Internet-babyshop

6

Bestellen

2

Service

6

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Internet-babyshop

Zoek je een bedrijf waar je producten met betrekking tot baby's kunt kopen? Zou je deze producten via een webshop willen aanschaffen? Wellicht is Internet-Babyshop een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Internet-Babyshop bekend zijn.


Wat is Internet-Babyshop?


Internet-Babyshop is een webshop waar je allerlei producten met betrekking tot baby's kunt kopen. De producten die je via de webshop kunt aanschaffen kun je onderverdelen in babykleding, verzorgen, spelen, onderweg, slapen & thuis, categorieën A tot Z, merken, nieuw en opruiming. Mocht je inhoudelijk willen weten welke producten je kunt kopen dan dien je op een categorie te klikken. Vervolgens zie je welke producten er allemaal te koop zijn.


Stukje achtergrond


De webshop is onderdeel van het bedrijf TOM. Deze organisatie is in 2005 opgericht. In het begin werd er gestart als kleine fietsenwinkel. Inmiddels zijn ze in een rap tempo uitgegroeid tot een internationaal opererend e-commercebedrijf. Intussen vallen er 9 webshops onder de paraplu van TOM. Het bedrijf stelt er al 15 jaar alles aan te doen om jou de ultieme shopervaring te bieden.


Het assortiment


Op het moment van schrijven heeft TOM ruim een miljoen producten die het assortiment sieren. Je vindt bij dit bedrijf alles onder één dak. In het assortiment tref je vele exclusieve en bekende merken en producten. In het assortiment tref je ook producten van het eigen merk AMIGO. Bij ieder product staat de prijs vermeld wat je ervoor moet betalen. Meer details over de producten lees je ook op de website van Internet-Babyshop.


Voordelen


Er worden voordelen van samenwerking met Internet-Babyshop vermeld op de website. Zo wordt er door het bedrijf aangegeven dat de artikelen die je in de webshop ziet altijd op voorraad zijn in het eigen magazijn. Het magazijn van Internet-Babyshop (TOM) is gelegen in Bladel. Internet-Babyshop heeft hierdoor het overgrote deel van het bestel- en verzendproces in eigen hand. Je zult een bestelling binnen een werkdag in huis hebben. Tenminste, dit wordt aangegeven door de medewerkers van Internet-Babyshop. Er wordt aangegeven dat je bij deze webshop producten koopt voor lage prijzen. Bij TOM kun je uit meer dan een miljoen producten kiezen. Je zult 30 dagen bedenktijd hebben. Mocht je iets voor 16:00 uur bestellen, dan zal het dezelfde dag worden verzonden.


Wetenswaardigheden


Mocht je bij Internet-Babyshop willen betalen dan kun je dat op verschillende manieren doen. Op het moment van schrijven kun je onder andere betalen via iDEAL, PayPal, Klarna, Mastercard en Maestro. Meer details over betalingen staan vermeld op de website van Internet-Babyshop. Heb je een opmerking of vraag? Je kunt dan contact opnemen met de klantenservice. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar klantenservice@tom-bv.com. Je kunt ook contact opnemen via een chatfunctie. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat het maximaal een dag zal duren voordat je een reactie krijgt.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Internet-Babyshop? Ben je tevreden over de artikelen die je op de webshop van Internet-Babyshop kunt kopen? Zijn de medewerkers van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Buggy

Zou de volgende dag binnen komen. Niks ontvangen. Ze hebben geen idee waar mijn pakket is.

C

Carla

27-08-2021

0