail een offerte op te vragen als je een telefoon wilt inruilen. De waarde van de verschillende inruilmodellen komt binnenkort op de site te staan.

  Refurbished iPhones

  De aangeboden refurbished toestellen hebben een nieuw scherm, een nieuwe behuizing en een nieuwe accu. Hierdoor heb je een bijna nieuw toestel voor de prijs van een tweedehands smartphone. Daarnaast zijn alle iPhones.nl telefoons geschikt voor alle Europese netwerken. Daarmee kun je gewoon gebruik maken van je GSM abonnement. Ook kun je meteen een beschermhoes bij je iPhone kopen. Voor de andere modellen is dat op dit moment van schrijven nog niet mogelijk. Op alle telefoons wordt een standaard garantie gegeven van 12 maanden.

  Klachten

  Binnen 14 dagen mag een aankoop zonder opgaaf van reden retour. Dit is de wettelijke bedenktijd. Daarnaast heb je recht op 12 maanden garantie op alle artikelen met uitzondering van gebreken die ontstaan zijn door eigen toedoen. Bijvoorbeeld bij breuk door vallen, waterschade of andere onvoorzichtige handelingen. Bij klachten kun je contact opnemen via een 06 nummer of een mailtje sturen. Kan de klacht niet onderling opgelost worden dan beslist een onafhankelijke geschillencommissie hierover.

  Ervaring met iPhonelogic.nl?

  Een smartphone aangeschaft bij iPhonelogic.nl? Hoe was jouw ervaring met dit online bedrijf, en heb je nog tips voor anderen? Deel ze hier op NederlandReview, dan kan iedereen van jouw kennis profiteren!

  Lees reviews voor je iets koopt! Hoe beoordelen de klanten van iphonelogic de refurbished iPhones die je hier kunt kopen? Is dit betrouwbaar en goedkoop?

  iphonelogic.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over iphonelogic.nl

  Uw beoordeling

  Refurbished is zo gek nog niet

  Altijd al een beetje sceptisch gestaan tegenover refurbished telefoons en tablets. Was altijd in de veronderstelling dat je dit toch echt wel kon merken aan het apparaat, maar dit heb ik al die tijd verkeerd gehad. Een collega van mij had er eentje gekocht bij iphonelogic.nl en ik was onder de indruk van de kwaliteit van het toestel. Een paar maanden later was mijn eigen toestel aan vervanging toe en ik heb toen ook besloten dat ik er eentje zou kopen bij iphonelogic.nl. De levering was echt super snel en ook mijn toestel is van bijzonder goede kwaliteit. Voor mensen die wel graag een iphone willen, maar niet het geld hebben, kan ik een refurbished telefoon dan ook zeker aanraden!

  Door: Martin Bijlmer10-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Oude iphone maar toch als nieuw

  Het vinden van een goedkope iphone is niet bepaald makkelijk. Als student heb ik niet veel te besteden, maar toch heb ik al sinds jaar en dag een iphone. Ik ben er min of meer aan 'verslaafd' geraakt. Mijn telefoon had het begeven, dus was het tijd voor een nieuwe. Helaas niet de financiële mogelijkheden om een duur abonnement af te sluiten en het los aanschaffen van een iphone was al helemaal niet te doen. Via iphonelogie.nl heb ik er uiteindelijk toch eentje los gekocht. Het gaat weliswaar om een refurbished, maar dat vin dik helemaal geen probleem. Dit is in principe een gebruikt toestel, maar wel voorzien van de nieuwste software. Hij werkt nog beter dan mijn vorige telefoon en de prijs was echt verrassend laag.

  Door: Annemarie Espen22-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Goedkope iPhones die goed werken

  Waarom een dure iPhone kopen als je ook een goedkope kunt krijgen? En dan heb ik het niet over een veel ouder model dat via een tweedehands website wordt aangeboden, maar gewoon over de nieuwere modellen. Ik heb zelf onlangs een iPhone 5S gekocht via iphonelogic.nl. M'n ouders waren eerst wat terughoudend toen ik het hen voorstelde, maar ik was zelf helemaal overtuigd. De prijs heeft mijn uiteindelijk voor het grootste gedeelte over de streep getrokken. Ik moet zeggen dat ik zelf eerst m'n twijfels had bij de kwaliteit, maar ik kan nu zeggen dat het echt een heel goed toestel is. Er zijn wat gebruikssporen, maar mijn telefoon is echt supersnel en alles werkt echt geweldig. Mocht deze telefoon sneuvelen, dan weet ik nu al waar ik mijn volgende toestel ga kopen!!

  Door: Bertine Molens09-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is iphonelogic.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over iphonelogic.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is iphonelogic.nl actief?

  iphonelogic.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iphonelogic.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.