NederlandReview

  Ervaringen Intimissimi

  Alle vrouwen in de wereld weten wat een fijn gevoel het is om aan het einde van de dag hun bh uit te kunnen doen. Comfort is namelijk niet het woord waar je aan moet denken als er over bh’s gesproken wordt. Toch gelooft Intimissimi dat een bh niet per definitie oncomfortabel hoeft te zijn. Zij hebben bh’s die comfort bieden en er ook nog mooi uitzien. Het merk heeft overigens niet alleen bh’s. Ze hebben alles op het gebied van ondergoed voor zowel vrouwen als mannen. En bij al hun ondergoed staat comfort en stijl centraal. Wil jij meer weten over de ervaringen van andere klanten met het merk? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen.

  Geschiedenis Intimissimi
  In 1996 werd het merk voor ondergoed opgericht. Het Italiaanse bedrijf achter het merk is Calzedonia. Voor 1996 had Calzedonia al veel succes op de Italiaanse markt en Intimissimi kan hierdoor snel groeien. In het eerste jaar worden verschillende winkels in Italië geopend. Niet lang daarna worden ook in andere landen winkels geopend en op dit moment heeft het merk bijna 1.400 winkels verspreid over 40 verschillende landen. Het merk heeft in korte tijd niet alleen in Italië veel succes gehad, maar is ook op de internationale markt erg populair. Dit succes komt vooral door de focus op kwaliteit, comfort en stijl die in alle artikelen wordt verwerkt.


  Intimissimi vertoonde de nieuwe collectie op een wel heel speciale manier!

  Diensten Intimissimi
  Mannen en vrouwen vinden in de webshop een ruim assortiment met ondergoed, maar de webshop biedt klanten ook een aantal extra diensten. Ze willen er namelijk zeker van zijn dat de klanten de juiste maat bestellen en lang plezier kunnen hebben van hun aankopen. Intimissimi heeft daarom voor alle artikelen in de webshop een maattabel. Je kunt eenvoudig je maat op zoeken zodat het ondergoed altijd past. Ook is er een handleiding voor het beschermen van de verschillende stoffen waarvan het ondergoed gemaakt wordt. Je kunt zo eenvoudig beschadigingen voorkomen en nog langer genieten van je bh’s en ondergoed. 

  Klantenservice Intimissimi
  De klantenservice hoopt dat klanten met vragen of eventuele klachten meteen contact opnemen. Ze staan namelijk klaar om advies te geven en oplossingen te zoeken voor problemen. Op de website kun je alle contactgegevens van de winkel vinden. Je kunt in de webshop gebruikmaken van de chat, maar het is ook mogelijk om het merk te mailen. Intimissimi is echter ook actief op Social Media. Je kunt dus ook een kijkje nemen op Facebook, Twitter en Instagram. Heb jij al contact opgenomen met de klantenservice? Laat in jouw review dan weten of je vriendelijk geholpen bent.

  Schrijf een review over Intimissimi!
  Heb jij bh’s gekocht in de webshop en wil je nu nooit meer anders? Of loop jij het liefst de hele dag in de onderbroeken van het merk? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over de webshop en de producten. Worden bestelling snel geleverd? Gaat het ondergoed lang mee? Krijg je echt kwaliteit en comfort? En wat vind je van de stijl? Andere klanten horen graag meer over jouw ervaringen.

  Hebben ze de mooiste lingerie? Is het ondergoed duur? En wat vinden klanten van de nachtmode? Lees hier de reviews en ervaringen over Intimissimi.

  Intimissimi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  7

  Prijs

  7

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Italiaans merk met fijn en mooi ondergoed

  Vera31-07-2018

  Dit merk voor het eerst gekocht in Italie. Inmiddels ook Nederlandse webshop. Met name de naadloze slips en strings zijn mooi en zitten goed. BH's zou ik zelf toch eerst in een winkel willen passen (bv. in Antwerpen zit een stenen winkel).

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Onderbroekjes

  De Laet 15-06-2018

  Ik kocht vorige week 3 onderbroekjes actie 3 plus 1 heb er 1 van gedragen en gewassen en broekje hing uiteen naar winkel n nieuw aangedaan en gewassen broekje terug een lap stof niet leuk had graag compensatie daar ik niet altijd naar winkel kan bij gebrek aan tijd mvg

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Intimissimi

  Uw beoordeling